|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Πέμπτη, 18 Ιουν 2009, 23:29:31 » |
|
οκ. εγω έχω να κάνω μια άλλη ερώτηση στον φίλο μαστορα... βρε θεόμουρλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ποσα ελικόπτερα θα πάρεις ακόμη? εχεις κανενα worldwide χορηγό ή έχεις κόψει μέχρι και το φαγιτό ?  xaxaxa δεν εινια δικο μου αυτο εινια φιλου απλα εγω το εφερα...! Γιαννη τωρα για σενα το tail σερβο ισως μπορεις να το βαλεις μεσα θα το δουμε αργοτερα... Τα πλαστικα του θελουν προσοχη... σπανε... ανοιγουν βασικα αλλα αν εισαι προσεκτικος ιεναι οκ... Ε αυτο ηταν η το πρωτο μοντελο θα βγει και το Carbon... σημερα καναμε το πανω μισο frame θα ανεβασω φωτος..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 00:58:46 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 00:59:08 » |
|
τα baldegrips...tpt καινοτομο  εδω η κεφαλη εινια καπως παραξενη   και το σχεδιο του manual με την κεφαλη 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Δευτέρα, 22 Ιουν 2009, 01:34:27 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Δευτέρα, 22 Ιουν 2009, 01:52:13 » |
|
να πω και κάτι διαφορέτικό απο όλους τους αλους? δεν μαρεσει. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mastelios
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Δευτέρα, 22 Ιουν 2009, 08:59:19 » |
|
Απο που το αγόρασες ? Μάλλον θα ξεκινήσω να το φτιάχνω και εγώ!!! Πάλι μας μπρίζωσες!!!
xaxxaxa απο Fast-lad.co.uk! Καταρχήν συγχαριτήρια για την παρουσίαση,πολύ ωραίο heli, το ζαχαρώνω και εγώ,αλλα μήπως θες να πεις 160 λίρες?δηλαδή 200 ευρώ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
When once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and you will always long to return. &n
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Δευτέρα, 22 Ιουν 2009, 10:36:35 » |
|
Απο που το αγόρασες ? Μάλλον θα ξεκινήσω να το φτιάχνω και εγώ!!! Πάλι μας μπρίζωσες!!!
xaxxaxa απο Fast-lad.co.uk! Καταρχήν συγχαριτήρια για την παρουσίαση,πολύ ωραίο heli, το ζαχαρώνω και εγώ,αλλα μήπως θες να πεις 160 λίρες?δηλαδή 200 ευρώ? οχι το πηρα μαζι με OS 320e oποτε υπολογισε στο περιπου..! το ειχε προσφορα τωρα το ανεβασε λιγακι..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Τετάρτη, 1 Ιουλ 2009, 00:47:34 » |
|
λοιπον παιδια μου ηρθαν εντελως δβρεαν και τα πυρακια... αλλα και το starter shaft mazi me to pinion.. Ανταλακτικα αξιας 25ε εντελως δωρεαν... μπραβο στο Fast-lad Παμε παρακατω σημερα σχεδον τελειωσαμε... Μπηκε το πανω μερος του Frame με αξονα και maingear...Βασικο ειναι οτι για να μπει ο ιμαντας πρεπει να μπει πρωτα μπροστα και μετα πισω...  εδω το tail servo  παρακατω τα cycle servo  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Τετάρτη, 1 Ιουλ 2009, 00:50:48 » |
|
συνεχιζουμε με το σερβο γκαζιου που με πεδεψε λιγακι γιατι οι αποστασεις που ελεγε το μανουαλ για την ντιζα ηταν εξοφρενικα μεγαλες.. ελεγε 83.5μμ πραγμα αδυνατον το ball link βιδωνε μονο 4 βολτες... Οποτε το βαλαμε πιο μεσα και ολα ενταξει.. Travel adjustments 95 kai 97% full anoixto full kleisto.  και εδω τελος βρηα μια τρυπα ετσι που προεξειχε και μαλλον ειναι για Header tank τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν βλεπω να βιδωνει κατι αλλο οποτε δεν εχασα ευκαιρια και το εχωσα και αυτο..  ε τωρα μενουν ρυθμισεις Swash Gyro εξατμιση και πεταμε..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Πέμπτη, 2 Ιουλ 2009, 00:06:34 » |
|
Σημερα το πεταξαμε,.... πεταγμα μονο Hover παιδια απιστευτα ελαφρυ... δλδ το πρωτο πραγμα που ειχα τι σκατα βαρκα πεταω?(τρεχ 600) Λοιπον ομως ειχαμε ενα απροοπτο το οποιο θελω τα φωτα σας... Ειχαμε εναν θορυβο στις χαμηλες στροφες.... και ηταν απο το Starter shaft το οποιο οταν το βγαλαμε μετα ηταν παρμενο καμμενο ειχε κανει 2 γραμμες.. Και μαλλον ηταν δικια μας μλκια οτι δεν ειχαμε βαλει γρασσο... εβαλα γρασσο τωρα και φενεται να λειτουργει σωστα.. Τι λετε? εννοειται οτι αλλαξα και starter shaft... λετε να το επαθα οντως λογω γρασου?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Πέμπτη, 2 Ιουλ 2009, 01:32:37 » |
|
βαρκα το trex??? impossible!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Πέμπτη, 2 Ιουλ 2009, 02:28:33 » |
|
και ομως... ... χαχαχα ΓΙΑΓΙΑΑΑ>.........!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Πέμπτη, 2 Ιουλ 2009, 02:49:39 » |
|
λοιπον εδω ειναι ετοιμο το Vision 50 λοιπον χωρις canopy και καυσιμο μολις 2850γρ και τα Paddles του ειναι παρα μα παρα πολυ βαρια....!... Μιλαμε για 300++ γρμ κατω απο το τρεξ!  και εδω μετα απο 2 τεποζιτα το startershaft...  παλι καλα ειχαμε δευτερο και κατεβασα κατω και το clutch το τρεχ και τα εβαλα πανω... το τρεξ ετσι και αλλιως απο σημερα μπαινιε καραντινα για 2++ μηνες...    Rave απο εδω και περα..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρηστος Βαγενας (vchris)
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Πέμπτη, 2 Ιουλ 2009, 08:37:38 » |
|
Παυλε σ'ευχαριστω για την ολη βοηθεια απο την αρχη μεχρι το τελος δε νομιζω να εβρισκα καποιον αλλο που θα καθοταν απο τη πρωτη μεχρι τη τελευταια βιδα διπλα μου και να μου εξηγουσε το καθετι μιας και ειναι το πρωτο μου ε/π που <<φτιαχνω?>> (εσυ το εφτιαξες  ) μπορει να εχει καποια προβληματακια σαν νεο στην αγορα αλλα πιστευω οτι ολα ειχαν οταν πρωτοβγηκαν παρολαυτα απο το λιγο που πεταξε φαινετε τι δυνατοτητες εχει και που μπορει να φτασει χρειαζεται καποιες αναβαθμισεις αλλα μετα........  πιστευω οτι για τα λεφτα που εχει ειναι οτι καλυτερο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Πέμπτη, 2 Ιουλ 2009, 14:35:24 » |
|
Άμα δεν ξέρεις τέτοια γράφεις....Πίσω από το Project που ονομάζεται Ely-Q δεν βρίσκονται μόνο κάποια δοκιμασμένες λύσεις του Raptor 50, αλλά άνθρωποι από την περιοχή του Maranello (ξέρεις...με το σούζα αλογάκι) !!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|