Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.358 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 21:03:00

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 21:03:00

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:09]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 12:33]

[Σήμερα στις 12:22]

από dominicm
    [Χθες στις 12:17]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309358
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 816
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 595
    Συνολικά: 597
    Στυλ εμφάνισης

- Για να μπορέσει ν' αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός, είτε σαν χόμπυ, είτε σαν άθλημα, πρέπει οι αερομοντελιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται η δυναμικότητα, η γνώση και το κύρος των ατόμων που θ' ασχοληθούν αλλά όλα αυτά θ' αποδώσουν καρπούς καλύτερα μέσα από τους συλλόγους και στηριζόμενοι από αυτούς.

- Σημαντικό είναι το πνεύμα ενότητας. Δεν έχουν θέση πυροτεχνήματα, προσωπικές εμπάθειες  και άσκοπες επικρίσεις που διχάζουν. Δώστε και σεις την βοήθεια σας ή και μόνο την συνδρομή σας στον σύλλογο αερομοντελισμού του τόπου σας. Βοηθείστε να δημιουργηθούν σύλλογοι εκεί όπου δεν υπάρχουν και δημιουργούνται προϋποθέσεις.

- Η ανώτατη αρχή στην Ελλάδα είναι η ΕΛ.Α.Ο. με όργανο την Επιτροπή Αερομοντελισμού.
    Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: FFAM - France - Aeromodelisme.  (Αναγνώστηκε 10051 φορές)
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Σάββατο, 12 Αυγ 2006, 02:40:29 »

Φιλε μου dapan δεν με χαλα καθόλου το πολύ καλο Aeromodelling GR και δεν με ενοχλεί που είναι πρώτο κτλ..
    Αντίθετα μάλιστα αναγνωρίζω την καλή και πολύ δουλειά..και το διαβάζω καθημερινά!!
    Αλλα έθιξα εγώ..όπως το να στηρίξουμε ΌΛΑ τα forum και σελίδες του χώρου τίποτα άλλο..
    Και φυσικά πως να συμβάλουμε όλοι να βοηθήσουμε τον ελληνικό αερομοντελισμό!!! Oσο για την "δημοκρατικότητα" που έθιξα..
    ήταν πάνω στα νεύρα μου μετά από κάθε post που κάνω βγαίνει ο k. κωστόπουλος να κάνει 2-3 post να με βάλει στον "καλο τον δρόμο"..

Και φυσικά σε αυτό υπάρχει πρόβλημα!

Αν αυτά τα βλέπεις διαφήμιση.... Undecided
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Σάββατο, 12 Αυγ 2006, 19:02:20 »

Παντως για να πω και εγω κατι ελειψα λιγο καιρο και τσακωνοσαστε συνεχεια χεχεχεεχ τελος παντων παιδια χαλαρωστε ηδη χασαμε καποια μελη τα οποια προσωπικα εκτιμουσα τουλαχιστον απο τα γραφομενα και το σκεπτικο τους δεν υπαρχει λογος να τακωνομαστε και για να μην κανω τον νταη η φιλοσοφια μου ειναι η εξης σε καθε φορουμ διαχειριστης ειναι ενας απο την στιγμη την οποια ο ανθρωπος αυτος ανεχεται τα λεγομενα και τα γραφομενα καποιων ατομων τοτε ναι μεν μπορει να τα επικρινουμε  με ενα ορθολογικο διαλογο αλλα οχι να τα συκοφαντουμε και ουτε να βριζουμε τους ανθρωπους αυτους επισης για να μην παρεξηγηθω θα παρακαλουσα  να σημειωθει οτι μιλαω γενικα και οχι ειδικα

Αυτα απο εμενα αντε και και καλες πτησεις να εχουμε
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #17 στις: Σάββατο, 12 Αυγ 2006, 22:08:08 »

Αντώνη η απάντηση σου δείχνει πως μπορεί να δει τα πράγματα ένας που δεν παρακολουθεί τα πράγματα, όπως επίσης και πως λειτουργεί η, σκόπιμη ή μη, δημιουργία εντυπώσεων.

Το "συνέχεια τσακωνόσαστε" δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα αλλά μια εικόνα Αλαλούμ! των τελευταίων ημερών.

Ο Κοσμάς (sfyris) διαγράφηκε πάνω σε μια στιγμή θυμού για προσωπικά. Οι διαγραφές έχουν σταματήσει στο Aeromodelling GR γιατί αποσυνδέονται τα μηνύματα από το πρόσωπο και όταν γίνει επανεγγραφή δεν θα τα έχει σαν δικά του. Ο Κοσμάς ανήκε σε μια ειδική κατηγορία, με αυξημένα δικαιώματα που δεν είχε διορθωθεί. Ο Κοσμάς κατά κανένα τρόπο δεν κατηγόρησε το Aeromodelling GR και πάντα ήταν συνεργάσιμος στο θέμα moderation, μάλλον με ήθελε να επεμβαίνω και περισσότερο. Μιλήσαμε και τηλεφωνικά, οι σχέσεις μας πολύ καλές και το Aeromodelling GR είναι πάντα ανοιχτό.

Το αστείο στην υπόθεση είναι οτι ακόμα και ο NikFrance μου έχει ζητήσει στο παρελθόν σε ΠΜ μήνυμα να είμαι πιο "σκληρός".

Ο NikFrance αφού αναστάτωσε το φόρουμ δημιουργώντας Αλαλούμ! καταφέρνει να ηρεμήσει και ανοίγει ένα θέμα εδώ, το οποίο σέβομαι, μετακινώ αμέσως σχετικό μήνυμα του Παντελή εδώ και βλέποντας τον NikFrance να υπερηφανεύεται οτι αυτός δημιούργησε καλή κατάσταση δίνω τις οδηγίες για μια σωστή συζήτηση.

Δεν έχω σβήσει ποτέ μήνυμα χωρίς συνεννόηση με αυτόν που το έχει γράψει και έχω σεβαστεί την επιθυμία όσων ήθελαν να μείνει κάτι. Οταν όμως γράφει κάποιος κάτι πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί και τον αντίλογο και την παρατήρηση.

Επίσης όταν κάποιος προκαλεί τον διαχειριστή με ΠΜ θα πάρει την ανάλογη απάντηση. Τι νομίζει οτι θα με φοβίσει;

Οι παρατηρήσεις μου όμως (ή το να εκφράσω την δική μου γνώμη) μου δίνουν τον χαρακτηρισμό "μπάτσος" και στο Aeromodelling GR "μη δημοκρατικό" δίνοντας συνάμα και μια προτροπή

Παράθεση
    Η συνεχεια στο RCmodelling πολύ πιο "δημοκρατικά" τα πράγματα..

Λαμβάνοντας υπ' όψιν και το Αλαλούμ! και το οτι εκεί είναι moderator η μόνη λογική εξήγηση είναι οτι δεν θέλει διάλογο ή κρίση σε ότι λέει αλλά έχει άλλους σκοπούς.

Παρ' όλα αυτά βλέπω και λογικά μηνύματα από τον Σεραφείμ και τον Βασίλη που φαίνεται να βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά. Η πορεία θα δείξει.

Αυτό που έχω να πω  NikFrance είναι οτι δεν έχεις συνηδητοποιήσει οτι, με οτι έχεις γράψει τελευταία, οχι μόνο δεν προσφέρεις στην ενότητα του χώρου αλλά καταστρέφεις τις υπάρχουσες καλές σχέσεις που δεν δημιούργησες βέβαια εσύ αλλά το Aeromodelling GR και το rcmodelling.gr.

Συγχρόνως, όταν δημιουργήσεις ένταση, δημιουργούνται ευκαιρίες για να αναζωπυρωθούν παλιές προσωπικές διαμάχες και  απωθημένα που οι συμμετέχοντες έχουν κατορθώσει να ελέγξουν και να συνεργαστούν για το καλό του ελληνικού αερομοντελλισμού. Τορπιλίζεται δηλαδή η ενότητα του ευρύτερου χώρου.
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 12 Αυγ 2006, 22:14:16 από Κώστας Κωστόπουλος » Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Κυριακή, 13 Αυγ 2006, 00:22:32 »

Αλλα έθιξα εγώ..όπως το να στηρίξουμε ΌΛΑ τα forum και σελίδες του χώρου τίποτα άλλο..
    Και φυσικά πως να συμβάλουμε όλοι να βοηθήσουμε τον ελληνικό αερομοντελισμό!!!

Αγαπητέ Νick France
    Διαβάζοντας τα άλλα forum και βλέποντας την ποιότητα κάποιων από αυτούς που  αρθρογραφούν ο καθένας μας κρίνει αν και κατά πόσο πρέπει να συμμετάσχει σε μία κουβέντα που εξελίσεταιά και  το μόνο αποτέλεσμα που θα πρόσφερε η εκεί παρουσία μου θα ηταν η  αντιπαράθεση ανευ ορίων και κατά την άποψή μου και  άνευ ουσίας.
    Μου είναι αδιανόητο να συμμετάσχω σε μία κουβέντα και ο συνομιλητής μου να κατακρίνει την εθνική μας ομάδα δείνοντας συγχαρητήρια σε κάποια άλλη εθνική....Μου είναι επίσης αδιανόητο  να μπω στην λογική της απλοποίσεις των πάντων όσων αφορά το αεράθλημα του αερομοντελισμού, τον λόγο συμμετοχείς των πρωταθλητών μας στους αγώνες και τόσα μα τόσα άλλα που καλό είναι να μην γραφούν σε αυτό εδώ το forum προσπαθώντας να κρατήσουμε το επίπεδο στο δυνατόν υψηλότερο σημείο γιατί μόνο έτσι θα συμβάλουμε στο να ανέβει ο Ελληνικός Αερομοντελισμός
    Εξάλου για όλους αυτούς που ενστερνίζονται τέτοιες ιδέες το μόνο που ισχύει κατά την άποψή μου είναι :
    Όσα δεν φτάνει ή αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...

Φιλικά
    dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Κυριακή, 13 Αυγ 2006, 02:12:01 »

Και σαν συνεχεια   κυριε Κωστα δεν επικρινω κανενα αλλα ξαφνικα βλεπω να τσακωνομαστε για πραγματα τα οποια τα θεωρω ασημαντα εσεις ειστε διαχειριστης και προσπαθητε να κρατησεται ενα επιπεδο και αν θυμαστε σε πσλιοτερη συζητηση που ειχαμε κανει για αλλο θεμα σας ειχα πει οτι στο φορουμ θελοντας και μη ο καθενας γραφει οτι θελει οποτε το μονοπου μπορουμε να κανουμε ειναι να μην μανουριαζουμε ο ενας με τον αλλον δεν υπαρχει και λογος

Να σημειωθει οτι αν και απο τους πρωτους που στηριζουν το φορουμ αυτο εχω ακουσει και δη πολλα και ενας απο τους λογους που δεν ασχολιομουνα πλεον ηταν οτι ειχε καταντησει χωρος αντιπαραθεσεων

και προς ολα τα νεα μελη για να δειτε οτι υπαρχει στηριξη αναφερω ενδεικτικα

danpan ισως ο μονος που προσωπικα εμενα οποτε παω λαρισσα ειναι ο πρωτος που με υποδεχετε και με καλοσωριζει χωρις να θελω να αδικησω κανενα αλλα αερομοντελιστη απο την Λαρισσα δηλαδη εγω τι να πω για αυτον τον ανθρωπο συν οτι ειναι ο μονος που επι συναπτα ετη ειναι στην επιτροπη αερομοντελισμου τουλαχιστον 4 αν θυμαμαι καλα

Τελος παντων και για να αλαφρυνω το κλιμα ας κανω διαφημηση σε εμενα μπηκατε βρε να δειτε το σιτε πως σας φαινεται?

Αντε μην αγριεψω και δαγκωνω

Καταγράφηκε
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #20 στις: Κυριακή, 13 Αυγ 2006, 03:06:04 »

K. Κωστόπουλε τα ερμηνεύεις τα πράγματα όπως θέλεις και το πας πάλι πολύ μακριά δημιουργώντας πάλι εντάσεις,και στην προκειμενη περίπτωση
    δεν θα μπω σε αυτή την λογική του "παιχνιδιού"..άλλωστε αναλαμβάνω μέρος τις "ευθύνης" και όντως κάποιες φορες ήμουν κάπως "σκληρός"...
    (λέγοντας πάντα όμως αλήθειες) αλλα είναι μέρος τις προσωπικότητας μου και του τρόπου που εκφράζομαι!!
    Aλλωστε έχεις πάντα δίκιο συνεπώς  σε αφήνω να σχολιάσεις την "περίπτωση" μου..με τον τόσο "όμορφο" και γραφικό τρόπο που το κανεις..

Φιλε μου dapan είσαι αρκετά "λακωνικός" και δεν μπορώ να φανταστώ για ποιον μιλάς ότι κατακρίνει την εθνική μας ομάδα κτλ..
    ειλικρινά δεν καταλαβαίνω..Ελπίζω να μην το λες για μένα γιατί θα ήταν πολύ άδικο εκ μέρους σου...

Για τα υπόλοιπα..αλεπούδες και κρεμαστάρια δεν με αφορούν..Συγγνώμη που είμαι off topic αλλα... Huh

_________________________________________________________________________________________________________

Τελος παντων και για να αλαφρυνω το κλιμα ας κανω διαφημηση σε εμενα μπηκατε βρε να δειτε το σιτε πως σας φαινεται

Όσο για σένα φιλε hobbitakos είσαι φίρμα μην ανησυχείς.. Wink
    Πολύ ωραίο site με πολύ μεράκι και αγάπη συγχαρητήρια!! Thumbs up Thumbs up
    Και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚA video!!! Thumbs up Thumbs up

Πέρασα και περνάω όμορφες στιγμές στο site σου..  Wink   http://www.greekf3c.gr/

« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 13 Αυγ 2006, 04:16:40 από NikFrance » Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #21 στις: Κυριακή, 13 Αυγ 2006, 10:57:54 »

Αντώνη η συζήτηση για το site σου βρίσκεται στο www.greekf3c.gr - Ελληνική ιστοσελίδα για F3C. Εβαλα το νέο σου μήνυμα εκεί και άλλαξα λίγο τον παλιό τίτλο.

Εχεις απόλυτο δίκιο οτι αυτές οι συζητήσεις διώχνουν τον κόσμο. Αποφεύγονται διεθνώς ακολουθώντας τις οδηγίες των διαχειριστών.

Εδώ βλέπουμε οτι ο NikFrance, αν και πιστεύω οτι έχει αρχίσει να καταλαβαίνει, επιμένει να θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο και δικαίωση, συνεχίζοντας χαρακτηρισμούς. Λυπάμαι Νίκο, η αντιμετώπιση είναι σύμφωνα με οτι και όπως γράφεται.

Παρ' όλα αυτά Παντελή είναι γεγονός οτι είναι άδικο να αναφερόμαστε στον Νίκο για ένα άρθρο που έχει γραφτεί από άλλον στο airmodelling.gr, θα έλεγα δεν έχει νόημα ο σχολιασμός του.

Στο Aeromodelling GR θα βρείτε τα αποτελέσματα των Πανευρωπαϊκών F3C 2006.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Κυριακή, 13 Αυγ 2006, 12:22:17 »

Καλημέρα.!
    Είναι λόγικό..και επόμενο όλοι οι φίλοι του αερομοντελισμού, ακόμη και εκείνοι που δεν ασχολούνται με τα ελικόπτερα να επισκέπτονται την σελίδα www.greekf3c.gr   Thumbs up Thumbs up Άρα αγαπητέ Αντώνη το δάγκωμα αναβάλεται... Grin Grin
    Θα ήθελα παρόλα αυτά να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια, κάνοντας την διόρθωση ότι στην Επιτροπή Αερομοντελισμού της Ομοσπονδίας είμαι 2 και όχι 4 χρόνια.
    Αγαπητέ Nick σίγουρα δεν αφορούν εσένα τα γραφομενά μου.

Φιλικά

dapan
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 13 Αυγ 2006, 14:27:05 από dapan » Καταγράφηκε

Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Κυριακή, 13 Αυγ 2006, 12:56:06 »

Καλα Παναγιωτη δεν πειραζει μαλλον δεν θυμομουν καλα  ΄ ΝΙΚ ευχαριστω για τα βιντεο  τα κατεβαζω τωρα
    Καταγράφηκε
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Κυριακή, 13 Αυγ 2006, 14:31:31 »

Παντελής  Αντώνη...Παντελής.. Wink Wink φαίνεται από κείνη την βραδιά στα 1000.. Cheesy Cheesy.με μπερδεύεις συνεχώς.!

dapan
    Καταγράφηκε

Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Κυριακή, 13 Αυγ 2006, 18:54:27 »

Αχ αυτα τα 1000 ζημια μας κανανε Παντελη μου οχι τιποτα αλλο ειμαι και υπο αυστηρη επιτηρηση και δεν μπορω να κανω τιποτα αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Grin Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Σύλλογοι Αερομοντελισμού (Συντονιστές: Γιάννης Παξιμαδάκης, andreas)  |  Θέμα: FFAM - France - Aeromodelisme.
    Μεταπήδηση σε: