Ας το αφηνες να πεσει σε μπαλκονι παρα αυτο!@!! Πρωτα η σωματικη μας ακαιρεοτητα και μετα ρε σεις το ε/κ...
ΠΟΠΟ πολυ βαθια φαινονται........ Πρεπει να ηταν οδυνηρο....

πω πω ρε φιλε...
γ@μισετα....
να μια αποδειξη οτι τα ελικοπτερα δεν ειναι παιχνιδια...
ποτε εγεινε αυτο?
εχεις αναρρωσει πληρως?
Λοιπον αυτο εγινε το καλοκαιρι τωρα ειμαι μια χαρα η μλκια ειναι οτι ημουν και καμμενος απο τον ηλιο τοτε και ο πονος ηταν ισςως απο τους μεγαλυτερους μεχρι τωρα και δεν εχω περασει και λιγα... ( εχω φαει γκασμα στο κεφαλι...εμ μυτιλινιος γμασμας τι περιμενεις..χαχαχα)
για εμενα τα χειροτερα μοντελα και τα πιο επικινδυνα ειναι τα ηλεκτρικα.. ειναι αυτο που λεμε υπουλα... το θεωρεις σβηστο και ομως ανοιγεις το γκαζακι και σε κοβει.. 2 φορες ειχα ατυχημα απο ηλεκτρικο.. τα νιτρο με το που παρουν μπρος ξερεις και φυλαγεσαι...
Οσο για να το αφηνα στο μπαλκονι δεν ηταν κατι που το επελεξα εγω να πεσει πανω μου τοτε μαθαινα και ετσι οπως το τραβηξα σκεφτικα και το να ειναι καποιος στο μπαλκονι οποτε πηγα σιγα σιγα να το κατεβασω αλλα δεν μπορεσα και κλινω το γκαζι τελειως παλι καλα και σκυβω παλι καλα γιατι αλλιως πηγαινε ευθεια για Headshot..!
Και σας ξανα λεω τα ηλεκτρικα για εμενα ειναι τα χειροτερα διοτι δεν σε εχουν σε επαγρυπνηση δεν προσεχεις δεν προστατευεσαι... δλδ για παραδειγμα ενω εχω συδνεση μπαταρια στο δεκτη απειρες φορες εχω βαλει χερια κοντα στις ελικες ενω με το νιτρο μονο που ακουω τον ηχο δεν παει το χερι αυτοματα...!