Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.790 μηνύματα σε 12.387 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Ιουλ 2026, 20:08:26

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Ιουλ 2026, 20:08:26

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από spirost
    [Σήμερα στις 19:34]

[Σήμερα στις 15:43]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:54]

[Χθες στις 14:35]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309790
    Σύνολο θεμάτων: 12387
    Online σήμερα: 172
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 66
    Συνολικά: 68
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: μετά το 450ρη τι 500 η 600?  (Αναγνώστηκε 19505 φορές)
    Γκούσκος Διονύσιος
    Moderator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Ζάκυνθος

« Απάντηση #30 στις: Κυριακή, 2 Αυγ 2009, 23:03:31 »

500ari nitro εγω θα φτιαξω πρώτος....(vtr...............nitrakia......)

αν τολμισει κανεις να μου πάρει την πρωτεια θα του το καταριψω με τον γερο μου!!!!

knuppel2

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #31 στις: Κυριακή, 2 Αυγ 2009, 23:21:59 »

αν τολμισει κανεις να μου πάρει την πρωτεια θα του το καταριψω με τον γερο μου!!!!

knuppel2

εχεις αργησει αρκετα... καιρο το συζηταμε....http://www.flyhelirus.com/servlet/StoreFront
    Καταγράφηκε
    Γκούσκος Διονύσιος
    Moderator

Ζάκυνθος

« Απάντηση #32 στις: Κυριακή, 2 Αυγ 2009, 23:24:15 »

knuppel2

εχεις αργησει αρκετα... καιρο το συζηταμε....http://www.flyhelirus.com/servlet/StoreFront

λες να μην το ξέρω..??.......

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=10866.0

Azn
    Καταγράφηκε

vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #33 στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 00:12:15 »

Που είσαι φίλε MaSt0RaS......   Απουσίες βλέπω. Wink 
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

Το Σήμερα Είναι Το Αύριο Για το Οποίο Ανησυχούσα Χ

« Απάντηση #34 στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 02:45:09 »

να πω και εγω την αποψη μου που  ειμαι κατοχος 600esp-600n-700n?
    to esp με εξασελη κανει σπορτ πτηση αντε και medium 3d παντα με 100% γκαζι και 15 δοντια γραναζι 2340 στροφες....μην σου φανουν πολλες .
    4,30 λεπτα σκληρη πτηση και μετα αλλαγη μπαταριας...
    οταν τα δαχτυλα μου ζητουσαν παραπανω δυναμη σε πιο απαιτητικες μανουβρες οι 30c moy δεν τα καταφερναν.....
    ειχα καποια στιγμη 14  εξασελα πακετα ολα μαρκες καλες και μια επενδυση περιπου 3000ευρο σε μπατταριεσ μονο....
    στα βιντεο που βλεπεις τα συστηματα ειναι 10σελα και 12σελα εκει εχεις δυναμη πιο πολυ απο νιτρο αλλα παλι για 4.30 περιπου λεπτα.
    για να εχεις  2 εξασελες σε σειρα μπαταριες πανω στο ε/π πρεπει το μοτερ και το speed control  να μπορουν να ανταπεξελθουν οποτε θα τα σκυλοπληρωσεις
    και γενικα θα σου βγει ακριβοτερο το ε/π και δεν πιστευω οτι σε βαθος χρονου θα κανεις αποσβεση....
    ασε που θελεις και πανακριβους φορτιστες και τροφοδοτικα για τις μπαταριες......
    κατι ακομα που παρατηρησα ειναι οτι οι μπαταριες αποδιδουτν καλα μεχρι 20 κυκλους απο εκει και περα χανουν λιγο οσο και να τις χαιδευεις και αυτο ειναι εμφανες στην αποδοση.
    συμβουλη μου ειναι να παρεις ενα τρεξ500 που ειναι παρα πολυ καλο σε ολους τους τομεις  (2 τρισελεσ σε σειρα η μια εξασελη) και μολις μαθεις καλα παρε ενα 90αρι κατευθειαν και θα σου ειναι παιχνιδακι πτητικα....
    τώρα μάλιστα μπορώ να πω ότι καλύφτηκα πλήρως. κατατοπιστικότατος. ευχάριστο και το φίλο vtr. πάμε για το 500....άλλωστε οι καιροί ειναί δύσκολη μην κάνουμε και μεγάλα ανοίγματα.μια ερώτηση.τα hs 82 metal gear που ειδα σε ένα setup δεν είναι μικρά για το 500.γιατί είδα ως προτεινόμενα για το 500  τα HS-5245MG. αν επαρκούν να γλιτώσουμε κανένα €.είπαμε οι καιροί είναι δύσκολοι.και κατι ακωμα.για γιρο και σερβο ουρας τι προτεινετε.
    Καταγράφηκε

Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx                              Karistos Fly Team[/size
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 08:53:18 »

to esp με εξασελη κανει σπορτ πτηση αντε και medium 3d παντα με 100% γκαζι και 15 δοντια γραναζι 2340 στροφες....μην σου φανουν πολλες .
    οταν τα δαχτυλα μου ζητουσαν παραπανω δυναμη σε πιο απαιτητικες μανουβρες οι 30c moy δεν τα καταφερναν.....
    ειχα καποια στιγμη 14  εξασελα πακετα ολα μαρκες καλες και μια επενδυση περιπου 3000ευρο σε μπατταριεσ μονο....
    στα βιντεο που βλεπεις τα συστηματα ειναι 10σελα και 12σελα εκει εχεις δυναμη πιο πολυ απο νιτρο αλλα παλι για 4.30 περιπου λεπτα.
    για να εχεις  2 εξασελες σε σειρα μπαταριες πανω στο ε/π πρεπει το μοτερ και το speed control  να μπορουν να ανταπεξελθουν οποτε θα τα σκυλοπληρωσεις
    και γενικα θα σου βγει ακριβοτερο το ε/π και δεν πιστευω οτι σε βαθος χρονου θα κανεις αποσβεση....
    ασε που θελεις και πανακριβους φορτιστες και τροφοδοτικα για τις μπαταριες......
    κατι ακομα που παρατηρησα ειναι οτι οι μπαταριες αποδιδουτν καλα μεχρι 20 κυκλους απο εκει και περα χανουν λιγο οσο και να τις χαιδευεις και αυτο ειναι εμφανες στην αποδοση.
    συμβουλη μου ειναι να παρεις ενα τρεξ500 που ειναι παρα πολυ καλο σε ολους τους τομεις  (2 τρισελεσ σε σειρα η μια εξασελη) και μολις μαθεις καλα παρε ενα 90αρι κατευθειαν και θα σου ειναι παιχνιδακι πτητικα....
    τώρα μάλιστα μπορώ να πω ότι καλύφτηκα πλήρως. κατατοπιστικότατος. ευχάριστο και το φίλο vtr. πάμε για το 500....άλλωστε οι καιροί ειναί δύσκολη μην κάνουμε και μεγάλα ανοίγματα.μια ερώτηση.τα hs 82 metal gear που ειδα σε ένα setup δεν είναι μικρά για το 500.γιατί είδα ως προτεινόμενα για το 500  τα HS-5245MG. αν επαρκούν να γλιτώσουμε κανένα €.είπαμε οι καιροί είναι δύσκολοι.και κατι ακωμα.για γιρο και σερβο ουρας τι προτεινετε.
    Για gyro το spartan kαι σερβο ουρας το 9257 futaba.
    Καταγράφηκε
    Δημήτρης Z
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #36 στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 10:47:57 »

Για όλους εσάς που ποστάρετε για νίτρο στην ενότητα των ηλεκτρικών !

devil  laugh  devil  laugh  devil  laugh
    Καταγράφηκε

High speed, low drag !
    Γκούσκος Διονύσιος
    Moderator

Ζάκυνθος

« Απάντηση #37 στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 13:43:37 »

Καταγράφηκε

LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #38 στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 14:51:05 »

Για όλους εσάς που ποστάρετε για νίτρο στην ενότητα των ηλεκτρικών !

devil  laugh  devil  laugh  devil  laugh
    Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx                              Karistos Fly Team[/size
    LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 14:59:01 »

Για gyro το spartan kαι σερβο ουρας το 9257 futaba.
    φιλε το spartan είναι η αναμενόμενη απάντηση αλλα δεν ξέρω κατά ποσο θα καταφέρω να το ρυθμίσω σωστά και ούτε είμαι σε θέση να αξιοποιήσω τις κορυφαίες δυνατότητες του.εγώ έλεγα κάτι μεταξύ του 401 και του gp 750 τις align.
    Καταγράφηκε

giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 15:12:05 »

Η διαφορα στην τιμη ειναι σχετικα μικρη μπροστα στην αποδοση,απο εκει και περα αποφασιζεις εσυ. Wink
    Καταγράφηκε
    LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 15:49:43 »

για servo ουράς πως σας φαίνεται αυτό...http://www.miracle-mart.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=83_101&products_id=3355&zenid=2727d8c9b1091f10369c1154f2a47ede
    Καταγράφηκε

Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #42 στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 15:58:02 »

Πολύ καλό. Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Πολύ γρήγορο και καλή τιμή. beer beer beer
    Καταγράφηκε
    kmiglis
    Aeromodeller Sr. Member

get AIRBORNE...!!!

« Απάντηση #43 στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 16:03:50 »

δεν θα σε εκτρεψω σε καποια σουπερ μαρκα η επιλογη ειναι δικη σου αλλα θα ηθελα λαβεις υποψιν οτι το γυροσκοπιο και σερβο ουρας ειναι εξοπλισμος που θα σε ακολουθησει και σε αλλα ε/π οποτε παρε οτι καλυτερο αντεχει η τσεπη σου.
    Καταγράφηκε

TDRigid 2011
    cu19x
    Aeromodeller Sr. Member

Μωραΐτης Γιώργος

« Απάντηση #44 στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 16:24:27 »

δεν θα σε εκτρεψω σε καποια σουπερ μαρκα η επιλογη ειναι δικη σου αλλα θα ηθελα λαβεις υποψιν οτι το γυροσκοπιο και σερβο ουρας ειναι εξοπλισμος που θα σε ακολουθησει και σε αλλα ε/π οποτε παρε οτι καλυτερο αντεχει η τσεπη σου.
    Thumbs up+1
    Καταγράφηκε

Trex 600NSP
    HDX 450 V3
    Walkera 36
    Kyosho EP Caliber M24
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: μετά το 450ρη τι 500 η 600?
    Μεταπήδηση σε: