|
Mitsos
|
 |
« στις: Παρασκευή, 13 Μαρ 2009, 13:14:49 » |
|
Οπως λεει και ο τιτλος θελω ενα ΜΙΚΡΟ ε/π για το σπιτι αλλα οχι ακριβο περιπου 50 ευρο αντε και λιγο πανω λιγω ομως.Να μπορει ομως να κανει ολες τις κινισεις γιατι ειχα ενα 2ch που εκανε πανω κατω και δεξια-αριστερη περιστροφη.Ριχτε ολες σας τις ιδεες στο τραπεζι 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
Hobbitakos
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 13 Μαρ 2009, 13:35:42 » |
|
Θα σου προτεινα αλλα εχεις μικρο budget οποτε δεν νομιζω να σου κανει 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 13 Μαρ 2009, 14:40:45 » |
|
thnx Hobbitakos!Πιο ακριβό ξερω και εγω αλλα θελω κατι φτηνό!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 13 Μαρ 2009, 14:46:07 » |
|
Παρε το λαμα V3 εχει 99ευρω,θα σου μαθει τις κινησεις του ελικοπετρου. Με αυτα τα λεφτα που διαθετεις μονο παιχνιδια μπορεις να παρεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bladekiller
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 13 Μαρ 2009, 14:50:17 » |
|
Φίλε μου για να κάνει όλες τις στοιχειώδεις κινήσεις πρέπει να είναι τετρακάναλο. Εξ ών γνωρίζω το φτηνότερο είναι το λάμα ν3 ή ν4 το οποίο εδώ πουλιέται 100-110 ευρώ. Ρίξε μια ματιά όμως σε καμιά αγγελία εδώ ή στο εξωτερικό γιατί μπορεί να βρεις κανένα μεταχειρισμένο στα λεφτά που διαθέτεις.
Φιλικά Κώστας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 13 Μαρ 2009, 14:52:26 » |
|
Παρε το λαμα V3 εχει 99ευρω,θα σου μαθει τις κινησεις του ελικοπετρου. Με αυτα τα λεφτα που διαθετεις μονο παιχνιδια μπορεις να παρεις.
+1  κατω απο 100 ευρω το μονο που μπορεις να βρεις ειναι 3καναλα και 2καλαναλα,,,,τα τρικαναλα κανουν και κινηση μπρος πισω σε σχεση με τα δικαναλα ενω τα 4καναλα κανουν και πλαγιες κινησεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
what the fuck...γιατί δεν πετάει :p
|
|
|
|
stinger----
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 13 Μαρ 2009, 14:52:35 » |
|
φιλε μου ειχα παρει εγω ενα dragonfly ε/π 2 ch με 50 ευρω καποτε απο τα τζαμπο και το μετανιοσα πικρα διοτι και δεν πετουσε και ηταν δυσκολο πολυ στον χειρισμο και ανταλακτικα δεν υπηρχαν με αποτελεσμα να ειναι αχρηστο..πηγαινε σε κατι που ειναι τουλαχιστον με υποστηριξη απο θεμα ανταλακτικων και μην λυπηθεις τα επιπλεον 50 ευρω..ειναι προτιμοτερο να δωσεις 100 ευρω και να το ευχαριστηθεις παρα 50 και να μην πεταει...και να θυμασαι ενα πραγμα..οτι πληρωνεις παιρνεις..στο λεω εγω που την εχω πατησει στο παρελθον.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 13 Μαρ 2009, 15:04:29 » |
|
Συμφωνώ απόλυτα!Έχω όμως hbk2 και το ξέρω αρκετά καλά.Έτσι θα ήθελα ένα μικρό 3καναλο ισα ισα για να χαζεύω!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
bladekiller
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 13 Μαρ 2009, 15:10:34 » |
|
Να σου πω εγώ τι θα πει τρικάναλο που έχω πετάξει καναδυό (όχι δικά μου). Εχουν ένα ελικάκι στην ουρά που δίνει κλίση μπρος πίσω και που όταν δουλεύει πέφτει η τάση και είτε χάνει ύψος είτε αποσταθεροποιείται η ουρά. Διάρκεια πτήσης τρία λεπτά και καλά να 'μαστε. Τιμή βρίσκεις και με 35 ευρώ αλλά η μαγεία σε ένα ελικόπτερο εσωτερικού χώρου είναι να το απογειώνεις από δύσκολα σημεία και να παλεύεις προσγείωση στο μπράτσο της απέναντι πολυθρόνας ή μέσα στο τασάκι. Με δικάναλα και τρικάναλα αυτά δεν γίνονται.
Φιλικά Κώστας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 13 Μαρ 2009, 15:12:00 » |
|
Συμφωνώ απόλυτα!Έχω όμως hbk2 και το ξέρω αρκετά καλά.Έτσι θα ήθελα ένα μικρό 3καναλο ισα ισα για να χαζεύω!
Εγω οταν ξεκινησα να ασχολουμαι ειχα παρει αυτο εδω http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=109&products_id=2365&zenid=b08bfd765f40396ba8e2efc0bcbe7320Ειναι τρικαναλο και δεν αξιζει,επειτα πηρα το λαμα και ειναι καμια σχεση,,,για μενα τωρα που ειδα τις διαφορες ηταν μια αστοχη αγορα το τρικαναλο,,,,χιλιες φορες να κανεις υπομονη και να μαζεψεις 100 ευρω και να παρεις λαμα...αξιζει. Βεβαια ειναι πολυ πιο ευκολο απο το hbk2 που εχεις και το ευχαριστιεσαι μεσα στο σπιτι 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 13 Μαρ 2009, 15:15:05 » |
|
Να σου πω εγώ τι θα πει τρικάναλο που έχω πετάξει καναδυό (όχι δικά μου). Εχουν ένα ελικάκι στην ουρά που δίνει κλίση μπρος πίσω και που όταν δουλεύει πέφτει η τάση και είτε χάνει ύψος είτε αποσταθεροποιείται η ουρά. Διάρκεια πτήσης τρία λεπτά και καλά να 'μαστε. Τιμή βρίσκεις και με 35 ευρώ αλλά η μαγεία σε ένα ελικόπτερο εσωτερικού χώρου είναι να το απογειώνεις από δύσκολα σημεία και να παλεύεις προσγείωση στο μπράτσο της απέναντι πολυθρόνας ή μέσα στο τασάκι. Με δικάναλα και τρικάναλα αυτά δεν γίνονται.
Φιλικά Κώστας.
+1 Και να ειναι και γεματο το τασακι απο σταχτη και να βλεπεις να γεμιζει ολος ο χωρος σταχτη  την εχω πατησει ετσι 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 13 Μαρ 2009, 15:24:21 » |
|
ok θα βαλω αλλο ενα 40αρι για λαμα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 13 Μαρ 2009, 15:28:56 » |
|
Φιλικά Κώστας.
tην εχω καταβρεί με τρικάναλο με απίστευτα λεντακια και εμφάνιση , χρονος πτήσης περι τα 7 λεπτά με το βαρύ body με πορείες και φέρει 85mah lipo.το προτιμώ από το λάμα που μόνο φασαρία κάνει και είναι ποιο προβληματικό
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 13 Μαρ 2009, 15:32:28 » |
|
για ποιο λες φιλε Γιάννη
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 13 Μαρ 2009, 15:38:48 » |
|
 tracer mini λεγεται. υπάρχει και ένα ακόμα αλλά δεν το βρίσκω εδώ και καιρό και λέγεται v-storm νομίζω ότι όλα τα καινούργια κινέζικα 3κάναλα που κυκλοφορούν τώρα είναι πολύ καλά και πολύ σταθερά. καμία σχέση με λίγο παλαιότερα  θα βρείς πολλά στο νετ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|