Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.861 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:01:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:01:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 21:46]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 16:34]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 16:29]

[Σήμερα στις 13:05]

[Χθες στις 00:40]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309861
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 187
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 116
    Συνολικά: 118
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 16 17 18 [19] 20 21 22 ... 37     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Srimok 90 Ερχεται....(Παρουσιαση)  (Αναγνώστηκε 119251 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #270 στις: Δευτέρα, 16 Νοε 2009, 23:01:28 »

Οταν μπει σε λειτουργεια fail safe για τον α ή β λογο για να κλεισει το γκαζι πρεπει να το εχεις ρυθμισει να το κανει αυτο...ειδαλος κανει αυτο που το εχεις προγραμματισει....
    Μηπως ρε mastora εκανες κανα λαθος στη ρυθμιση (γιατι γινονται και αυτα μερικες φορες)....

στο failsafe εχω τις στοκ ρυθμισεις.. για το αλλο αφου πετουσε 3 τανκ τοτε ειναι οκ η ρυθμιση...!
    Καταγράφηκε
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #271 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 11:29:45 »

Μαστορα κριμα......
    Εγω πιστευω πως ηταν το V-bar.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #272 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 11:30:30 »

Μαστορα κριμα......

οχι μονο να το πιστευετε να προσευχεστε κιολας παιδια...!
    Καταγράφηκε
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #273 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 11:34:57 »

Μαστορα κριμα......

ok Wink
    Καταγράφηκε
    Ghost_
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #274 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 13:30:37 »

Μαστορα κριμα......

Βρε Παύλο και να προσευχόμαστε θα γίνει κάτι... Ότι έγινε, έγινε δεν αλλάζει κάτι δυστυχώς..!! Μακάρι να μην έιχε συμβεί και σε καταλαβαίνω αλλά δυστυχώς τα μοντέλα είναι μοντέλα.Σπάνε,χαλάνε διαλύονται, ξαναφτιάχνονται , ξανασπάνε γι'αυτό τα λένε και μοντέλα. Δυστυχώς υπάρχουν και ακριβά μοντέλα αλλά κι αυτά δεν εξαιρούνται από τον κανόνα... Μακάρι να είναι το  Vbar μόνο και μόνο για να γαληνέψει λίγο η ψυχούλα σου  angel angel
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #275 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 13:52:40 »

Αλλαζουν πολλα... πρωτων θα δω οτι σιγουρα εφτεγε αυτο και τα αλλα ηλεκτρονικα ιεναι οκ.....
    Δευτερον θα μπορεσε να κυνηγησω κατι και ας μην εχει αξια τουλαχιστον οτι κερδισω..
    Καταγράφηκε
    Ghost_
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #276 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 17:24:16 »

Αλλαζουν πολλα... πρωτων θα δω οτι σιγουρα εφτεγε αυτο και τα αλλα ηλεκτρονικα ιεναι οκ.....
    Δευτερον θα μπορεσε να κυνηγησω κατι και ας μην εχει αξια τουλαχιστον οτι κερδισω..

Μακάρι να σου δώσουν κάτι έστω την αξία των ανταλλακτικών.Το καλό είναι ότι η Mikado είναι καλή εταιρεία και είναι αρκετοί αυτοί που χρησιμοιποιύν το vbar οπότε μπορεί για να μην τους κάνεις ρεζίλι(πράγμα που δεν τους συμφέρει) να σου δώσουν κάτι αρκετά ελκυστικό!!

Πάντως γενικότερα ρε γμτ ορισμένες φορές τις πολιτικές των εταιρειών δεν τις καταλαβαίνω...Αυτό που εννόω είναι ότι αν πχ είχα εγώ τη Mikado κι έβλεπα ότι φταίει το vbar ας πούμε θα σου έπαιρνα ένα καινούργιο ελικόπτερο με το ίδιο setup που είχες(ας έχεις πάρει κάτι πίσω απο την πτώση).Έτσι θα ξανακερδίσω και την εμπιστοσύνη σου και δεν θα σε χάσω από πελάτη γιατί θα ήξερες ότι αν ξαναπέσει οποιοδήποτε ελικόπτερο σου λόγω vbar το κόστος για σένα θα είναι μηδαμινό. Μη σου πω ότι μπορεί κι ότι ελικόπτερο έχεις ήδη στο μέλλον να το έκανες flybarless με vbar. To κέρδος για μένα θα είναι ότι θα βελτιώσω το προιόν μου και θα αποκτήσω και περισσότερους πελάτες στο μέλλον λόγω της καλής συμπεριφοράς μου(όλο και σε κάποιο φίλο μας γνωστό μας κτλ που ασχολείτε θα το πούμε αυτός θα το πει σ'άλλους και πάει λέγοντας). Και στην τελική όλο αυτό θα έχει κόστος για εμένα λιγότερο από μια διαφήμιση σε κάποιο διεθνούς φήμης ελικοπτερικό φόρουμ.

Αλλά το περίεργο είναι ότι γενικότερα τις περισσότερες φορές προτιμούν να σου αντικαταστήσουν μόνο το ελλατωματικό εξάρτημα και μετά σου λένε πήγαινε στο καλό...!! Λίγο μυαλό δεν έχουν αυτοί οι υπεύθυνοι που έχουν να δούν λίγο και τα πράγματα από την μεριά του καταναλωτή κι όχι μόνο από τη μεριά του πωλητή...??
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #277 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 18:01:54 »

Πες τα ρε φιλε και εγω δεν το καταλαβαινω... αλλα τουλαχιστον μετα θα μπορεσω να κανω το παιχνιδι μου και εγω γιατι ειδη εχει παρει μεγαλες σιαστασεις σε 3 forum του εξωτερικου στα μεγαλυτερα...
    Και ετσι θα πιεσω σε αυτο το γεγονος πανω συν οτι με τα ελλατωματικα αυτα προιοντα θα μπορουσαμε να ειχαμε χασει και μια ζωη..>!
    Καταγράφηκε
    Ghost_
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #278 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 18:16:51 »

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. Δυστυχώς τα ελικόπτερα δεν είναι παιχνίδια..!!
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #279 στις: Τετάρτη, 18 Νοε 2009, 00:22:02 »

Μακάρι να σου δώσουν κάτι έστω την αξία των ανταλλακτικών.Το καλό είναι ότι η Mikado είναι καλή εταιρεία και είναι αρκετοί αυτοί που χρησιμοιποιύν το vbar οπότε μπορεί για να μην τους κάνεις ρεζίλι(πράγμα που δεν τους συμφέρει) να σου δώσουν κάτι αρκετά ελκυστικό!!

Πάντως γενικότερα ρε γμτ ορισμένες φορές τις πολιτικές των εταιρειών δεν τις καταλαβαίνω...Αυτό που εννόω είναι ότι αν πχ είχα εγώ τη Mikado κι έβλεπα ότι φταίει το vbar ας πούμε θα σου έπαιρνα ένα καινούργιο ελικόπτερο με το ίδιο setup που είχες(ας έχεις πάρει κάτι πίσω απο την πτώση).Έτσι θα ξανακερδίσω και την εμπιστοσύνη σου και δεν θα σε χάσω από πελάτη γιατί θα ήξερες ότι αν ξαναπέσει οποιοδήποτε ελικόπτερο σου λόγω vbar το κόστος για σένα θα είναι μηδαμινό. Μη σου πω ότι μπορεί κι ότι ελικόπτερο έχεις ήδη στο μέλλον να το έκανες flybarless με vbar. To κέρδος για μένα θα είναι ότι θα βελτιώσω το προιόν μου και θα αποκτήσω και περισσότερους πελάτες στο μέλλον λόγω της καλής συμπεριφοράς μου(όλο και σε κάποιο φίλο μας γνωστό μας κτλ που ασχολείτε θα το πούμε αυτός θα το πει σ'άλλους και πάει λέγοντας). Και στην τελική όλο αυτό θα έχει κόστος για εμένα λιγότερο από μια διαφήμιση σε κάποιο διεθνούς φήμης ελικοπτερικό φόρουμ.

Αλλά το περίεργο είναι ότι γενικότερα τις περισσότερες φορές προτιμούν να σου αντικαταστήσουν μόνο το ελλατωματικό εξάρτημα και μετά σου λένε πήγαινε στο καλό...!! Λίγο μυαλό δεν έχουν αυτοί οι υπεύθυνοι που έχουν να δούν λίγο και τα πράγματα από την μεριά του καταναλωτή κι όχι μόνο από τη μεριά του πωλητή...??

Πέστα Χρυσόστομε. Thumbs up
    Δυστυχώς όμως οι εταιρείες δεν δουλεύουν έτσι. tickedoff
    Αν είμασταν στην Αμερική θα μπορούσε ο  MaSt0RaS ή οποιοσδήποτε να το κυνηγήσει δικαστικώς.
    Εδώ μια γυναίκα πήρε αποζημίωση για ένα απίθανο περιστατικό, αγόρασε ένα καινούργιο τροχοαυτοκίνητο και
    στο πρώτο ταξίδι το τούμπαρε και πήγε στα δικαστήρια την αυτοκινητοβιομηχανία ότι έφταιγε αυτή για την
    καταστροφή. Οταν την ρώτησαν πώς έγινε το περιστατικό, αυτή είπε: καθώς οδηγούσα πάτησα τον αυτόματο
    πιλότο και πήγα στο πίσω μέρος να φτιάξω σάντουιτς. Της είχαν πεί ότι το  τροχοαυτοκίνητο είχε αυτόματο
    πιλότο, εννοώντας το crouzer control, και αυτή νόμιζε ότι το αμάξι θα πηγαίνει χωρίς οδηγό. uglystupid2
    Εκεί βασίστηκε ότι δεν της το είχαν εξηγήσει και πήρε μεγάλη αποζημίωση, έγινε μεγάλο σάλος στην Αμερική
    και οι  αυτοκινητοβιομηχανίες έβγαλαν ειδικά φυλλάδια με το θέμα αυτό. teasing
    Αλλά δυστυχώς εδώ είναι Βαλκάνια και είναι δύσκολο να βρεις το δίκιο σου. Sad     
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #280 στις: Τετάρτη, 18 Νοε 2009, 00:24:26 »

καλα ας μην  ξεφυγουμε πολυ εως να εχουμε νεοτερα... οτι μου στειλουν το πορισμα θα σας πω...
    Δεν ειανι να βγαλω ακρια αλλα το καλυτερο που μπορω να κανω ειναι η να αναφερω το περιστατικο παντου ειδικα αν ειναι οντως προβληματικος ο σενσορας..!
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #281 στις: Τετάρτη, 18 Νοε 2009, 00:33:02 »

Οκ. μόνο με την πίεση μπορεί να βγει κάτι, καλή επιτυχία. Thumbs up
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #282 στις: Πέμπτη, 19 Νοε 2009, 20:13:52 »

Λοιπον παιδες θελω να ευχαριστησω δημοσιο τον ιδιοκτητη του BizGreece
    οπου απο μονος του χωρις να εχουμε ιδιαιτερες σχεσεις με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε θα σου στειλω ενα 700αρι τρεξ και πληρωσετο οποτε θες....
    Στην ερχη δεν δεχτηκα μετα ομως σεκτφηκα οτι δεν ειανι ασχημη ιδεα γιατι μπορω να το πληρωσω σιγα σιγα συν του οτι μου εκανε τρομερη τιμη

Τον ευχαριστω πολυ...

Επισης για Srimok εννοειται οτι μετα τα Χριστουγεννα θα το ξανα παρω αλλα περιμενω να ηρεμησω λιγακι...!
    Καταγράφηκε
    Draminos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #283 στις: Πέμπτη, 19 Νοε 2009, 20:28:03 »

Ακυρο λιγο αλλα δεν πειραζει....μηπως ξερει κανενας αν πουλανε στην Ελλαδα transmitter tray τετοιο δλδ.   http://www.espritmodel.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=6467
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #284 στις: Πέμπτη, 19 Νοε 2009, 20:28:58 »

Ακυρο λιγο αλλα δεν πειραζει....μηπως ξερει κανενας αν πουλανε στην Ελλαδα transmitter tray τετοιο δλδ.   http://www.espritmodel.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=6467

που σου ηρθε να ποσταρεις εδω.. το εχω εγω αυτο.. ειναι τελειο Ελλαδα δεν υπαρχει..!
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 16 17 18 [19] 20 21 22 ... 37     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Srimok 90 Ερχεται....(Παρουσιαση)
    Μεταπήδηση σε: