|
stinger----
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Δευτέρα, 29 Δεκ 2008, 10:17:07 » |
|
ευχάριστo βρε παιδιά...και ήμουν σε απόγνωση..έλεγα να το πετάξω αλλα στα σκουπίδια
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Peterpanta
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Δευτέρα, 29 Δεκ 2008, 12:11:50 » |
|
Για να μην ρισκάρεις την λίπο μπαταρία σου υπάρχει αυτό.. http://www.maxprotechnic.com/Maxpro/Technic/MaxproBM.htmlτο συνδέεις με την μπαταρία και σου δείχνει την κατάσταση της εν πτήση με οπτικό και ακουστικό σήμα. Εγώ έχω βάλει στο ηλεκτρικό μου ελικόπτερο και απο τότε δεν βάζω χρονόμετρο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Lama V3 /Mini Titan E-325 / Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz www.aeromodelistis.gr/
|
|
|
|
N/JOI
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Δευτέρα, 29 Δεκ 2008, 16:29:01 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
N/JOI WORKS
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Τρίτη, 30 Δεκ 2008, 16:50:54 » |
|
Για να προσθέσω κι εγώ την εμπειρία μου μιας και flightpower έχω και Rhino έχω και mini titan έχω... Εδώ και 7 μήνες περίπου πετάω. Έχω μία flightpower 2500mah 25C και 3 x Rhino 2350mah 25C από hobbycity. Έχουμε και λέμε... FLIGHTPOWER: Μου κόστισε 89ευρουδάκια... Μετάνοιωσα που την αγόρασα ως πρώτη μου lipo γιατί την κακομεταχειρήστηκα στην αρχή χωρίς να μετράω χρόνο πτήσης ούτε τάσεις στοιχείων. Οπότε απλά μετά από καμιά 20αριά πτήσεις έχει αρχίσει τα κόλπα με τα στοιχεία να φορτίζουν στα 4,11 περίπου αντί για 4,2 ή να κάνουν κανά κουλό και να δείχνουν φορτισμένες για το φορτιστή μου. Εκτός από αυτά, όταν τη φορτίζω είναι γενικά πάρα πολύ καλή! Διάρκεια μου βγάζει 9 λεπτά το πολύ, κάνω μόνο πορείες. Ποτέ δεν είχε πτώση τάσης ή γενικά πρόβλημα κατά την πτήση. Πάντα σχετικά δροσερή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μείον είναι η τιμή και το βίσμα που θέλει αντάπτορα JST.
RHINO: Απλά σας λέω πως πήρα 2 πριν 15 πτήσεις περίπου και τώρα πήρα και τρίτη. Τα στοιχεία μπαλανσάρουν σταθερά, χωρίς απρόοπτα. Δύναμη και πτήση πάλι χωρίς απρόοπτα. Διάρκεια μου βγάζει και αυτή 9 λεπτά περίπου. Μείον το περίεργα μεγάλο και πλατύ σχήμα της. Στο mini titan μπένει και στο easy star μου. Αλλά σε belt για παράδειγμα δεν κάθεται χωρίς πατέντες.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Trex600N // Raptor50Titan προς πώληση
|
|
|
|
BizGreece
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Τρίτη, 30 Δεκ 2008, 17:14:55 » |
|
PETA 200 PTHSHS KAI META METRA
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Τρίτη, 30 Δεκ 2008, 22:18:55 » |
|
PETA 200 PTHSHS KAI META METRA
Δηλαδή περίμενε... με 200 πτήσεις θα κρίνεις μία μπαταρία; Εγώ άλλα διάβασα στο βιβλίο του αξιότιμου Jkon "Η χωρητικότητα των Li-Po μειώνεται με κάθε κύκλο. Με την συνήθη υπερβολική εκφόρτιση προς τους ηλεκτροκινητήρες, τα στοιχεία θα χάσουν 20-50% της χωρητικότητάς τους μετά από 50 κύκλους, έστω και αν δεν κάνεις κανένα λάθος στην υπόλοιπη μεταχείρησή τους. "
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BizGreece
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Τρίτη, 30 Δεκ 2008, 23:21:07 » |
|
ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΥΤΌ ΕΝΝΟΏ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ 20% ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ 50% ΤΗΣ ΧΩΡ/ΤΑΣ ΤΗΣ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Τρίτη, 30 Δεκ 2008, 23:26:26 » |
|
Χμμμ σωστό αυτό ναι. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Οπότε μετά από κανά χρόνο θα επιστρέψω με πιο πολλές πληροφορίες! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BizGreece
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Τρίτη, 30 Δεκ 2008, 23:33:45 » |
|
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Geοrge
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Τρίτη, 30 Δεκ 2008, 23:56:10 » |
|
Ti 20% τι 50 % απώλειες λίγο με νοιάζει εγώ με την τιμή των Ζippy όταν θα συμβεί αυτή η απώλεια θα ΈΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΛΗ" ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Γιατί απλά θα έχω πάρει 2 pack μην πώ και 4 ακόμα pack! αντί για ένα! που ΕΧΟΥΝ Η EVO KAI ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ! "ΚΑΛΕΣ" π.χ Zippy-Ec 3600mAh 3S1P 20C Lipoly Pack ->>>>>>> 47$ http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7733FlightPower Evo 3300mAh ->>>>>>>80$ έως 144$!!!! το ΕΝΑ PACK!!http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXSRT3Τι να πώ εγώ είμαι παν ευχαριστημένος με τέτοιες μπαταρίες και Zippy έχω και Rhino επίσης Loog Max (πιο παλιά) μια χαρά και στην χρήση τους γιατί έχω πάμπολλες αλλά και ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ!!! Ετσι και αλλιώς αναλώσιμα είναι!!  είτε φτηνές είτε ακριβές την ίδια τύχη θα έχουν καποια στιγμή όλες τους  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ Φιλικά Γιώργος
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 00:18:36 από Geοrge »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
STRATOS77
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 00:41:47 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 09:23:10 » |
|
Τι να πώ εγώ είμαι παν ευχαριστημένος με τέτοιες μπαταρίες και Zippy έχω και Rhino επίσης Loog Max (πιο παλιά) μια χαρά και στην χρήση τους γιατί έχω πάμπολλες αλλά και ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ!!! Ετσι και αλλιώς αναλώσιμα είναι!!  είτε φτηνές είτε ακριβές την ίδια τύχη θα έχουν καποια στιγμή όλες τους  Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο έτσι και αλλιώς όπως έχουν γίνει τα πράγματα πλέων ακριβά και φθηνα προϊόντα στα ίδια εργοστάσια κατασκευάζονται
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 11:03:13 » |
|
Οπότε τελικά ποιό είναι το νόημα της ακριβής μπαταρίας; Ναι συμφωνώ πως υπάρχουν και πολλές λάθος επιλογές εκεί έξω. Με στοιχεία που δε μπαλανσάρουν καλά, που φουσκώνουν και ανεβάζουν θερμοκρασίες εύκολα στα πρώτα ζόρια κλπ. Προσωπικά δεν είδα καμία διαφορά ανάμεσα στις Rhino και στην Flightpower μου, εκτός από την τιμή. Αλλά... επιφυλάσσομαι και για το τι θα δείξει ο χρόνος αλλά και γιατί σε υψηλές απαιτήσεις όπως 3D ακροβατικά στο mini titan μου, μπορεί να φανούν αδυναμίες. Άσχετα πάντως με τη λειτουργία της μπαταρίας αυτή καθ'αυτή, η flightpower έχει φανερά καλύτερη ποιότητα κατασκευής από τις άλλες μου. Στην τελική, εξαρτάται πάντα τι θες να κάνεις με τη μπαταρία σου. Πόσο θες να τραβήξεις;
Καλή χρονιά σε όλλους
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stinger----
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Τετάρτη, 31 Δεκ 2008, 14:25:43 » |
|
βρε παιδιά έχω κι εγώ μια απορία..γιατί στην ελλάδα υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορες στις τιμές με το εξωτερικό στις μπαταρίες αλλα και σε αλλα είδη? που οφείλεται αυτό?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|