|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #255 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 16:10:36 » |
|
Λοιπον πρωτον το 6αρι το αποκλειεις... δευτερο καλο θα ηταν να μην παρεις ουτε το 8αρι για τον λογο του οτι δεν χρειαζεσαι την δυναμη του εσυ τωρα χρειαζεσαι μια καλη δυναμη με αρκετο flight time... η καλυτερη λυση οσο και αν μερικοι το κοροιδευουν ειναι το μοτερακι τις αλιγν to XL ομως και σε δυναμη τελειο και βγαζεις καλους χρονους πτησεις...
αν θες ακουσεμε...!
Επισης αν σου κανει πολυ θορυβο ειναι πιθανον να εχει κολησει τα γραναζια πολυ κοντα και με την τριβη να δημιουργειται ο θορυβος... !
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #256 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 16:53:51 » |
|
Kαι το 8αρι με 80-85% max throtle curve βγαζει καλους χρονους πτησης και αργοτερα το ανεβαζει και δεν ψαχνει παλι αλλο μοτερ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #257 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 16:58:56 » |
|
Kαι το 8αρι με 80-85% max throtle curve βγαζει καλους χρονους πτησης και αργοτερα το ανεβαζει και δεν ψαχνει παλι αλλο μοτερ...
ναι για αυτο δεν απεκλεισα το 8αρι... αλλα σιγοθρα καλυτερουσ χρονους βγαζει το XL με καλο γκαζι για 3δ οταν φτασεις εκει..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Δημήτρης Άρτα
|
 |
« Απάντηση #258 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 17:15:41 » |
|
Παιδιά μια βοήθεια!Έβαλα carbon blades στο ΤΙΤΑΝ μου και έχω traking !Aλλά το κουφό ποιό είναι??Εχω μόνο από τη μία πλευρά του νοητού 'δίσκου' που σχηματίζουν τα blades όπως κοιτάμε το ελικόπτερο από πίσω!Η δεξιά μόνο πλευρά του 'δίσκου' έχει το traking και αρκετό μάλιστα! Τι γίνεται βρε παιδιά?Τυφλώνομαι ή ασχολούμαι αρκετά με τα τηλ/μενα??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πετάμε ?
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #259 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 17:31:43 » |
|
Παιδιά μια βοήθεια!Έβαλα carbon blades στο ΤΙΤΑΝ μου και έχω traking !Aλλά το κουφό ποιό είναι??Εχω μόνο από τη μία πλευρά του νοητού 'δίσκου' που σχηματίζουν τα blades όπως κοιτάμε το ελικόπτερο από πίσω!Η δεξιά μόνο πλευρά του 'δίσκου' έχει το traking και αρκετό μάλιστα! Τι γίνεται βρε παιδιά?Τυφλώνομαι ή ασχολούμαι αρκετά με τα τηλ/μενα??
Μήπως είχες κάποια πρόσφατη πτώση ή κάποια στενή επαφή ώστε να στραβώσει ο οριζόντιος άξονας;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
Δημήτρης Άρτα
|
 |
« Απάντηση #260 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 17:43:17 » |
|
Καμία πτώση μέχρι τώρα!Τα blades τα ζύγισα όσο πιο τέλεια μπορούσα!!Με τα ξύλινα δεν είχα κανένα πρόβλημα!Τι συμβαίνει?Δοκίμασα όλες τις ντίζες αλλά πάλι τα ίδια! Πάντα η δεξιά πλευρά έχει το πρόβλημα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πετάμε ?
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #261 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 18:28:36 » |
|
Ψάξε διεξοδικά στην δεξιά πλευρά για τυχόν τζόγους που προκαλούν κάποιο κραδασμό στον οποίο ίσως να οφείλεται αυτό το φαινόμενο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #262 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 18:51:34 » |
|
Ti μαρκα ειναι οι ελικες? Πειραξες τις μακριες ντιζες που πανε στο swashplate για να διορθωσεις το tracking?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Δημήτρης Άρτα
|
 |
« Απάντηση #263 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 19:28:02 » |
|
Είναι από τον ΝΕΜ! Αυτές με τα 23.90€!Χρησιμοποιώ το κινητό για σερφάρισμα και δε μπορώ να βάλω τη σελίδα! Ναί πείραξα τις μακρυές ντίζες για να έρθει το traking σε ανεκτά επίπεδα! Αλλιώς ήταν εξωφρενικό το traking!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πετάμε ?
|
|
|
|
Δημήτρης Άρτα
|
 |
« Απάντηση #264 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 19:42:11 » |
|
Eπίσης η βάση του carbon blade που βιδώνει στο grip είναι πιο λεπτή απο αυτή του ξύλινου!Και οταν κάνω τράμπα το δεξί με το αριστερό blade τότε τα πράγματα γίνονται χειρότερα!! Ξαναγυρνάω πάλι απο την αρχή!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πετάμε ?
|
|
|
KOKO
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #265 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 19:44:33 » |
|
Το προβλημα σου βρισκεται στο flybar..τσεκαρε αν ειναι στραβωμενο και τσεκαρε τα paddles να ειναι ευθυγραμμισμενα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #266 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 20:10:58 » |
|
Eπίσης η βάση του carbon blade που βιδώνει στο grip είναι πιο λεπτή απο αυτή του ξύλινου!Και οταν κάνω τράμπα το δεξί με το αριστερό blade τότε τα πράγματα γίνονται χειρότερα!! Ξαναγυρνάω πάλι απο την αρχή!!!
Φιλε μου εχω τους ιδιους ελικες το προβλημα ειναι οτι ειναι πιο λεπτη απο το grip βαλε χαρτακι 2κομματια στον καθε ελικα του ενος χιλιοστους και το προβλημα θα εξαφανιστει και εγω ειχα το ιδιο προβλημα.  Κοιτα τα πμ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #267 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 20:24:19 » |
|
Κλασικη περιπτωση βλαβης! ΜΑλλον θελει ρουλεμαν!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
KOKO
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #268 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 21:10:42 » |
|
|
|