Πήρα και εγώ αυτό το αξονάκι που δείχνεις της align. Με ποιο τρόπο κόλησες το μεταλλικό "γραναζάκι" στον άξονα?
Εγώ χρησιμοποίησα κυανοακρυλική (logo).Εντάξει 8α είναι? Ακόμα κάτι άλλο που παρατήρησα μολις το έβαλα είναι πως τα ρουλεμάν ήταν σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση απο τις βάσεις του "κινέζου" και δεν γύρναγε ελεύ8ερα. Αλλα μετά "πήρα" λίγο την βάση με το dremel και έκατσε ωραία!
Δε το κόλλησα γιατί έβαλα το γρανάζι στο αξονάκι για να το δοκιμάσω πόσο σφιχτό είναι και τελικά σφήνωσε τόσο που όσο κι αν προσπάθησα να το βγάλω ή ακόμη και να το γυρίσω κρατώντας το άλλο γρανάζι σταθερό για να δω αν "χάνει" ήταν αδύνατο.
Με ένα φίλο από εδώ μέσα που μίλησα μου είπε ότι έχει βάλει κυανοακρυλική κόλλα.
Στη περίπτωση μου είναι δύσκολο να βάλω κόλλα αφού τώρα το γρανάζι δε βγαίνει με τίποτα.
Τώρα όσον αφορά την ασφάλεια, το ελικόπτερο θα δοκιμαστεί (το κατά δύναμιν) με προσοχή για να δούμε αν χωρίς κόλλα είναι εντάξει και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση (όταν με το καλό ολοκληρωθεί η συναρμολόγηση του)