|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #120 στις: Τετάρτη, 23 Σεπ 2009, 00:38:53 » |
|
Για το optifuel το δικο μου δεν ηταν σφραγισμενο βεβαια το ειχα πριν το καλοκαιρι.. Τι γινεται με αυτο το θεμα??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #121 στις: Τετάρτη, 23 Σεπ 2009, 00:51:18 » |
|
Δε ρωτησα αν ηταν σφραγισμενα τα πετονακια τους. Το θεμα ειναι οτι και σε 4χρονες που χρησιμοποιηθηκε 20% για 4Τ δουλευε αψογα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
|
|
|
sakis_Raptor
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
RAPTOR 50 TITAN,
|
 |
« Απάντηση #122 στις: Τετάρτη, 23 Σεπ 2009, 01:28:34 » |
|
Γεια σας και απο΄μενα...Την Κυριακη δοκιμασα και εγω optifuel 20% Heli και ειδα 2 διαφορες σε σχεση με το coolpower: Ειχα λιγοτερη θερμοκρασια και κινητηρας μου ανεβασε περισσοτερες στροφες.Οταν εκανα flip me coolpower μερικες φορες εχανα στροφες οταν δοκιμασα το optifuel ειδα αλλο κινητηρα.τοv ζορισα αρκετα με αποτομα pitch και αυτος κρατουσε καλα... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Yankos
|
 |
« Απάντηση #123 στις: Τετάρτη, 23 Σεπ 2009, 01:36:32 » |
|
Ποιός το πουλάει εδώ να το δοκιμάσουμε;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sakis_Raptor
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
RAPTOR 50 TITAN,
|
 |
« Απάντηση #124 στις: Τετάρτη, 23 Σεπ 2009, 01:44:36 » |
|
Εγω το αγορασα απο το extrememodels....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #125 στις: Τετάρτη, 23 Σεπ 2009, 06:38:28 » |
|
Γεια σας και απο΄μενα...Την Κυριακη δοκιμασα και εγω optifuel 20% Heli και ειδα 2 διαφορες σε σχεση με το coolpower: Ειχα λιγοτερη θερμοκρασια και κινητηρας μου ανεβασε περισσοτερες στροφες.Οταν εκανα flip me coolpower μερικες φορες εχανα στροφες οταν δοκιμασα το optifuel ειδα αλλο κινητηρα.τοv ζορισα αρκετα με αποτομα pitch και αυτος κρατουσε καλα...  γειά σου ρε Σάκη!!!! όλα καλα? οκ το ραπτόρι??? χαιρετίσματα απο Ζάκυνθο φίλε! παραγκειλα και εγω 2 κουτες optiMix 20% να το δοκιμάσω.... ακούω πολύ καλά λόγια γενικότερα.... για να δούμε...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #126 στις: Τετάρτη, 23 Σεπ 2009, 08:32:31 » |
|
Μετά από 8 κούτες όλα καλά με optimix 20 και 30%.
Έχω παρατηρήσει και άλλα πλεονεκτήματα (πάντα με το δικό μου το φτωχό μυαλό). Απλά θα τα αφήσω στους ίδιους χρήστες να τα ανακαλύψουν.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #127 στις: Τετάρτη, 23 Σεπ 2009, 09:47:29 » |
|
Μετά από 8 κούτες όλα καλά με optimix 20 και 30%.
Έχω παρατηρήσει και άλλα πλεονεκτήματα (πάντα με το δικό μου το φτωχό μυαλό). Απλά θα τα αφήσω στους ίδιους χρήστες να τα ανακαλύψουν.
ηταν σφραγισμενα???!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #128 στις: Τετάρτη, 23 Σεπ 2009, 10:01:39 » |
|
Τα πήρα σε κιβώτια 4 Χ 5lt. Βασικά ήταν/είναι σφραγισμένα με τον κλασσικό τρόπο της πλαστικής βιδωτής τάπας και αφορούν την πρώτη παρτίδα που έφτασε στην εγχώρια αγορά από την Αγγλία.
Ωστόστο από ότι μαθαίνω, στις υπόλοιπες παρτίδες τα βιδωτά καπάκια είναι σφραγισμένα με επιπλέον πλαστική ταινία ασφαλειάς μιας χρήσεως.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sakis_Raptor
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
RAPTOR 50 TITAN,
|
 |
« Απάντηση #129 στις: Τετάρτη, 23 Σεπ 2009, 11:53:42 » |
|
Γεια σας και απο΄μενα...Την Κυριακη δοκιμασα και εγω optifuel 20% Heli και ειδα 2 διαφορες σε σχεση με το coolpower: Ειχα λιγοτερη θερμοκρασια και κινητηρας μου ανεβασε περισσοτερες στροφες.Οταν εκανα flip me coolpower μερικες φορες εχανα στροφες οταν δοκιμασα το optifuel ειδα αλλο κινητηρα.τοv ζορισα αρκετα με αποτομα pitch και αυτος κρατουσε καλα...  γειά σου ρε Σάκη!!!! όλα καλα? οκ το ραπτόρι??? χαιρετίσματα απο Ζάκυνθο φίλε! παραγκειλα και εγω 2 κουτες optiMix 20% να το δοκιμάσω.... ακούω πολύ καλά λόγια γενικότερα.... για να δούμε... Γεια σου Διονυση.!!!Ολα καλα ρε φιλε.Θυμασε που δεν ειχα δυναμη στον κινητηρα για loop/flip αλλαξα καυσιμο και εβαλα coolpower 20% και οντως μετα ειχα λιγη δυναμη παραπανω.Οταν δοκιμασα το optimix μου κρατουσε καλυτερα ρελαντι και δεν εχανα τις στροφες στα αποτομα flip. Δοκιμασετο και εσυ και πες μας την γνωμησου.Παντος ειμαι ικανοποιημενος και με αυτο θα μεινω ασε που εινα 5 LIT αντι 3,78 και ειναι και πιο φθηνο.Χαιρετισματα στα παιδια και στον Πετρο.Η Ζακυνθος ειναι τρομερη  και θα με ξαναδειτε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #130 στις: Τετάρτη, 23 Σεπ 2009, 12:34:52 » |
|
Τα πήρα σε κιβώτια 4 Χ 5lt. Βασικά ήταν/είναι σφραγισμένα με τον κλασσικό τρόπο της πλαστικής βιδωτής τάπας και αφορούν την πρώτη παρτίδα που έφτασε στην εγχώρια αγορά από την Αγγλία.
Ωστόστο από ότι μαθαίνω, στις υπόλοιπες παρτίδες τα βιδωτά καπάκια είναι σφραγισμένα με επιπλέον πλαστική ταινία ασφαλειάς μιας χρήσεως.
ωραος... απορω γιατι και το coolpower δεν το σφραγιζουν... δλδ δεν υπαρχει λογικη...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #131 στις: Τετάρτη, 23 Σεπ 2009, 13:04:44 » |
|
Η Σκύδρα δεν είναι κοντά στα Γιαννιτσά ?
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 23 Σεπ 2009, 13:28:25 από Κυρμπέσης Νίκος »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NikZan
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
life is a beach
|
 |
« Απάντηση #132 στις: Τετάρτη, 23 Σεπ 2009, 13:10:13 » |
|
Τι καύσιμο χρησιμοποιείτε?
tornado σε διχρονο, coolpower σε τετραχρονο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
It is so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it.
|
|
|
|
Yankos
|
 |
« Απάντηση #133 στις: Τετάρτη, 23 Σεπ 2009, 15:49:26 » |
|
Η Σκύδρα δεν είναι κοντά στα Γιαννιτσά ? Ναι, όντως. Σήμερα έμαθα ότι το φέρνει ο Γιάννης ο Αντωνιάδης δεν το ήξερα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ
|
 |
« Απάντηση #134 στις: Πέμπτη, 24 Σεπ 2009, 15:15:29 » |
|
Καλησπερα.
Μεχρι τωρα πετουσα με 30% coolpower και 20% coolpower.Γενικα δεν ειχα κανενα προβλημα εκτος απο την τιμη που μεσα σε ενα χρονο πηρε αυξηση 40% και βαλε.Πλεον με 3 ελικοπτερα σκεφτεσαι την καταναλωση.Γενικα ειμαι ατομο που δεν θελω να πολυ πειραζω τις βελωνες και ειμουνα λιγο επιφυλακτικος μεχρι που δοκιμασα τα Optifuel και εχω να πω το εξης. Λιγοτερη θερμοκρασια στο μοτερ.Λιγοτερη λαδιλα με 1 λιτρο παραπανω και κατι στο μπιτονι και φυσικα οι βελωνες στο ιδιο επιπεδο.Απο τοτε αφησα τα coolpower και καιω μονο optifuel με λιγοτερα λεφτα και ποιο φτηνα.Δυναμη λιγο παραπανω και με ενα τηλ στον Αντωνιαδη στα Γιαννιτσα τα εχω στην πορτα μου την αλλη μερα ενω παλια περιμενα ποτε θα περασει η μεταφορικη να τα φορτωσει -να τα στειλει και αυτο επαιρνε 5 μερες περιπου και περιμενα το επομενο ΠΣΚ για πτηση αν ειμασταν τυχεροι και δεν εβρεχε.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|