ψηφιακό δεν ορίζεται ότι έχει μια lsd οθόνη επάνω...
+100
Αυτό που συμβαίνει με αυτούς τους φορτιστές είναι οτι κόβουν την φόρτιση επί των συνολικών Volt δλδ στα 3*4.2=12.6
Αν ένα κελί φτάσει στα 4.2 Volts αλλά η συνολική τάση είναι κάτω από 12.6V τότε θα συνεχίσει την φόρτιση και το κελί με τα 4.2 θα συνεχίσει να ανεβαίνει.
Το έχω πάθει αυτό που περιγράφω στο σπίτι του NikosX με τον εν λόγω φορτιστή κάποια στιγμή θέλαμε να πετάξουμε και μου είχε καεί ο δικός μου.
Πάντα φιλικά και ειδικά στους Falconaδες!!!

φιλε πανο αυτο το κανει ο πορτοκαλι και κρατω και μια επιφυλαξη...
αλλα!
ο γρι κανει κανονικο balancing και παρα πολυ καλο!
αν αφισεις την μπαταρια συνδεμενη ακομη και αν εχει ολοκλιρωθει η φορτηση (με τον γκρι παντα) θα διαπιστωσεις οτι αν χρειαζεται καποιο κελι κατι μετα απο μερικα λεπτα ξεκιναει παλι να φορτιζει!!!!!
οταν το παρατηρισα εμεινα με ανιχτο το στομα γιατι λες μα καλα δεν βλεπς καλα???πριν δεν εδειχνε τελειομενη και μεχρι να αλαξω καναλι στην τηλεωραση ξεκινισε ξανα???

και ομως ξεκινισε ξανα για 5 λεπτα ....σταματισε και μετα απο κανα 2 λεπτο ξανα τα ιδια!!!!

δεν ξερω παντως ατος ο γκρι με εχει αφισει αφονο!!!

παρε μια μπαταρια κανε διφορετικη εκφορτιση σε καθε στοιχειο και βαλτη επανω να δεις ποσεσ φορες τηα κανει ξανα και ξανα start/stop...κανει τελειο μπαλανσαρισμα!!

πανω απ ολα η falconερα !!!