|
Yankos
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 11 Φεβ 2009, 09:04:59 » |
|
Καλημέρα
ίσως το ηλεκτρικό mini bossa nova να έβγαινε καλό με μια μικρή μετατροπή.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Πέμπτη, 12 Φεβ 2009, 19:53:54 » |
|
Καλημέρα
ίσως το ηλεκτρικό mini bossa nova να έβγαινε καλό με μια μικρή μετατροπή.
Μπα το ειχα ...δε λεει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
Yankos
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Πέμπτη, 12 Φεβ 2009, 19:55:00 » |
|
Δε έφτανε ο κινητήρας;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Πέμπτη, 12 Φεβ 2009, 19:59:47 » |
|
δεν πεταει και παρα πολυ καλα βγαινει μαλλον βαρουτσικο ...ισως με παρα πολυ ελαφρυ σεταπ ... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Πέμπτη, 12 Φεβ 2009, 20:45:09 » |
|
Γεια σ Ηλια!!Εμενα μ εφτιαξε ο πατερας μ ενα 3D απο depron.Δν ειναι απο σχεδια,η αεροτομη και το φτερο βγηκαν απο το μυαλο.Πειραμα καναμε το οποιο πετυχε τελεια!!!Η ατρακτος ειναι λιγο αντιγραφη απο το electric Expo 3D.Του φοραω 25la με 8χ6 προπελα και το παει επανω καλα το τραβαει δηλαδη πολυ καλα πυραυλος,το μοντελο ολο ειναι 1000 gr περιπου.Tωρα για το mini bossanova δν στο προτεινω για κινητηρα.Δν το εχω , ουτε το εχω δει να πεταει αλλα,το εχω δει σε μαγαζι και πιστευω οτι με κινητηρα θα διαλησει απο τους κραδασμους.Μα ειναι με 1 χιλ. μπαλσα δν πιστευω οτι θα αντεξει.Βεβαια σιγουρα ο κινητηρας που λες θα το ξεφτεριασει δν υπαρχει περιπτωση θα ειναι πυραυλος,θα γινει jet.Εγω θα σ προτεινω καποια αεροπλανα αλλα δν εχω κανενα απο αυτα,πιστευω ομως οτι κανουν για κινητηρα.Ειναι τα=Εxtra 300,Su-31,Cap-232.1= http://www.hobbysnest.gr/product.php?productid=17&cat=11&page=1 2=http://www.hobbysnest.gr/product.php?productid=18&cat=11&page=1 3=http://www.hobbysnest.gr/product.php?productid=16&cat=11&page=2 Ξερω ενα που περνει σιγουρα τον κινητηρα π θες το εχω δει να πεταει με 25αρι αλλα ειναι f3a,οχι 3D.Ειναι αυτο=http://www.nemhobby.gr/fasination-15-f3a-p29844.html
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !! 
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Πέμπτη, 12 Φεβ 2009, 20:48:43 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Πέμπτη, 12 Φεβ 2009, 21:23:09 » |
|
εινια βαρια για 25αρα μηχανη... για να κανει hover dld..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Πέμπτη, 12 Φεβ 2009, 21:49:59 » |
|
το Fascination το εχω ηδη με osmax 25 la και παρολο που το δεινουν για 15αρι θα ηθελα να ειχε το 25fx. βεβαια μετα θα ηθελα αλλο ζυγισμα και θα ηταν πολυ βαρυ. Παντως και μετο 25la παει μια χαρα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Πέμπτη, 12 Φεβ 2009, 21:55:26 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 16:40:41 » |
|
Nαι το μοντελο ειναι απο depron.Βαμενο κιτρινο με πλαστικο χρωμα και μετα απεξω το εντυσα με φαρδια ταινια π βαζουμε στα δεματα(ζιλοτειπ).Μπορω να πω οτι ειναι πιο γερο και απο μπαλσα.Η ουρα ειναι ολη depron απο το τελος τ φτερου π μπαινει μεσα υπαρχουν δυο πηχακια .Το φτερο ειναι ολο δυπλωμενο απο depron το μονο π εχει ειναι μεσα ενα ξυλακι μπασλα για να κανει την κουρμπα.Η εξατμιση δν ακουμπαει επανω στο μοντελο ουτε το καυσιμο λιωνει το depron το μονο κακο ειναι οτι απο τα λαδια γινεται λιγο χαλια.Του φοραω micro 9g servo.Στα φτερα του εχω βαλει δυο για να κανει και flaps.Το ονομασα DVK 3D .Oποιος ερθει στν κοπη της πιτας στον douni θα το δει.Το πιο σιγουρο θα παω στην πιτα.Χρηστος,οταν μπορεσω θα ανεβασω και μια φωτογραγια.  στην τεχνικη του φτερου κανω ακριβως το ιδιο. Μαλλον θα ειμαι στου Ντουνη Μπορεις να βαλεις μερικες φωτογραφιες να δουμε πως ειναι???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 17:03:39 » |
|
Προσπαθησα να βαλω φωτογραφιες αλλα ειναι η καθεμια 4mb.Μ λεει οτι ειναι μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω για να τις μικρυνω??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 21:39:09 » |
|
ανοιξε τις φωτογραφιες με το PAINT και κανενα stretch/skew...και βαλε ποσοστο γυρω στα 20%
μετα σωσε το με αλλο ονομα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|