|
Robie
|
 |
« Απάντηση #240 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 11:42:54 » |
|
Ερωτηση [/b] Κάτι πρεπει να εχει πάθει το μοτερ μου και ενω αρχιζει καλα στο μισο γκαζι αλλαζει ο ηχος και κανει σαν ανεμιστηρας. Μπορει να φταει και το Main Gear αλλα δεν νομιζω.... Κανενα καλό και φτηνο μπρασελακι απο ebay εχετε να προτεινεται η να παρω παλι το ιδιο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #241 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 11:46:04 » |
|
Ερωτηση [/b] Κάτι πρεπει να εχει πάθει το μοτερ μου και ενω αρχιζει καλα στο μισο γκαζι αλλαζει ο ηχος και κανει σαν ανεμιστηρας. Μπορει να φταει και το Main Gear αλλα δεν νομιζω.... Κανενα καλό και φτηνο μπρασελακι απο ebay εχετε να προτεινεται η να παρω παλι το ιδιο? και κάπου εδώ μπαίνει ο vtr και λέει.... e μια χαρά δουλεύει τότε!!!!που είναι το πρόβλημα???ότι είναι χειμώνας ακόμη?κράτησε το για το καλοκαίρι!  και δεν χτυπάς ένα σκορπιο μωρέ....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #242 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 11:54:09 » |
|
Ελα μωρε τι να το κανω? Ξερω γω.... Το 4400Kv να Κοιτάω ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #243 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 11:59:54 » |
|
επενδυση ρε συ... θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μια για πάντα και τώρα που είσαι στις αρχές δεν θα βάλεις τις καμπύλες σου στο 100%.... δεν χρειάζεταi κάποτε θα το πάρεις... άρα θα πληρώσεις και το άλλο και αυτό... οποτε πάρε μονο αυτό και τέλος....... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #244 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 12:11:10 » |
|
Γυρω στα 40 Εουρος το εχω βρει. Αλλα δεν ξερω τι μπορει να επαθε το παλιο..... Συνεβει τις προαλλες που το ειχα σηκωσει ψηλα το Mini και ψιλο φυσουσε και το επαιρνε ο αερας και ειπα να το κατεβασω και δεν κατεβαινε ομως γιατι εχω καμπυλη με -2 maximum αρνητικες οποτε καταλαβαινεις κατεβασα γκαζι και το ε/κ αρχισε να πεφτει σαν σκατο αφου δεν ειχε πολλες στροφες επειδη ειχα πολυ λιγο throttle και εκει προς το τελος του εδωσα τερμα γκαζι και το εσωσΑ αλλα αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος απο το γραναζι απο καπου εκει τελος παντων που εμοιαζε με ανεμιστηρα οπως ειπα, χαλασμενο κιολας μη σου πω. Να βγαλω τα γραναζια κατα τη γνωμη σου ή οχι . Γιατι ΒΑΡΙΕΜΑΙ να τα βγαλω και να μην εχουν τιποτα. Δεν εχουν τιποτα δλδ τα εξωτερικα δοντακια απο οτι βλεπω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #245 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 12:15:38 » |
|
ναι κάπου εκεί έχει φτηνό είναι για τέτοιο μοτέρ...
τι να σου πω....μπορεί να είναι κανένα ρουλεμάν που άρπαξε...
δεν ξέρω..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #246 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 12:19:27 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #247 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 12:25:40 » |
|
ρε συ μην ψάχνεσαι..τα έχει ο nem όλα και σε πολύ καλές τιμές....
εγώ θα έλεγα το 2221 -6 που είναι πύραυλος αλλα πολλοί βάζουν και το 2221-8 που είναι δυνατό αλλα όχι και τόσο γρήγορο...
το ένα είναι 4400κν το άλλο 3590κν...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #248 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 12:33:34 » |
|
Παιδια το -6 εχει πολλες στροφες και τραβαει και πολλα αμπερ. Οποτε θελει κανονικα και ποιο μεγαλο esc και κουραζει και τις μπαταριες. Καλο ειναι για σκληρο 3D. Eγω εχω το -8 στο 450αρι μου με το 40Α esc που ειχε πανω και 13αρι γραναζι και ειναι μια χαρα. Πυραυλος εγινε το μικρο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #249 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 13:28:18 » |
|
Ναι το βρηκα στο Nem δεν εχει και μεγαλη δαιφορα απο ebay ενταξει. Μονο που ειναι Out of stock και δεν νομιζω να περιμενω ποτε θα φερει.
Μα καλα μονο ο Nem φερνει τα scorpions? Ξερει κανεις αν εχει και Pinion μαζι ή αν κάνουν τα pinion του mini T. ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #250 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 14:05:47 » |
|
Οχι, δεν δινουν γραναζι μαζι με το μοτερ. Ο αξωνας των scorpions ειναι 3,17mm. Δεν θυμαμαι ποσο ειναι το μαμισιο του mini titan. Μετρισε τον με ενα παχυμετρο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #251 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 15:04:31 » |
|
Ναι το βρηκα στο Nem δεν εχει και μεγαλη δαιφορα απο ebay ενταξει. Μονο που ειναι Out of stock και δεν νομιζω να περιμενω ποτε θα φερει.
Μα καλα μονο ο Nem φερνει τα scorpions? Ξερει κανεις αν εχει και Pinion μαζι ή αν κάνουν τα pinion του mini T. ?
Εγω στο δικο μου εχω Scorpion ESC 45 Amp με το Scopion 2221-8 μοτερ και 11 γραναζι και για τις πορειες που κανω ειμαι πολυ ευχαριστημενος. το μαμα μοτερ εχει ιδιο παχος αξονα με το Scorpion οποτε ταιριαζουν τα γραναζια
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #252 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 15:09:22 » |
|
ΑΑΑΑΑ Μπραβο ρε Μπιλ Thanks, θα το παραγγειλω απο ebay γιατι εδω δεν το βρισκω. Το -8 αφου μου ειπατε οτι δεν θα εχω προβλημα με esc οπως το -12. Μονο να σιγουρευτω οτι φταιει αυτο και οχι το ρουλεμαν στo main gear..... Ουφ και βαριεμαι να το λυνω τωρα.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #253 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 15:30:55 » |
|
Για λασκαρε το μοτερ και απεμπλεξε το απο το κεντρικο γραναζι και βαλτο να δουλεψει στον αερα να δεις πως ακουγεται...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #254 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 16:05:42 » |
|
Ειπαμε.... σκατα ακουγεται. Μετα το μισο γκαζι δηλαδη. Στην αρχη δεν κανει ασχημο θορυβο.Μετα κανει σαν ανεμιστηρας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|