|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #60 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 08:42:24 » |
|
ΌΧΙ ρε παιδιά και στο Β' ΠΠ, κανενα επιχειρησιακό ελικόπτερο δεν πέταξε τότε! (τουλάχιστον από όσο ξέρω) Το συγκεκριμένο (άν είναι το ίδιο) πέταξε στη Κορέα ή στο Βιετνάμ, αν θυμαμαι καλα, δεν ειμαι και καλός με τα ελικοπτερα είναι το BELL 47G, κάποιος που γνωρίζει περισσότερα ας με διορθωσει. Στο ευρύ κοινό πάντως έγινε γνωστό με την τηλεοπτική σειρά MASH που πρωταγωνιστούσαν δύο ολότρελλοι γιατροί σε νοσοκομείο σε σκηνές κάπου σε ένα δάσος και το ελικόπτερο έκανε μεταφορά τραυματικών με φορείο στα σκέλη. Σαν μοντέλο στυλ Lama ξέρω ότι το βγάζει η Ripmax βρείτε το στο www.ripmax.com (Μην ψαρώσετε με το .com, Αγγλία είναι) Ευχαριστω.Σε βλεπω ενημερωμενο  Εγω απο οτι θυμαμαι το ιδιο ελικοπτερο ειχε παιξει σε μια τανια στην αλασκα οπου διεσωζαν λευκες αρκουδες ΘΡΥΛΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ  Φιλικα Γιαννης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Someone said that flying is only for gods But if he was here he would say that flying with a little technique is for human too
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #61 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 10:19:34 » |
|
ΌΧΙ ρε παιδιά και στο Β' ΠΠ, κανενα επιχειρησιακό ελικόπτερο δεν πέταξε τότε! (τουλάχιστον από όσο ξέρω) Το συγκεκριμένο (άν είναι το ίδιο) πέταξε στη Κορέα ή στο Βιετνάμ, αν θυμαμαι καλα, δεν ειμαι και καλός με τα ελικοπτερα είναι το BELL 47G, κάποιος που γνωρίζει περισσότερα ας με διορθωσει. Στο ευρύ κοινό πάντως έγινε γνωστό με την τηλεοπτική σειρά MASH που πρωταγωνιστούσαν δύο ολότρελλοι γιατροί σε νοσοκομείο σε σκηνές κάπου σε ένα δάσος και το ελικόπτερο έκανε μεταφορά τραυματικών με φορείο στα σκέλη. Σαν μοντέλο στυλ Lama ξέρω ότι το βγάζει η Ripmax βρείτε το στο www.ripmax.com (Μην ψαρώσετε με το .com, Αγγλία είναι) http://www.britannica.com/EBchecked/topic-art/487787/50979/Sikorsky-R-4-the-worlds-first-production-helicopter-which-served 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #62 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 13:06:06 » |
|
Παντως παιδια σημερα εκανα τρεις τελειες πτησεις εβγαλα και βιντεο μπορει να το ανεβασω Αλλα στην τελευταια μου τα χαλασε και δεν ηθελε να παει πισω οποτε εχασα τον ελεγχο και επεσε  .Τωρα βλεπω οτι τα πλαστικα με τις τρυπες που κρατανε το fly bar εσπασαν. Θα πρεπει να παρω καινουργιο αξονα; Φιλικα Γιαννης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Someone said that flying is only for gods But if he was here he would say that flying with a little technique is for human too
|
|
|
|
|
stratosm
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #64 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 13:19:42 » |
|
Παντως παιδια σημερα εκανα τρεις τελειες πτησεις εβγαλα και βιντεο μπορει να το ανεβασω Αλλα στην τελευταια μου τα χαλασε και δεν ηθελε να παει πισω οποτε εχασα τον ελεγχο και επεσε  .Τωρα βλεπω οτι τα πλαστικα με τις τρυπες που κρατανε το fly bar εσπασαν. Θα πρεπει να παρω καινουργιο αξονα; Φιλικα Γιαννης Καλημερα, εγω συμφωνα με τη περιγραφη σου παντα για flybar το κοβω.Θαναση γιατι blade grips?Aφου λεει τα πλαστικα με τις τρυπες που κρατανε το flybar.Βαλε καμια φωτο Γιαννη να βοηθησουμε!!!Αν ειναι τα bladegrips να στα δωσω εγω ρε φιλε δε μου χρειαζονται πλεον 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #65 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 13:24:31 » |
|
το λαμα εχει παιξει για λιγο και στο"the omega man".Jonny γερα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #66 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 13:26:45 » |
|
Καλημερα, εγω συμφωνα με τη περιγραφη σου παντα για flybar το κοβω.Θαναση γιατι blade grips?Aφου λεει τα πλαστικα με τις τρυπες που κρατανε το flybar.Βαλε καμια φωτο Γιαννη να βοηθησουμε!!!Αν ειναι τα bladegrips να στα δωσω εγω ρε φιλε δε μου χρειαζονται πλεον  Σωστος Στρατο, μπερδευτηκα, οποτε μαλλον flybar θα θελει ο φιλος μας αν του εσπασε το μπρατσακι,,5 ευρω εχει  Αλλα Γιαννη μηπως δεν εσπασαν και απλα ξεβιδωθηκαν; γιατι ξεβιδωνει το μπρατσο αυτο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
what the fuck...γιατί δεν πετάει :p
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #67 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 13:47:21 » |
|
το πήρα το λαμα  .Κουκλί είναι και φυσικά η μπαταρία ίδη φορτίζει 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #68 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 13:49:49 » |
|
Δν μπορω να βαλω εικονα τωρα και πρεπει να φυγω τα λεμε στις 4 Ευχαριστω
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
stratosm
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #69 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 14:09:11 » |
|
Eσωτερικος αξονας ειναι! Και καλυτερα να παρεις το μεταλλικο να λυσεις μια και εξω αυτο το προβλημα. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #70 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 15:01:37 » |
|
δεν κρατιομουνα με τιποτα και ετσι εβγαλα τη μπαταρια νωριτερα.Ειναι τόσο σταθερο που αν κανω καθημερινη εξασκησή σε καμια βδομαδα θα το 'χω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #71 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 16:09:27 » |
|
Eσωτερικος αξονας ειναι! Και καλυτερα να παρεις το μεταλλικο να λυσεις μια και εξω αυτο το προβλημα.  Ευχαριστω.Μπορεις να μου πεις απο που να τον παραγγειλω αλλα να μην ειναι 2 εκ μεγαλυτερος Φιλικα Γιαννης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #72 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 16:10:38 » |
|
δεν κρατιομουνα με τιποτα και ετσι εβγαλα τη μπαταρια νωριτερα.Ειναι τόσο σταθερο που αν κανω καθημερινη εξασκησή σε καμια βδομαδα θα το 'χω  Αντε με το καλο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #73 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 16:12:00 » |
|
το λαμα εχει παιξει για λιγο και στο"the omega man".Jonny γερα  Τι ειναι το ομεγκα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #74 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 19:02:38 » |
|
thanks Jonny  το the omega man είναι ταινία με τον chalton heston 
|
|