Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.358 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 22:16:40

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 22:16:40

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:09]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 12:33]

[Σήμερα στις 12:22]

από dominicm
    [Χθες στις 12:17]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309358
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 816
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 342
    Συνολικά: 343
    Στυλ εμφάνισης

- Για να μπορέσει ν' αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός, είτε σαν χόμπυ, είτε σαν άθλημα, πρέπει οι αερομοντελιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται η δυναμικότητα, η γνώση και το κύρος των ατόμων που θ' ασχοληθούν αλλά όλα αυτά θ' αποδώσουν καρπούς καλύτερα μέσα από τους συλλόγους και στηριζόμενοι από αυτούς.

- Σημαντικό είναι το πνεύμα ενότητας. Δεν έχουν θέση πυροτεχνήματα, προσωπικές εμπάθειες  και άσκοπες επικρίσεις που διχάζουν. Δώστε και σεις την βοήθεια σας ή και μόνο την συνδρομή σας στον σύλλογο αερομοντελισμού του τόπου σας. Βοηθείστε να δημιουργηθούν σύλλογοι εκεί όπου δεν υπάρχουν και δημιουργούνται προϋποθέσεις.

- Η ανώτατη αρχή στην Ελλάδα είναι η ΕΛ.Α.Ο. με όργανο την Επιτροπή Αερομοντελισμού.
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: FFAM - France - Aeromodelisme.  (Αναγνώστηκε 10071 φορές)
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 21:28:18 »

Αγαπητέ Nick,

Μάλλον δεν με κατάλαβες. Αυτό που σου είπα είναι να αναφέρεις και στους υπολοίπους τι γράφει ο Bruno Delor στο posting του. Ειδικά στην τελευταία παράγραφο. Εγώ το κατάλαβα.
    Σημασία έχει να το καταλάβουν και οι άλλοι μη γαλλόφωνοι.

Αγαπητέ akat,

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αυτά που αναφέρεις θα ήταν δυνατόν να γίνουν αν στην ΕΛΑΟ υπήρχαν άτομα που θα είχαν τον χρόνο να είναι από το πρωί ως το βράδυ στο intenet και να ενημερώνουν συνεχώς data bases με νέα στοιχεία. Δεν υπάρχουν όμως τα χρήματα για τέτοιες πολυτέλειες.

Και μην ξεχνάς ότι δεν είναι μόνο ο αερομοντελισμός, Ειναι και άλλα 8 αθλήματα με μικρότερη ή μεγαλύτερη δραστηριότητα που και εκείνα αντίστοιχα έχουν fora. Αρα καταλαβαίνεις τι παρεξηγήσεις θα υπήρχαν αν στέλναμε σε μερικούς και μας διέφευγαν άλλοι. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίσαμε και με τις εφημερίδες όπου όταν τα στέλναμε στις εφημερίδες των Αθηνών είχαμε παράπονα από τις εφημερίδες εκτός Αθηνών. Και όταν απευθυνθήκαμε στο Υπουργείο Τύπου για πλήρη λίστα επικρατείας, η τελευταία ενημερωμένη που είχαν ήταν προ πενταετίας. Και δεν είχε σε καμία περίπτωση email παρά μόνο fax. Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί κόστος συζητάς για αποστολή fax. Αυτό έγινε προ τριετίας. Ισως τα πράγματα να έχουν αλλάξει τώρα. Δεν το έχω ψάξει τελευταία.

Ετσι για να μην υπάρχει παρεξήγηση στέλνουμε σε όσους μας το ζητάνε. Εσείς ήδη καταχωρηθήκατε και από βδομάδα θα λαμβάνεται την ενημέρωση.

Σε λίγο καιρό το site της ΕΛΑΟ αλλάζει μορφή και θα υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης εγγραφής σε miling lists και άλλα πολλά.

Και επανέρχομαι στον Nick. δεν υπάρχει καμία directive. Νομίζω ότι εξήγησα στον akat το θέμα. Και για να σου φύγει και αυτή η ιδέα σου λέω ότι στο amach.org είμαι γραμμένος με το όνομα agp. Το ότι δεν έχω κάνει post μέχρι στιγμής είναι τυχαίο και αφορά τόσο την θεματολογία που νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να προσθέσω κάτι περισσότερο από ότι γράφεται και το βασικότερο από θέμα χρόνου. Ο kmandila που μετέχει και σε αυτό το forum ας το επιβεβαιώσει.

Χαιρετώ και τους δύο και πάλι πίσω από Τετάρτη.

Αντώνης Παπαδόπουλος

Cap Blanc Nez είναι μια μεγάλη συζήτηση που ασφαλώς δεν θα την ξέρουν οι φίλοι μας εδώ και θα είναι κουραστικό να παρουσιάσω το θέμα, άκρως ενδιαφέρον..
    αλλα με πολλούς παραμέτρους οικολόγοι ,αερομοντελιστές,δήμος, ομοσπονδίες, διαφορα αεραθλήματα κτλ.Πάντως εν ολίγοις..παρουσιάζει τι θέση τις ομοσπονδίας..
    απαντα γενικόλογα σε διαφορα που έχουν ειπωθεί..(πάντα ως πρόεδρος) τις FFAM..και στο τέλος "ελίσσεται θαυμάσια" λέγοντας ότι δεν είναι μέσα στις "συνήθειες"
    τις FFAM ως πρόεδρος να παίρνει θέση σε forum συζητήσεων.. δίνοντας τις θέση τις FFAM και διευκρινίζοντας ότι δεν θα "αναλωθεί" στην συνεχεια σε διαφορους σχολιασμούς,
     οι διαφορετικές ερμηνείες που πιθανόν να ακολουθήσουν..

Από κει και πέρα αντώνη μου γραφει ο Delor σε πιο "κλειστά" forum χωρίς φαμφάρες και υπογραφές στο τέλος μην περνώντας επίσημη θέση ο πρόεδρος..
    συμμετέχει "παντού" ως αερομοντελιστής..χωρίς υπογραφή με ένα Nick..ελπίζω να με καταλαβαίνεις...

directive...τρόπος του λέγειν..
    Επίσημες θέσεις ως πρόεδρος σε κάποια σοβαρά θέματα σε forum όπου εύκολα μπορούν να ερμηνευτούν λάθος, η να ακολουθήσει μια σειρά συζητήσεων
     και να ξεφύγει η κατάσταση τελείως..τότε σωστά και προσέχουν οι πρόεδροι (προσέχετε) τι λέτε και πως το λέτε..
    από αυτή την άποψη μιλάω...ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός αυτή την φορα...

Επίσης βλέπω ότι συμμετέχεις και σε αλλα forum αυτό το θεωρώ θετικό..
    αυτό άλλωστε υποστηρίζω ότι δεν πρέπει να "κλεινόμαστε" μια χούφτα αερομοντελιστές που είμαστε απλά πίσω από ένα "χώρο forum" όσο και αν μας καλύπτει αυτός..
    πρέπει να κυριαρχεί η σκέψη τις γενικής συμμετοχής και αποδοχής του χώρου..διαφορετικά αντώνη μου φτιάχνουμε μικρές παρέες με ότι συνεπάγεται αυτό..
    Ελπίζω αυτή την φορα να έγινα κατανοητός..

Φιλικά
    Νίκος

« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 21:32:43 από NikFrance » Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 11 Αυγ 2006, 00:56:58 »

Αγαπητέ Nick France
     Βλέπω πως μετά το αλαλούμ που δημιουργήσαμε βλέπεις κάποια από τα πράγματα που συμβαίνουν διαφορετικά.
    Πιστεύω πως αυτά που προτείνεις, και που βλέπεις να συμβαίνουν στην χώρα που ζεις είναι σωστά. Θα ήθελα όμως σε παρακαλώ να μας πεις πόσα από αυτά είναι δικές σου ίδεες που βρήκαν ανταπόκρισει μέσα από προτάσεις σου στο σωματείο που ανήκεις εκεί,  πόσα από αυτά βρήκες έτοιμα και για πόσα από αυτά ξόδεψες προσωπικό χρόνο για να τα πετύχεις?
    σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παντελής Νταναβάρας
    dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 11 Αυγ 2006, 01:17:53 »

Αγαπητέ Nick France
    Βλέπω πως μετά το αλαλούμ που δημιουργήσαμε βλέπεις κάποια από τα πράγματα που συμβαίνουν διαφορετικά.
    Πιστεύω πως αυτά που προτείνεις, και που βλέπεις να συμβαίνουν στην χώρα που ζεις είναι σωστά. Θα ήθελα όμως σε παρακαλώ να μας πεις πόσα από αυτά είναι δικές σου ίδεες που βρήκαν ανταπόκρισει μέσα από προτάσεις σου στο σωματείο που ανήκεις εκεί,  πόσα από αυτά βρήκες έτοιμα και για πόσα από αυτά ξόδεψες προσωπικό χρόνο για να τα πετύχεις?
    σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παντελής Νταναβάρας
    dapan

Φιλε μου Παντελή
    Αν είναι να βλέπω τέτοιες γενικά καλές κινήσεις.. E! τότε στο  λόγο μου ότι θα κάνω 1 "φασαρία" τον μηνα έτσι για να ανάβουν τα αίματα. Cheesy.
    Δικες μου και δικες σου ιδέες φιλε παντελή δεν υπάρχουν..έχουν ανακαλύψει άλλοι τον τροχό για μας..
    εμείς απλά μέσο διαλογου η "τσακωμών" βρίσκουμε λύσεις και παλεύουμε για την εφαρμογή τους!
    Λίγο πολύ το ίδιο συμβαίνει και στη γαλλία μην νομίζετε..
    οι γάλλοι λένε αν δεν ανοίξει μύτη και δεν βγει αίμα(μεταφορικό) δεν γίνετε τίποτα..

Συνεπώς όλα πάνε καλά (καλύτερα) Wink
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 11 Αυγ 2006, 01:24:23 από NikFrance » Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 11 Αυγ 2006, 01:41:26 »

Nick
    Οι καλές κινήσεις υπάρχουν από όλους . Να σε σίγουρος πως αυτό που γραψα για το καλό του αερομοντελισμού και για τα πράγματα που γίνονται, τα εννοώ και μάλιστα τα πράττω, τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής. Απλά πιστεύω πως μερικά πράγματα χρειάζονται το χρόνο τους για να φανούν(τουλάχιστο σε εκείνους που μπορούν να δουνε). Η κριτική είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη ειδικά όταν είναι παραγωγική...εξάλλου λάθη κάνουν εκείνοι που εργάζονται και όχι όσοι δεν κάνουν τπτ.
    Και  για να απαντήσω και στην υπογραφή σου....όπως και σε ότι πρέπει να αποφεύγουμε θα πω: η κότα πάτησε το αυγό και έφτασε τον ουρανό.
    μα ...
    ουδείς αχαριστότερος του ευεργετιθέντος

dapan
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 11 Αυγ 2006, 01:47:48 από dapan » Καταγράφηκε

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 11 Αυγ 2006, 01:44:49 »

Παράθεση
    Φιλε μου Παντελή
    Αν είναι να βλέπω τέτοιες γενικά καλές κινήσεις.. E! τότε στο λόγο μου ότι θα κάνω 1 "φασαρία" τον μηνα έτσι για να ανάβουν τα αίματα. Cheesy.

Μην ξαναγίνει και μην νομίσεις οτι η καλή κατάσταση δημιουργήθηκε από την φασαρία που προκλήθηκε. Προϋπήρχε και επανήλθε όταν υπήρξε ανταπόκριση στο

Είναι κανόνας στα φόρουμ όλου του κόσμου, οτι όταν θέλει κάποιος μια απάντηση πρέπει να μάθει την ζητάει με τον σωστό τρόπο, με μια ερώτηση που στέκεται και στον σωστό πίνακα.

Εντάξει, στον σωστό πίνακα το έβαλα εγώ, τα δύο πρώτα φτάνουν  laugh
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 11 Αυγ 2006, 02:02:56 »

Παράθεση
    Φιλε μου Παντελή
    Αν είναι να βλέπω τέτοιες γενικά καλές κινήσεις.. E! τότε στο λόγο μου ότι θα κάνω 1 "φασαρία" τον μηνα έτσι για να ανάβουν τα αίματα. Cheesy.

Μην ξαναγίνει και μην νομίσεις οτι η καλή κατάσταση δημιουργήθηκε από την φασαρία που προκλήθηκε. Προϋπήρχε και επανήλθε όταν υπήρξε ανταπόκριση στο

Είναι κανόνας στα φόρουμ όλου του κόσμου, οτι όταν θέλει κάποιος μια απάντηση πρέπει να μάθει την ζητάει με τον σωστό τρόπο, με μια ερώτηση που στέκεται και στον σωστό πίνακα.

Εντάξει, στον σωστό πίνακα το έβαλα εγώ, τα δύο πρώτα φτάνουν  laugh

Τώρα γιατί με κουρδίζεις..?
    Μήπως θες να δοκιμάσεις το καλάθι σκουπιδιών που ετοίμασες?? Huh laugh

Δεν σου αρέσει το "καλο κλίμα" που έχει δημιουργηθεί και κουβεντιάζουμε σαν άνθρωποι?? Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 11 Αυγ 2006, 02:11:46 από NikFrance » Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 11 Αυγ 2006, 02:47:01 »

NikFrance αν θέλεις σοβαρή συζήτηση θα την έχεις, εφόσον συμπεριφέρεσαι ανάλογα. Και αστεία μπορούν να γίνουν αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια.

Σεβάστηκα την κίνηση σου και μετέφερα το μήνυμα του Παντελή εδώ, όπως και το θέμα σε άλλο πίνακα.

Αν θέλεις μπορείς να συνεχίσεις. Καλή διάθεση υπάρχει και πολλοί σοβαροί άνθρωποι έχουν ασχοληθεί μαζί σου.

Εσύ άνοιξες την συζήτηση και το τι θα γίνει εξαρτάται αποκλειστικά από σένα.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 11 Αυγ 2006, 04:04:06 »

Επειδή εγώ έχω συνηθίσει και σε ελληνικά και σε γαλλικά forum να έχω την ελευθερια μου και να λέω την άποψη μου χωρίς να υπάρχει "μπάτσος" πάνω από το κεφάλι μου..
    και επίσης την κακή συνήθεια που έχεις να μηδενίζεις τον άλλον..
    Δεν ασχολούμαι άλλο με την πάρτι σου και το forum σου..διαγράφομε να μην σου "λερώνω" τι σελίδα

Καλή συνεχεια!!
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 11 Αυγ 2006, 04:10:49 »

Δεν μπορώ πλέον να ακολουθήσω το σκεπτικό σου... idiot2 idiot2

αυτό και τέλος..
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 11 Αυγ 2006, 12:54:44 »

Τώρα που πάει να γίνει κάτι καλό το χαλάς πάλι.  Άστο, πάει το προηγούμενο, τελείωσε, όποιος θέλει διαβάζει και βγάζει τα συμπεράσματά του.  Συνέχισε να δίνεις ιδέες γιατί έχεις το πλεονέκτημα να βλέπεις από κοντά πράγματα για τα οποία εμείς μόνο διαβάζουμε.  Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα του αερομοντελισμού είναι πως κάνει administration ο Κώστας.

Έχεις την δυνατότητα να προσφέρεις, με ήρεμο τρόπο και στοιχεία.  Τώρα που πάει να γίνει αυτό πάλι το κόβεις για χαζομάρες.  Άντε συνεχίστε να δούμε τι άλλο καλό μπορεί να γίνει.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    kmandila
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 11 Αυγ 2006, 13:05:11 »

Thumbs up Θα συμφωνήσω με τον Σεραφείμ.Η πολυφωνία ιδεών,απόψεων και ο αναβρασμός κάπου αποδίδουν.Όταν ξεπερνάμε το σημείο βρασμού και αρχίζουμε να εξατμιζόμαστε χαλάει το πράγμα.   devil
    Καταγράφηκε

Κ.Μανδηλαράς  www.amach.gr   www.aeromodelismos.gr
    rcmodelling
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 11 Αυγ 2006, 13:21:52 »

Τώρα που πάει να γίνει κάτι καλό το χαλάς πάλι.  Άστο, πάει το προηγούμενο, τελείωσε, όποιος θέλει διαβάζει και βγάζει τα συμπεράσματά του.  Συνέχισε να δίνεις ιδέες γιατί έχεις το πλεονέκτημα να βλέπεις από κοντά πράγματα για τα οποία εμείς μόνο διαβάζουμε.  Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα του αερομοντελισμού είναι πως κάνει administration ο Κώστας.

Έχεις την δυνατότητα να προσφέρεις, με ήρεμο τρόπο και στοιχεία.  Τώρα που πάει να γίνει αυτό πάλι το κόβεις για χαζομάρες.  Άντε συνεχίστε να δούμε τι άλλο καλό μπορεί να γίνει.

Σεραφείμ

Συμφωνώ !  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 11 Αυγ 2006, 14:20:06 »

NikFrance αν θέλεις σοβαρή συζήτηση θα την έχεις, εφόσον συμπεριφέρεσαι ανάλογα. Και αστεία μπορούν να γίνουν αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια.

Σεβάστηκα την κίνηση σου και μετέφερα το μήνυμα του Παντελή εδώ, όπως και το θέμα σε άλλο πίνακα.

Αν θέλεις μπορείς να συνεχίσεις. Καλή διάθεση υπάρχει και πολλοί σοβαροί άνθρωποι έχουν ασχοληθεί μαζί σου.

Εσύ άνοιξες την συζήτηση και το τι θα γίνει εξαρτάται αποκλειστικά από σένα.

Φιλε μου Σεραφείμ..

Έχω την εντύπωση ότι είμαι 7 ετών και μου μιλάει ο δάσκαλος στο δημοτικό δεν μπορώ να το ανεκτό αυτό..

Να έχω το άγχος ποτε θα "κτυπήσει" ο διαχειριστής..και εφόσον είχαμε ηρεμήσει..φαντάσου..

Η συνεχεια στο RCmodelling πολύ πιο "δημοκρατικά" τα πράγματα..
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    kmandila
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 11 Αυγ 2006, 14:53:58 »

Να έχω το άγχος ποτε θα "κτυπήσει" ο διαχειριστής..και εφόσον είχαμε ηρεμήσει..φαντάσου..

Grin Σκέψου να είχες καθυστερήσει τα κοινόχρηστα !  Grin
    Προσπαθώ να το διακωμωδίσω λίγο γιατί νομίζω ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε  να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.Εμπρός λοιπόν για καινούργια 
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 11 Αυγ 2006, 14:57:41 από kmandila » Καταγράφηκε

Κ.Μανδηλαράς  www.amach.gr   www.aeromodelismos.gr
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Σάββατο, 12 Αυγ 2006, 01:13:35 »

Τελικά έχω την αίσθηση πως μετά τα όσα έχουν ειπωθεί εδώ, όλα έγιναν για να διαφημιστή το φορουμ του rcmodelling
    θα θελα απλά να θυμίσω στον Nick France πως αν δεν ήτανε δημοκρατικότατο αυτό το foroum δεν θα είχε την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα από όλα τα άλλα, αλλά και τόσο καιρό τώρα δεν θΑ χαμε την πολυτέλεια να γράφουμε ότιδήποτε.
    Το να μην συμφωνεί κάποιος με τα λεγόμενα μας αλλά και με το τρόπο που εκφραζόμαστε δεν σημαίνει πως δεν είναι και δημοκρατικό.

dapan
    Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Σύλλογοι Αερομοντελισμού (Συντονιστές: Γιάννης Παξιμαδάκης, andreas)  |  Θέμα: FFAM - France - Aeromodelisme.
    Μεταπήδηση σε: