|
gerolikos
|
 |
« Απάντηση #75 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2007, 10:26:47 » |
|
εγω παιδια εχω τον OS MAX 46SX και χρησιμοποιω cool power MV 15% το βιβλιο του κατασκευαστη μου λεει να χρησιμοποιω 18% πιστευω πως ειμαι καλα.
κ κατι αλλο ρε παιδια στο μπουκαλι γραφει 18% lubricant κ διπλα εχει ενα κολημενο χαρτακι το οποιο γραφει 15% τι ειναι αυτο ξερει κανεις?κ αυτο το καυσιμο ειναι οκ για τον κινητηρα μου?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γιάννης Παξιμαδάκης
|
 |
« Απάντηση #76 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2007, 22:14:19 » |
|
Morgan Cool Power: 17% - 18% συνθετικό λιπαντικό το Συνθετικό λάδι αφήνει υπολείμματα στον κινητήρα ? έχω ακούσει ότι το καστορέλαιο αφήνει μια κολλώδη ουσία που ουσιαστικά κολλάει το μοτέρ μετά από καιρό αχρηστίας. χρησιμοποιώ cool Power 5% kai 10% για τι 2 μοτέρ μετά από 5μηνη αχρηστία ήταν κολλημένα ?? μήπως εχει και καστορελαιο ??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΤΣΙΠΟΥΡΟΣ
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #77 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2007, 23:40:00 » |
|
Το κόστος του καυσίμου που φτιάχνω ανέρχεται στα 1,50 ευρώ/λίτρο (20-22%). Το λάδι μου βγαίνει πράγματι καφετί γιατι αναγκάζομαι να τον λειτουργώ λίγο σφυριγμένο για να μπορεί να λειτουργεί δίχρονα. Εχω βάλει και hot μπουζί (Νο3)και σύντομα θα δοκιμάσω και hot-ότερο γιατι κάπου-κάπου χάνει χρόνο στιγμιαία ,πάντως δε σβήνει ποτέ και δε θέλει να σβήσει ούτε και στο έδαφος.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
FAZ
|
 |
« Απάντηση #78 στις: Τρίτη, 22 Μαΐ 2007, 13:26:05 » |
|
Χρησιμοποιώ το TORNADO 10% αεροπορικό. Αναλογίες δεν γράφει πουθενά η συσκευασία και έμαθα ότι έχει μόνο 14% λάδι που για 4-χρονες είναι πολύ λίγο. Έχει και καστορέλαιο 2-3% και μαυρίζει βαλβίδα εξαγωγής, μπουζί και κεφαλή εμβόλου.  Από θέμα στροφών του κινητήρα πάντως είμαι ικανοποιημένος.  Τι προτείνετε??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #79 στις: Τετάρτη, 23 Μαΐ 2007, 20:52:47 » |
|
το οτι οι πιο πολλοι χρησιμοποιουν COOL POWER σημαινει κατι ή ειναι συμπτωση? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
sfyris
|
 |
« Απάντηση #80 στις: Πέμπτη, 24 Μαΐ 2007, 00:24:35 » |
|
Μπαααα ιδέα σου, τι λες τώρα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
|
|
|
|
FAZ
|
 |
« Απάντηση #81 στις: Πέμπτη, 24 Μαΐ 2007, 16:43:35 » |
|
Θα το δοκιμάσω, με μπόλικο λαδάκι το Cool Power  Ααα ρε παπάρα που θα δουλέψει.....που λέει κι οΒέγγος Γιάννης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΩΣΤΑΣ ΑΙΓΙΟ
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #82 στις: Τετάρτη, 21 Ιαν 2009, 09:57:49 » |
|
Καλημερα σε ολους.Εχω δουλεψει jet-kyoso-cool pawer.Με το τελευταιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asteras
|
 |
« Απάντηση #83 στις: Σάββατο, 7 Φεβ 2009, 18:04:17 » |
|
Πάντως δεν ειναι περίεργο που όσοι χρησιμοποιούν cool power εχουν σκουριά στα ρουλεμάν και στα στρόφαλα τους.Ευκολα μπορούν να το διαπιστώσουν οσοι το δουλεύουν εάν ανοιξουν τα 4 βιδάκια απο το backplate του κινητηρα τους.Τωρα το χρησιμοποιουν αρκετοί για έναν και μόνο λόγο γιατί είναι το ποιο φτηνό.Αλλα η φτήνια τρώει τον παρά.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #84 στις: Σάββατο, 7 Φεβ 2009, 18:16:52 » |
|
Φίλε asteras, πολύ φοβάμαι.......... ότι άμα ανοίξω τον κινητήρα μου θα (στεναχωρηθείς).  Πάντως συστήνω υπομονή....Θά πουληθεί και το tornado, σιγά σιγά. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
FIFIS
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #85 στις: Σάββατο, 7 Φεβ 2009, 18:50:32 » |
|
αγαπητε φιλε το cool power το χρησημοποιο στα ελικοπτεραμου εδω και τρια χρονια και δεν αντιμετωπισα κανενα απολυτος προβλημα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #86 στις: Σάββατο, 7 Φεβ 2009, 18:50:47 » |
|
Φίλε asteras, πολύ φοβάμαι.......... ότι άμα ανοίξω τον κινητήρα μου θα (στεναχωρηθείς).  Πάντως συστήνω υπομονή....Θά πουληθεί και το tornado, σιγά σιγά.  εσύ γιάννω τι καύσιμο βάζεις εγώ k στο 50 k στο 90 βάζω cool power 30ari
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #87 στις: Σάββατο, 7 Φεβ 2009, 18:55:11 » |
|
Φίλε misterHATORI, εγώ έβαζα 20άρι, και τώρα το γύρισα στο 15άρι.  Cool power εννοείτε.....έτσι.  Μήν τα μπερδεύουμε.... Φθηνό και καλό. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #88 στις: Σάββατο, 7 Φεβ 2009, 18:58:15 » |
|
Φίλε misterHATORI, εγώ έβαζα 20άρι, και τώρα το γύρισα στο 15άρι.  Cool power εννοείτε.....έτσι.  Μήν τα μπερδεύουμε.... Φθηνό και καλό.  ok φτηνό δεν είναι αλλα cia αυτό που είναι perfect
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
kmiglis
|
 |
« Απάντηση #89 στις: Σάββατο, 7 Φεβ 2009, 19:03:32 » |
|
byron 30%nitro 24% λαδι πανακριβο(50ε) αλλα τελειο ασε που νομιζω οτι βαζουν και αρωματικα μεσα ετσι οποως μυριζει....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
TDRigid 2011
|
|
|
|