|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #210 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 13:54:54 » |
|
Ναι πήγα σε 2 τετοια μαγαζια και τόσο μικρη δεν είχαν, με στείλαν σε κάτι αλλά στην Αθηνάς αλλα βαριεμαι να τρεχω εκεί και μάλλον θα παραγγείλω τιποτα spares απο το net...
έχω δεί στο ebay αν δεν κάνω λάθος σετάκι με όλες τις βίδες του τιταν ψάξε το λίγο και πες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
Δημήτρης Άρτα
|
 |
« Απάντηση #211 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 14:01:17 » |
|
Παιδιά έχω χάσει την μπάλα με τις ρυθμίσεις του ΤΙΤΑΝ!Αναφέρεται,αν είναι δυνατόν,τις δικιές σας!Θέλω περισσότερο τις αναλογίες ΤR.CURVE με μοίρες σε ρύθμιση καμπύλης 5 σημείων!Σε NORMAL και όλα τα IDLE UP! Oι ρυθμίσεις του μάνιουαλ ειναι πολύ γενικές και δε με 'βολεύουν'!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πετάμε ?
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #212 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 14:05:00 » |
|
Παιδιά έχω χάσει την μπάλα με τις ρυθμίσεις του ΤΙΤΑΝ!Αναφέρεται,αν είναι δυνατόν,τις δικιές σας!Θέλω περισσότερο τις αναλογίες ΤR.CURVE με μοίρες σε ρύθμιση καμπύλης 5 σημείων!Σε NORMAL και όλα τα IDLE UP! Oι ρυθμίσεις του μάνιουαλ ειναι πολύ γενικές και δε με 'βολεύουν'!
εγώ έβαλα τις ρυθμίσεις του μανουαλ και είναι μια χαρά τι ακριβλος δεν σε βολεύει εν πτήση?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
Δημήτρης Άρτα
|
 |
« Απάντηση #213 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 14:24:43 » |
|
Εχω πολυ ψηλα το χόβερ ανεβασμενες θερμοκρασιες λίγες στροφες στο στροφειο συντονισμους και μικρους χρόνους πτήσης!Αλλαξα τα σερβο και εχασα ολο το στησιμο που ειχα στο ελικόπτερο!Πεταει μεν αλλα . . . !
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πετάμε ?
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #214 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 15:23:59 » |
|
ΜΜΜΜΜ Εγω έχω αρχίσει απο ψήλα την pitch curve. Πεταει πιο σταθερα και χωρις κραδασμους... Δηλαδή δεν έχω ιδιαιτερα πολλές αρνητικες... -2 το πολυ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #215 στις: Τετάρτη, 28 Ιαν 2009, 12:28:19 » |
|
Και εγώ αλλαξα την μπουμα χθες και μου αλλαξε λιγο η συμπεριφορα.... Τελος παντων.... Ξερει κανεις τι ειναι αυτα??? Ειναι skids για mini T. http://helihoodsandgrafix.com.au/index.php?p=product&id=493&parent=23Επισης για canopy του mini κατι  Του Τ-rex δεν κανουν ε? Γιατι βλεπω οτι το Τ-ρεξ εχει πιο πολυ προωθηση...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #218 στις: Τετάρτη, 28 Ιαν 2009, 12:46:25 » |
|
 απλα θα ειναι υπερπροστατευτικος...!!! πανταζεσαι να κανει και παιδι? πανοπλια θα του φοραει το χειμωνα!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #219 στις: Τετάρτη, 28 Ιαν 2009, 12:58:31 » |
|
Εγω φταιω που δεν εχουμε δουλεια και τον  ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #221 στις: Τετάρτη, 28 Ιαν 2009, 13:17:24 » |
|
ΓΙατι βρε συ? Λογω βροχης η κατι αλλο?
Πες μας!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #222 στις: Τετάρτη, 28 Ιαν 2009, 13:24:47 » |
|
ανέβηκα στην καβαλα για κάτι μαθήματα.... λέω ok δεν gam.... δεν θα πάρω ελικόπτερο μαζί μου θα κάτσω 10 -15 μέρες....
περνανε 10 μέρες και παίρνει παράταση η "εκεταστικι" 2 εβδομάδες.....
τι κάνουμε τώρα? κατεβαίνω ζάκυνθο η μένω καβαλα και περιμένω???
θα κάτσω καβαλα αποφασίζω ένεκα του μεγάλου ταξιδιού και των άλλων......θεμάτων,....χάχα
περασαν 20 και μέρες.....δεν άντεξα....
περνώ τηλέφωνο τον ξάδερφο μου και του λέω τρέχα στο εργαστήριο μου πάρε την βαλίτζα με το ηλεκτρικό και στείλε την με μεταφορική.....
έλα όμως που οι αγρότες δεν είχαν την ίδια γνώμη με μένα.....
το έστειλε πριν από 9 μέρες.....και δεν έχει έρθει ακόμη!!!!!!!!
"γιαυτο" σας λέω....
χέστε μέσα! ο robie ψάχνει για αράχνες και εγώ χαζευω βίντεο στο youtube.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #223 στις: Τετάρτη, 28 Ιαν 2009, 13:31:00 » |
|
AAAAA Για αυτο ε? Ζηλιαρη..... Σημερα παντως εχει πολυ καλη μερα και θα παω για πτηση.............  ΠΟλυ καλα τα αραχνοSkids.... Με αναρτησεις για να κανει και αλματα....  Αν πας καθολου απο Franko's να δωσεις χαιρετισματα στο φιλο μου το Μακη το σερβιτορο απο εμενα.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|