Λοιπον εφερα το swasplate παραληλα με το frame οσο γινετε με το ματι επισης εχω ολα τα subtrim σχεδον 0
ρυθμισα κνησεις παντα βαση manual kai μαλλον δεν εχω κατι αναποδα .
παραρτηρηση 1 το σερβακι HXT 900 της ουρας ψιλοτρεμει και ζεστενετε ολα αυτα φυσικα στον παγκο (ga410) γυροσκοποιο. και μαλλον το esc einai mikro ??35-40 A ειναι αλλα αρχιζει και ζεστενετε απο τις ρυθμισεις κιολας ,,,αν και αυτο συμβαινει

γενικα .
τωρα εχω βαλει THCV 0-35-81-90-100 παλι βαση manual και PTCV 30-40-50-75-95
Εχω SWAH δεν ξερω τι ειναι αυτο +70%
RVMX 0%,GYRO 50% αυτα τι ειναι?
τo manual λεει οτι σε normal mode πρεπει η γωνια του στροφιου να ειναι 0 μοιρες με το στικ στο κεντρο...
αυτο δεν σημβαινει εχω +μοιρες εκει ..πρεπει να ρυθμισω ολα τα ντιζακια μαζι στο swashplate η να ρυθμισω κατι απο την ΤΚ?
Το Servo της ουράς συνήθως κάνει τέτοια,επειδή δουλεύει συνέχεια το gyro.
για το esc, ανάλογα το μοτερ που έχεις,και ναι μπορεί να ζεστάινεται και στον πάγκο..
το SWAH που αναφέρεις -αν και δεν έχω την δικιά σου Τ/Κ,ας μας πει κάποιος σίγουρα- είναι το ποσοστό μύξης που πρακτικά σου καθορίζει το travel όλου το swash plate.θα πρέπει λογικά να υπάρχουν 3 τέτοιες τιμές..pitch,ailren,elevator..α!το +- στην τιμή καθορίζει το reverse στην ουσία...
για το τελευταίο,ναι καλό θα ήταν να φέρεις στο κέντρο 0 μοίρες όσο μπορείς...
πάνω σε αυτό,εμένα με βοήθησε να μετρήσω την κίνηση του swash -χωρίς τα λινκς- πάνω στον κεντρικό άξονα,να βρώ την μέση,και με μηδενισμένα σέρβο-κάθετα χορνάκια- να πειράζω τις ντιζούλες τις 3 που πάνε στο swash..και μετά πείραζα τις προς τα blades ντίζες για να έχω 0 μοίρες..