Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.903 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 8 Αυγ 2026, 18:20:21

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 8 Αυγ 2026, 18:20:21

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:38]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309903
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 137
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 37
    Συνολικά: 38
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: T-rex 450 SE GF  (Αναγνώστηκε 2334 φορές)
    stratosm
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Πέμπτη, 2 Απρ 2009, 13:17:38 »

Καλησπερα!!!!
    Απεκτησα κι εγω ενα τρεξακο και παραθετω βιντεο με την πρωτη μου πτηση!!!!Δεν παιζεται το ε/π παιδες!!!! Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
    ΚΑΜΙΑ σχεση με το μπελτακι!!!Και το εστησα μονος μου!!!!!Νομιζω τα πηγα πολυ καλα για πρωτο ε/π.Θα ηθελα να πω σε οσους σκεφτονται να μεταβουν απο λαμα σ ενα 6 καναλο παιδες βαλτε κατι παραπανω (οχι πολλα) και μην παρετε  μπελτ!!!!Το μπελτ κατα τη γνωμη μου  ενδεικνεται για χοβερ αλλα ως εκει τιποτε αλλο!!!!Δεν ξερω αν φταει το σασι η οτι τα σερβο δεν ειναι direct-to swash alla το μπελτ δεν πεταει σταθερα!!!Μου το λεγε ενας φιλος μου μοντελιστης ν αλλαξω ε/π και να του πω μετα εντυπωσεις κι ειχε δικιο!!!!Κι αν εχετε ηδη μια τ/κ ενα γυρο τοτε το τρεξ δεν θα σας βγει πολλα!!!!Εμενα μου στοιχισε 195 ευρω το κιτ με speed control kai moter που ειχε μεσα και 28 ευρω 4 σερβο towerpro sg 90 t/k eixa Dx6i kai gyro futaba 401.
    Υ.Γ. Μην το πεταξετε ετσι το ε/π θα το χασετε!!!!!Παραλιγο να το χασω κι εγω 
    Αλλα οσες φορες το βλεπω τωρα γελαω και το διασκεδαζω!Βεβαια εκεινη τη στιγμη που το πετουσα μονο για γελια δεν ηταν!!!!!Αδρεναλινη στο φουλ!!!Ετρεμα ολος οταν το κατεβασα τελικα.
    Διασκεδαστε κι εσεις Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    http://www.youtube.com/watch?v=WdSudiAFX2o
    Καταγράφηκε
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 2 Απρ 2009, 14:00:38 »

Καλες πτησεις και μην βιαζεσε.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 2 Απρ 2009, 18:36:03 »

φιλε μου ωραιος φενεται οτι μαθαινεις γρηγορα αλλα εισαι λιγο βιαστικος... αρχικα πρεπει στο hover να μπορεσεις να γυρνας πλαγια και απο τις 2 μεριες και να το κρατας αλλα καιλιγο πιο ψηλα με μουρη προς τα εσενα... και σιγα σιγα να φευγεις ψηλα... γιατι εκτος του οτι ειναι το κοστος το σημαντικοτερο ειναι οτι ειναι και επικινδυνο...!

Βεβαια και εγω τα ιδια με εσενα εκανα αλλα κοντεψα να παθω μεγαλη ζημια... την γλιτωσα με βαθια τραματα στην πλατη μονο!
    Καταγράφηκε
    Γκούσκος Διονύσιος
    Moderator

Ζάκυνθος

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 2 Απρ 2009, 21:33:02 »

Βεβαια και εγω τα ιδια με εσενα εκανα αλλα κοντεψα να παθω μεγαλη ζημια... την γλιτωσα με βαθια τραματα στην πλατη μονο!

MaStORaS Huh

ει επαθες ακριβως Huh
    Καταγράφηκε

stratosm
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 2 Απρ 2009, 22:42:24 »

φιλε μου ωραιος φενεται οτι μαθαινεις γρηγορα αλλα εισαι λιγο βιαστικος... αρχικα πρεπει στο hover να μπορεσεις να γυρνας πλαγια και απο τις 2 μεριες και να το κρατας αλλα καιλιγο πιο ψηλα με μουρη προς τα εσενα... και σιγα σιγα να φευγεις ψηλα... γιατι εκτος του οτι ειναι το κοστος το σημαντικοτερο ειναι οτι ειναι και επικινδυνο...!

Σ ευχαριστω μαστορα ναι ομολογω οτι ηταν επικινδυνο αυτο που εκανα (και βλακεια μπορω να πω )
    αλλα επαθα πλακα με τη συμπεριφορα του σε σχεση με το μπελτ που ειχα πριν για 2 μηνες.Μου εδινε τρομερη αυτοπεποιθηση και δεν μπορουσα να ποστεψω πως ακουγε το ε/π και ποσο σταθερο ηταν.Εχω ενα θεμα με το βημα αλλα θα το λυσω που θα μου παει knuppel2 knuppel2
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 2 Απρ 2009, 23:40:17 »

MaStORaS Huh

ει επαθες ακριβως Huh

ημουν σε περιορισμενο χωρο με αυτοκινητα και λεω να το πεταξω λιγο πιο ψηλα ερχοταν αμαξι το φερνω γρηγορα πισω και το εριξα για να μην το χτυπησω σε μπαλκονι και τελικα με κλιστω γκαζι επεσε πανω μου και με εκοψε αρκετα....

« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 3 Απρ 2009, 00:49:11 από MaSt0RaS » Καταγράφηκε
    Γκούσκος Διονύσιος
    Moderator

Ζάκυνθος

« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 3 Απρ 2009, 09:48:29 »

Undecided

πω πω ρε φιλε...

γ@μισετα....

να μια αποδειξη οτι τα ελικοπτερα δεν ειναι παιχνιδια...

ποτε εγεινε αυτο?

εχεις αναρρωσει πληρως?
    Καταγράφηκε

Robie
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 3 Απρ 2009, 10:25:47 »

Ας το αφηνες να πεσει σε μπαλκονι παρα αυτο!@!! Πρωτα η σωματικη μας ακαιρεοτητα και μετα ρε σεις το ε/κ...
    ΠΟΠΟ πολυ βαθια φαινονται........ Πρεπει να ηταν οδυνηρο....
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 3 Απρ 2009, 19:08:55 »

Ας το αφηνες να πεσει σε μπαλκονι παρα αυτο!@!! Πρωτα η σωματικη μας ακαιρεοτητα και μετα ρε σεις το ε/κ...
    ΠΟΠΟ πολυ βαθια φαινονται........ Πρεπει να ηταν οδυνηρο....
    Undecided

πω πω ρε φιλε...

γ@μισετα....

να μια αποδειξη οτι τα ελικοπτερα δεν ειναι παιχνιδια...

ποτε εγεινε αυτο?

εχεις αναρρωσει πληρως?

Λοιπον αυτο εγινε το καλοκαιρι τωρα ειμαι μια χαρα η μλκια ειναι οτι ημουν και καμμενος απο τον ηλιο τοτε και ο πονος ηταν ισςως απο τους μεγαλυτερους μεχρι τωρα και δεν εχω περασει και λιγα... ( εχω φαει γκασμα στο κεφαλι...εμ μυτιλινιος γμασμας τι περιμενεις..χαχαχα)

για εμενα τα χειροτερα μοντελα και τα πιο επικινδυνα ειναι τα ηλεκτρικα.. ειναι αυτο που λεμε υπουλα... το θεωρεις σβηστο και ομως ανοιγεις το γκαζακι και σε κοβει.. 2 φορες ειχα ατυχημα απο ηλεκτρικο.. τα νιτρο με το που παρουν μπρος ξερεις και φυλαγεσαι...

Οσο για να το αφηνα στο μπαλκονι δεν ηταν κατι που το επελεξα εγω να πεσει πανω μου τοτε μαθαινα και ετσι οπως το τραβηξα σκεφτικα και το να ειναι καποιος στο μπαλκονι οποτε πηγα σιγα σιγα να το κατεβασω αλλα δεν μπορεσα και κλινω το γκαζι τελειως παλι καλα και σκυβω παλι καλα γιατι αλλιως πηγαινε ευθεια για Headshot..!

Και σας ξανα λεω τα ηλεκτρικα για εμενα ειναι τα χειροτερα διοτι δεν σε εχουν σε επαγρυπνηση δεν προσεχεις δεν προστατευεσαι... δλδ για παραδειγμα ενω εχω συδνεση μπαταρια στο δεκτη απειρες φορες εχω βαλει χερια κοντα στις ελικες ενω με το νιτρο μονο που ακουω τον ηχο δεν παει το χερι αυτοματα...!
    Καταγράφηκε
    stratosm
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 5 Απρ 2009, 00:36:56 »

Καλησπερα,
    θα ηθελα να θεσω μια απορια που εχω.Μαζι με το Trex πηρα και 2 μπουμες για ανταλλακτικα να εχω που διαπιστωσα τελικα οτι οι μπουμες ειναι για το ν2 που ειναι πιο μακρια κατα 25 χιλιοστα νομιζω.Με ποιον τροπο αλλαζει η συμπεριφορα του ε/π βαζοντας μακρυτερη ουρα?Ουτως η αλλως οι ουρες που εχω τωρα  με  τον ιμαντα που εχω δεν μπαινουν Sad
    Αλλα αν το ε/π γινεται πιο σταθερο με μακρυτερη μπουμα τοτε να παρω εναν μεγαλυτερο ιμαντα και να τις κρατησω.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: T-rex 450 SE GF
    Μεταπήδηση σε: