Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.417 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 03:34:21

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 03:34:21

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:22]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:12]

από vtr
    [Χθες στις 20:45]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309417
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 99
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 55
    Συνολικά: 56
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 43     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Φτηνά αντίγραφα του TREX 450 - (HK-450 )  (Αναγνώστηκε 127558 φορές)
    manoss27
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #255 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2009, 13:01:02 »

1ον. τσεκαρε το γραναζι στο κατω μερος του αξοναι που δενει ο υμαντας μπροστα .Απο τη μανα του εχει ελατωμα και δεν ειναι καλα σφηνωμενο στον αξονα.Πρεπει να το ασφαλισεις!Μπορει να χανει στροφες η ουρα και καποια στιγμη να ξεκουμπωσει!( εχει συμβει )2ον στα ΗΗ γυρο(head lock) για να δουλεψει οσο καλυτερα γινεται η ουρα , πρεπει να ρυθμισεις την ουρα οχι σε ΗΗ mode αλλα σε rate mode και με 0 subtrim kai trim.Φερε την ουρα οσο καλυτερα γινεται μετακινοντας το servo μπρος πισω και μετα γυρνα σε ΗΗ και τριμαρε. Για καποιο περιεργο λογο η ουρα συμπεριφερεται καλυτερα ετσι! Ελπιζω να βοηθησει.
    +1 Thumbs up
    Καταγράφηκε
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #256 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2009, 13:12:46 »

Καλησπέρα σε ΄΄ολη την παρέα του αερομοντελινγκ είμαι και εγώ ένασ κάτοχοχ ενος κλώνου του τρεχ αν μπορούμαι να το πούμε έτσι το ηκ 450 μπορεί κανένασ να μου πεί τις ρυθμίσεισ για την 9 chp , swashplate type pitch and throtle curve  ευχαριστώ πολύ εκ το προτέρον.
    Καταγράφηκε
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #257 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2009, 13:13:24 »

1ον. τσεκαρε το γραναζι στο κατω μερος του αξοναι που δενει ο υμαντας μπροστα .Απο τη μανα του εχει ελατωμα και δεν ειναι καλα σφηνωμενο στον αξονα.Πρεπει να το ασφαλισεις!Μπορει να χανει στροφες η ουρα και καποια στιγμη να ξεκουμπωσει!( εχει συμβει )2ον στα ΗΗ γυρο(head lock) για να δουλεψει οσο καλυτερα γινεται η ουρα , πρεπει να ρυθμισεις την ουρα οχι σε ΗΗ mode αλλα σε rate mode και με 0 subtrim kai trim.Φερε την ουρα οσο καλυτερα γινεται μετακινοντας το servo μπρος πισω και μετα γυρνα σε ΗΗ και τριμαρε. Για καποιο περιεργο λογο η ουρα συμπεριφερεται καλυτερα ετσι! Ελπιζω να βοηθησει.
    +1 Thumbs up
    Τριμάρισμα στην ουρά με το γυροσκόπιο σε ΗΗ ? -?
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    manoss27
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #258 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2009, 14:06:15 »

+1 Thumbs up
    Τριμάρισμα στην ουρά με το γυροσκόπιο σε ΗΗ ? -?

οχι....θα το γυρισεις σε rate και μετα θα κανεις το σερβο της ουρας μπρος η πισω μεχρι να δεις οτι το ελικοπτερο δεν γυρνα ουτε αριστερα ουτε δεξια....αφου κανεις αυτο το βημα μετα γυρνα το σε ΗΗ....

Υ.Γ. SUB TRIM KAI TRIM NA EINAI 0!!!!!

Καταγράφηκε
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #259 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2009, 14:22:34 »

Οκ!
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    sakis_Raptor
    Aeromodeller Jr. member
    **

RAPTOR 50 TITAN,

« Απάντηση #260 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2009, 14:32:21 »

υπαρχει ενα ελατωμα που ειδα στο youtube(HK450 Tail Gear Green Loctite Mod Elias EatAtJoes) . To γραναζακι της ουρας που ειναι στο κατω μερος του αξονα που δενει ο υμαντας μποστα εχει ξεκουμπωσει σε καποιους.Διορθωνεται παντως και καλο ειναι να το κανεις πριν το δεσεις γιατι εγο το εμαθα αργα και τωρα θα το ξαναλυσω.Δεν ρισκαρω με τιποτα.Δες το video στο youtube. Παντως θα παρω αλλο ενα να εχω!

Φιλε elias kourtis μην το φτίαξεις όπως βλέπεις στο youtube.Ο TOLIS έχει αναφέρει πιο πάνω ενα τροπο 100% σιγουρο για να το επισκευάσεις. Thumbs up Thumbs upΕγω ετσι το εφτιαξα και δεν γυριζει οσο και δυναμη να βαλεις
    Καταγράφηκε
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #261 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2009, 15:18:32 »

υπαρχει και αλλη λυση βρε παιδια....
    ανταλλακτικο απο τ-ρεξ ή copter-x καθονται τζαμι....
    και υπαρχει και αλλος λογος για να αντικατασταθει ολο το ανταλλακτικο... εαν παρατηρησετε, τουλαχιστον στο δικο μου ετσι το ειδα,,   το επανω γραναζι ειναι τοποθετημενο λιγο εκεντρα με αποτελεσμα με την περιστροφη να τεντωνει και να λασκαρει τον ιμαντα αναλογα..για αυτον τον λογο αντικατασταση και τελειωσε.. εγω προσωπικα εβαλα απο τ-ρεξ και ειμαι αρχοντας...
    κατα τα αλλα το ε/κ εναι για τα λεφτα του, κορυφη..... Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    elias kourtis
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #262 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2009, 15:59:03 »

υπαρχει ενα ελατωμα που ειδα στο youtube(HK450 Tail Gear Green Loctite Mod Elias EatAtJoes) . To γραναζακι της ουρας που ειναι στο κατω μερος του αξονα που δενει ο υμαντας μποστα εχει ξεκουμπωσει σε καποιους.Διορθωνεται παντως και καλο ειναι να το κανεις πριν το δεσεις γιατι εγο το εμαθα αργα και τωρα θα το ξαναλυσω.Δεν ρισκαρω με τιποτα.Δες το video στο youtube. Παντως θα παρω αλλο ενα να εχω!

Φιλε elias kourtis μην το φτίαξεις όπως βλέπεις στο youtube.Ο TOLIS έχει αναφέρει πιο πάνω ενα τροπο 100% σιγουρο για να το επισκευάσεις. Thumbs up Thumbs upΕγω ετσι το εφτιαξα και δεν γυριζει οσο και δυναμη να βαλεις
    σωστο!!!! devil
    Καταγράφηκε
    elias kourtis
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #263 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2009, 16:16:10 »

Ασχετο....Κανενα παρεακι για καμια πτηση εντος Αττικης ; εχω κανει τις 2 πρωτες πτησεις μου , αλλα χωρις παρεα δεν εχει τοση πλακα.?
    Καταγράφηκε
    elias kourtis
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #264 στις: Τετάρτη, 20 Μαΐ 2009, 00:49:06 »

Καλησπέρα σε ΄΄ολη την παρέα του αερομοντελινγκ είμαι και εγώ ένασ κάτοχοχ ενος κλώνου του τρεχ αν μπορούμαι να το πούμε έτσι το ηκ 450 μπορεί κανένασ να μου πεί τις ρυθμίσεισ για την 9 chp , swashplate type pitch and throtle curve  ευχαριστώ πολύ εκ το προτέρον.
    αρχικα πρεπει να επιλεξεις 120 μοιρες CCPM .Οσο για thr curve, εγω ξεκινησα με 0-25%-50%-75%-100% και απο εκει πειραματιζομαι.Pitch curve αν εισαι απειρος προτεινω -1 εως +8 η -2 εως +9.( για hover , oxi 3D ) και αργοτερα βλεπεις.( α! στις +5 μοιρες αιωρειται.)
    Καταγράφηκε
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #265 στις: Πέμπτη, 21 Μαΐ 2009, 08:46:28 »

Καλημέρα σε όλουσ μετα απο μιση ώρα εν μερη ρυθμισα τον κλωνο. χρησιμοποιησα 13 τ γρανάζι στο μοτέρ και μοτέρ ελικοπτερικο 3200 στροφες. γυροσκοπιο φουταμπα 401. αλλα με προβληματιζει η ουρα  η οποία με το που σηκωθεί ψαρευεί μια αριστερά μία δεξια φοράω αναλογικο σέρβο στο γυροσκόπιο έχει κάποιος να προτείνει κάποιο σέρβο που να δουλευεί καλά με το 401
    ευχαριστώ πολύ.
    Καταγράφηκε
    koumparos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #266 στις: Πέμπτη, 21 Μαΐ 2009, 10:19:18 »

9257 χωρις δευτερη κουβέντα.Εγω δεν μπόρεσα να την κρατήσω σταθερή ούτε και με κάτι no name digital που είχα.
    Καταγράφηκε
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #267 στις: Πέμπτη, 21 Μαΐ 2009, 10:29:53 »

οκ φίλε  μου σε ευχαριστώ πολύ.
    Καταγράφηκε
    elias kourtis
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #268 στις: Πέμπτη, 21 Μαΐ 2009, 11:42:12 »

που πετατε ρε παιδες να μαζευτουμε να κανουμε team! Azn
    Καταγράφηκε
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #269 στις: Πέμπτη, 21 Μαΐ 2009, 11:51:16 »

φίλε elias koyrtis εγώ είμαι από Χίο θα σας βλέπω με το κιάλι εσυ τι σέρβο έχεισ στο gyro
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 43     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Φτηνά αντίγραφα του TREX 450 - (HK-450 )
    Μεταπήδηση σε: