1. άλλαξε μπούμα..... μην τσιγκουνεύεσαι τα 7-8 ευρώ που εχει μια αλουμινίου........ αλλά μάλλον βαριέσαι την διαδικασία αλλαγής ...

2.αλλάζεις τα radix για ποιο λόγο.... βάλε πίσω τα radix 92mm και paddles τα Radix YEI-YB-P3105 Super Stubz 3mm.......και μετά πες μου την γνώμη σου...
3. και στο δικο μου το μπλε (Clutch Liner) έτσι είναι.. να το αλλάξεις αν έχει φθαρεί ... καινούργιο είναι 1mm....
φιλε ακρίτας σευχαριστω για τις απαντήσεις σου.
μπούμα έχω αλλα αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος γιατί να αλλαχτεί για μια λακκουβίτσα? εκτος αν παίζει να σπάζει...
για τον συμπλέκτη μίλησα όχι για την ταινία που έχει μέσα κολλημένη η καμπάνα....αυτή είναι ok.
δεν ρώτησα για τα radix...νομίζω πως ήμουν σαφής...απλά έχω αυτά τα πράγματα που αναφέρω στο παραπάνω post και ρωτάω τι επίδραση θα έχουν στο ελικόπτερο οι παραπάνω αλλαγές...
αν μπορείτε σχολιάστε λίγο τα παραπάνω σε σχέση με τις διαφορες που θα υπάρχουν στο ελικόπτερο μόλις σηκωθεί ξανά...και γενικά ότι θελετε σχετικα με τα παραπάνω ...
ούτε να το μεταμορφώσω θέλω ούτε να κάνω τρελό 3D άλλωστε αποφάσισα ότι θα προχωρήσω στα f3c αλλα που και που μου τι δίνει και σκάω κάνα tik tok....