Αντώνη η απάντηση σου δείχνει πως μπορεί να δει τα πράγματα ένας που δεν παρακολουθεί τα πράγματα, όπως επίσης και πως λειτουργεί η, σκόπιμη ή μη, δημιουργία εντυπώσεων.
Το "συνέχεια τσακωνόσαστε" δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα αλλά μια εικόνα
Αλαλούμ! των τελευταίων ημερών.
Ο Κοσμάς (sfyris) διαγράφηκε πάνω σε μια στιγμή θυμού για προσωπικά. Οι διαγραφές έχουν σταματήσει στο Aeromodelling GR γιατί αποσυνδέονται τα μηνύματα από το πρόσωπο και όταν γίνει επανεγγραφή δεν θα τα έχει σαν δικά του. Ο Κοσμάς ανήκε σε μια ειδική κατηγορία, με αυξημένα δικαιώματα που δεν είχε διορθωθεί. Ο Κοσμάς κατά κανένα τρόπο δεν κατηγόρησε το Aeromodelling GR και πάντα ήταν συνεργάσιμος στο θέμα moderation, μάλλον με ήθελε να επεμβαίνω και περισσότερο. Μιλήσαμε και τηλεφωνικά, οι σχέσεις μας πολύ καλές και το Aeromodelling GR είναι πάντα ανοιχτό.
Το αστείο στην υπόθεση είναι οτι ακόμα και ο NikFrance μου έχει ζητήσει στο παρελθόν σε ΠΜ μήνυμα να είμαι πιο "σκληρός".
Ο NikFrance αφού αναστάτωσε το φόρουμ δημιουργώντας
Αλαλούμ! καταφέρνει να ηρεμήσει και ανοίγει ένα θέμα εδώ, το οποίο σέβομαι, μετακινώ αμέσως σχετικό μήνυμα του Παντελή εδώ και βλέποντας τον NikFrance να υπερηφανεύεται οτι αυτός δημιούργησε καλή κατάσταση δίνω τις οδηγίες για μια σωστή συζήτηση.
Δεν έχω σβήσει ποτέ μήνυμα χωρίς συνεννόηση με αυτόν που το έχει γράψει και έχω σεβαστεί την επιθυμία όσων ήθελαν να μείνει κάτι. Οταν όμως γράφει κάποιος κάτι πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί και τον αντίλογο και την παρατήρηση.
Επίσης όταν κάποιος προκαλεί τον διαχειριστή με ΠΜ θα πάρει την ανάλογη απάντηση. Τι νομίζει οτι θα με φοβίσει;
Οι παρατηρήσεις μου όμως (ή το να εκφράσω την δική μου γνώμη) μου δίνουν τον χαρακτηρισμό "μπάτσος" και στο Aeromodelling GR "μη δημοκρατικό" δίνοντας συνάμα και μια προτροπή
Η συνεχεια στο RCmodelling πολύ πιο "δημοκρατικά" τα πράγματα..
Λαμβάνοντας υπ' όψιν και το
Αλαλούμ! και το οτι εκεί είναι moderator η μόνη λογική εξήγηση είναι οτι δεν θέλει διάλογο ή κρίση σε ότι λέει αλλά έχει άλλους σκοπούς.
Παρ' όλα αυτά βλέπω και λογικά μηνύματα από τον Σεραφείμ και τον Βασίλη που φαίνεται να βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά. Η πορεία θα δείξει.
Αυτό που έχω να πω NikFrance είναι οτι δεν έχεις συνηδητοποιήσει οτι, με οτι έχεις γράψει τελευταία, οχι μόνο δεν προσφέρεις στην ενότητα του χώρου αλλά καταστρέφεις τις υπάρχουσες καλές σχέσεις που δεν δημιούργησες βέβαια εσύ αλλά το Aeromodelling GR και το rcmodelling.gr.
Συγχρόνως, όταν δημιουργήσεις ένταση, δημιουργούνται ευκαιρίες για να αναζωπυρωθούν παλιές προσωπικές διαμάχες και απωθημένα που οι συμμετέχοντες έχουν κατορθώσει να ελέγξουν και να συνεργαστούν για το καλό του ελληνικού αερομοντελλισμού. Τορπιλίζεται δηλαδή η ενότητα του ευρύτερου χώρου.