Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.417 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 00:34:30

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 00:34:30

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:22]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:12]

από vtr
    [Χθες στις 20:45]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309417
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 88
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 79
    Συνολικά: 81
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ  (Αναγνώστηκε 19687 φορές)
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Παρασκευή, 19 Φεβ 2010, 23:49:55 »

Θέατρο παραλόγου είναι η ημιμάθεια.
    ο καθένας πουλάει όσο θέλει.
    Και αν ψάξεις θα βρεις και τζάμπα πράμα,θα βρεις και  κινέζικο κουστούμι 3,000Ε στη τσιμισκι.
    Τραυματικές εμπειρείες είχα και γω στο παρελθόν , αλλά αποφεύγω
    να τα βάζω όλα σε ένα καζάνι.

ε Βέβαια ...το όνειρο του καθενός είναι μισθός λονδίνου με κινέζικες τιμές ,
    το ανταλλακτικό από προχτές στην πόρτα μας ...και η βούρτσα κάγκελο
    Teleport και feel free  Grin

Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    feel_free
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 20 Φεβ 2010, 10:09:51 »

Μην με προκαλειται
    ενα ανταλακτικο αυτο
    http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6697
    ο κινεζουλης; το εχει 3,57 δολαρια  σε ευρω 2.6 ευρω ενα μαγαζι πειραια το εχει 15 ευρω
    αυτο
    http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idproduct=6696
    ο κινεζουλης το εχει 36,83 δολαρια σε ευρω 27.28 το ιδιο μαγαζι στο πειραια 60 ευρω   ενα αλλο ελληνικο μαγαζι επαρχιας 35 ευρω οκ λογικο !!!!
    Να συνεχισω HuhHuhHuhHuhHuhHuh?
    και τα μεταφορικα αρχιζουν απο 2 δολαρια τελωνιο δεν υπαρχει
    και ολα αυτα με ενα κλικ απο το υπολογιστη

Τ χρηματα που φευγουν ετσι ειναι ενα τεραστιο νουμερο πολυ μεγαλο
    και οι δικοι μας το αφινουν να φευγει ετσι για πλακα επιλογη τους και επολογη μας
    παλιος μοντελιστης αγοραζει απο εδω μονο οτι εχει απολυτη αναγκη και ειναι χαμηλου κοστους
    και το γιατι δεν μιλανε?Huh?
    για να μην πεσουν στην αναγκη τους
    αυτη ειναι η αληθεια και τελειωσα
    φιλε σφυρη αν με προκαλεσεις θα αναφερω ονοματα και λεπτομερειες η κοροιδια δεν παει αλλο
    και αν πεις γιατι δεν το κανουμε
    ειναι μην πεσουμε στην αναγκη και βρουμε κλειστη πορτα
    και μονο ολοι τα ξερουμε
    αυτοι πουλανε και εμεις αγοραζουμε συλφωνα με το δικο μας συμφερον και τις αναγκες μας δουλεια τους και δουλεια μας
    Τελος τελος τελος
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 20 Φεβ 2010, 18:53:28 »

Τελος τελος τελος

Νομίζω φίλε μου, ότι αυτό ειναι το πιο σωστό.. Wink
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Σάββατο, 20 Φεβ 2010, 19:04:48 »

Μην με προκαλειται
    ενα ανταλακτικο αυτο
    http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6697
    ο κινεζουλης; το εχει 3,57 δολαρια  σε ευρω 2.6 ευρω ενα μαγαζι πειραια το εχει 15 ευρω
    αυτο
    http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idproduct=6696
    ο κινεζουλης το εχει 36,83 δολαρια σε ευρω 27.28 το ιδιο μαγαζι στο πειραια 60 ευρω   ενα αλλο ελληνικο μαγαζι επαρχιας 35 ευρω οκ λογικο !!!!
    Να συνεχισω HuhHuhHuhHuhHuhHuh?
    και τα μεταφορικα αρχιζουν απο 2 δολαρια τελωνιο δεν υπαρχει
    και ολα αυτα με ενα κλικ απο το υπολογιστη

Τ χρηματα που φευγουν ετσι ειναι ενα τεραστιο νουμερο πολυ μεγαλο
    και οι δικοι μας το αφινουν να φευγει ετσι για πλακα επιλογη τους και επολογη μας
    παλιος μοντελιστης αγοραζει απο εδω μονο οτι εχει απολυτη αναγκη και ειναι χαμηλου κοστους
    και το γιατι δεν μιλανε?Huh?
    για να μην πεσουν στην αναγκη τους
    αυτη ειναι η αληθεια και τελειωσα
    φιλε σφυρη αν με προκαλεσεις θα αναφερω ονοματα και λεπτομερειες η κοροιδια δεν παει αλλο
    και αν πεις γιατι δεν το κανουμε
    ειναι μην πεσουμε στην αναγκη και βρουμε κλειστη πορτα
    και μονο ολοι τα ξερουμε
    αυτοι πουλανε και εμεις αγοραζουμε συλφωνα με το δικο μας συμφερον και τις αναγκες μας δουλεια τους και δουλεια μας
    Τελος τελος τελος

φιλε μου καλά τα λες και έτσι είναι, αλλα μην περιμένεις να αλλάξει κάτι μπουρδέλο θα παραμείνει όπως είναι δεν θα αλλάξει κάτι.

όταν σε λίγο καιρό δεν θα ψωνίζει κανεις από ελληνικό κατάστημα ούτε dins για μπαταρίες τότε θα την σακουλευτούν και θα γίνουν άνθρωποι.
    Καταγράφηκε
    andreas
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #34 στις: Σάββατο, 20 Φεβ 2010, 19:17:37 »

Ας μη "χτυπαμε " συνεχεια τα καταστηματα στην Ελλαδα ..συγουρα καποιοι ειναι αλου σε τιμες αλλα υπαρχουν και πολλα καταστηματα με λογικες τιμες ..ειναι στην διαθεση του καθε ενος να επιλεξει τι συμφερει , η ομαδοποιηση σε ενα καλαθι ολων των ελληνων επαγγελματιων του χωρου δεν κανει καλο σε κανενα .
    Ομως αυτοι που αισχροκερδουν και μονο αυτοι θα πρεπει...κατα την γνωμη μου .. να "κραζονται" ονομαστικα και επιλεκτικα
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #35 στις: Σάββατο, 20 Φεβ 2010, 19:45:04 »

Σίγουρα αν ψάξουμε καλά θα βρούμε αυτό που θέλουμε σε καλή τιμή. Αλλά μην μπερδεύουμε το τι θέλουμε εμείς και τι μας ικανοποιεί και τι μας συμφέρει. Κι εγώ παραγγέλνω από έξω. Αλλά δεν πληρώνω ΦΠΑ ρε παιδιά. Αυτό που κάνω και κάνουμε είναι στην ουσία παράνομο. Γιατί τα μπερδεύουμε? Το μαγαζί πληρώνει ενοίκια – υπαλλήλους – ρεύμα – οτέ κτλ. Τα ίδια έχουν και στην Κίνα? Δεν νομίζω. Στην Κίνα ο μισθός είναι εξευτελιστικά εως γελοίος ο μισθός που παίρνουν. Εδώ πόσα θέλει ένας υπάλληλος? Γιατί δεν κοιτάμε όλες τις πλευρές? Το θέμα αυτό έχει συζητηθεί άπειρες φορές εδώ μέσα. Άκρη δεν βγαίνει. Το μαγαζί πληρώνει τελωνείο εμείς όχι. Όσον αφορά τα μεταφορικά δεν φταίει ο ιδιοκτήτης αλλά οι μεταφορικές. Ο μαγαζάτορας βάζει τις τιμές στα μεταφορικά? Όχι. Μην είμαστε με την κακή κουβέντα πάντα. Όσοι είναι επαγγελματίες γενικός πιστεύω να το καταλαβαίνουν. Σίγουρα εμάς σαν μοντελιστες μας συμφέρει να τα φέρνουμε από έξω (έστω και παράνομα) αλλά όχι ότι τα μαγαζιά μας κλέβουν εξεπίτηδες (εκτός από μερικές εξαιρέσεις). Κι έτσι να ήταν….δηλαδή να αισχροκερδούν……γιατί δεν βρέθηκε ένας μάγκας-έξυπνος τόσα χρόνια και να πουλάει τζάμπα? Τιμές Κίνας. Απλά νομίζω ότι δεν γίνεται αυτό λόγο της νομοθεσίας που έχουμε .ας ψωνίζουμε από έξω και ας κάνουμε ότι γουστάρουμε αλλά μην κράζουμε συνέχεια τα ελληνικά καταστήματα. Μιλάω σαν επαγγελματίας κι εγώ γιατί κι εγώ στην δουλειά μου έχω τους παράνομους που δεν πληρώνουν τίποτα απολύτως και παίρνουν τις δουλειές εντελώς σε εξευτελιστικές τιμές κι εγώ που είμαι νόμιμος κι έχω ένα σωρό αγγούρια να πληρώσω…..φυσιολογικά σε τιμές είμαι ποιο ακριβός από τους παράνομους κι έτσι χάνω τις δουλειές. Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή? Να γίνουμε όλοι παράνομοι? Έτσι πιστεύω ότι είναι και τα πράγματα στον μοντελισμό. Μια από τα ίδια.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    Demetre
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #36 στις: Σάββατο, 20 Φεβ 2010, 20:35:18 »

deleted
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 17:04:47 από Demetre » Καταγράφηκε
    feel_free
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #37 στις: Σάββατο, 20 Φεβ 2010, 21:11:31 »

Αυτή την καραμέλα ακούμε συνεχεία τελωνεία ενοίκια φωτά νερά τηλεφωνά  τρίχες
    Εδω αν δεν καταλάβατε μιλαμε για 500% επάνω στις τιμές
    Ξερεις κανένα κλάδο με τέτοιο κέρδος ?
    Και γιατί δεν λες το άλλο και το ποιο σωστό
    Να κατεβάσουν τις τιμές και το κέρδος  να μαζέψουν τις αγορές στην Ελλάδα ? και είναι παρά πολλά αυτά που φέρνουμε απέξω αυτό δεν το βλέπουν επιμένουν στις ψιλές τιμές τους και το ξέρουν αυτό ότι τεράστια νούμερα φεύγουν έξω  και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις
    Αστεία πράγματα έλεος
    Όλα λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό είναι παραμύθια
    Ο άλλος κεντρική Ελλάδα  κάπου εκεί εχει φέρει ολο το himodel στην Ελλάδα και εχει βάλει κατι τιμές αστα να πάνε και δεν ξέρει ότι πολλοί αγοράζουν από εκεί ? δεν είναι και πρόκληση αυτό ?
    Τι να λεμέ τωρα παράνομοι και ενωμοι 
    Και σημείωσε τωρα με την ανεργία την κρίση τις μειώσεις εισοδημάτων και ολο το πακέτο να δούμε τι θα κάνουν για να αντέξουν λιγο άγρια τα πράγματα
    Ασε που έχουν ολοι σε πολλά είδη τις ίδιες τιμες
    Λες και εχουν τα ιδια κοστολόγια τα ιδια ενοίκια εξοδα και τετοια
    Σταματήστε λοιπον τις καραμέλες και ψωνίστε οπου σας συμφέρει αλλα ψαχτε το η τιμές θα αρχίσουν να διαφέρουν η κρίση είναι εδώ Ουτε τελωνεία ουτε χαζα και διάφορα αλλα ο κινεζουλης ξερει τι κανει
    Τέλος αυτό το θεματακι παμε για άλλα
     Cheesy
    Καταγράφηκε
    Γκούσκος Διονύσιος
    Board moderator

Ζάκυνθος

« Απάντηση #38 στις: Σάββατο, 20 Φεβ 2010, 21:31:08 »

ok. φίλε μου.

Μέχρι στιγμής έχεις 10 καταχωρήσεις στο forum και σε όλες λες τα ίδια πράγματα.

Kαταλαβαίνω ότι έχεις αγανακτήσει αλλα το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπας.

Eχουμε εμπεδώσει τον εκνευρισμό σου, αλλα μετά από ένα σημείο είναι υπερβολικές αυτές οι αναφορές.

Φιλικά

Διονύσης
    Καταγράφηκε

Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Σάββατο, 20 Φεβ 2010, 21:49:44 »

Φίλε feel_free έχεις  μπει καθόλου στην διαδικασία να δεις τι χρειάζεται για να κρατηθεί ένα μαγαζί – μια εταιρία κλπ? Πιστεύεις ότι οι μαγαζάτορες δεν ξέρουν τι γίνεται με το internet? Είναι τόσο χαζοί δηλαδή και δεν χαμηλώνουν τις τιμές? Όλοι είναι τόσο χαζοί και δεν ξέρουν τι τους γίνεται? Προτιμάνε δηλαδή να έχουν τις τιμές στα ύψη και να μην πουλάνε τίποτα? Δεν υπάρχει ένας έξυπνος δηλαδή να άνοιξη ένα μαγαζί και να πουλάει τιμές Κίνας? Γιατί από όλους αυτούς που κατηγορούν τα Ελληνικά μαγαζιά δεν ανοίγει αυτός ένα μαγαζί και να ξεσκίσει την Ελληνική αγορά και να κλήση όλους τους υπόλοιπους. Τόσα χρόνια μόνο κατηγορούμε. Αφού θα υπάρχει τόσο πολλή δουλειά αν ρίξουμε τις τιμές τότε πάμε να ανοίξουμε μαγαζί. Αυτό το πόρισμα βγαίνει. Είναι χαζομάρα να διώχνουμε τα λεφτά μας έξω. Είναι όμως και μεγάλο ζόρι οι τιμές στην Ελλάδα .δεν διαφωνώ. Αλλά σίγουρα φταίνε οι καταστηματάρχες και όχι το κράτος μας? Η εφορία? και αν ανέβει το ΦΠΑ και πάει 22% οι καταστηματάρχες θα φταίνε? Τα λαθραία που μπαίνουν αέρα πατέρα? Μόνο οι καταστηματάρχες φταίνε? Και δεν είναι πιπίλα όλο αυτό. Πληρώνουν ενοίκια – υπαλλήλους – πάγια έξοδα – τελωνεία – ορισμένες φορές και τελωνειακούς – λογιστή – μεταφορικές εταιρίες – έξοδα νταβατζιλίδικα από το τελωνείο και πολλά άλλα. Εσύ – εγώ – ο παραδίπλα τα πληρώνουμε όλα αυτά? Και φυσικά όχι και γι’αυτο μας έρχονται φτηνά. Αλλά αν αρχίσει το κράτος να ελέγχει -φορολογεί τις πιστωτικές ….τότε να δούμε τι θα γίνει. Εγώ είμαι και με τις 2 πλευρές. Όλοι προσπαθούμε να κάνουμε τις δουλειές μας όσο γίνεται ποιο φτηνά…….αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι όλοι οι άλλοι κοιτάνε να μας κοροϊδέψουνε. Αλλού είναι το πρόβλημα για τις τιμές στην Ελλάδα και δεν είναι στους καταστηματάρχες. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις εσύ ή και οποιοσδήποτε άλλος  εδώ μέσα αλλά εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ξέρω πως είναι να τα πληρώνω όλα και να έχω τον φόβο τις εφορίας – του ΙΚΑ – του ΤΕΒΕ κτλ….και να  βλέπω μερικά εως πολλά λαμόγια να χτυπάνε τις τιμές και 30 – 40 % κάτω γιατί δεν πληρώνουν τίποτα από όλα αυτά που πληρώνω εγώ. Αυτό τι πάει να πει δηλαδή ότι εγώ αισχοκερδό ? Δεν νομίζω. Απλώς με τα έξοδα που έχω είναι φυσικό να μην έχω ίδιες τιμές με αυτόν που δεν πληρώνει τίποτα. Βέβαια ο πελάτης χέστηκε τι κάνω εγώ αλλά τον νοιάζει πως θα κάνει την δουλειά του ποιο φτηνά. Αυτό δεν λέει τίποτα φίλε μου.  Όλα αυτά που λέω δηλαδή δεν ισχύουν?
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Σάββατο, 20 Φεβ 2010, 21:51:35 »

ok. φίλε μου.

Μέχρι στιγμής έχεις 10 καταχωρήσεις στο forum και σε όλες λες τα ίδια πράγματα.

Kαταλαβαίνω ότι έχεις αγανακτήσει αλλα το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπας.

Eχουμε εμπεδώσει τον εκνευρισμό σου, αλλα μετά από ένα σημείο είναι υπερβολικές αυτές οι αναφορές.

Φιλικά

Διονύσης

Ναι σωστά. Αυτό το παρατήρησα κι εγώ.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    JohnyC
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #41 στις: Σάββατο, 20 Φεβ 2010, 23:08:50 »

Feel Free άνοιξε τότε εσύ ένα μαγαζί,αφού το θεωρείς τόσο εύκολο,παίξε με ένα 2% κέρδος καί ξευτήλισε όλους τους άλλους τους αισχροκέρδεις

Καταγράφηκε
    X.AIR
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #42 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 00:47:10 »

feel free ,Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά οτι και δουλειά να κάνεις παίρνεις
    πάνω απο 800 ευρώ και εφόσον ασχολείσε με τον αερομοντελισμό
    πρέπει να παίρνεις πάνω από 1200.Ενας κινεζούλης οπως τους αποκαλείς
    παίρνει περίπου 30 ευρώ το μήνα. δηλαδή εσύ παίρνεις 2000%- 4000%
    παραπάνω δεν είναι άδικο για τον Κινεζούλη.
    Ακόμα ένας Κινέζος επιδοτείται απο το κράτος για τις εξαγωγές. και τα καταστήματα
    που ανοίγουν στην Ελλάδα οι Κινέζοι τα ενοίκια τα πληρώνει το Κινεζικό κράτος.
    Θα πρέπει να είμαστε περισότερο σοβαροί στίς καταγγελίες αυτές για τα Ελληνικά
     καταστήματα γιατί και αυτοί προσπαθούν να επιβιώσουν.
    Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι οι ιδιωτικές επιχειρίσεις ειναι αυτές που πληρώνουν
    και τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

Καταγράφηκε
    Wind
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #43 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 01:27:16 »

Καλημερα !!    Δεν θελω να ριξω νερο στον μυλο για  κανενα  απο τους  δυο "αντιπαλους "   ομως...     πριν λιγο  καιρο πηγα να παρω μια  Lipo  1500 αρα    3 σελη  απο μαγαζι πολυ γνωστο και χωρις να ειμαι  πελατης του, απλα  ετυχε να ειμαι  κοντα.   Τιμη για    no name   40  ευρω   και αν  επαιρνα την  RHINO  48 ευρω......     Για  πειτε μου,  αναλωσιμο  ειναι ,   εχουμε γεμισει απο ηλεκτρικα,  δεν  ζητησα   καμμια   Super Duper  πενταφυλλη κεφαλη απο ειδικο αλουμινιο για  το  90 αρι   ελικοπτερο....  μια  απλη  μπαταρια  που  ολοι  ξερουμε οτι ο  διαβολικος  κινεζος  την εχει  "μονο"   12 δολαρια  δλδ  8,5  ευρω  και  μιλαμε  για  την  ιδια  μπαταρια  (RHINO)
    Επαναλαμβανω   μιλαμε  για  μια  μπαταρια.  Συμφωνω με  ολα  οσα λεμε  για εφοριες, ΙΚΑ, τελωνεια  κλπ ,   ομως η  διαφορα  ειναι τεραστια και  δεν καταπινεται με  τιποτα οσο  καλοπροαιρετος και αν  εισαι και να  θελεις να αγορασεις απο Ελλαδα.  Εκτος και αν  ο  αγαπητος με  ειδε οτι  ημουν  αγνωστος και επειδη ζητησα μια  ιδια  (ειχα μαζι μου μια παλια)  χωρις λεπτομερειες, με  περασε  για  "ασχετο" .    Οποτε παμε  σε  αλλο θεμα μαλλον χειροτερο.   
    Καταγράφηκε

Αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε !
    ( αχ και να ημουν mod αχ..)
    NIKOS5113
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #44 στις: Κυριακή, 21 Φεβ 2010, 04:05:09 »

Γεια σας, ο feel_free έχει απόλυτο δίκιο, οι περισσότεροι είμαστε αγανακτησμένοι με τις τιμές που έχουν τα περισσότερα ελληνικά μαγαζιά. Για ποιο λόγο να τα στηρίξουμε από τη στιγμή που αν τύχει και βρεθούμε στην ανάγκη τους μας γδύνουν. Εσείς που λέτε για τα πάγια έξοδα ενός μαγαζιού θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν μπορεί ένα μαγαζί να επιβιώσει αν δεν έχει ανταγωνιστικές τιμές. Αν δεν μπορεί ας το κλείσει. Διαφορετικά μόνο κορόιδα θα αγοράζουν από εκεί. Δεν γίνεται ένα σακουλάκι με βίδες να κοστίζει στην κίνα μισό ευρώ κι εδώ να λειτουργούν με κέρδος 1000% και να το έχουν 5 ευρώ. ένα λογικό ποσοστό κέρδους είναι 20-30%. άντε να καταπιώ και το 100% και να το πληρώσω 1 ευρώ αλλά όχι και 5. Ενδεικτικά ανέφερα ένα παράδειγμα. Το ίδιο ισχύει για όλα σχεδόν τα προιόντα μοντελισμού.

Αγορές από Ελλάδα.....
    το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?   laugh
    Καταγράφηκε

Fly low and full throttle!
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
    Μεταπήδηση σε: