Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.700 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 11:50:56

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 11:50:56

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:51]

[Παρασκευή, 10 Ιουλ 2026, 09:50:49]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309700
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 146
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 52
    Συνολικά: 54
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ  (Αναγνώστηκε 18565 φορές)
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #60 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 18:27:44 »

Ήθελα να μοιραστώ κάτι άλλο μαζί σας που πρόσφατα συνειδητοποίησα .

Φαντάζομαι όλοι έχουμε Πιστωτικές Κάρτες για αγορές απο εξωτερικό . Εγώ την έχω απο το 2002 και την έβγαλα γιατί ήθελα να ψωνίζω απο Internet και ήταν μονόδρομος ...
    Μάλιστα θυμάμαι που μου είχε πεί ο Κος Γ. ... "Να στέλνεις Απόστολε τον αριθμό σε δύο mail με σπαστό το νούμερο στα δύο . Μάλιστα , να γράφεις τους αριθμούς με γράμματα γιατί τα προγράμματα των hackers , μόνο νούμερα αναγνωρίζουν και έτσι είναι δύσκολη η υποκλοπή ..." . Μέχρι σήμερα δέν είχα κανένα πρόβλημα υποκλοπής ακολουθώντας τη παραπάνω συμβουλή !
    Στην αρχή της χρήσης , φρόντιζα πάντα να βάζω Όλο το ποσό που ψώνιζα . Έτσι άν έπαιρνα 163,5 ευρώ , κατέθετα ακριβώς τόσα ξανά και ήμουν πάντα στο 0 . Τί επιτόκιο να πληρώσεις στο μηδέν ... ΚΑλά θα μου πείτε αυτοί πάντα βρίσκουν τρόπους να στα φάνε ...  laugh

Κάποια στιγμή λοιπόν , λόγω υποχρεώσεων οικογενειακών κ.λ.π. , μου 'ξέφυγε' και σιγά-σιγά ανέβαινε ! Τώρα πλησιάζει συνεχώς στα 1000 ευρώ χρέος και ΔΕΝ έχω τη δυνατότητα να την πάω πάλι στο μηδέν . Κάνω λοιπόν ένα κόλπο ...
    Άν χρωστάω 874,5 ευρώ , καταθέτω 174,5 , ώστε Κάθε Φορά να φέρνω το νούμερο σε Ακέραιο . Και παρατηρώ μέσω του Web Banking το εξής ...
    Εκεί που είναι στα 700,00 ευρώ , έρχεται η μέρα του επιτοκίου (ακόμη και άς είμαι εμπρόθεσμος στην κατάθεση) και ... Τσούπ , 707,5 ευρώ το Υπόλοιπο ...

Αφήνω στη φαντασία μας να σκεφτούμε πόσα Εφτάρια έχω πληρώσει Τσάμπα & Βερεσέ ...

Άχ ... μακάρι να μπορούσα μιά μέρα να απαλλαγώ απ'αυτόν το Πλαστικό , ευρωδιψή Διάολο ... Μακάρι !!     

Αν δεν θέλεις μπλέξιμο με επιτόκια υπάρχει και άλλη λύση. Πας στη EUROBANK και βγάζεις μια προπληρωμένη VISA. Το μόνο που πληρώνεις είναι 3-5 ευρώ ανάλογα με το ποσό που βάζεις ευρώ κάθε φορά που "φορτίζεις" την κάρτα με λεφτά. Κανένα επιτόκιο επί του υπολοίπου. Το μόνο θέμα είναι ότι το μέγιστο ποσό "φόρτισης" είναι 1000mah (ευρώ ήθελα να πω). Και δεν χρειάζεται cycling.  Grin Grin

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    nik00ss
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #61 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 18:36:33 »

Dimitris Kriti λυπαμε πολυ που περναω απαρατηρητος ....αν περασεις απο το Ρεθυμνο περνα να σε κερασω καφεδακι να γνωριστουμε .
    μιλησα στο αλλο παρομοιο θεμα και ετσι δεν μιλησα εδω για να μην λεω τα ιδια ...........
    Συγνωμη φιλε Φανη, εχεις δικιο.Ισως να εχω ξεχασει και αλλον. Οσο για τον καφε, αμα βρεθω στα μερη σου να εισαι σιγουρος.

το καφεδακι ειναι κερασμενο απο μενα... Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

Βενζίνη, τσόκ, δυο σχοινιές και φύγαμε!!!

« Απάντηση #62 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 18:44:05 »

Φιλε nik00ss, ευχαριστω. Ξεφευγουμε απο το θεμα αλλα εχω πολυ καλες αναμνησεις απο την πολη σας, την εποχη που το καφε βασιλικο ηταν στα φορτε του! Wink
    Καταγράφηκε

Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει".
    Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
    kmiglis
    Aeromodeller Sr. Member

get AIRBORNE...!!!

« Απάντηση #63 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 18:50:56 »

δεν το ηξερα συνονοματε αυτο, ε ρε τι εχει να γινει...
    Καταγράφηκε

TDRigid 2011
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #64 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 19:05:23 »

Ήθελα να μοιραστώ κάτι άλλο μαζί σας που πρόσφατα συνειδητοποίησα .

Φαντάζομαι όλοι έχουμε Πιστωτικές Κάρτες για αγορές απο εξωτερικό . Εγώ την έχω απο το 2002 και την έβγαλα γιατί ήθελα να ψωνίζω απο Internet και ήταν μονόδρομος ...
    Μάλιστα θυμάμαι που μου είχε πεί ο Κος Γ. ... "Να στέλνεις Απόστολε τον αριθμό σε δύο mail με σπαστό το νούμερο στα δύο . Μάλιστα , να γράφεις τους αριθμούς με γράμματα γιατί τα προγράμματα των hackers , μόνο νούμερα αναγνωρίζουν και έτσι είναι δύσκολη η υποκλοπή ..." . Μέχρι σήμερα δέν είχα κανένα πρόβλημα υποκλοπής ακολουθώντας τη παραπάνω συμβουλή !
    Στην αρχή της χρήσης , φρόντιζα πάντα να βάζω Όλο το ποσό που ψώνιζα . Έτσι άν έπαιρνα 163,5 ευρώ , κατέθετα ακριβώς τόσα ξανά και ήμουν πάντα στο 0 . Τί επιτόκιο να πληρώσεις στο μηδέν ... ΚΑλά θα μου πείτε αυτοί πάντα βρίσκουν τρόπους να στα φάνε ...  laugh

Κάποια στιγμή λοιπόν , λόγω υποχρεώσεων οικογενειακών κ.λ.π. , μου 'ξέφυγε' και σιγά-σιγά ανέβαινε ! Τώρα πλησιάζει συνεχώς στα 1000 ευρώ χρέος και ΔΕΝ έχω τη δυνατότητα να την πάω πάλι στο μηδέν . Κάνω λοιπόν ένα κόλπο ...
    Άν χρωστάω 874,5 ευρώ , καταθέτω 174,5 , ώστε Κάθε Φορά να φέρνω το νούμερο σε Ακέραιο . Και παρατηρώ μέσω του Web Banking το εξής ...
    Εκεί που είναι στα 700,00 ευρώ , έρχεται η μέρα του επιτοκίου (ακόμη και άς είμαι εμπρόθεσμος στην κατάθεση) και ... Τσούπ , 707,5 ευρώ το Υπόλοιπο ...

Αφήνω στη φαντασία μας να σκεφτούμε πόσα Εφτάρια έχω πληρώσει Τσάμπα & Βερεσέ ...

Άχ ... μακάρι να μπορούσα μιά μέρα να απαλλαγώ απ'αυτόν το Πλαστικό , ευρωδιψή Διάολο ... Μακάρι !!     

Αν δεν θέλεις μπλέξιμο με επιτόκια υπάρχει και άλλη λύση. Πας στη EUROBANK και βγάζεις μια προπληρωμένη VISA. Το μόνο που πληρώνεις είναι 3-5 ευρώ ανάλογα με το ποσό που βάζεις ευρώ κάθε φορά που "φορτίζεις" την κάρτα με λεφτά. Κανένα επιτόκιο επί του υπολοίπου. Το μόνο θέμα είναι ότι το μέγιστο ποσό "φόρτισης" είναι 1000mah (ευρώ ήθελα να πω). Και δεν χρειάζεται cycling.  Grin Grin

Φιλικά Κώστας.

αυτο που λεω ειναι η χρεςστικη και μαλιστα για να εινια και ευχρηστο καντε αιτηση για ebanking και μπορειτε ανα πασα στιγμη ν κανετε μεταφορα χρηματςν στην Visa και να πληρωσετε το ποσο και τελος... δλδ μετα δεν μενει ουτε υπολοιπο αλλα ουτε κανεις μπορει να σας χρεωσει παραπανω η οτιδηποτε....! και ξεμοερδευετε ετσι..!
    Καταγράφηκε
    Kiril
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #65 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 20:05:51 »

Ουτε προπληρωμενη ουτε τιποτα.
    Πας Πειρεως ανοιγεις ενα βιβλιαριο καταθεσεων, πληρωνεις εφαπαξ 5 ευρω βγαζεις μια χρεωστικη καρτα την 
    visa την δηλωνεις στο paypal και καθαρισες.
    Εσυ δηλαδη χρεισημοποιεις την καρτα και στο ΑΤΜ ως καρτα αναληψης- καταθεσης και σαν visa για το νετ.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #66 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 21:42:31 »

Ουτε προπληρωμενη ουτε τιποτα.
    Πας Πειρεως ανοιγεις ενα βιβλιαριο καταθεσεων, πληρωνεις εφαπαξ 5 ευρω βγαζεις μια χρεωστικη καρτα την 
    visa την δηλωνεις στο paypal και καθαρισες.
    Εσυ δηλαδη χρεισημοποιεις την καρτα και στο ΑΤΜ ως καρτα αναληψης- καταθεσης και σαν visa για το νετ.
    x
    xaxa ε αυτο λεω.. λολ μιση ωρα το εξηγω..!
    Καταγράφηκε
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #67 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 21:46:58 »

Kαι 'γω με την καρτα αναλυψης ψωνιζω. Ποτε με πιστωτικη (ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα).
    Καταγράφηκε

kmiglis
    Aeromodeller Sr. Member

get AIRBORNE...!!!

« Απάντηση #68 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 21:52:04 »

συγνωμη, εαν καταλαβα καλα εχω εναν λογαριασμο ταμιευτηριου και μια καρτα αναληψης μπορω να την χρησημοποιησω στο paypal?
    Καταγράφηκε

TDRigid 2011
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #69 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 21:54:41 »

συνηθως οι καρτες αναληψεις ειναι χρεωστικες... δλδ οσα χρηματα εχεις στην καρτα τοσα μπορεις να τραβηξεις...
    Αλλα κανε κατι αλλο πας και βγαζεις μια δευτερη στην ιδια τραπεζα και μεσω e banking βαζεις λεφτα απο τον λογαριασμο στην καρτα!
    Καταγράφηκε
    Robie
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #70 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 22:30:10 »

Εχετε μια σελιδα γεματη off topic. Για αυτο θα βγω κι εγω.........

Εγω εχω την πιστωτικη κανονικα στο Pay pal.... 

Ελεγχω καθε μηνα το λογαριασμο και δεν εχω βρει κατι παρατυπο ως τωρα...
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #71 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 22:45:53 »

Καλησπέρα σας και από το δικό μου φτωχομάγαζο. Με κάλυψε ο Deltaman, θα τονίσω σε όλα αυτά οτι και το δικό μου κινητό είναι ανοικτό κάθε μέρα και όχι μόνο 8άωρο αλλά όλη την ώρα, όπως επίσης όπως έχετε πολλοί διαπιστώσει απαντάω όπου μπορώ και ιδιαίτερα όταν μου στέλνουν πμ. Μπορεί να μην έχω τόσο πλούσια γκάμα προϊόντων όπως οι συνάδελφοι αλλά ήμουν και θα είμαι πάνω απόλα μοντελιστής και ως εκ τούτου πολλές φορές χαμένος και μαλωμένος με τους προμηθευτές μου. Απλά ελπίζω να γυρίσει και για μένα ο τροχός μια μέρα και έτσι να έχω και το κατάλληλο "όπλο" (το παραδάκι ντε  Azn) να βοηθήσω περισσότερο το χώρο.
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 23:02:06 από sfyris » Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #72 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 22:54:26 »

sfyris, δεν σε γνωριζω προσωπικα, αλλα μαλλον δεν θα το μαζεψεις το παραδακι! laugh
    Γιατι πανω απ' ολα εισαι μοντελιστης και αγαπας αυτο που κανεις. Wink
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #73 στις: Τετάρτη, 28 Ιαν 2009, 00:21:30 »

Μπα..... Undecided εγώ παρόλα αυτά ελπίζω....θα γυρίσει κάποια μέρα, αρκεί ο έλληνας καταναλωτής αντί από αγανάκτηση να στρέφεται στο εξωτερικό να κάνει λίγο και προς επαρχία μερια, εκεί προς Τρίκαλα, Γιαννιτσά, Λάρισα, Χίο, Λήμνο κλπ μήπως υπάρχει κάτι που ικανοποιεί την ανάγκη του  . Ίσως ακούγομαι αλαζόνας αλλά αφού δεν έχουμε το προνόμιο να μας προβάλλουν όπως στις μεγάλες πόλεις χωρίς να κουνάμε το δακτυλάκι μας τουλάχιστον ας αυτοπροβληθούμε τι να κάνουμε ρε παιδιά.... Sad
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #74 στις: Τετάρτη, 28 Ιαν 2009, 10:56:55 »

Μπα..... Undecided εγώ παρόλα αυτά ελπίζω....θα γυρίσει κάποια μέρα, αρκεί ο έλληνας καταναλωτής αντί από αγανάκτηση να στρέφεται στο εξωτερικό να κάνει λίγο και προς επαρχία μερια, εκεί προς Τρίκαλα, Γιαννιτσά, Λάρισα, Χίο, Λήμνο κλπ μήπως υπάρχει κάτι που ικανοποιεί την ανάγκη του  ...

Σύντομα και Έδεσσα!!!  Grin  Thumbs up
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ
    Μεταπήδηση σε: