MANTARIS
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Σάββατο, 14 Φεβ 2009, 21:46:45 » |
|
φίλε εγώ έχω πάρει το carl goldberg xtreme 330 με ένα κινητήρα thunder tiger .46 2t αλλά παίρνει και .40 και απλά τρικιλα servo το αεροπλάνο κόστισε 170E και συνεχεια ακουμπάω rudder είτε με hover είτε με ανάποδη πτήση και επειδή η άτρακτος είναι τάβλα δεν σπάει με tpt, οπότε καλύτερα να πάρεις κάτι τέτοιο που έχει απίστευτη αντοχή αλλα και πτήση παρά ένα .25 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 15 Φεβ 2009, 15:09:20 από Κώστας Κωστόπουλος »
|
Καταγράφηκε
|
carl goldberg extreme 540-mini titan
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 14 Φεβ 2009, 21:53:56 » |
|
Εδω δυο φωτογραφιες απο το DVK 3D!!!Χρηστος.!!  Με τι μοτερ??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Σάββατο, 14 Φεβ 2009, 23:44:35 » |
|
εχω φτιαξει ενα παρομοιο με depron 6 χλμ 3D αλλα για να βαλω θερμικο και μαλιστα 25 αρι θα μοθ=υ μεινει στο χερι
Ωραιο παντως το δικο σου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Σάββατο, 14 Φεβ 2009, 23:47:27 » |
|
MANTARIS νομιζω οτι το μοντελο που λες ειναι Profile και πρεπει να εχει σταματησει η παραγωγη του
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Σάββατο, 14 Φεβ 2009, 23:49:44 » |
|
Eυχαριστω.Κοιτα και αυτο απο 6 depron ειναι.Το φτερο ομως απο 3 depron τα aileron ειναι απο 6 derpon.Οντως ειναι πολυ ωραιο π να δεις πως πεταει δν το περιμενα οτι θα πεταξει ετσι.Πλαναρει πολυ ομορφα στην αργη πτηση.Χρηστος. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !! 
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Κυριακή, 15 Φεβ 2009, 08:33:35 » |
|
κανεις και 3d? τι κινητηρα εχεις?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Κυριακή, 15 Φεβ 2009, 09:31:36 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
MANTARIS
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Κυριακή, 15 Φεβ 2009, 10:36:25 » |
|
Δεν ξέρω αν έχει σταματήσει πάντως υπάρχει σίγουρα ένα στη Χαλκίδα στον Καραναστάση το Νίκο.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 15 Φεβ 2009, 15:10:46 από Κώστας Κωστόπουλος »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κώστας Κωστόπουλος
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Κυριακή, 15 Φεβ 2009, 15:13:12 » |
|
MANTARIS καλωσόρισες στο Aeromodelling GR, ρίξε μια ματιά για τα Greeklish εδώ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon; Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
|
|
|
MANTARIS
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Δευτέρα, 16 Μαρ 2009, 22:59:56 » |
|
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΛΕΜΑΝΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΖΙΝΕΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΓΩ ΠΕΤΑΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ thunder tiger pro .46 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΔΙΚΑ ΜΟΥ Π.Χ. ΤΡΥΠΙΟΣ ΒΟΣΚΟΣ ,ΞΕΒΙΔΩΜΕΝΟ ΜΠΟΥΖΙ  ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ hover ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΟ /ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ Η ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ thunder tiger ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
MANTARIS
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Πέμπτη, 2 Απρ 2009, 14:50:42 » |
|
ένα μικρό video από το hover μου (δεν είχα πολλά mb κάρτα μνήμης) http://www.youtube.com/watch?v=89pw9Td-Znc
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 13 Ιουν 2013, 21:45:32 από Yankos »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Πέμπτη, 2 Απρ 2009, 16:48:02 » |
|
Γεια σ Μανταρη!!Οντως ο κινητηρας ειναι με κουζινετα και οχι με ρουλεμαν.Πριν λιγο καιρο αρχισα να δοκιμαζω τ hover με αυτο τ αεροπλανακι.Αλλα δν εχω καλη αποδοση τ κραταει στο σχεδον full γκαζι.Για καποια δυσκολη στιγμη δν εχω γκαζια για να φυγει αυτο ειναι κακο!!!!  Πολυ ωραιο τ βιντεακι παντως τ εχεις τ μοντελακι φαινεται τ κρατας hover απιστευτα!!  Χρηστος!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Yankos
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Πέμπτη, 2 Απρ 2009, 17:51:55 » |
|
Καλησπέρα
Φίλε MANTARI τελευταία έχω γίνει λάτρης των profile μοντέλων. Το EXTRΕΜΕ 330 της Goldberg πού το βρίσκει κανείς να το αγοράσει; Ήτανε ARF ή ΚΙΤ;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Πέμπτη, 2 Απρ 2009, 23:00:26 » |
|
νομιζω η εταιρια το εχει σαν discontinued απο εκει και περα μονο αν υπαρχει καπου στοκ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|