Εκανα ζημια στον κινητηρα δηλαδη αν καταλαβα καλα???
Δεν ανεβασα πολυ γκαζι και πολλες στροφες στο ελικοπτερο...επειδη το εβαλα πρωτη φορα μπρος ειπα να δωσω λιγο γκαζι για να ακουσω πως κανει ο κινητηρας....
Παιζει να εκανα ζημια δηλαδη ?
Και φιλε Δημητρη απο την Κρητη...που ειδες το χαλασμαενο ρουλεμαν???Το ελικοπτερο μονο 2 τεποζιτα εχει καψει...Λες αν το εφαγε???
Αυτο που ειδες απλα ηταν καμενες βενζινες επανω στο ρουλεμαν...δεν ειναι χαλι.....

Εαν εδωσες γκαζι οσο φαινεται στο βιντεο δεν υπαρχει προβλημα. Προβλημα θα υπαρξει αν δωσεις φουλ γκαζι χωρις blades.
Τωρα για το ρουλεμαν, αυτο που βλεπω εγω ειναι ενα ρουλεμαν με ξεραμενο καυσιμο επανω και καπου στο μαγουλο του στροφαλου ενα σημαδι σκουριας.
Με δυο ντεποζιτα δεν δικαιολογηται τοση βρωμα στο ρουλεμαν. Πες μας τι καυσιμο χρησημοποιεις, γιατι τετοια μαυριλα με ενα μονο λιτρο καυσιμου εχω δει οταν στα ξεκινηματα μου καποιος μου εδωσε ενα λιτρο καυσιμο με την επωνυμια jets. Μιλαμε ακομα και πανω στην εξατμηση που στεγνωνε αφηνε μαυριλα σαν πισσα που δεν εφευγε με το νυχι!
Εαν εχουν ψωριασει τα ρουλεμαν μην ανησυχεις, θα τα ακουσεις πολυ συντομα (το ελικοπτερο θα ακουγεται σαν να κουβαλαει μια κουδουνιστρα).
Φιλικα Δημητρης.
Υ.Γ.
Κανεις δεν εχει την προθεση να σε κορο'ι'δεψει. Κανουμε λιγη πλακα.