Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.412 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:08:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:08:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309412
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 47
    Συνολικά: 48
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ  (Αναγνώστηκε 19635 φορές)
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Κυριακή, 31 Ιαν 2010, 23:49:30 »

Όπως βλέπεις δεν έχει πιο φτηνή επιλογή. Και e-mail στάλθηκε αλλά εις μάτην - κινέζος ο κινέζος  laugh Στο τέλος πέσαν μπινελίκια αλλά η υπομονή τους ακόμα και σ'αυτό σκάει γάιδαρο, οπότε απλά παράτησα τις προσπάθειες  laugh
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Δευτέρα, 1 Φεβ 2010, 00:18:58 »

Φίλε Sfyri μακριά από ιδιωτικές!!!
    Παράγγειλα για έναν φίλο ένα Car DVD που του κόστισε 200€ και όταν έφθασε η DHL μας ζήτησε άλλα 200€ για εκτελωνισμό!  idiot2

Μόνο εντός Ευρώπης ιδιωτικές!!!
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    papabill
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Δευτέρα, 1 Φεβ 2010, 01:06:59 »

+10
    Καταγράφηκε

Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
    TenTen
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 10 Φεβ 2010, 21:48:05 »

Μια προειδοποίση σχετικά με το online αυτό κατάστημα - Andy’s Hobbyshop (http://www.andys-hobbyshop.de/ ).

Παρήγγειλα και πλήρωσα με paypal για το Multiplex Merlin και μετά την πληρωμή με ενημέρωσαν ότι το kit που είχαν ήταν καταστραμένο και ότι θα παραγγέλναν καινούργιο για να μου στείλουν.

Μετά από ενάμιση μήνα αναμονής τους ζήτησα να ακυρώσουν την παραγγελία και να μου επιστρέψουν τα χρήματα.

Έκτοτε, δεν απαντούν καν στα emails μου, δεν έχουν επιστέψει το χρήματα και ούτε φυσικά έχουν στείλει το μοντέλο.

Προσοχή λοιπόν με το συγκεκριμένο κατάστημα, για να μη πάθετε τα ίδια.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 10 Φεβ 2010, 21:56:25 »

Μια προειδοποίση σχετικά με το online αυτό κατάστημα - Andy’s Hobbyshop (http://www.andys-hobbyshop.de/ ).

Παρήγγειλα και πλήρωσα με paypal για το Multiplex Merlin και μετά την πληρωμή με ενημέρωσαν ότι το kit που είχαν ήταν καταστραμένο και ότι θα παραγγέλναν καινούργιο για να μου στείλουν.

Μετά από ενάμιση μήνα αναμονής τους ζήτησα να ακυρώσουν την παραγγελία και να μου επιστρέψουν τα χρήματα.

Έκτοτε, δεν απαντούν καν στα emails μου, δεν έχουν επιστέψει το χρήματα και ούτε φυσικά έχουν στείλει το μοντέλο.

Προσοχή λοιπόν με το συγκεκριμένο κατάστημα, για να μη πάθετε τα ίδια.

κοιτα ηθελεστα και παθεστα οπως λενε και στο χωριο μου....
    Απο τετοιο site δεν παρραγγελενεις τπτ...
    Ειναι σαν να πηγαινεις το αμαξι σου σε ενα συνεργειο που εδρευει σε μια σκηνη το κανεις ποτε??? ΟΧΙ...
    Ουτε καν terms and conditions ουτε τπτ.. Απο εμφανιση τι να πω αλ τσαντιρι NEWS.....!
    και το χειροτερο ειναι οτι αν περασε τοσος καιρος δεν μπορεις να κανεις και κατι μεσω paypal γιατι σου δινουν χρονικο οριο 45 μερες μετα την πληρωμη....

Μην χανεις χρονο δοκιμασε να στειλεις ενα mail στην paypal και βλεπεις...!
    Καταγράφηκε
    TenTen
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #20 στις: Τετάρτη, 10 Φεβ 2010, 22:00:50 »

Με paypal τζίφος.

Έβαλα πάντως post εδώ και σε άλλα ελληνικά και ξένα sites (rcgrous, κλπ) και του έστειλα τα links, για το γαμώτο, γιατί τα χρήματα κλάψτα...
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Τετάρτη, 10 Φεβ 2010, 22:06:40 »

Με paypal τζίφος.

Έβαλα πάντως post εδώ και σε άλλα ελληνικά και ξένα sites (rcgrous, κλπ) και του έστειλα τα links, για το γαμώτο, γιατί τα χρήματα κλάψτα...

βαλε παντου οπου μπορεις για το γμτ.... rcuniverse runryder helifreak αν ειδικα εχει helis...

Αλλα πιστευω τωρα εγινε το μαθημα και ευχομαι σε κατι φθηνο....

Δεν παρραγγελνουμε ρε παιδια ετσι.... χρηματα δινουμε οχι αερα...!
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Πέμπτη, 11 Φεβ 2010, 23:11:52 »

Τι ειν'τούτο πάλι - και μετά μηλάμε για τα ελληνικά καταστήματα!, ο ένας είναι ο hobbywireless από Αμερική και ο άλλος hobbyking από Κίνα 

* hobbywireless.jpg (30.72 KB, 681x461 - εμφανίστηκε 783 φορές.)

* hobbyking.jpg (73.17 KB, 573x774 - εμφανίστηκε 776 φορές.)
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Πέμπτη, 18 Φεβ 2010, 15:29:49 »

Πάρτε και την απάντηση σε μια άλλη παραγγελεία από hobbyking έτσι για να μη τα χώνετε μόνο στα ελληνικά καταστήματα όταν καθυστερούν τις παραγγελείες

Dear Kosmas,

Your order is being held back by the backorder items Futaba R617FS 7-Channel 2.4GHz FASST Receiver and Futaba R6008HS 8-Channel 2.4GHz FASST Receiver which will be restocked by May, 2010. And Insta-Cure Super Thin CA 1. oz which will be restocked by mid March. Would you like to change/remove these items so your order may be processed and shipped?

Υπόψιν οτι το παραπάνω μήνυμα το πήρα αφού τους μπινελίκωσα μετά από αναμονή των πραγμάτων από πριν τα Χριστούγεννα!!!!!! που έκανα την παραγγελεία tickedoff
    Για μετρήστε...αν δεν κάνω λάθος σε 5 μήνες θα τακτοποιηθεί η παραγγελεία έτσι όπως μου τα λένε 
    Καταγράφηκε

matgav
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 19 Φεβ 2010, 07:07:35 »

Ναι αλλά όταν βάζεις την παραγγελία βλέπεις ότι έχει back order ήδη 70+ κομάτια και καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειτε να στοκάρει το επόμενο δίμηνο.
    Γι αυτό ο κινέζος σε ρωτά την ώρα της παραγγελίας αν θέλεις να προσθέσεις το back order είδος στο καλάθι σου.
    Απο εκεί και πέρα το ρίσκο είναι δικό σου.
    Αυτά στα λέω γιατί κι εγώ 'ηθελα να παραγγείλω τον ίδιο δέκτη αλλά μετά την προειδιποίηση του δεν το έκανα........ Wink
    Καταγράφηκε

Μάνθος.
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 19 Φεβ 2010, 09:15:53 »

Πάρτε και την απάντηση σε μια άλλη παραγγελεία από hobbyking έτσι για να μη τα χώνετε μόνο στα ελληνικά καταστήματα όταν καθυστερούν τις παραγγελείες

Dear Kosmas,

Your order is being held back by the backorder items Futaba R617FS 7-Channel 2.4GHz FASST Receiver and Futaba R6008HS 8-Channel 2.4GHz FASST Receiver which will be restocked by May, 2010. And Insta-Cure Super Thin CA 1. oz which will be restocked by mid March. Would you like to change/remove these items so your order may be processed and shipped?

Υπόψιν οτι το παραπάνω μήνυμα το πήρα αφού τους μπινελίκωσα μετά από αναμονή των πραγμάτων από πριν τα Χριστούγεννα!!!!!! που έκανα την παραγγελεία tickedoff
    Για μετρήστε...αν δεν κάνω λάθος σε 5 μήνες θα τακτοποιηθεί η παραγγελεία έτσι όπως μου τα λένε 

φιλε μου οταν εισαι BK κανεις δεν σου εγγυαται τπτ... Εμεις φωναζουμε μονο οταν ειναι ON stock και ειτε ξαφνικα δεν υπαρχει τπτ η ειτε υπαρχει και απλα κανει 2 εβδομαδες να ερθει...!
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 19 Φεβ 2010, 15:15:52 »

Ναι αλλά όταν βάζεις την παραγγελία βλέπεις ότι έχει back order ήδη 70+ κομάτια και καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειτε να στοκάρει το επόμενο δίμηνο.
    Γι αυτό ο κινέζος σε ρωτά την ώρα της παραγγελίας αν θέλεις να προσθέσεις το back order είδος στο καλάθι σου.
    Απο εκεί και πέρα το ρίσκο είναι δικό σου.
    Αυτά στα λέω γιατί κι εγώ 'ηθελα να παραγγείλω τον ίδιο δέκτη αλλά μετά την προειδιποίηση του δεν το έκανα........ Wink

Μα για δίμηνο το υπολόγιζα αλλά 5μηνο μου βγήκε....
    Καταγράφηκε

feel_free
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 19 Φεβ 2010, 20:23:22 »

ειδικα ο εν λογω κινεζουλης ειναι αψογος
    και πολυ φθηνος αποξειξη οτι πολλοι ελληνες καταστηματαρχες ψωνιζουν απο εκει και μετα τα πουλανε 500% πανω
    τι λεμε τωρα ρε παιδια
    Στελνει και ταυδρομικως με 2 δολαρια αποστολη και σε 4 μεχρι 6 μερες ειναι στο σπιτι σου με ενα κλικ
    Εδω τα μαγαζια ειναι στο θεατρο του παραλογου
    προσωπικα δεν αγοραζω ουτε καρφιτσα απο εδω και παρα πολλοι αλλοι
    αλλα και το αλλο
    Δεν σκεπτονται τοσα χρηματα που φευγουν εξω αν ειχα καλυτερες τιμες θα εμενα εδω και σας λεω οτι δεν ειναι λιγο οτι θελεις το φερνεις απεξω μια χαρα και μικρα και μεγαλα δεματα
    Και οταν ζητας καλυτερη τιμη γιατι ξερεις και εισαι ψαγμενος . σου λενε δεν εχω περιθωρια καπου εδω γελανε κιολλα
    απεξω ολα μεχρι να βαλουν μυαλο
    Μην με προκαλειται γιατι θα γελασει και το παρδαλο κατσικι εδω μεσα
     Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Alekos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #28 στις: Παρασκευή, 19 Φεβ 2010, 21:00:10 »

Θα συμφωνησω και γω μαζι σου !!! Εχω αγορασει απο το εξωτερικο πολλες φορες αλλα επισης αλλο τοσο και απο Ελλαδα. Πρεπει ομως ρε παιδια οσο μπορουμε βεβαια να ενισχυουμε και αυτους τους ανθρωπους γιατι ειναι και αυτοι συνχομπιστες και οταν χρειαστουμε κατι μικρο ή μεγαλο δεν εχει σημασια εναι στο πλάι μας. (υπαρχουν και απαραδεκτοι στο χωρο βεβαια)  Sad Sad
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Παρασκευή, 19 Φεβ 2010, 22:12:01 »

ειδικα ο εν λογω κινεζουλης ειναι αψογος
    και πολυ φθηνος αποξειξη οτι πολλοι ελληνες καταστηματαρχες ψωνιζουν απο εκει και μετα τα πουλανε 500% πανω

Έψαξες καλά; αποκλείεται (να έψαξες καλά)
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
    Μεταπήδηση σε: