Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.700 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 13:26:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 13:26:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:51]

[Παρασκευή, 10 Ιουλ 2026, 09:50:49]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309700
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 146
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 38
    Συνολικά: 40
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 11     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Μετα μου λετε μην αγοραζεις απο το εξωτερικο...( Η καταντια τους...ΟΧΙ ΟΛΑ)  (Αναγνώστηκε 30338 φορές)
    ViperII
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #90 στις: Κυριακή, 25 Ιαν 2009, 11:11:53 »

Καλημέρα σε όλους,
    παρακολουθώ αυτό το topic μέρες και ενώ είμαι πολύ νέος στον χώρο (αρχάριος για την ακρίβεια) θα ήθελα να θέσω κάποιους προβληματισμούς.

Τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις (e-mail) για ποιό λόγο τις έχουν τα καταστήματα μοντελισμού αλήθεια?
    Έχω στείλει εδώ και πολλές μέρες κάποιο mail σε 2 γνωστά Ελληνικά καταστήματα αλλά δεν μπήκαν στον κόπο ούτε να απαντήσουν.
    Είναι επαγγελματισμός αυτός κύριοι?

Καταθέτω την εμπειρία μου σε αυτό το topic για τον λόγο πως παράλληλα με τους Έλληνες καταστηματάρχες έστειλα 2 mail επιπλέον στο εξωτερικό και μου απάντησαν την άλλη μέρα το πρωί και οι 2.

Κύριοι, ας σοβαρευτείτε λοιπόν όσοι (και φυσικά όχι όλοι) λέτε πως έχετε e-shop στην Ελλάδα γιατί είσαστε πολύ πίσω σε υπηρεσίες.
    Φυσικά σε τιμές δεν το σχολιάζω.

Αλλά αφού σε τιμές δεν μπορείτε να συναγωνιστείτε τους ξένους, τουλάχιστον επενδύστε στις υπηρεσίες και στην εξυπηρέτηση του πελάτη σας.

Φιλικά,
    ViperII
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #91 στις: Κυριακή, 25 Ιαν 2009, 12:35:41 »

κοιτα καποια site δουλεθουν καλα καποια αλλα απλα το εβαλαν λογω μοδας... ουτε το σκεφτονται σαν επενδυση ισα ισα επειδη εχουν και οι αλλοι...!

Περνω τηλ σε μαγαζι του λεω σας εχω στειλει μαιλ θα μου απαντησετε και μου λεει ποιο μαιλ λεω στο σιτε σας το βρηκα το ταδε.... ααααα μου ναι εε ενταξει δεν τα πολυ βλεπω και μλκιες...!

αχχαχα
    Καταγράφηκε
    KOSTAS 3D
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #92 στις: Κυριακή, 25 Ιαν 2009, 14:12:30 »

φιλε <mastoras>
    Καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου και εγώ είμαι παθόν καλό είναι όμως δίκια μου γνώμη να μην λες κατάστημα
    Αστούς
    Αν δεν φτιάξουν και τις τιμές και το σέρβις στο τέλος θα πουλάνε μόνο προπέλες
    Ένα μικρό παράδειγμα να καταλάβεις αγόραζα από ένα κατάστημα για να το βοηθήσαμε όλοι τιμές η διπλάσιες σχεδόν αυτό για παράδειγμα το πλήρωσα 35 ευρώ τον Νοέμβριο πέρση
    Κοιτά εδώ
    http://shop.lindinger.at/product_info.php?products_id=47642
    και έκτoτε  έχω δόση περίπου 3500 εύρο σε παραγγέλλεις στο εξωτερικό  ούτε προπέλα δεν ξαναγοράζω από εδώ γιατί φαντάζεσαι ποσά θα έδινα
    κάνω δεύτερη δουλεία για να βγάλω αυτά τα ευρώ  και δεν είμαι και κανένας με πάχη πορτοφόλι
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 13:14:49 από KOSTAS 3D » Καταγράφηκε
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #93 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 11:03:32 »

Αυτό που με τρέλαίνει εμένα είναι το άλλο...
    Μπαίνεις στο μαγαζί και ζητάς ένα μπουζάκι για έναν κινητηρα που πουλάει το κατάστημα..Τον κινητηρα τον έχει στη βιτρινα!!
    Δεν ξέρεις ποιο ακριβως είναι το μπουζί,δεν ξέρεις τι σπειρωμα έχει,αλλα ξερεις τον κινητηρα(ας πουμε DL50 Που μου έχει τυχει)..
    Και η ερώτηση του καταστηματάρχη..Τι μπουζί πέρνει ο κινητηρας?
    Που να ξερω ρε κιτσο?Εσύ τον πουλάς...Δεν μπορείς να τον υποστηρίξεις??
    Και όταν του πείς ποιο ακριβως μπουζί ψάχνεις(γιατι ήσουν προνοητικός και ειχες διαβασει το manual και 2 forum) σε απωτελειώνει λεγοντας σου:
    -Με τι σπειρωμα είναι?Μεγάλο ή μικρο?

Μετά εσύ τι κάνεις?

Και το αλλο το κορυφαίο...
    -Μηπως υπάρχει flexible shaft για σκάφος θερμικο με παχος 5mm μαζι με όλα τα αξεσουαρ(συνδεσεις με κινητηρα, προπέλλα κτλ)?
    -Οχι φιλε μου...Δεν βγάζουν οι εταιρίες τετοια πραγματα..(δεν ξερει ο αχρηστος και μιλάει)

Εκει τι του λες?Φιλε τα έχω βρει στη γερμανια αλλα αν τα ειχες μπορεί να τα επαιρνα και απο σενα?
    Οχι!!Τον αφηνεις να νομιζει οτι δεν υπαρχουν και τα φερνεις και απο το Τζιμπουτί..

Στην ουσία όποιος δεν έχει ακομα γνωσεις(νεοι κτλ) είναι καταδικασμενοι!!
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    fanis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #94 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 11:48:37 »

8ελω να πω και εγω τι γνωμη μου στο θεμα .
    υπαρχουν παντου καλοι και κακοι επαγγελματιες σε ολα τα επαγγελματα ,οποιος δεν κανει σωστα τι δουλεια
    του η ακομα χειροτερα δεν την ξερει .......καποια στιγμη θα εχει ασχημες συνεπειες λογικο ειναι .
    Δεν ειναι μονο η πωληση το θεμα βασικοτερο ειναι οι γνωσεις και η υποστηριξη .
    τωρα οσο για το θεμα των τιμων θα το πω με πολυ απλα λογια .
    οσο εσεις δεν μας βοηθατε να μειωσουμε τις τιμες δεν προκειται ποτε να μειωθουν .
    Δεν υπαρχει περιπτωση να φτασουμε τις τιμες των αμερικανικων και κινεζικων καταστηματων με τιποτα
    εμεις δυστυχος δεν εχουμε μεγαλη αγορα γιατι πολυ απλα το 60% + ψωνιζει απο το εξωτερικο ,αρα δεν κανουμε
    μεγαλες παραγγελιες αρα δεν πετυχαινουμε καλες τιμες .
    τωρα ερχετε να μου παρει το κρατος 10% απο τις αγορες μου ...τι να κανω πως να τα δωσω Huh?
    και κατι που δεν εχετε καταλαβει .........εσεις αγοραζετε απο το εξωτερικο και δεν πληρωνετε ουτε φ.π.α ουτε δασμους
    τα περισσοτερα ερχονται υποτιμολογημενα  ......εμεις ομως δεν μπορουμε τα πληρωνουμε θελοντας και μη

μακαρι να μπορουσαμε να τα φερνουμε οπως εσεις αλλα δεν γινετε .
    και εσεις στην θεση μας το ιδιο θα κανατε .
    αγοραστε απο οπου θελετε ελευθερη αγορα εχετε και μην σχολιαζετε αδικα εμας που παλευουμε για τον μοντελισμο (οχι για την αισχροκερδια εκει
    ειμαι μαζι σας ).
    αυτο που με πειραζει απλα ειναι οτι εχουμε μαθει να κανουμε τους εξυπνους και αυτο δεν ειναι σωστο
    αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι θελεται οσοι ειστε πολυ ψαγμενοι να κανετε ολο τον κοσμο να αγορασει απο το εξωτερικο
    χωρις να εχετε κανενα οφελος ,ετσι δεν μπορουμε εμεις να κανουμε τιποτα καλυτερο για τον μοντελισμο στην Ελλαδα
    .και καλα να μπορειται να βοηθησετε μετα γιατι εχω πολλες περιπτωσεις που καποιοι αγορασαν απο το
    εξωτερικο γιατι τους ειπε καποιος οτι ειναι καλο και μετα δεν ειχαν βοηθεια η μαθαιναν απο λαθος ανθρωπους με λαθος κριτηρια .
    εχω δικαιωμα και μιλαω γιατι ειμαι 22 χρονια στο χωρο και ως μελος και διοικητικο μελος της ΕΛ.Μ.Ε στην Αθηνα και πανω απο ολα ειμαι
    μοντελιστης δεν εχω κανει το μαγαζι μου για να τα κονομισω αλλα για να φερω οπως μπορω τον μοντελισμο στο Ρεθυμνο και πιστευω οτι κατι κανω .
    ειμαι συμφωνος στο να κλεισουν οσοι δεν ειναι σωστοι στο χωρο μας και οχι μονο .

Καταγράφηκε
    nik00ss
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #95 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 12:18:28 »

Συμφωνω με τον φιλο fani.
    Δυστηχως υπαρχουν ''επαγγελματιες'' που μονο στα χαρτια ειναι και δυστηχως για αυτους ερχεται και το τελος τους,αν δεν βαλουν μυαλο.
    Η αγορα απο τα εξωτερικο θα πρεπει να γινεται μονο οταν δεν μπορουμε να βρουμε κατι στην ελλαδα μας και υπαρχει τεραστια διαφορα στην τιμη
    και οπως εχω ξαναπει παλιοτερα καλυτερα να παρω κατι απο εδω 10% ακριβοτερα και αν τυχει κατι να παω και να του το χτυπω στη κεφαλα,παρα πιο φτηνα και να ψαχνομαι μετα με e-mail και ξανα e-mail kαι να μην βγαζω ακρη.

« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 31 Ιαν 2009, 20:18:45 από nik00ss » Καταγράφηκε
    Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #96 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 12:24:26 »

Βέβαια παιδιά μην τρελαινόμαστε, υπάρχουν τέτοια συμβάντα και με ξένα μαγαζιά.
    Εδώ και 15 μέρες περιμένω ένα σένσορα από hobbycity 
    Έχω κάνει 2 φορές παραγγελία απ' έξω και με γειώσανε κανονικά, δεν ασχολήθηκαν καν μαζί μου. Στη μια περίπτωση μάλιστα
    μου βάλανε και φραγή στα e-mail χωρίς να τους έχω πρήξει  Cheesy
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #97 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 12:55:59 »

8ελω να πω και εγω τι γνωμη μου στο θεμα .
    υπαρχουν παντου καλοι και κακοι επαγγελματιες σε ολα τα επαγγελματα ,οποιος δεν κανει σωστα τι δουλεια
    του η ακομα χειροτερα δεν την ξερει .......καποια στιγμη θα εχει ασχημες συνεπειες λογικο ειναι .
    Δεν ειναι μονο η πωληση το θεμα βασικοτερο ειναι οι γνωσεις και η υποστηριξη .
    τωρα οσο για το θεμα των τιμων θα το πω με πολυ απλα λογια .
    οσο εσεις δεν μας βοηθατε να μειωσουμε τις τιμες δεν προκειται ποτε να μειωθουν .
    Δεν υπαρχει περιπτωση να φτασουμε τις τιμες των αμερικανικων και κινεζικων καταστηματων με τιποτα
    εμεις δυστυχος δεν εχουμε μεγαλη αγορα γιατι πολυ απλα το 60% + ψωνιζει απο το εξωτερικο ,αρα δεν κανουμε
    μεγαλες παραγγελιες αρα δεν πετυχαινουμε καλες τιμες .
    τωρα ερχετε να μου παρει το κρατος 10% απο τις αγορες μου ...τι να κανω πως να τα δωσω Huh?
    και κατι που δεν εχετε καταλαβει .........εσεις αγοραζετε απο το εξωτερικο και δεν πληρωνετε ουτε φ.π.α ουτε δασμους
    τα περισσοτερα ερχονται υποτιμολογημενα  ......εμεις ομως δεν μπορουμε τα πληρωνουμε θελοντας και μη

μακαρι να μπορουσαμε να τα φερνουμε οπως εσεις αλλα δεν γινετε .
    και εσεις στην θεση μας το ιδιο θα κανατε .
    αγοραστε απο οπου θελετε ελευθερη αγορα εχετε και μην σχολιαζετε αδικα εμας που παλευουμε για τον μοντελισμο (οχι για την αισχροκερδια εκει
    ειμαι μαζι σας ).
    αυτο που με πειραζει απλα ειναι οτι εχουμε μαθει να κανουμε τους εξυπνους και αυτο δεν ειναι σωστο
    αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι θελεται οσοι ειστε πολυ ψαγμενοι να κανετε ολο τον κοσμο να αγορασει απο το εξωτερικο
    χωρις να εχετε κανενα οφελος ,ετσι δεν μπορουμε εμεις να κανουμε τιποτα καλυτερο για τον μοντελισμο στην Ελλαδα
    .και καλα να μπορειται να βοηθησετε μετα γιατι εχω πολλες περιπτωσεις που καποιοι αγορασαν απο το
    εξωτερικο γιατι τους ειπε καποιος οτι ειναι καλο και μετα δεν ειχαν βοηθεια η μαθαιναν απο λαθος ανθρωπους με λαθος κριτηρια .
    εχω δικαιωμα και μιλαω γιατι ειμαι 22 χρονια στο χωρο και ως μελος και διοικητικο μελος της ΕΛ.Μ.Ε στην Αθηνα και πανω απο ολα ειμαι
    μοντελιστης δεν εχω κανει το μαγαζι μου για να τα κονομισω αλλα για να φερω οπως μπορω τον μοντελισμο στο Ρεθυμνο και πιστευω οτι κατι κανω .
    ειμαι συμφωνος στο να κλεισουν οσοι δεν ειναι σωστοι στο χωρο μας και οχι μονο .

Kοιτα εχεις δικιο σε αυτα που λες... Πρωτον σε αυτο το ποστ αρχικα εθιξα την εξυπηρετηση που δεν υπαρχει σε πολλα μαγαζια.. (μονοπωλειο στην επαρχεια)
    Αρα ετσι μονο και μονο με αυτο χανετε πελατες....

Κατα δευτερον το 60% δεν ψωνιζει απο εξψ τα στατιστικα σου ειναι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα... ειναι πολυ πιο μικρο το ποσοστο...

Παμε παρακατω εχουμε δει μερικοι απο εδω τιμες λιανικης και τιμες χονδρικης και ξερουμε τα περιθωρια σας...
    Οποτε δεν μπορειτε να εχετε την δικαιολογια δασμων και Φπα ... δεν σας ειπαμε να φτασετε τιμες εξωτερικου αλλα οχι να αισχροκερδειται...

Και αυτο εκτος οπως σας ειπα εχει τυχιε να δουμε τιμες εχω να σε ρωτησω και κατι λαλο για πες μου λιγακι πως γινεται η ιδια η Ελλαδα να εχει αποκλισει τιμων ο ενας με ετον αλλον 50%?(ακομα κατι που δειχνει την αισχροκερδια)Οπου καποια μαγαζια το εχουν σε τιμη εξωτερικου και καποια αλλα οχι...ο ενασ 120 οαλλοσ 170(ελεος)

Μην σου πω για τα καυσιμα ο ενας 15ε και ο αλλος 23 ενταξει εκει τι εχεις να πεις?εινια λιγο ντροπη... απλα λεει εχει ελλειωη καυσιμων ας τους τσουξουμε .. δεν ειναι ετσι...

Επισης η αποψη μου ειναι οτι οταν παω και του κανω λογαριασμο 700-800ε δλδ ενα τρεξ και του λεω θα κοψεις κατι και μου λεει 20 και του λεω αν παρω 2 μου λεει 80 εε ενταξει τι να του πεις ειναι καημενος επιχειριματιας αυτος... γιατι αφου βλεπει οτι θα παρω απο αυτον το heli γιατι δεν κατεβαζει τιμη να κερδισει λιγοτερο και μετα να περνς για χρονια απο εκεινων ανταλακτικα( και ξερετε καθε μηνα σιγουρα κατι χρειαζεται..++++)Δεν προσπαθουν να σε κρατησουν αλλα προσπαθουν να σε γδυσουν και μετα να σε χασουν ετσι δεν γινεται δουλεια ομως...τι να τα κανεισ τα 800 αν καθε μηνα σου εδινε ενα 100σταρακι και πανω... ουτε ακινητο να ειχες να το ενοικιαζες...

Επισης λες οτι δεν εχετε αγορα... ναι συμφωνω δεν ειανι διαδεδομενος ο  μονττελισμος... για πειτε μου εσεις στις επαρχιες ασχοληθηκατε να κανετε κανενα EVENT? οχι σπανια... εε τοτε τι περιμενετε?? Κινητοποιηθειται και θα αλλαξουν πολλα....
    Σκεφτειτε οτι με  το να γδυσετε εναν δεν κανετε τπτ γιατι μετα τον χανετε... και με το να πεσουν οι τιμες σταδιακα θα ερθουν παραπανω πελατες αρα ο τζιρος οχι μονο δεν θα πεσει αλλα θα ανεβει....

Τεσπα Φιλικα παντα απο εναν 21χρονο...(δεν τα λεω για εσενα Φανη γενικα μιλαω ετσι απλα επειδη εσυ αντιπροσωπεψες τους καταστηματαρχες!
    Παυλος!
    Καταγράφηκε
    Paulos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #98 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 12:56:13 »

φίλε Yanko πρόσεξες από hobby city όταν έκανες την παραγγελία αν το αντικείμενο ήταν out of stock ; αν δεν ήταν Out of stock τί τρόπο αποστολής διάλεξες ;
    Καταγράφηκε

If RC flying were drugs, it would be class A +
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #99 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 13:21:03 »

Λοιπον εχω νεοτερα....Περνω τηλ τον Κουτσο και λεω τα στειλατε λεει οχι... Ναι λεω τα εχω πληρωσει ε ναι και εμας μασ πεσανε λεει πολλα.... Μου λεει πιστευω αυριο θα τα στειλω...Τι λεω δεν ειναι σιγουρο? λεει δεν ξερω αλλα λογικα θα τα στειλω... απο την τεταρτη το πηγαμε στην αλλη τριτη... μετα λεω σαββατοκυριακο θελω να εχω σιγουρα ομως... και λεει λογικα ναι θελω να το πιστευω...

Ακου θρασος... δεν ντρεπονται... Ρεζιλια....Μεχρι πεμπτη και μετα θα παει απο εκει ενας φιλος να μου τα στειλει αλλα τοτε τι θα ακουσουνε...

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΡΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...

Και εσεις οι υπολοιποι καταστηματαρχες καντε ενα συλογο και πεταξτε εξω αυτους που παιζουν με εμας... ΑΝΤΕΕεεεεεεεεεεεε
    Καταγράφηκε
    Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #100 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 15:07:01 »

φίλε Yanko πρόσεξες από hobby city όταν έκανες την παραγγελία αν το αντικείμενο ήταν out of stock ; αν δεν ήταν Out of stock τί τρόπο αποστολής διάλεξες ;

Παύλε ήταν σε μεγάλο αριθμό στοκ. Σχετικά με την αποστολή διάλεξα την πιο αργή που λέει αν δεν κάνω λάθος χρόνο παράδοσης μέχρι και ένα μήνα. Άρα ο Κινέζος είναι 'ξηγημένος τουλάχιστον, έχεις δίκιο. Γενικά το hobbycity πάντα κάνει 3-4 μέρες για να φύγουν από το μαγαζί οι παραγγελίες μου, δεν τους κατηγορώ και δεν είμαι ο ευέξαπτος πελάτης. Κάποιος άλλος όμως μπορεί να έλεγε "γιατί τα στέλνουν σε 4 μέρες και όχι την ίδια μέρα;;"  Προσωπικά, δε θα κατηγορούσα τον Κουτσό στην προκειμένη περίπτωση γιατί πιθανόν κι αυτόν να τον καθυστερεί το τελωνείο από αύριο σε αύριο κλπ.
    Καταγράφηκε

fanis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #101 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 15:10:31 »

Mast0RaS ειπα μονο τι γνωμη μου μετα απο τοσα που ακουγονται
    δεν ειναι ολα οπως νομιζουμε πολλες φορες .
    δεν αντιπροσωπευω τιποτα  απλα δεν μπορω να εχω το στομα μου κλειστο
    anyway θα μου πεις ο καθενας κοιταει την παρτη του .......σωστο κιαυτο  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #102 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 15:41:04 »

Θυμόμαστε άραγε την ταινία με το Βέγγο "σχολή για σωφερίνες" ? "Εφτασεειιιιιιιι" έλεγε ο καφετζής συνέχεια και σε όλη την ταινία ο Βέγγος έναν καφέ περίμενε. Δυστυχώς, αυτές οι νοοτροπίες ασυνέπειας είναι πολύ διαδεδομένες στην Ελλάδα και φυσικά τόσο τα τελωνεία όσο και οι μεταφορικές εταιρείες δεν εξαιρούνται από αυτόν τον κανόνα. Κανείς λοιπόν δεν αντιλέγει ότι,  ο οποιοσδήποτε καταστηματάρχης πολλές φορες, πέφτει θύμα του ωχαδελφισμού κάποιων άλλων.
        Από την άλλη πλευρά όμως, ένας καταστηματάρχης, που έχει χρόνια στην πιάτσα και ξέρει πως λειτουργούν αυτά τα πράγματα,καλά θα κάνει να είναι ειλικρινής στον πελάτη όσον αφορά τον ελάχιστο αλλά και τον μέγιστο χρόνο παράδοσης και όχι να εφαρμόζει και αυτός τη λογική του καφετζή, γιατί τότε είναι λογικό , ο πελάτης να γίνεται έξω φρενών.

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #103 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 15:46:01 »

το θεμα ποιο ειναι εχω βρει σε ακρετα μαγαζια καυσιμα... αλλα τα χρηματα θα μου τα επιστεψει? εδω κανει 1 εβδομαδα να μου στειλει τα πληρωμενα καυσιμα φαντασου ποσο καιρο θα κανει για τα χρηματα...!

Α ξεχασα να σας πω οτι ο Κουτσος οταν τον πηρα το σηκωνει μια κυρια και οταν μου ειπε σας εγραψα πιο πανω γυρναει και μου λεει καλα το παιδι που ηρθε γιατι δεν τα πηρε ολα τα γαλονια και πηρε μονο 1... και τις λεω ουτε καν τον ξερω απο κοντα ισα ισα μεσω νετ μιλαμε... Τι να πεις......
    Καταγράφηκε
    NikosX.
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #104 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 15:56:28 »

Eνα είναι σίγουρο.
    Μπορεί οι έλληνες καταστηματάρχες να μην μπορούν εύκολα να χτυπήσουν τους ξένους απο άποψη τιμής.
    Καποιοι το προσπαθουν όσο μπορουν και καποιοι όχι.
    Εκεί που σίγουρα μπορουν να χτυπήσουν τους ξένους είναι στην επαφή με τον πελάτη.
    Όταν χάνουν το παιχνίδι και εκει ε τότε σίγουρα κανουν κάτι λάθος και τις συνέπειες θα τις υποστούν καποια στιγμή...

Ετσι νομίζω εγώ τουλάχιστον...
    Καταγράφηκε

Belt-CP - Ηover και λίγο forward flight
    Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 11     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Μετα μου λετε μην αγοραζεις απο το εξωτερικο...( Η καταντια τους...ΟΧΙ ΟΛΑ)
    Μεταπήδηση σε: