Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.700 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 11:52:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 11:52:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:51]

[Παρασκευή, 10 Ιουλ 2026, 09:50:49]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309700
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 146
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 47
    Συνολικά: 49
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ  (Αναγνώστηκε 18574 φορές)
    ΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 15:36:34 »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ -ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ SITE TOΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ONLINE ΑΓΟΡΑ. ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 679 ΕΥΡΩ...ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΟΤΙ
    ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ,ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΚΙΝΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30+++ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΛΟΙΟ,(ΧΑΜΗΛΑ ΝΑΥΛΑ).
    ΛΕΩ ΤΟ ΟΚ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΜΑΙL ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΟΥΣ BIG-IBAN ΚΛΠ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΧΤΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ..,ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/1/2009.
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 20.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.
    ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΗΛ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ,ΜΕ ΕΠΙΤΙΜΗΤΙΚΟ,ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΥΦΟΣ,ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ, ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ,ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ,ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ...
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ (ΣΑΒΒΑΤΟ),ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ,ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ 730 Ε (ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑ 59Ε).
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΒΡΗΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΑΙΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ) , ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑ...

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ........ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ,ΜΟΝΤΕΛΟΜΑΓΑΖΩΝ....
    ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΦΩΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ...,ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΣΕ 3 ΕΩΣ 4 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ,ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ(4ΜΕΤΡΟ ΑRΤF) ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ
    ΘΑ MOY ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ...............
    Α KAI NA ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ, ΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 36Ε ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ.....
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΕΥΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ.... ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΛΕΙΠΤΩΣ........

TEO THE GREEK
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 15:46:35 »

φιλε υπαρχει αναλογω ποστ που το εκανα πριν 3 ημερουλες.. με αναλογο θεμα...

οτι και να πουμε...
    https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=8128.new#new
    Καταγράφηκε
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 15:51:01 »

φιλε μου στην ελλαδα ζουμε.....αλλα κανονικα θα πρεπει να μας πεις το μαγαζι για ευνοητους λογους!! idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    Paulos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 17:21:35 »

έτσι στη φόρα όλα μπας και βάλουν μυαλό μερικοί

@ προτείνω να φτιάξουμε ένα thread στο οποίο κάθε εβδομάδα ή κάθε μήνα να διαλέγουμε ένα τυχαίο Ελληνικό μαγαζί και να βαθμολογούμε την εξυπηρέτηση - τα προιόντα - τις τιμές του και αν θα ξαναψωνίζαμε από αυτό ή όχι και για ποιό λόγο

εκεί να δείς τί θα γίνει

το παραπάνω το έχω δει σε άλλο τεχνολογικό φόρουμ με πολύ καλή επιτυχία και άμμεσα αποτελέσματα Thumbs up

περιμένω απόψεις
    Καταγράφηκε

If RC flying were drugs, it would be class A +
    ΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 17:32:23 »

ΠΙΛΟΤΑΡΑ  ΠΑΥΛΕ

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ,

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ  ΟΙ  ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ 

ΚΑΙ    ΝΑ   ΜΑΡΚΑΡΟΝΤΑΙ    ΠΡΟΣ  ΑΠΟΦΥΓΗ--ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ,

ΟΙ  ΤΖΑΜΠΑ  ΜΑΓΚΕΣ   ΜΟΝΤΕΛΟΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ.

ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ,  ΤΟ  ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ  ΔΥΝΑΤΟΝ.

ΖΗΤΗΣΤΕ  ΤΟ,,  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ..

TEO   THE  GREEK 
    Καταγράφηκε
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 19:53:30 »

Καλησπέρα

Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω πως τα καταφέρνετε και σε κάτι που έχετε δίκιο το εκφράζετε με τόσο λάθος τρόπο.  Ποιος είναι ο λόγος να δυσφημείς όλα τα καταστήματα του Πειραιά;  Σου έχουν κάνει κάτι οι υπόλοιποι;  Πως θα προστατευτεί ο μοντελιστής;  Δεν θα πηγαίνει σε κανένα κατάστημα του Πειραιά;

Είναι απαράδεκτα τέτοια θέματα που δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένο κατάστημα.  Όπως είναι απαράδεκτοι και οι τίτλοι, και σ' αυτό το θέμα και στο άλλο παρόμοιο.  Καλύτερα να την αφήσετε την Ελλάδα έξω και να ασχοληθείτε με αυτούς που πρέπει μόνο, αν θέλετε να βγει κάποιο αποτέλεσμα.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 19:59:39 »

Εχει δίκιο ο serafim.

. Ειναι απολύτως σίγουρο οτι υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες στον χώρο .

Αν καποοιος θέλει ας κάνει  επωνύμως καταγγελία , για συγκεκριμένα πρόσωπα.
    Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο την συλλογική ευθύνη  που πέφτει σε ολους τους  καταστηματάρχες , οταν δεν κανουμε συγκεκριμένη καταγγελία .
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    Alekos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 20:09:51 »

Και γω μαζι σας παιδια !!!!!      ΝΤΙΝΟ και paulos            Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 20:21:01 από Alekos » Καταγράφηκε
    Paulos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 20:11:38 »

περιμένουμε τον Ντίνο να μας πει το μαγαζί
    Καταγράφηκε

If RC flying were drugs, it would be class A +
    ΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 20:42:04 »

ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ
     Η  ΕΥΚΟΛΗ  ΚΡΙΤΙΚΗ,ΤΑ ΠΑΧΕΙΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ  ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ  ΚΑΙ   ΟΙ  ΠΟΜΠΩΔΕΙΣ  ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ  ΕΙΝΑΙ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΠΡΟΝΟΜΙΟ,ΠΟΛΥ  ΔΕ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ  ΟΤΑΝ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΞΩ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΧΟΡΟ  ΚΑΙ  ΠΕΤΑΜΕ  ΚΡΙΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΑΠΟΨΕΙΣ  ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ  ΟΛΟΙ ΜΑΣ  ΠΙΣΩ  ΑΠΟ  ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ  ΠΟΥ  ΟΙ  ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ  ΕΧΟΥΜΕ..
    EYXΑΡΙΣΤΩΣ  ΝΑ  ΣΑΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ   ΤΗΝ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ  ΜΟΝΤΕΛΟΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ,ΑΛΛΑ  ΕΔΩ  ΠΟΥ  ΖΟΥΜΕ  ΚΑΙ     ΠΟΥ ΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  ΤΑ  ΕΧΟΥΜΕ  ΨΩΜΟΤΥΡΙ,ΕΜΕΝΑ  ΠΟΙΟΣ  ΘΑ  ΜΕ  ΚΑΛΥΨΕΙ,ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΔΕΙΣ  ΚΑΙ  ΜΟΝΟ Η  ΤΣΕΠΟΥΛΑ  ΜΟΥ  ΘΑ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.   Ε  ΟΧΙ  ..ΓΙΑ  ΚΑΠΟΙΟΥΣ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΝΤΕΣ  ΠΡΟΤΕΡΑ  ,ΔΕΝ  ΘΑ  ΜΠΩ  ΣΤΗΝ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ     ΝΑ  ΤΟΥΣ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ..
    ΕΓΩ  ΔΕΝ   ΤΟ ΓΕΝΙΚΕΥΣΑ    ,ΓΙΑ ΟΛΟ  ΤΟΝ  ΠΕΙΡΑΙΑ,ΔΕΝ   ΜΠΟΡΩ  ΝΑ   ΚΑΤΑΛΑΒΩ  ΓΙΑΤΙ   EΘΙΧΘΗ  Ο ΚΚΚ.....
    ΠΑΝΤΩΣ  ΘΑ ΣΑΣ  ΠΩ  ΟΤΙ  ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ  ΜΕΓΑΛΟ,  ΤΟ    1/3 SUPERCUB, KINEZIΚΟ

ΤΕΟ  ΤΗΕ  GRΕΕΚ
    Καταγράφηκε
    kostas M.
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 21:00:39 »

Νομίζω ότι ο Ντίνος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να μας πει που τελικά εξυπηρετήθηκε σωστά.  Αυτή η πληροφορία θα έχει περισσότερη αξία για όλους μας παρά το όνομα του μαγαζιού που δεν τον εξυπηρέτησε όπως πρέπει.  Συμφωνείτε;

Καταγράφηκε

Κώστας Μιχαηλίδης
    http://www.redstar.gr/Foto_red/Mod.html
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #11 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 21:03:35 »

Καλησπέρα

Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω πως τα καταφέρνετε και σε κάτι που έχετε δίκιο το εκφράζετε με τόσο λάθος τρόπο.  Ποιος είναι ο λόγος να δυσφημείς όλα τα καταστήματα του Πειραιά;  Σου έχουν κάνει κάτι οι υπόλοιποι;  Πως θα προστατευτεί ο μοντελιστής;  Δεν θα πηγαίνει σε κανένα κατάστημα του Πειραιά;

Είναι απαράδεκτα τέτοια θέματα που δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένο κατάστημα.  Όπως είναι απαράδεκτοι και οι τίτλοι, και σ' αυτό το θέμα και στο άλλο παρόμοιο.  Καλύτερα να την αφήσετε την Ελλάδα έξω και να ασχοληθείτε με αυτούς που πρέπει μόνο, αν θέλετε να βγει κάποιο αποτέλεσμα.

Σεραφείμ

στο αλλο στον τιτλο αλλα και μεσα στο Thread εχω πει οτι οχι για ολα για καποια...! μην μπερδευεσαι..!
    Καταγράφηκε
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 21:10:51 »

στο αλλο στον τιτλο αλλα και μεσα στο Thread εχω πει οτι οχι για ολα για καποια...! μην μπερδευεσαι..!

Δεν ξέρω τι μπορεί να μπερδέψω από τον παρακάτω τίτλο:

Μετα μου λετε μην αγοραζεις απο το εξωτερικο...( Η καταντια τους...ΟΧΙ ΟΛΑ)

Ότι κάποιοι συγκεκριμένοι σε κάνουν να αγοράζεις από το εξωτερικό;  Τότε μάλλον δεν είμαι εγώ ο μπερδεμένος.

Νομίζω ότι ο Ντίνος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να μας πει που τελικά εξυπηρετήθηκε σωστά.  Αυτή η πληροφορία θα έχει περισσότερη αξία για όλους μας παρά το όνομα του μαγαζιού που δεν τον εξυπηρέτησε όπως πρέπει.  Συμφωνείτε;

Κώστα είναι το ίδιο χρήσιμο και αυτό που λες, αλλά δεν καταλαβαίνω ποια είναι η χρησιμότητα του πρώτου post αν το μοναδικό χρήσιμο είναι να μάθουμε από που τελικά εξυπηρετήθηκε καλά.

Και για να μην παρεξηγούμαι.  Εγώ δεν λέω σώνει και καλά να βγει κάποιος και να κατηγορήσει κάποιον συγκεκριμένο.  Αλλά αν δεν θέλει να το κάνει, να μην γράψει καθόλου την εμπειρία του γιατί μόνο κακό κάνει.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    ΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 21:16:37 »

ΑΓΑΠΗΤΕ  ΦΙΛΕ  ΚΩΣΤΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ

ΤΟ  ΠΑΡΑΓΕΙΛΛΑ ΑΠΟ  ΤΟΝ  LINDINGER  -AΥΣΤΡΙΑ.

ΤEO  THE  GREEK
    Καταγράφηκε
    anemos
    Aeromodeller
    *

ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΗΣ.

« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 22:31:37 »

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ  ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ
    Μεταπήδηση σε: