|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #120 στις: Τρίτη, 17 Μαρ 2009, 17:01:41 » |
|
Καλα οταν ερθει η ωρα  Τωρα θα φυγω το βραδυ τι ωρα θα μπεις;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Someone said that flying is only for gods But if he was here he would say that flying with a little technique is for human too
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #121 στις: Τρίτη, 17 Μαρ 2009, 19:13:59 » |
|
Moλις τωρα ελυσα το λαμα και περιμενω τον εσωτερικο αξονα και εξτριμ ελικες. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Someone said that flying is only for gods But if he was here he would say that flying with a little technique is for human too
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #122 στις: Τετάρτη, 18 Μαρ 2009, 12:06:34 » |
|
Moλις τωρα ελυσα το λαμα και περιμενω τον εσωτερικο αξονα και εξτριμ ελικες.  Aντε... με το καλό 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #123 στις: Τετάρτη, 18 Μαρ 2009, 15:23:07 » |
|
Εχει ρουλεμαν το λαμα;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #124 στις: Τετάρτη, 18 Μαρ 2009, 15:27:34 » |
|
Δεν ξέρω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #125 στις: Τετάρτη, 18 Μαρ 2009, 15:50:45 » |
|
Εχει ρουλεμαν το λαμα;
Φυσικά. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #126 στις: Τετάρτη, 18 Μαρ 2009, 16:16:09 » |
|
Ευχαριστω.Υπαρχει περιπτωση να βγει το swashplate οταν βγαλεις τον εσωτερικο αξονα;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #127 στις: Τετάρτη, 18 Μαρ 2009, 16:28:32 » |
|
Ευχαριστω.Υπαρχει περιπτωση να βγει το swashplate οταν βγαλεις τον εσωτερικο αξονα;
Oxi bebaia, μονο το γραναζι θα λυσεις και μετα τραβας τον εσωτερικο αξονα απο πανω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
what the fuck...γιατί δεν πετάει :p
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #128 στις: Τετάρτη, 18 Μαρ 2009, 16:38:01 » |
|
Στο swashplate το ενα μερος ειναι σταθερο και το αλλο γυρναει με τους ελικες.Το σταθερο βγηκε αλλα το εβαλα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #129 στις: Τετάρτη, 18 Μαρ 2009, 16:46:58 » |
|
Στο swashplate το ενα μερος ειναι σταθερο και το αλλο γυρναει με τους ελικες.Το σταθερο βγηκε αλλα το εβαλα  νΑΙ, ξεκουμπωνει που και που,εγω εβαλα το μεταλλικο swashplate που δεν ξεκουμπωνει  Αν σκοπευεις στο μελλον να βαλεις τα λινκς σε πιο εξω τρυπα τοτε θα ξεκουμπωνει πιο ευκολα το πλαστικο swash οποτε επιβαλλεται το μεταλλικο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #130 στις: Τετάρτη, 18 Μαρ 2009, 16:49:12 » |
|
Ευχαριστω.Τωρα ειδα τα βιντεο σου.Ποσο καιρο πετας.Για μενα θαυμα θα ηταν να πεταξω ετσα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #131 στις: Τετάρτη, 18 Μαρ 2009, 16:58:41 » |
|
Ευχαριστω.Τωρα ειδα τα βιντεο σου.Ποσο καιρο πετας.Για μενα θαυμα θα ηταν να πεταξω ετσα  Den θα ειναι θαύμα Γιαννη, εξασκηση ειναι και τιποτ΄ αλλο  Απλα καποιοι μαθαινουν πιο γρηγορα σε σχεση με αλλους,θελει καλα αντανακλαστικα γενικοτερα και σε αυτο ευνοουνται οι νεοι(μπηχτη για αυτους που εχουν πιασει τα πρωτα -αντα +  )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #132 στις: Τετάρτη, 18 Μαρ 2009, 17:02:03 » |
|
Καλα συμφωνω απολυτως.Αλλα το κακο ειναι οτι δεν εχω και τοσο χρονο για πτησεις.Και περιμενω ανταλλακτικα.  Αρα 5 πτησεις την εβδαμαδα κανω μονο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #133 στις: Τετάρτη, 18 Μαρ 2009, 17:09:08 » |
|
Καλα συμφωνω απολυτως.Αλλα το κακο ειναι οτι δεν εχω και τοσο χρονο για πτησεις.Και περιμενω ανταλλακτικα.  Αρα 5 πτησεις την εβδαμαδα κανω μονο  Υπομονη ειναι ενα απο τα βασικοτερα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχεις για να βγαλεις πτησεις αναιμακτα,  Στα βιντεο που τραβηξα δεν ειχα υπομονη και προσπαθουσα να κανω οτι κινηση μου ερχοταν στο κεφαλι χωρις να υπολογιζω αν με παιρνει ο χωρος,γι αυτο και οι δυο πτωσεις,,, πρεπει να μαθαινεις σιγα σιγα. Επισης καλο θα ηταν να παρεις και αλλη μια μπαταρια τουλαχιστον ωστε να μην περιμενεις 1 ωρα να φορτισει, εγω εχω 5 και πεταω συνεχεια
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #134 στις: Τετάρτη, 18 Μαρ 2009, 17:12:44 » |
|
Μαλλον οπως λες θα αρω κανα δυο.  Αλλα εχω ακουσει πως πρεπει να περιμενεις 10 λεπτα πριν ξεκινησεις την επομενη πτηση για να κρυωσουν τα μοτερ ανεξαρτητως αν ειναι εξτριμ η κανονικα  Υπομονη,υπομονη,υπομονη 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 18 Μαρ 2009, 19:51:02 από Johnny »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|