ta mikra den ta metafrazw apo apopsh!

Γεια σας τ-ρεξαδες έμπειροι και μη!!!
Διάβασα όλα τα post και είπα να πω και την δική μου ταπεινή γνώμη
Λοιπόν.
Εγώ πετάξω εδώ και κανα εξάμηνο με falcon 3d που μου έκανε δώρο η προην κοπέλα μου…

είδε τον έρωτα που είχα με τα lama ….και είπε να μου κάνει ένα αποχαιρετιστήριο δώρο!!!! το κόκκινο κοτόπουλο όπως το λέω ….
(έχεις τόσα χρόνια μια κότα να σε πρήζει πάρε τώρα αυτή την κότα δώρο να έχεις με κάτι να …..παίζεις!!!! χαχαχα

Οκ κατά τη γνώμη μου μετά από 6 μήνες λιωσίματος της κότας μου πιστεύω πως δεν νοείται μοντελιστης με ελικόπτερο 400-600 που να πετάει με stock ηλεκτρονικά.
Γιατί το λέω αυτό? Για τον πολύ απλό λογο του ότι οι εταιρείες που κατασκευάζουν τα ελικόπτερα μας ειδικά τα kits …. Είναι κατασκευαστικές εταιρείες που κάνουν έρευνα και ανάπτυξη σε ότι αφορά το μηχανικό μέρος του ελικοπτέρου κατά κόρον και πολύ λιγότερο στα ηλεκτρονικά που ειδικεύονται άλλες εταιρείες…
Δεν κάνουν και VLSI (ολοκληρωμένα κυκλώματα ) μη τρελαθούμε….και φυσικά ούτε και ηλεκτροκινητήρες,…..
Πολύ απλά λέω ότι έκαστος στο είδος του (και ο λουμιδης στους καφέδες)
Για παράδειγμα
Η futaba ασχολειται με πομποδέκτες και ηλεκτρονικά….
Η scorpion με τα motors…
Και και και …
Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση του τέλειου combo πακέτου λόγω του κόστους που όπως καταλαβαίνετε θα είναι πολύ μεγάλο με όποιες συνέπειες στο μάρκετινγκ της εταιρείας…με αποτέλεσμα την κοπτοραπτικη σε υλικά….και αποτέλεσμα τα RTF packs που μετά από μερικές μέρες πετάμε στα σκουπίδια τηλεκατεύθυνση esc και μοτέρ….και λες στην τελική…οκ. Τουλάχιστον έμαθα κάτι παραπάνω πάμε παρακάτω…..
Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ απάτη να μου δίνει η align ένα μέτριο μοτέρ – esc και μπαταρία για να μπορέσω να ξεκινήσω και μετά να ξυπνώ…και να ανεβαίνω σιγά σιγά…
Κάθε εταιρεία αναπτησεται με το καιρό…
Το t-rex 450 V2 είναι μακράν το κορυφαίο ελικόπτερο στην κατηγορία του από πλευράς μηχανικής κατασκευή παγκοσμίως και με άπειρες αποδείξεις.
(θα είναι το επόμενο ελικόπτερο μου φυσικά χωρίς μοτέρ μαμά και τέτοια)
Αυτά από μένα.
Καλές πτήσεις και να θυμάστε…
Έκαστος στο είδος του…(εγώ πίνω γαλλικό by the way)
ΥΓ
Για την υπεροψια των αρχοντων των forums θα μιλησουμε σε αλλο topic ....
γιατι μερικοι νομιζουν οτι κατι ειναι επιδη εχουν περισσωτερα κουμπακια στο control panel ...
anyway