Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.417 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 00:33:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 00:33:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:22]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:12]

από vtr
    [Χθες στις 20:45]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309417
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 88
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 81
    Συνολικά: 83
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ  (Αναγνώστηκε 19671 φορές)
    Demetre
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 05:17:33 »

deleted
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 17:03:50 από Demetre » Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #46 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 06:13:42 »

Γεια σας, ο feel_free έχει απόλυτο δίκιο, οι περισσότεροι είμαστε αγανακτησμένοι με τις τιμές που έχουν τα περισσότερα ελληνικά μαγαζιά. Για ποιο λόγο να τα στηρίξουμε από τη στιγμή που αν τύχει και βρεθούμε στην ανάγκη τους μας γδύνουν. Εσείς που λέτε για τα πάγια έξοδα ενός μαγαζιού θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν μπορεί ένα μαγαζί να επιβιώσει αν δεν έχει ανταγωνιστικές τιμές. Αν δεν μπορεί ας το κλείσει. Διαφορετικά μόνο κορόιδα θα αγοράζουν από εκεί. Δεν γίνεται ένα σακουλάκι με βίδες να κοστίζει στην κίνα μισό ευρώ κι εδώ να λειτουργούν με κέρδος 1000% και να το έχουν 5 ευρώ. ένα λογικό ποσοστό κέρδους είναι 20-30%. άντε να καταπιώ και το 100% και να το πληρώσω 1 ευρώ αλλά όχι και 5. Ενδεικτικά ανέφερα ένα παράδειγμα. Το ίδιο ισχύει για όλα σχεδόν τα προιόντα μοντελισμού.

Αγορές από Ελλάδα.....
    το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?   laugh

δεν ειναι ετσι... Μαλλον θα εισαι νεος για να το λες... τα πραγματα εχουν γινει πολυ καλυτερα απο οτι στο παρελθον.... Απλα το πραγμα θελει λιγο ψαξιμο... οπως αν ψαξεις στο εξωετερικο οι τιμες ποικιλουν.....
    Εγω καποτε αγοραζα μονο απο εξω... τα τελευταια 7 helis τα εχω παρει απο Ελλαδα γιατι οχι απλα ειχαν ιδια τιμη αλλα με συμφερε εβγαιναν και φθηνοτερα.... Μην βλεπεις μονο τον μοντελισμο δες και τα αλλα.....! δες τι δουλεια κανεις εσυ και σκεψου αυτο που πουλας ποσο κοστιζει εδω και ποσο στις αντιστοιχες χωρες....
    Αλλα γενικα ειναι αμαρτια να φωναζετε κατα αυτον τον τροπο ειδικα οι νεοι στον χωρο... τι να πουμε εμεις που πληρωναμε καποτε τα καυσιμα 10000-20000δρχ το λιτρο....Huh
    Καταγράφηκε
    feel_free
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #47 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 11:48:39 »

Κάτι ακόμη
    ζητώ συγνώμη από όλους για το ύφος μου
    Αλλα εντάξει να τα πούμε εξω από τα δόντια καποιος ειπε να ψάξουμε στην Ελλάδα για διαφορές τιμών και τέτοια
    Ψαξτε ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ  μονό αν πας εκεί και είσαι πελάτης μπορείς να σου κοψει κανενα ευρω κατά τα αλλα δεν εχουν περιθωρια
    Είναι τυχαιο Huh?? ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ δυσκολα θα βρεις διαφορες
    Ψαξτε να βρείτε στην ελλαδα τιμες συναγωνισμου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
    Γιατι αραγε HuhHuh?? εχουν ιδια κόστη ενοίκια έξοδα τιμή αγοράς ? κτλ κτλ κτλ μηπως πεφτουν τηλεφωνα HuhHuh??
    Ένα κερδος λογικό δικαιολογεί το κοστος κτλ κτλ ένα κέρδος υπέρογκο είναι κερδοσκοπια να το πω δεν ξερω
    Και τα ξερουμε ολοι
    Ο φίλος με τις μπαταρίες εχει απόλυτο δίκιο στην Διαφορά τιμης  8 ευρώ ο Κινέζους 48 φτάνει στην Ελλάδα με τα ενοίκια κτλ κτλ
    Δουλευόμαστε μονοι μας HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh??
    Είναι τυχαίο ότι υπάρχουν ολες αυτές οι κατά καιρούς κουβέντες σε όλα τα φορουμ τα ελληνικά Huh?? όχι υπάρχει και καπνός και φωτιά
    Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #48 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 11:50:52 »

Τι λέτε ρε παιδιά. Ένας φίλος ποιο πάνω το είπε πολλή καλά. Ένας υπάλληλος εδώ παίρνει 700 ευρω το μήνα και στην Κίνα παίρνει 30 το μήνα. Αυτό δεν παίζει ρόλο. Και πείτε ρε παιδιά…όταν ένας μαγαζάτορας αγοράζει μια Li.Po από τον κινέζο 20 ευρω….πόσο θέλετε να την πουλάει? 25? Ας είμαστε σοβαροί. Δεν βλάπτει. Δεν σας φταίνε τα κατάστημα και δεν μιλάω μόνο για τα καταστήματα μοντελισμού μιλάω για όλα. Το κράτος φταίει και η φορολογία. Δηλαδή αν ανέβει το ΦΠΑ και πάει 22% τι θα λέμε τότε??? Τους ξεφτίλες τους μαγαζάτορες μας έχουν ξεσκίσει? Πάμε καλά? Σίγουρα είναι ακριβά αλλά δεν φταίνε αυτοί. Εμείς που αγοράζουμε από έξω δεν πληρώνουμε ΤΙΠΟΤΑ !!!! Είναι παράνομο!!!. Ποιος αγόρασε τελευταία φορά από έξω να μας πει πόσο του στοίχισε και να τα βάλουμε δίπλα δίπλα με ένα μαγαζί για να δούμε πόσο πρέπει να τα πούληση ένα μαγαζί στην Ελλάδα. Περιμένω να δω τι θα πείτε.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #49 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 12:01:00 »

Χαλαρώστε.............. βρέ.   

Ο καθένας κρίνει απο που τον συμφέρει να αγοράσει.  Μεγάλα παιδιά είμαστε.  Η επανάληψη με τά ίδια και τα ίδια και τα ίδια, μάλλον δεν θα καταλήξει πουθενά..  Γνωστό το έργο.

Φίλε feel_free, πιο πάνω είπες "τέλος"......   αλλά δεν τό βλέπω.
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #50 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 12:06:45 »

Φίλε feel_free πόσο καιρό ασχολείσαι με τον μοντελισμό? Γιατί πας σούπερ μαρκετ και δεν τα φέρνεις από την Κίνα? Ανταλλακτικά για το αμάξι σου γιατί δεν τα παίρνεις από έξω. Πες μας σε παρακαλώ τη δουλειά κάνεις? Αν θες βέβαια. Εσείς νομίζετε ότι το μαγαζί θα πούληση κάτι για 5 και 10 ευρω κέρδος? Γελιέστε. Αν υποθέσουμε ότι ένα μαγαζί έχει 1 υπάλληλο και το αφεντικό ξέρεται τι έξοδα έχει? Στο περίπου μιλάμε τώρα.
    -   ενοίκιο 300? (στην ξεφτίλα)
    -   υπάλληλος με ΙΚΑ 900 ευρω
    -   τηλέφωνο – νερό κτλ  300
    -   λογιστης τελωνεια  200 ευρω
    -   Δικός του μισθός 1000 ευρω?
    -   Τεβε 600 και πάνω?
    -   Κερδος?

Σύνολο 3,000 και άνω. Αυτά τα νούμερα δηλαδή δεν είναι αλήθεια? Δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα?  Στο κέρδος δεν έχω βάλει ποσό αλλά πρέπει να υπάρχει και αυτό. Από που θα συντηρεί το μαγαζί? Από τον μισθό του? Θα γυρίσει η ΕΦΟΡΙΑ και θα του πει ‘’ρε μεγάλε κλείστο τελικά’’. Δεν μιλάω μόνο για τα καταστήματα του μοντελισμού έτσι? Γενικά μιλάω! Πως θα βγούνε όλα αυτά ρε παιδιά? Αγοράζοντας 20 και πουλώντας 25. και μην μου πείτε ότι τα 1000 ευρω μισθός είναι πολλά….γιατί να βγάζει τόσα….κτλ.  Και κάτι ακόμα….επειδή εμείς οι Έλληνες είμαστε και λίγο ξεφτίλες…. Και 20 να αγόραζε και του πούλαγε 25 και πηγαίναμε να αγοράσουμε…..πάλι παζάρια θα του κάναμε.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #51 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 12:11:44 »

Τότε Pilot Haris ποιός του είπε να ανοίξει κατάστημα μοντελισμού?Εμείς θα πληρώσουμε τη ''νύφη''Huh
    Και στο χωριό μου λέμε....
       'Οποιος καεί στο χυλό , φυσάει και το...γιαούρτι Wink!
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #52 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 12:13:53 »

Χαλαρώστε.............. βρέ.   

Ο καθένας κρίνει απο που τον συμφέρει να αγοράσει.  Μεγάλα παιδιά είμαστε.  Η επανάληψη με τά ίδια και τα ίδια και τα ίδια, μάλλον δεν θα καταλήξει πουθενά..  Γνωστό το έργο.

Φίλε feel_free, πιο πάνω είπες "τέλος"......   αλλά δεν τό βλέπω.

Αυτό είπα κι εγώ. Ο καθένας ας κάνει οτι θέλει και ας αγοράζει από όπου θέλει. Αλλά μην βγαίνει να κράζει τα μαγαζιά. Και ιδικά ορισμένοι που είναι καινούργιοι εδώ μέσα. Ο συγκεκριμένως από τότε που έκανε εγγραφή μόνο γι’αυτο μιλάει. Άρα είναι ο τέλειος μοντελιστης που τα ξέρη όλα και το μόνο που τον απασχολεί είναι οι τιμές. Ήμαρτον δηλαδή. Ας πάει να ανοίξει ενα μαγαζί να γίνει πλούσιος…όπως του είπε και ένας φίλος ποιο πάνω. Γιατί δεν το κανείς φίλε μου? Μήπως βγάζεις παραπάνω λεφτά?
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    zik1984
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #53 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 12:19:47 »

Ακριβώς έτσι ρε vtr έχεις απόλυτο δίκιο. Είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε οτι θέλουμε και να αγοράσουμε απο όπου θέλουμε.Δεν χρειάζεται να κάνουμε παράπονα για τα ελληνικά καταστήματα αρκετοί απο αυτους κανουν ότι μπορουν. Είναι στην κρίση του καθενός να κάνει αυτό που θέλει. Δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί αυτό το θέμα πια. Ναι πολλά καταστήματα είναι πανάκριβα αλλα μερικές φορές συμφέρει να αγοράσεις και από ελλάδα.

Αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι η κοροιδία και η μη σωστή εξυπηρέτηση των καταστημάτων.Και εντός και εκτός Ελλάδας.Ειδικά εντός που έχουμε πιο άμεση επαφή με τους καταστηματάρχες. Όπως να αλλάζουν ξαφνικά τιμές ύστερα απο εκδήλωση ενδιαφέροντος συγκεκριμένου προιόντος, να μην υπάρχει ενδιαφέρον για παρόχη έστω και μικρής βοήθειας και να υπάρχει ενδιαφέρον μόνο για την πώληση και πολλά άλλα που σε όλους μας κατα καιρούς έχουν τύχει.

Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #54 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 12:21:38 »

Τότε Pilot Haris ποιός του είπε να ανοίξει κατάστημα μοντελισμού?Εμείς θα πληρώσουμε τη ''νύφη''Huh
    Και στο χωριό μου λέμε....
       'Οποιος καεί στο χυλό , φυσάει και το...γιαούρτι Wink!

Φίλε Δημήτρη ο καθένας μας κάνει μια επιλογή. Τότε όλοι αυτοί που ανοίγουν μαγαζιά  με κάτι το οποίο εσύ το βρίσκεις ποιο φτηνά έξω…..πρέπει να τα κλείσουν? Είναι λογική αυτή που λες τώρα? Εγώ δηλαδή είμαι Υδραυλικός και πληρώνω ΤΕΒΕ – ΛΟΓΙΣΤΕΣ – ΕΦΟΡΙΑ – ΙΚΑ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ – ΦΘΟΡΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ κτλ. Ένας που δεν έχει χαρτιά και δεν τα έχει όλα αυτά και είναι λαθραίος δεν θα πάει σε μια δουλειά με τις ίδιες τιμές. Εγώ λέω 1000 και αυτός λέει 600 – 700. ποιος είναι ο σκάρτος σε αυτήν την περίπτωση? Τι μου λες δηλαδή? Είμαι μ…….ς που επέλεξα αυτή την δουλεία? Αυτή την δουλειά την κάνω εδώ και 15 χρόνια. Επειδή δηλαδή υπάρχουν τα λαμογια εγώ πρέπει να αλλάξω δουλειά? Έτσι πρέπει να γίνει?
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #55 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 12:25:03 »

Το έχω ακούσει πολλές φορές......"Να μην έχουμε 2 - 3 μαγαζιά για να εισπράττουμε να νοίκια ?!".

Στην πόλη που ζω, ο κάθε ιδιοκτήτης καταστήματος ΔΕΝ το δουλεύει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, αλλά το νοικιάζει για να το παίζει εισοδηματίας.

Μετά πάει στην καφετέρια και παραπονιέται γιατί έχουμε ακριβότερη πόλη από το Βερολίνο.
    Καταγράφηκε
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #56 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 12:26:51 »

ρε συ μπαμπη...βλεπω οτι χτυπιεσαι να μας πεις κατι...αλλα τελικα δεν καταλαβαινω τι θες να μας πεις...εσυ με ποιους εισαι??σπονσοραρεσαι απο καπου για να χτυπιεσαι για τα ελληνικα μαγαζια??εχεις μαγαζι εσυ ο ιδιος??λες συνεχεια οτι υπαρχουν εξοδα κλπ....εσυ μονο απο ελληνικα μαγαζια ψωνιζεις??
    να σου θημισω οτι ενα καρο πραγματα τα εφερνες με φιλους σου απ εξω??τι γραφεις λοιπον για εντυπωσεις και μονο??καλα κανουμε και ψωνιζουμε απ οπου κρατα η τσεπη μας...χεστηκα εαν εχουν εξοδα η οχι...προβλημα του καθενος λοιπον να βλεπει εαν μπορει να τα βγαλει περα...ο καθενας κρινει απο που θα ψωνισει αναλογα με την τσεπη του....και να σου πω και ενα παραδειγμα για να δεις τι ποσοστο κερδους υπαρχει??
    η futaba λοιπον η 8αρα ξεκινησε απο 451 ευρο αν θυμαμαι καλα...και τωρα εχει φτασει στα 380 μεσα σε ουτε 2 μηνες...ειμαι κοροιδο λοιπον η οχι...απο ελληνικα μαγαζια φυσικα...

δεν λεω στην περιπτωση που θα βρω 15 με 20 ευρο να παω να παρω πραγματα απ εξω...προς θεου...αλλα οταν βλεπω ενα πραγμα απο 40 ευρο και ανω..οχι δεν τα δινω ρε αδερφε...πιανομαι μ^^%κας στην  τελικη.....

και κατι τελευταιο...δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης για να σκασω..hobby ειναι και μας ρουφανε κανονικα....εαν δεν ηταν αυτο με το ιντερνετ..να βαλουν καποιοι μυαλο...ουτε φελιζολενιο δεν θα μπορουσαμε να παρουμε απο ελλαδα....θυμισου εποχη μακρυγιαννη...παρτο χαμπαρι....
    Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    MakisRC
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #57 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 12:40:11 »

Ιεραρχία λογω παλαιότητας μόνο στο στρατό είδα και αυτό τείνει να εκλείψει.. Οι μαγαζάτορες προσπαθούν όσο μπορούν να ρίχνουν τις τιμές για να είναι ανταγωνιστικοί αλλά παρ'ολα αυτά δεν πετυχαίνουν πάντα τις καλύτερες τιμές σε όλα τα μοντελιστικά ποιόντα και  μάρκες..Οι κρατικοί ελεγκτικοί  μηχανισμοί ευθύνονται για το ότι δεν πληρώνουμε δασμούς όταν παραγγέλνουμε απ'έξω,και γι'αυτό,μαζί με όλα τα υπόλοιπα,  φτάσαμε στα πρόσφατα οικονομικά μέτρα και στην διεθνή κατακραυγή.Κανένας δεν θα γίνει πλούσιος με κατάστημα μοντελισμού,ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια από άεργους μοντελιστές τις περισσότερες φορές αδαείς και για το εμπόριο,και για τους νόμους της αγοράς, και κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο φορτωμένα με επιταγές και δάνεια..Σαν καταναλωτής ψάχνω,συγκρίνω,αγοράζω.Το τελευτάιο που θα σκεφτώ είναι τους λογαριασμούς και τα ενοίκια του καταστηματάρχη,έχω να σκεφτώ τα δικά μου..
    Καταγράφηκε
    feel_free
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #58 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 12:41:55 »

Τι σημασία έχει ποσο καιρό είμαι μοντελιστης τι δουλειά κάνω και οοοοολα τα αλλα με ενοίκια τεβέ υπαλληλους κτλ κτλ κτλ  και κολοκυθια τουμπανα
    Τα παραδείγματα που ανέφερα δεν τα διάβασες
    Δεν διαβασες ότι εγω το παιρνω 8 στον κινεζουλη και εδώ εχει 48 HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh? μιλαμε για διαφορες 500% πανω
    Ένα λογικο κερδος δεν θα μιλούσε κανεις
    Μιλαμε για κερδοσκοπια και εσυ με ρωτας τι δουλεια κανω και αν το παιρνει 20 να το πουληση 25 να το πουληση 50 ναι οκ αλλα όχι 100 ευρω
    Αυτό λεμε τοση ωρα διαβασε από την αρχη δεν μιλαμε καθολου για λογικο κερδος που εσυ εκει ναφερεσαι
    Ξερω πολλά τα μαγαζιά και φυσικά δεν είναι ουτε στο κολωνάκι ουτε εχουν υπαλλήλους ουτε τα έξοδα που υποψιάζεσαι υπόγεια και τρύπες είναι αν εξαιρέσεις Κανά δυο καλά
    μαλλον δεν θελεις να καταλαβεις ενω και εσυ το κανεις και ξερεις
    αν θες να πεις κατι πεσ καθαρα
    τελειωσα συγμωμη και παλι αλλα ελεος
    Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #59 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 12:50:10 »

Συγνώμη κι ολας ρε παιδιά αλλά όλα αυτά που είπα ποιο πάνω δεν είναι αλήθεια ε? εγώ δηλαδή είμαι μεγάλος Μ……….Σ. που κάνω αυτή την δουλειά ε? το παίζω εισοδηματίας και αφεντικό ε? λοιπόν θα πάω να ανοίξω ένα μαγαζί μοντελισμού κι εγώ και θα ξεσκιστώ να πουλάω. ‘’RC TZAΜΠΑΣ’’.με όλα αυτά που ακούω θα πλουτίσω ρε παιδιά. Ποιος να τρέχει σε οικοδομές – πελάτες και άλλα τέτοια. Αλλά παιδιά δεν θα κόβω αποδείξεις .στο λαθραίο έτσι. Μην ζητάτε και πολλά. Σε υπόγειο θα είναι το μαγαζί. Ούτε βιτρίνες ούτε τίποτα. Θα κάνουμε χρυσές δουλειές.

Φίλε Στράτο. Δεν σπονσοραρομε απο κανέναν. Μάλλον δεν τα διαβάζεις όλα και λες ότι σε συμφέρει. Είπα ότι και εγώ ψωνίζω από έξω δεν το αρνήθηκα ποτέ. Εσύ αυτό κατάλαβες? Και επειδή γνωριζόμαστε χρόνια ξερής πολλή καλά το τι δύσκολο είναι να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Και όχι από εμένα αλλά και από τον πατέρα μου. Είμαι και με τις 2 πλευρές. Αλλά μην θάβουμε  κάποιους χωρίς λόγο. Όλοι το παίζουμε έξυπνοι. Γιατί δεν πάμε να ανοίξουμε ένα μαγαζί τότε για να τους βάλουμε τα γυαλιά? Το μόνο που ξέρουμε είναι να θάβουμε και να κατηγορούμε. Εγώ αγοράζω και από έξω και από Ελλάδα αλλά δεν βγαίνω και να αρχίσω να κλαίγομαι. Κάνω την έρευνα μου και αγοράζω από όπου θέλω. Δεν μου φταίει το μαγαζί. Κάνω ότι θέλω εγώ. Αυτό λέμε. Αλλά περιμένω να μου πεις κι εσύ αλλά και  μερικοί άλλοι πόσο πρέπει να πουλάει ένα μαγαζί. Τα νούμερα που προανέφερα ισχύουν ή όχι? Στο περίπου μιλάμε.
    ‘’καλα κανουμε και ψωνιζουμε απ οπου κρατα η τσεπη μας...χεστηκα εαν εχουν εξοδα η οχι...προβλημα του καθενος λοιπον να βλεπει εαν μπορει να τα βγαλει περα...ο καθενας κρινει απο που θα ψωνισει αναλογα με την τσεπη του....και να σου πω και ενα παραδειγμα για να δεις τι ποσοστο κερδους υπαρχει??’’
      μα αυτό λέω κι εγώ. Ο καθένας κάνει οτι θέλει και οτι βαστά η τσεπη του. Διάβασε όλα τα ποστ μου και μετά να βγάλεις πόρισμα για εμένα. Το οτι κάνουμε και ψωνίζουμε από όπου θέλουμε αυτό δεν παει να πει οτι μας φταίνε τα καταστηματα και βγαίνει ο καθένας και κράζει κόσμο και κοσμακι. Έχουμε βαρεθεί να συζητάμε τα ίδια ιδια. Ελεος δηλαδή.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
    Μεταπήδηση σε: