8ελω να πω και εγω τι γνωμη μου στο θεμα .
υπαρχουν παντου καλοι και κακοι επαγγελματιες σε ολα τα επαγγελματα ,οποιος δεν κανει σωστα τι δουλεια
του η ακομα χειροτερα δεν την ξερει .......καποια στιγμη θα εχει ασχημες συνεπειες λογικο ειναι .
Δεν ειναι μονο η πωληση το θεμα βασικοτερο ειναι οι γνωσεις και η υποστηριξη .
τωρα οσο για το θεμα των τιμων θα το πω με πολυ απλα λογια .
οσο εσεις δεν μας βοηθατε να μειωσουμε τις τιμες δεν προκειται ποτε να μειωθουν .
Δεν υπαρχει περιπτωση να φτασουμε τις τιμες των αμερικανικων και κινεζικων καταστηματων με τιποτα
εμεις δυστυχος δεν εχουμε μεγαλη αγορα γιατι πολυ απλα το 60% + ψωνιζει απο το εξωτερικο ,αρα δεν κανουμε
μεγαλες παραγγελιες αρα δεν πετυχαινουμε καλες τιμες .
τωρα ερχετε να μου παρει το κρατος 10% απο τις αγορες μου ...τι να κανω πως να τα δωσω

?
και κατι που δεν εχετε καταλαβει .........
εσεις αγοραζετε απο το εξωτερικο και δεν πληρωνετε ουτε φ.π.α ουτε δασμους
τα περισσοτερα ερχονται υποτιμολογημενα ......εμεις ομως δεν μπορουμε τα πληρωνουμε θελοντας και μη μακαρι να μπορουσαμε να τα φερνουμε οπως εσεις αλλα δεν γινετε .
και εσεις στην θεση μας το ιδιο θα κανατε .
αγοραστε απο οπου θελετε ελευθερη αγορα εχετε και μην σχολιαζετε αδικα εμας που παλευουμε για τον μοντελισμο (οχι για την αισχροκερδια εκει
ειμαι μαζι σας ).
αυτο που με πειραζει απλα ειναι οτι εχουμε μαθει να κανουμε τους εξυπνους και αυτο δεν ειναι σωστο
αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι θελεται οσοι ειστε πολυ ψαγμενοι να κανετε ολο τον κοσμο να αγορασει απο το εξωτερικο
χωρις να εχετε κανενα οφελος ,ετσι δεν μπορουμε εμεις να κανουμε τιποτα καλυτερο για τον μοντελισμο στην Ελλαδα
.και καλα να μπορειται να βοηθησετε μετα γιατι εχω πολλες περιπτωσεις που καποιοι αγορασαν απο το
εξωτερικο γιατι τους ειπε καποιος οτι ειναι καλο και μετα δεν ειχαν βοηθεια η μαθαιναν απο λαθος ανθρωπους με λαθος κριτηρια .
εχω δικαιωμα και μιλαω γιατι ειμαι 22 χρονια στο χωρο και ως μελος και διοικητικο μελος της ΕΛ.Μ.Ε στην Αθηνα και πανω απο ολα ειμαι
μοντελιστης δεν εχω κανει το μαγαζι μου για να τα κονομισω αλλα για να φερω οπως μπορω τον μοντελισμο στο Ρεθυμνο και πιστευω οτι κατι κανω .
ειμαι συμφωνος στο να κλεισουν οσοι δεν ειναι σωστοι στο χωρο μας και οχι μονο .
Kοιτα εχεις δικιο σε αυτα που λες... Πρωτον σε αυτο το ποστ αρχικα εθιξα την εξυπηρετηση που δεν υπαρχει σε πολλα μαγαζια.. (μονοπωλειο στην επαρχεια)
Αρα ετσι μονο και μονο με αυτο χανετε πελατες....
Κατα δευτερον το 60% δεν ψωνιζει απο εξψ τα στατιστικα σου ειναι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα... ειναι πολυ πιο μικρο το ποσοστο...
Παμε παρακατω εχουμε δει μερικοι απο εδω τιμες λιανικης και τιμες χονδρικης και ξερουμε τα περιθωρια σας...
Οποτε δεν μπορειτε να εχετε την δικαιολογια δασμων και Φπα ... δεν σας ειπαμε να φτασετε τιμες εξωτερικου αλλα οχι να αισχροκερδειται...
Και αυτο εκτος οπως σας ειπα εχει τυχιε να δουμε τιμες εχω να σε ρωτησω και κατι λαλο για πες μου λιγακι πως γινεται η ιδια η Ελλαδα να εχει αποκλισει τιμων ο ενας με ετον αλλον 50%?(ακομα κατι που δειχνει την αισχροκερδια)Οπου καποια μαγαζια το εχουν σε τιμη εξωτερικου και καποια αλλα οχι...ο ενασ 120 οαλλοσ 170(ελεος)
Μην σου πω για τα καυσιμα ο ενας 15ε και ο αλλος 23 ενταξει εκει τι εχεις να πεις?εινια λιγο ντροπη... απλα λεει εχει ελλειωη καυσιμων ας τους τσουξουμε .. δεν ειναι ετσι...
Επισης η αποψη μου ειναι οτι οταν παω και του κανω λογαριασμο 700-800ε δλδ ενα τρεξ και του λεω θα κοψεις κατι και μου λεει 20 και του λεω αν παρω 2 μου λεει 80 εε ενταξει τι να του πεις ειναι καημενος επιχειριματιας αυτος... γιατι αφου βλεπει οτι θα παρω απο αυτον το heli γιατι δεν κατεβαζει τιμη να κερδισει λιγοτερο και μετα να περνς για χρονια απο εκεινων ανταλακτικα( και ξερετε καθε μηνα σιγουρα κατι χρειαζεται..++++)Δεν προσπαθουν να σε κρατησουν αλλα προσπαθουν να σε γδυσουν και μετα να σε χασουν ετσι δεν γινεται δουλεια ομως...τι να τα κανεισ τα 800 αν καθε μηνα σου εδινε ενα 100σταρακι και πανω... ουτε ακινητο να ειχες να το ενοικιαζες...
Επισης λες οτι δεν εχετε αγορα... ναι συμφωνω δεν ειανι διαδεδομενος ο μονττελισμος... για πειτε μου εσεις στις επαρχιες ασχοληθηκατε να κανετε κανενα EVENT? οχι σπανια... εε τοτε τι περιμενετε?? Κινητοποιηθειται και θα αλλαξουν πολλα....
Σκεφτειτε οτι με το να γδυσετε εναν δεν κανετε τπτ γιατι μετα τον χανετε... και με το να πεσουν οι τιμες σταδιακα θα ερθουν παραπανω πελατες αρα ο τζιρος οχι μονο δεν θα πεσει αλλα θα ανεβει....
Τεσπα Φιλικα παντα απο εναν 21χρονο...(δεν τα λεω για εσενα Φανη γενικα μιλαω ετσι απλα επειδη εσυ αντιπροσωπεψες τους καταστηματαρχες!
Παυλος!