Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.417 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 00:33:02

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 00:33:02

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:22]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:12]

από vtr
    [Χθες στις 20:45]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309417
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 88
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 83
    Συνολικά: 85
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ  (Αναγνώστηκε 19669 φορές)
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #60 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 12:55:40 »

Τι σημασία έχει ποσο καιρό είμαι μοντελιστης τι δουλειά κάνω και οοοοολα τα αλλα με ενοίκια τεβέ υπαλληλους κτλ κτλ κτλ  και κολοκυθια τουμπανα
    Τα παραδείγματα που ανέφερα δεν τα διάβασες
    Δεν διαβασες ότι εγω το παιρνω 8 στον κινεζουλη και εδώ εχει 48 HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh? μιλαμε για διαφορες 500% πανω
    Ένα λογικο κερδος δεν θα μιλούσε κανεις
    Μιλαμε για κερδοσκοπια και εσυ με ρωτας τι δουλεια κανω και αν το παιρνει 20 να το πουληση 25 να το πουληση 50 ναι οκ αλλα όχι 100 ευρω
    Αυτό λεμε τοση ωρα διαβασε από την αρχη δεν μιλαμε καθολου για λογικο κερδος που εσυ εκει ναφερεσαι
    Ξερω πολλά τα μαγαζιά και φυσικά δεν είναι ουτε στο κολωνάκι ουτε εχουν υπαλλήλους ουτε τα έξοδα που υποψιάζεσαι υπόγεια και τρύπες είναι αν εξαιρέσεις Κανά δυο καλά
    μαλλον δεν θελεις να καταλαβεις ενω και εσυ το κανεις και ξερεις
    αν θες να πεις κατι πεσ καθαρα
    τελειωσα συγμωμη και παλι αλλα ελεος

Τι λες ρε φίλε? Ποιος θα τα πλήρωση όλα αυτά? Ο φουφουτος? Επειδή είσαι ωραίος εσύ θα σου τα δίνουν τζάμπα? Ένα μαγαζί έχει πάγια έξοδα 3000 ευρω και πάνω. Πως θα βγούνε όλα αυτά? Όταν πάει το ΦΠΑ 22% φίλε μου….τότε σου συνιστώ να μετακομίσεις στην Κίνα γιατί εδώ όλοι θα προσπαθούν να σε κλέβουν και να γίνουν πλούσιοι εις βάρος σου. Και πες μας όμως γιατί δεν ανοίγεις μαγαζί να γίνεις μάγκας. Εγώ πάντως από εσένα θα ψωνίζω.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    X.AIR
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #61 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 12:58:57 »

Feel free έχεις κολλήσει με την μπαταριούλα που κάνει 8 ευρώ και εδώ την πουλάνε 48.
    hobby city Futaba 6ex 180$ Ελλάδα 145 ευρώ
    hobby city polyquest 3250 3s 67,49$ Ελλάδα Flight Tech 3200 3s 30c 55 ευρώ
    Σε αυτά τα προιόντα δεν θέλουν να κερδοσκοπήσουν.
    Καταγράφηκε
    Kiril
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #62 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 13:32:07 »

Παλι τα ιδια θα λεμε ρε παιδια...
    Το εχουμε ξανασυζητησει το θεμα.
    Οποιος θελει και τον συμφερει αγοραζει απο το εξωτερικο ή το εσωτερικο αναλογα με την τσεπη του ζυγιζοντας τα + και τα -
    Καταγράφηκε
    Black hawk
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #63 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 14:00:23 »

Εγώ πάλι καθότι και λίγο παλιός θυμάμαι για Αθηνα μιλάμε,την εποχή που πέταγαν στα- σπάτα-,τότε για να αγοράσεις ένα heli 30 Hirobo με radio k όλα τα ηλεκτρονικά ήθελες περίπου 500.000χιλ δραχμές.Χάρι στο internet σήμερα μπορούμε k αγοράζουμε poooooli φτηνότερα.Τότε να δεις κέρδη οι μαγαζάτορες.Αυτοί οι λίγοι που πουλούσαν τότε ναι κονομούσαν καλά.Σήμερα όμως τους τρώει ο ανταγωνισμός k το internet.Για το ποσο έχουν συνετιστεί και πάλι καλά να λέτε.
    Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #64 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 14:49:12 »

Παλι τα ιδια θα λεμε ρε παιδια...
    Το εχουμε ξανασυζητησει το θεμα.
    Οποιος θελει και τον συμφερει αγοραζει απο το εξωτερικο ή το εσωτερικο αναλογα με την τσεπη του ζυγιζοντας τα + και τα -

Αυτό έχω πει τόσες φορές. Τα  έχουμε συζητήσει τόσες φορές αλλά δεν βγαίνει άκρη. Εγώ παίρνω την θέση και των 2 πλευρών άσχετα οτι μερικοί νομίζουν οτι υποστηρίζω τα μαγαζιά. Κι εγώ ψωνίζω απο έξω αλλά και απο Ελλάδα αλλα δεν κλαίγομαι εδω μέσα. Μερικοί απλώς δεν έχουν τι να κάνουν και ανοίγουν ποστ για να δημιουργήσουν ντόρο. Δεν πάνε καλύτερα να ανοίξουν κανένα μαγαζί να πλουτίσουν βάση με αυτά που λένε λέω εγώ καλύτερα. Όταν είσαι έξω απο τον χορό…….. ο διάολος δουλεία δεν είχε………… έτσι είναι κι εδώ μερικοί. Όποιος θέλει αγοράζει από εντός και όποιος θέλει αγοράζει απο εκτός χώρας. Δεν βλέπω πουθενά τον λόγο να βγαίνουμε να κράζουμε κάποιους. Στο κάτω κάτω δικό τους είναι το μαγαζί και κάνουν ότι γουστάρουν. Έτσι δεν είναι? Μας πίεσε κανείς να ψωνίζουμε απο εδώ? Αν αυτούς τους ικανοποιεί …..εμάς μας περισσεύει.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    NIKOS5113
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #65 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 15:08:59 »

Φίλε μου από πότε η καταγγελία της κερδοσκοπίας ονομάζεται κλάψιμο? Δεν κατηγορούμε τα μαγαζιά που έχουν λογικές τιμές, αλλά αυτούς που προσπαθούν να μας πιάσουν κορόιδα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να συγκρίνει τις τιμές και να αγοράζει από όπου θέλει. Κάποιοι άλλοι κλαίγονται και βάζουν μπανεράκια για να φιλοτιμηθούμε και να αγοράζουμε από εδώ. Δεν σκέφτονται όμως ότι μας έχουν διώξει εδώ και καιρό. Τώρα προσπαθούν να μας κάνουν να επιστρέψουμε. Ας φτιάξουν τις τιμές τους και ύστερα βλέπουμε. Και να ξέρεις και κάτι άλλο. Ο έντιμος επαγγελματίας ( ναι υπάρχουν κι αυτοί) δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αυτός θα επιβιώσει έστω και με μειωμένα κέρδη. Οι υπόπλοιποι θα φωνάζουν για βοήθεια αλλά όταν την πατήσεις μία φορά δε γυρίζεις πίσω.
    Καταγράφηκε

Fly low and full throttle!
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #66 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 15:24:29 »

Συμφωνώ NIKOS5113 μαζί σου.  Ακριβός όπως τα λες. Μας πιέζει κανείς να πάμε να ψωνίσουμε απο τα μαγαζιά? Όχι!!! Τότε ποιο το κέρδος κάποιου μοντελιστη να βγαίνει και να λέει ‘’ οι κλέφτες οι μαγαζάτορες – μας έχουν σκίσει – μα κοροϊδεύουν – μην ψωνίζεται απο Ελλάδα και άλλα πολλά τέτοια.  Δεν τα έχουμε συζητήσει άλλες φορές δηλαδή?  Απλώς ο φίλος γράφτηκε και ήθελε να πει κάτι  για να του δώσουν σημασία. Συζητάμε συνέχεια τα ίδια και ίδια.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    itf68
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #67 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 16:59:25 »

Κακώς συνεχίζεται αυτή η συζήτηση, το απο που θέλει να αγοράσει ο καθένας είναι δικο του το πρόβλημα και επιλογη και το μονο που μπορεί να κάνει είναι να φέρνει κόντρες που στο τέλος δεν βγαίνει κανείς "κερδισμένος" είναι και ανούσια κατά την γνώμη μου μια που αυτός που ψωνίζει απο έξω θα συνεχίσει να το κάνει και αυτός που αγοράζει απο εδω θα κάνει το ίδιο, θέλω να πω οτι κανένας δεν θα αλλάξει τον άλλον...!
    Καταγράφηκε

Τάσος  希腊
    T-Rex 250SE
    T-rex 450 pro
    Genius 500
    Vibe 500E FBL
    T-Rex 550E DFC V3
    T-Rex 600EFL PRO
    Vibe 50NEX FBL
    Logo 550SX
    2 Χ Logo 600SE
    Kasama Dune 600
    2 Χ Kasama Srimok 90
    Kasama Srimok 90E FAIFA
    Logo 800 xtreme
    και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #68 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 17:14:46 »

Κακώς συνεχίζεται αυτή η συζήτηση, το απο που θέλει να αγοράσει ο καθένας είναι δικο του το πρόβλημα και επιλογη και το μονο που μπορεί να κάνει είναι να φέρνει κόντρες που στο τέλος δεν βγαίνει κανείς "κερδισμένος" είναι και ανούσια κατά την γνώμη μου μια που αυτός που ψωνίζει απο έξω θα συνεχίσει να το κάνει και αυτός που αγοράζει απο εδω θα κάνει το ίδιο, θέλω να πω οτι κανένας δεν θα αλλάξει τον άλλον...!

Tασο οχι μονο κακη δεν ειναι η κουβεντα αλλα ισως και προς ωφελος μας... Απλα δεν χρειαζεται να γινεται σε τετοιους τονους....
    Παντως ξαναλεω μην ειστε αχαριστοι καντε ενα flashback και θα θυμηθειτε τι πληρωνατε πριν 5 χρονια και τι τωρα....!
    Δεν θελω να κανω διαφημιση αλλιως θα σας εδειχνα 2 καταστηματα οπου εχου φθηνοτερα κιτ ελικοπτερων αξιας 800ε.... η Ελλαδα στα 700 η αγγλια στα 800ε....
    Καταγράφηκε
    itf68
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #69 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 21:03:59 »

Και ποιο το οφελος ρε Παυλε; Το μονο που βλέπω εγώ είναι κόντρα που δεν οδηγεί πουθενά!
    Καταγράφηκε

Τάσος  希腊
    T-Rex 250SE
    T-rex 450 pro
    Genius 500
    Vibe 500E FBL
    T-Rex 550E DFC V3
    T-Rex 600EFL PRO
    Vibe 50NEX FBL
    Logo 550SX
    2 Χ Logo 600SE
    Kasama Dune 600
    2 Χ Kasama Srimok 90
    Kasama Srimok 90E FAIFA
    Logo 800 xtreme
    και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #70 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 21:12:22 »

Και ποιο το οφελος ρε Παυλε; Το μονο που βλέπω εγώ είναι κόντρα που δεν οδηγεί πουθενά!

ε τα βλεπουν αρκετοι αυτα οχι μονο οι καταναλωτες αλλα και καταστηματαρχες....!
    Καταγράφηκε
    misterHATORI
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #71 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 21:35:26 »

ρε παιδια που πηγε ο feel free!!!!!!!!!!!!!καταπιε τη γλωσσα του
    Καταγράφηκε

"FLY OR DIE!"
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #72 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 22:21:25 »

Κι εγώ θυμάμαι πριν μερικά χρόνια πίσω….για να πάρουμε 2 ελικόπτερα μαζί με τον ξάδερφο μου (1 90αρι και 1 50αρι) κομπλέ με ΤΧ με μπαταρίες μίζες και ότι άλλο χρειαζόμασταν είχαμε δόση 3000 ευρω. Σίγουρα έχουν πέσει οι τιμές και σίγουρα με τον ανταγωνισμό που υπάρχει θα πέσουν και άλλο. Παντού. Κι εδώ κι στην Κίνα και στην Ευρώπη. Το θέμα είναι οτι όλοι οι καταστηματάρχες τα γνωρίζουν ολα αυτά. Δεν υπάρχει λόγος ο καθένας μας να ανοίγει ένα ποστ και να τους τα χώνει. Τα έχουμε πει πολλές φορές εδώ. Οι καταστηματάρχες τα ξέρουν κάθε μέρα και ελπίζουμε οτι κάποια μέρα θα αλλάξουν όλα αυτά.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #73 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 23:35:58 »

Παιδιά κακά τα ψέματα μας έχει κάνει το ίντερνετ να μπορούμε να ψωνίζουμε σχεδόν από την πηγή.  Cheesy
    Δεν είναι όμως δυνατόν να συγκρίνουμε και να απαιτούμε τα Ελληνικά μαγαζιά να έχουν τις ίδιες τιμές
    με του εξωτερικού, την στιγμή μάλιστα που τα περισσότερα σάιτ δεν είναι μαγαζιά αλλά αποθήκες ή σπίτια.
    Ένας φίλος σε αυτό το φόρουμ είχε πει ότι όταν είχε πάει Αμερική, ήθελε να αγοράσει ένα ε/π και το είχε βρεί  σε πολύ καλή
    τιμή σε ένα σάιτ Αμερικάνικο και όταν πήγε να το αγοράσει με μεγάλη έκπληξη βρέθηκε σε ένα σπίτι.
    Είναι και κάποιοι που κερδοσκοπούν, όπως σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν και οι κακοί, αυτοί κατά την ταπεινή μου
    γνώμη πρέπει με κάποιον τρόπο να μαρκαριστούν και αν δεν αλλάξουν νοοτροπία να μπουν σε μπλακ λίστ.
    Αλλά δεν μπορεί να τους παίρνει όλους η μπάλα διότι υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι που αγαπούν τον μοντελισμό και
    κάνουν ότι είναι δυνατόν να μας προσφέρουν καλές τιμές, συμβουλές και εξυπηρέτηση για μετά την αγορά.
    Είναι δε στο δικαίωμα του καθενός να ψωνίζει από όπου θέλει και για αυτό υπάρχει η Δημοκρατία θυμάμαι επί Χούντας
    να είναι μονοπώλιο το καθαρό πετρέλαιο για τις σόμπες και τις λάμπες, όπως επίσης οι τράπουλες, αν δεν έχεις ζήσει τα
    χειρότερα δεν μπορείς να εκτιμήσεις τα καλύτερα.    Grin
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #74 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 23:38:21 »

Μαρκ οπως βλεπεις ειμαι ΥΠΕΡ των ελληνικων καταστηματων και αγοραζω απο εδω...

Αλλα μην λες τετοια πραγματα και δινεις αλοθι...
    Να που αμα θελουν μπορουν.... πλεον υπαρχουν προιοντα φθηνοτερα απο την Αγγλια....!
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
    Μεταπήδηση σε: