Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.412 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:11:36

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:11:36

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309412
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 49
    Συνολικά: 50
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Kαλες και κακιες εμπειριες απο το εξωτερικο...  (Αναγνώστηκε 26167 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 19 Δεκ 2008, 15:39:18 »

ναι μην το σκεφτεσαι επερεπε να το ειχες κανεις στις πρωτες 2 μερες...!
    Καταγράφηκε
    NikZan
    Aeromodeller Jr. member
    **

life is a beach

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 19 Δεκ 2008, 17:26:32 »

@yankos
    στειλτους και ενα ακυρωτικο email...

για τα μαγαζια του εξωτερικου μεινετε μακρια απο το rcmart.
    καλες εντυπωσεις απο hobbycity και απο ehirobo.

πιστευω ομως οτι ειδικα με κινεζους ειναι να μην γινει στραβη. αν γινει παμε γι αλλα...
    Καταγράφηκε

It is so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it.
    Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 19 Δεκ 2008, 20:19:25 »

Για να πω την αλήθεια νομίζω πως το συγκεκριμένο μαγαζί πρέπει να είναι επώνυμο

και αξιόπιστο, δε νομίζω να μου φάει λεφτά. Τώρα για ποιο λόγο τόση καθυστέρηση;... Θα δείξει, θα περιμένω λίγες

μέρες και μετά το ακυρώνω αν είναι.  Undecided
    Καταγράφηκε

ΚΩΣΤΑΓΙΑΝΝΗΣ
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 19 Δεκ 2008, 21:10:03 »

Γεια σας .....
    Εχω κανει πανω απο 20 παραγγελιες εξωτερικου δεν ειχα κανενα προβλημα.Πολυ ευχαριστημενος ειμαι με το Εbay.
    Καταγράφηκε

Κανεις δεν ειναι κανενος
    mastelios
    Aeromodeller Hero Member

ElyQ/O.S.50H/s9452/DX7/GY611/SAB/B6X

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 19 Δεκ 2008, 22:47:39 »

@yankos

πιστευω ομως οτι ειδικα με κινεζους ειναι να μην γινει στραβη. αν γινει παμε γι αλλα...

Γιατί το λες αυτό για το rcmart?εχω πάρει 1-2 φορές χωρίς πρόβλημα.πάντως σε γενικές γραμμές μετά από αρκετές αγορές,γενικά είχα 2-3 προβληματάκια αλλά έβγαλα άκρη..
    Καταγράφηκε

When once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes
       turned skyward, for there you have been, and you will always long to return.
                                        &n
    ΝΙΚΟΣ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Σάββατο, 20 Δεκ 2008, 09:45:24 »

Δικια μου εμπειρια...

Towerhobbies πολυ καλη αλλα δεν στελνουν δεματα χωρις την πραγματικη αξια στο τιμολογιο που συνοδευει το δεμα.Αποτελεσμα οτι σταματαει τελωνειο σχεδον 80%.Σε ερωτηση μου αν γινετε να κοψουν μικροτερη αποδειξη μου απαντησαν οτι ειναι παρανομο απο την νομοθεσια και δεν γινετε.

Helicraft φοβερη εταιρια.Παντα στο χαρτι που συνοδευει το δεμα γραφουν crash kit και εχουν ενα υποτυποδες ποσο.Συνηθως δεν σταματαει τελωνειο αλλα ετυχε να περασει σε μια παραγγελεια και το πληρωσα ελαφρος ακριβοτερο.

Αυτος που ειναι φοβεροτατος ειναι ο Rcpowersupply.Εχει τις φθηνοτερες τιμες απο οτι εχω δει μεχρι τωρα.Βεβαια συνηθως τα περισοτερα προιοντα γραφουν outofstock αλλα με ενα e-mail του τι θες με κωδικο στο φερνει κατευθειαν.Συνηθως δεν σταματανε τελωνειο τα δεματα του αλλα και αυτο παλι ειναι σχετικο.

Πλεον βγηκε μια εγγυκλιος του ταχυδρομιου που λεει οτι περα απο την ευρωπαικη ενωση οτι δεμα μπαινει στην χωρα απο το εξωτερικο θα χρεωνετε με ενα ποσο αναλογος σαν εξοδα εκτελωνισμου.

Δηλαδη.....Παλια πχ αν ερχοταν ενα δεμα εκτος ευροπαικης ενωσης υπηρχε πιθανοτητα να μην πληρωσεις τελωνειο και να το παρεις χωρις χρεωση.Πλεον το 90% τον δεματων περνανε απο το τελωνειο και ασχετα αν το πληρωσεις το τελωνειο 50-60 ευρο κτλ σε χρεωνουν ενα μικρο ποσο 10 ευρο πχ και καλα σαν εξοδα εκτελωνισμου για την σφραγιδα που εβαλε ο υπαλληλος στο δεμα.Λες και δεν περενει στανταρ μισθο για την δουλεια που κανει.

Αν δε εισαι απο τους ατυχους και πληρωσεις και το τελωνιο παει το δεμα σου με τα μεταφορικα που τα πληρωσες με την καρτα την πιστωτικη + το τελωνειο 60-70 ευρο (αναλογα οσο θελουν βαζουν) + 6 ευρο εξοδα εκτελωνισμου + 10-15 ευρο για δεμα που ηρθε εκτος ευρωπαικης ενωσης.

Ενα αλλο τωρα.Απο krshobbies εχει παρει κανεις?
    Εκανα μια παραγγελεια κατι ψιλα ανταλακτικα για ενα lama αποτον νοεμβριο και ενω λεει shipped η παραγγελεια δεν εχει ερθει μεχρι τωρα.Βεβαια απο οτι ειδα δεν ειχε επιλογη EMS και ερχετε απλο οποτε αργει απ οσο ξερω καπως.
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Σάββατο, 20 Δεκ 2008, 17:08:49 »

αυτο που λες για πληρωμη νομιζω δεν ισχυει για EMS γιατι πηγα να παρω ενα δεμα και μου ζητησαν 6ε και τους λεω ποτε δεν εχω πληρωσει κτλ κτλ.. και στο τελος ηρθε ο προισταμενος και ειπε οτι τα EMS δεν πληρωνουν!
    Καταγράφηκε
    ΝΙΚΟΣ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Σάββατο, 20 Δεκ 2008, 19:15:44 »

Ισχυει.Πηρα δεμα προσφατα ενω δεν πληρωνα τοσα χρονια και με ζητησαν 10 ευρο.Η αποδηξη εγραφε εξοδα εκτελωνισμου.Τους ειπα και εγω οτι δεν πληρωνα και μου δειξανε την εγγυκλιο.Ξανα λεω οτι αυτο ισχυει για χωρες εκτος ευρωπαικης ενωσης.
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Σάββατο, 20 Δεκ 2008, 21:23:29 »

ηταν EMS? αν ειναι Ems μου ειπε ο προισταμενος δεν πληρωνεις
    Καταγράφηκε
    ΝΙΚΟΣ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Σάββατο, 20 Δεκ 2008, 21:28:21 »

EMS ηταν.Δεν κρατησα και την αποδειξη να την βγαλω φωτο να το δειτε.
    Καταγράφηκε

ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Σάββατο, 20 Δεκ 2008, 22:35:09 »

Δικια μου εμπειρια...

Towerhobbies πολυ καλη αλλα δεν στελνουν δεματα χωρις την πραγματικη αξια στο τιμολογιο που συνοδευει το δεμα.Αποτελεσμα οτι σταματαει τελωνειο σχεδον 80%.Σε ερωτηση μου αν γινετε να κοψουν μικροτερη αποδειξη μου απαντησαν οτι ειναι παρανομο απο την νομοθεσια και δεν γινετε.

Helicraft φοβερη εταιρια.Παντα στο χαρτι που συνοδευει το δεμα γραφουν crash kit και εχουν ενα υποτυποδες ποσο.Συνηθως δεν σταματαει τελωνειο αλλα ετυχε να περασει σε μια παραγγελεια και το πληρωσα ελαφρος ακριβοτερο.

Αυτος που ειναι φοβεροτατος ειναι ο Rcpowersupply.Εχει τις φθηνοτερες τιμες απο οτι εχω δει μεχρι τωρα.Βεβαια συνηθως τα περισοτερα προιοντα γραφουν outofstock αλλα με ενα e-mail του τι θες με κωδικο στο φερνει κατευθειαν.Συνηθως δεν σταματανε τελωνειο τα δεματα του αλλα και αυτο παλι ειναι σχετικο.

Πλεον βγηκε μια εγγυκλιος του ταχυδρομιου που λεει οτι περα απο την ευρωπαικη ενωση οτι δεμα μπαινει στην χωρα απο το εξωτερικο θα χρεωνετε με ενα ποσο αναλογος σαν εξοδα εκτελωνισμου.

Δηλαδη.....Παλια πχ αν ερχοταν ενα δεμα εκτος ευροπαικης ενωσης υπηρχε πιθανοτητα να μην πληρωσεις τελωνειο και να το παρεις χωρις χρεωση.Πλεον το 90% τον δεματων περνανε απο το τελωνειο και ασχετα αν το πληρωσεις το τελωνειο 50-60 ευρο κτλ σε χρεωνουν ενα μικρο ποσο 10 ευρο πχ και καλα σαν εξοδα εκτελωνισμου για την σφραγιδα που εβαλε ο υπαλληλος στο δεμα.Λες και δεν περενει στανταρ μισθο για την δουλεια που κανει.

Αν δε εισαι απο τους ατυχους και πληρωσεις και το τελωνιο παει το δεμα σου με τα μεταφορικα που τα πληρωσες με την καρτα την πιστωτικη + το τελωνειο 60-70 ευρο (αναλογα οσο θελουν βαζουν) + 6 ευρο εξοδα εκτελωνισμου + 10-15 ευρο για δεμα που ηρθε εκτος ευρωπαικης ενωσης.

Ενα αλλο τωρα.Απο krshobbies εχει παρει κανεις?
    Εκανα μια παραγγελεια κατι ψιλα ανταλακτικα για ενα lama αποτον νοεμβριο και ενω λεει shipped η παραγγελεια δεν εχει ερθει μεχρι τωρα.Βεβαια απο οτι ειδα δεν ειχε επιλογη EMS και ερχετε απλο οποτε αργει απ οσο ξερω καπως.

εγω παρελαβα πριν 20 μερες ενα δεμα εκτος ευρωπαικης ενωσης και δεν πληρωσα τελωνειο
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    ΝΙΚΟΣ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Σάββατο, 20 Δεκ 2008, 22:43:34 »

Μαλλον αυτο δεν περασε απο το τελωνειο.Τι να πω....Πολλες φορες ειναι τοσο μεγαλος ο ογκος δεματων που μπορει να περνανε και μερικα χωρις ελενχο.Δεν μπορεις να πεις κατι στανταρ οτι γινετε ετσι.Σε αλλους ετσι και σε αλλους αλλιως.
    Καταγράφηκε

NikZan
    Aeromodeller Jr. member
    **

life is a beach

« Απάντηση #27 στις: Δευτέρα, 22 Δεκ 2008, 10:20:51 »

@yankos

Γιατί το λες αυτό για το rcmart?εχω πάρει 1-2 φορές χωρίς πρόβλημα.πάντως σε γενικές γραμμές μετά από αρκετές αγορές,γενικά είχα 2-3 προβληματάκια αλλά έβγαλα άκρη..

το rcmart ειναι απλα απαραδεκτο απο αποψης  υπηρεσιας....
    λαθος mode σε ελικοπτερακι, σαφεστατη η παραγγελια, προφανως λαθος στην συσκευασια - μου ειπαν ουτε λιγο ουτε πολυ οτι δεν φταινε αυτοι και οτι πρεπει να επωμιστω ολα τα εξοδα.
    δεν το πηγα παραπερα, ουτε και εστειλα πισω το transmitter, εκατσα και το αλλαξα εγω απο mode 1 σε 2, τους ευχαριστησα και τους εκοψα.
    δεν ηταν η πρωτη φορα που πηρα κατι απο εξωτερικο, εχω αρκετες παραγγελιες γενικα αλλα και απο το συγκεκριμενο καταστημα.
    πιο πολυ με τσατισε η αδιαφορια και η καθυστερηση στο να απαντησουν σε κατι τοσο απλο (εν αντιθεσει με τους αμερικανους, οι οποιοι δεν υποτιμολογουν μεν, αλλα σε λαθος παραγγελια απλα μου εστειλαν το σωστο προιον και μου ειπαν να κρατησω και το λανθασμενα σταλμενο...)
    Καταγράφηκε

It is so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it.
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Τρίτη, 23 Δεκ 2008, 05:22:34 »

παιδια ξερετε το www.skylinemodels.co.uk   Huh exei πολυ καλες τιμες..!
    Καταγράφηκε
    Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #29 στις: Τρίτη, 23 Δεκ 2008, 10:23:49 »

Παιδιά πολύ χάλια με το http://www.freestyle-rc.co.uk/ !!!

Δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσεις μαζί τους  buck2

Στέλνω e-mail δεν το λαμβάνουν καν, στέλνω μήνυμα μέσω του site μου έρχεται αυτόματο

μήνυμα ότι δεν το έλαβαν... Οπότε δεν μπορώ να ακυρώσω καν την παραγγελία μου 

Το καλό είναι ότι δεν έχουν πάρει ούτε χρήματα.

Και σκεφθείτε ότι τη διεύθυνση την βρήκα στο περιοδικό Model World  idiot2
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Kαλες και κακιες εμπειριες απο το εξωτερικο...
    Μεταπήδηση σε: