καλημερα συναδελφοι με τα t-rex .
το θεμα με τον ιμαντα πιστευω οτι συμβαινει απο κακο ρυθμισμα η αστοχια υλικου .εγω εχω 2 t-rex δεν εχω κανενα προβλημα πετανε καθημερινα και τα δυο , στο ενα μαλιστα ειναι λιγο ξεφτισμενος αλλα δεν εχει προβλημα τον εχω τσαλακωσει απο χτυπηματα της μπουμας (καλα και τα δυο πετανε με τσαλακωμενη μπουμα

χωρις προβλημα ).βασικα πρεπει να ειναι λιγο λασκα οταν ειναι κρυος .
πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα στο ειδος τους πετανε τελεια και αρκετα σταθερα ιδικα με gyro 401 futaba .
οσο για το φιλο chris πιστευω οτι ειναι κατι απο θεμα τηλεκατευθυνσης (παρεμβολης ενοω )η 7καλαλι που εχεις ειναι πολυ καλη ,εγω πεταω και με 7καναλι futaba kai me 9 kanali futaba ,και τα δυο τα εχω πεταξει πανω απο 20 μετρα ψηλα και φυσικα περα απο 15-20 μετρα μακρυα .με αυτες πεταω και τα raptor που εχω ,κανενα προβλημα το μονο που τα t-rex ειναι μικρα και δυσκολευομαι να τα κατευθυνω λογικο ειναι .
προσεξε το καλωδιο του δεκτη να ειναι σε καλο σημειο να μην επηρεαζετε απο τιποτα να μην ακουμπαει σε κανενα καρμπον κομματι .
το μονο προβλημα που ειχα ηταν το θεμα με τις διακοπες οπως και ο vag ,που τελικα λυθηκε με αλλο esc 35 αρι και ολα καλα .