|
christos139
|
 |
« Απάντηση #75 στις: Κυριακή, 17 Ιαν 2010, 17:00:05 » |
|
το κακο ομως ειναι οτι το ελικοπτερο δεν ψυχεται σωστα χωρις τα blades και θα ανεβασει θερμοκρασια.....και ξερεται τι σημαινει αυτο?στην καλητερη περιπτωση ενα ελατηριο...αλλοως μετα παμε για πιστονια και κυλινδρο......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Wind
|
 |
« Απάντηση #76 στις: Κυριακή, 17 Ιαν 2010, 17:21:05 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε ! ( αχ και να ημουν mod αχ..)
|
|
|
|
StAtHiZ
|
 |
« Απάντηση #77 στις: Κυριακή, 17 Ιαν 2010, 18:12:45 » |
|
Παιδες πηρε μπρος τελικα  Απλα ηταν πολυ χαμηλα το γκαζι και δεν μπορουσε να παρει....Το καταφερα ομως και με την βοηθεια σας βεβαια  Τωρα κατι που δεν μου αρεσε και πολυ ηταν οτι 1ον:Παρολο που φορουσε μονο τα βαριδια στην κεφαλη με λιγο παραπανω γκαζι καπου στα 1/4 απο το τερμα του γκαζιου το ελικοπτερο ετριζε πολυ!!!Ειναι φυσικο αυτο και οταν μπουν επανω οι ελικες θα στρωσει η λετε να φταει κατι αλλο? 2ον:Ανεβαζα λιγο αποτομα γκαζι και το ελικοπτερο σαν να μπουκωνε πολυ και αρπαζε μετα απο λιγο....Δευτερολεπτα δηλαδη...Αυτο μαλλον ρυθμισμα το μοτερ θελει ε... Κατα τα αλλα ειναι θεριο..Ο ηχος του με τρομαξε  ειναι πολυ βαρυς 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
StAtHiZ
|
 |
« Απάντηση #78 στις: Κυριακή, 17 Ιαν 2010, 18:15:54 » |
|
το κακο ομως ειναι οτι το ελικοπτερο δεν ψυχεται σωστα χωρις τα blades και θα ανεβασει θερμοκρασια.....και ξερεται τι σημαινει αυτο?στην καλητερη περιπτωση ενα ελατηριο...αλλοως μετα παμε για πιστονια και κυλινδρο......
Δεν επαιξε συνολο στο εδαφος χωρις ελικες για πανω απο 6 λεπτα με 5 σβησιματα στο μεταξυ λογο απειριας χειρισμου του γκαζιου με 1 βαθμο κελσιου εξω...απιστευτο κρυο..οποτε ολο και λιγο ψυχοταν τπ μοτερ...Δεν νομιζω να επαθε τιποτα... Ασχετο:Για στρωσιμο ποσα τεποζιτα καιμε κανονικα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #79 στις: Κυριακή, 17 Ιαν 2010, 18:16:32 » |
|
αρχικα πρεπει να βαλεις blades και να δεις... πριν πιασει στροφες ειναι λογικο να τριζει... μετα οταν πιασει στροφες πρεπει να δεις μηπως εχει τρακινγ και ωφειλεται εκει ο τριγμος... Οσο για το μοτερ λιγο κλεισιμο θελει η βελωνα και εισαι οκ ... Αλλα ολα αυτα με επιφυλαξεις γιατι αν δεν το δουμε δεν μπορουμε να λεμε..! Οσο για το στρωσιμο ενα-δυο τεποζιτα με hover και μετα σιγα σιγα αρχιζεις και δινεις αλλα μεχρι να καψεις ενα γαλονι θα εισαι το πολυ μεχρι 60-80%.....! και μετα το γαλονι χωστα ολα  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Δημήτρης Άρτα
|
 |
« Απάντηση #81 στις: Κυριακή, 17 Ιαν 2010, 18:46:39 » |
|
Νομίζω ότι θές μεγαλύτερο....μπαλκόνι! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πετάμε ?
|
|
|
|
StAtHiZ
|
 |
« Απάντηση #82 στις: Κυριακή, 17 Ιαν 2010, 18:51:19 » |
|
Χαχαχαχα ωραιος...Δεν ειναι το δικο μου σπιτι αλλα δεν πειραζει..Στις κοπελιας μου το σπιτι το εχω γιατι εγω μενω σε χωριο και για να μην το πηγαινοφερνω το αφηνω εκει 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #84 στις: Κυριακή, 17 Ιαν 2010, 20:05:43 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #86 στις: Κυριακή, 17 Ιαν 2010, 20:28:27 » |
|
To νυχακι το ειδατε, το χαλι που εχουν τα ρουλεμαν δεν το ειδατε;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #87 στις: Κυριακή, 17 Ιαν 2010, 20:40:20 » |
|
Ρουλεμάν ? Ποιό ρουλεμάν ??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #88 στις: Κυριακή, 17 Ιαν 2010, 20:42:52 » |
|
To νυχακι το ειδατε, το χαλι που εχουν τα ρουλεμαν δεν το ειδατε;
να σου πώ Δημητράκη........ όταν σου το πιάνουν εσένα το..... μοτέρ...... κοιτάς τα ρουλεμάν.....?  ή μήπως αν θέλουν καθάρισμα οι κουρτίνες?  ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #89 στις: Κυριακή, 17 Ιαν 2010, 20:46:53 » |
|
Οταν το μοτερ μας θελει ρουλεμαν δεν μας ενδιαφερει τιποτα αλλο!!! Και επισης, για να την καταφερεις να σου κραταει το μοτερ του Ε/Π πρεπει να της εχεις κανει αυτηνης το σερβις κανονικα... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|