Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.695 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 15:22:54

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 15:22:54

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 13:59]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309695
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 153
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 109
    Συνολικά: 111
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 43 44 45 [46] 47 48 49 ... 53     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Thunder Tiger Μini Titan 325  (Αναγνώστηκε 145192 φορές)
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #675 στις: Σάββατο, 20 Ιουν 2009, 18:42:20 »

Εχθες ενω πεταγα το τιταν στα 9 λεπτα πτησης με εκοψε το esc,το αποτελεσμα ενα ωραιο autorotation.
    Eιχε 29 βαθμους .Μηπως λογο ζεστης με εκοψε.Να πω οτι ειχα 3.77v ανα στοιχειο.
    Καλυτερα να πεταω δυο 6 λεπτα?

γιωργο το ACE 40?
    γιατι αυτό δεν κόβει απότομα.....αλλα ριχνει τις στροφες για να κατευεις απ οτι θυμαμαι,....
    Ναι το ACE 40.
    Να πω οτι δεν ηταν υπερβολικα ζεστο.

εαν βαλεις ενα εξωτερικο ubec εχεις καθαρισει....το εχω κανει απο την αρχη χωρις να εχω τα προβληματα που λετε..και ειναι παντα παγωμενο...ασε που δουέυω ολο το χελι στα 6v Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Μηπως καμια παρεμβολη? Undecided
    Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    nnik
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #676 στις: Τρίτη, 14 Ιουλ 2009, 10:36:15 »

Παιδία γειά χαρά

σκέφτομαί πιθανώς να πάρω ένα από το εξής combo (προσυναρμολογημένο από αυτούς, λογω έλειψης εμπειρίας & χρόνου)

http://flying-hobby.com/catalog/product_info.php?cPath=3_116_220&products_id=4667

http://flying-hobby.com/catalog/product_info.php?cPath=3_116_220&products_id=3666

πώς σας φαίνονται από πλευράς σύνθεσης και τιμής? Θα είναι το 1ο μου ελικόπτερο (μετά το lama) απλά θα ήθελα να είναι σχετικά απροβληματιστο και σταθερό. Για το κατάστημα έχει κανείς κάποια αρνητική εμπειρία?

Ευχαριστώ
    Καταγράφηκε
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #677 στις: Τρίτη, 14 Ιουλ 2009, 11:03:35 »

Αυτό που βλέπω από μια ματιά που έριξα είναι ότι και οι δύο προτάσεις περιλαμβάνουν γενικά καλά πράγματα πάνω στο ελικόπτερο και μια σωστή τηλεκατεύθυνση η οποία θα σου μείνει και για άλλα μοντέλα θερμικά και ηλεκτρικά ελικόπτερα και αεροπλάνα σε αντίθεση με άλλα combo πακέτα που περιλαμβάνουν ότι σκουπίδι ή αρχαιολογία έχουν για ξεπούλημα.
       Αυτό βέβαια που θα χρειαστείς οπωσδήποτε κάποια στιγμή είναι ένας καλός φορτιστής για λίπο με μπάλανσερ γιατί οι φορτιστές των πακέτων συνήθως είναι κουκουνιάου. Επισης θα χρειαστείς και καναδυό επιπλέον καλές μπαταρίες.
    Καταγράφηκε
    Iakovos Ioannidis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #678 στις: Τρίτη, 14 Ιουλ 2009, 12:24:11 »

Παιδία γειά χαρά

σκέφτομαί πιθανώς να πάρω ένα από το εξής combo (προσυναρμολογημένο από αυτούς, λογω έλειψης εμπειρίας & χρόνου)

http://flying-hobby.com/catalog/product_info.php?cPath=3_116_220&products_id=4667

http://flying-hobby.com/catalog/product_info.php?cPath=3_116_220&products_id=3666

πώς σας φαίνονται από πλευράς σύνθεσης και τιμής? Θα είναι το 1ο μου ελικόπτερο (μετά το lama) απλά θα ήθελα να είναι σχετικά απροβληματιστο και σταθερό. Για το κατάστημα έχει κανείς κάποια αρνητική εμπειρία?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα και από εμένα.
    Στο πρώτο πακέτο ( http://flying-hobby.com/catalog/product_info.php?cPath=3_116_220&products_id=4667) είναι όλα υπερβολικά καλά και θα σου μείνουν. Προσωπικά... έχω ακριβώς τα ίδια...
    Ακριβώς όμως. Εκτός  βέβαια από το φορτιστή και τη μπαταρία. Όπως είπε και ο Blade, θα χρειαστείς καλύτερο φορτιστή.
    Για τη συγκεκριμένη μπαταρία δεν έχω ακούσει κάτι. Αλλά έτσι κι αλλιώς μία δε σου φτάνει. Όταν πάρεις άλλες θα δεις τι θα διαλέξεις.

Έχω μία ένσταση/συμβουλή. Η έκδοση που κοιτάς του mini titan είναι η SE (Special Edition) το οποίο όπως ξέρεις σημαίνει πως είναι πλήρως αναβαθμισμένη με αλουμίνιο και carbon. Είναι κατασκευασμένη για πολύ απαιτητικές πτήσεις και 3D. Αυτό δε σημαίναι πως δε μπορείς να το ρυθμίσεις να πετάει όπως η απλή έκδοση, αλλά σημαίνει πως σε κάθε πτώση, θα σπαταλάς πολύ περισσότερα χρήματα για επισκευές, μιας και τα αναβαθμισμένα ανταλλακτικά είναι πολύ πιο ακριβά.
    Δε θέλω να σου ρίξω το ηθικό, αλλά είναι 100% σίγουρο πως θα το σπάσεις. Τα ελικότπερα αυτά δεν έχουν καμία μα ΚΑΜΙΑ σχέση με τα co-axial (τύποθ LAMA δηλαδή). Στη θέση σου θα έπαιρνα την απλή έκδοση.

Για ότι χρειαστείς για το mini titan, ρώτα ότι θες όποτε θες. Το αγαπάω αυτό το μοντέλο!

PS: Από πού είσαι αν επιτρέπεται; Γιατί αν είσαι από βόρεια μπορούμε να τα πούμε και από κοντά.
    Καταγράφηκε

Trex600N // Raptor50Titan
    προς πώληση
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #679 στις: Τρίτη, 14 Ιουλ 2009, 13:02:45 »

Παιδία γειά χαρά

Ευχαριστώ

Καλησπέρα και από εμένα.
    Στο πρώτο πακέτο ( http://flying-hobby.com/catalog/product_info.php?cPath=3_116_220&products_id=4667) είναι όλα υπερβολικά καλά και θα σου μείνουν. Προσωπικά... έχω ακριβώς τα ίδια...
    Ακριβώς όμως. Εκτός  βέβαια από το φορτιστή και τη μπαταρία. Όπως είπε και ο Blade, θα χρειαστείς καλύτερο φορτιστή.
    Για τη συγκεκριμένη μπαταρία δεν έχω ακούσει κάτι. Αλλά έτσι κι αλλιώς μία δε σου φτάνει. Όταν πάρεις άλλες θα δεις τι θα διαλέξεις.

Έχω μία ένσταση/συμβουλή. Η έκδοση που κοιτάς του mini titan είναι η SE (Special Edition) το οποίο όπως ξέρεις σημαίνει πως είναι πλήρως αναβαθμισμένη με αλουμίνιο και carbon. Είναι κατασκευασμένη για πολύ απαιτητικές πτήσεις και 3D. Αυτό δε σημαίναι πως δε μπορείς να το ρυθμίσεις να πετάει όπως η απλή έκδοση, αλλά σημαίνει πως σε κάθε πτώση, θα σπαταλάς πολύ περισσότερα χρήματα για επισκευές, μιας και τα αναβαθμισμένα ανταλλακτικά είναι πολύ πιο ακριβά.
    Δε θέλω να σου ρίξω το ηθικό, αλλά είναι 100% σίγουρο πως θα το σπάσεις. Τα ελικότπερα αυτά δεν έχουν καμία μα ΚΑΜΙΑ σχέση με τα co-axial (τύποθ LAMA δηλαδή). Στη θέση σου θα έπαιρνα την απλή έκδοση.

Για ότι χρειαστείς για το mini titan, ρώτα ότι θες όποτε θες. Το αγαπάω αυτό το μοντέλο!

PS: Από πού είσαι αν επιτρέπεται; Γιατί αν είσαι από βόρεια μπορούμε να τα πούμε και από κοντά.
    Nομιζω οτι σε καλυψε πληρως ο Ιακοβος.
    Θα διαφωνισω σε κατι μονο,εγω σε συμβουλευω να παρεις το μινι τιταν se αν εχεις υπομονη και δεν βιαζεσαι δεν θα σπασεις ποτε.Εγω δεν το εχω σπασει ποτε.
    Καταγράφηκε
    papabill
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #680 στις: Τρίτη, 14 Ιουλ 2009, 14:51:36 »

υπαρχει και ο ασταθμητος παραγοντας.... βλεπε ESC, καμια βιδα , τρακαρισμα με αλλον, παρεμβολη...
    Καταγράφηκε

Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
    nnik
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #681 στις: Τρίτη, 14 Ιουλ 2009, 14:54:06 »

Giles, Ιάκωβε σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!

Ιάκωβε η παράμετρος που έθεσες με τα ανταλλακτικά είναι αρκετά σημαντική. Giles υπομονή έχω αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να το κρατήσω άθραυστο (ή με μικρές ζημιές) για αρκετό καιρό. Το απλό με την ίδια "καλή" σύνθεση (GY 401 κλπ) έχει 100 ευρώ λιγότερο. Οι τιμές πώς σας φαίνονται? Εγώ με μικρή σύγκριση που έκανα τις βλέπω καλές απλά φοβάμαι το (πιθανό) τελωνείο, θα προτιμούσα δηλαδή ευρώπη ή ελλάδα αλλά δεν είδα κάτι σε combo+συναρμολογημένο. Αν έχετε κάτι υπ όψιν σας, ευπρόσδεκτο.

Γενικά είμαι λίγο σε σύγχιση (αρχάριος+φυσει αναποφασιστος=ας τα να πάνε). Ξεκίνησα για BLADE 400 RTF που φαίνεται οι γνώστες να το θεωρούν καλό για την τιμή του (~400ευρώ ακόμηκαι σε ελλάδα) και για να πώ την αλήθεια το σκέφτομαι ακόμη σοβαρά. Μετά είδα προς mini titan που είναι (για τους γνώστες πάντα) προφανώς καλύτερό αλλά εξετάζω και το trex 450 pro  σε combo πάλι που είναι σε καλή τιμή (κατά τη γνώμη μου)

http://flying-hobby.com/catalog/product_info.php?cPath=3_286_287&products_id=4939

3D & απαιτητικές πτήσεις δεν βλέπω σύντομα και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έρθουν ποτέ, απλά θέλω ένα ελικόπτερο υπάκουο με "εύκολο" control (όσο εύκολο μπορεί να είναι ένα μή coaxial) που με υπομονή θα μου δώσει το μεγαλύτερο λόγο (ώρες πτήσης)/(ώρες επισκευών).

Ιάκωβέ είμαι στη Θεσ/νίκη. Σ ευχαριστώ για την προσφορά σου να βοηθήσεις από κοντά, μπορούμε να κανονίσουμε κάποια μέρα, αν και αυτό το διάστημα είμαι  λίγο πνιγμένος (αλλά κάτι θα γίνει).

Καταγράφηκε
    Iakovos Ioannidis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #682 στις: Τρίτη, 14 Ιουλ 2009, 16:02:52 »

Giles, Ιάκωβε σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!

Ιάκωβε η παράμετρος που έθεσες με τα ανταλλακτικά είναι αρκετά σημαντική. Giles υπομονή έχω αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να το κρατήσω άθραυστο (ή με μικρές ζημιές) για αρκετό καιρό. Το απλό με την ίδια "καλή" σύνθεση (GY 401 κλπ) έχει 100 ευρώ λιγότερο. Οι τιμές πώς σας φαίνονται? Εγώ με μικρή σύγκριση που έκανα τις βλέπω καλές απλά φοβάμαι το (πιθανό) τελωνείο, θα προτιμούσα δηλαδή ευρώπη ή ελλάδα αλλά δεν είδα κάτι σε combo+συναρμολογημένο. Αν έχετε κάτι υπ όψιν σας, ευπρόσδεκτο.

Γενικά είμαι λίγο σε σύγχιση (αρχάριος+φυσει αναποφασιστος=ας τα να πάνε). Ξεκίνησα για BLADE 400 RTF που φαίνεται οι γνώστες να το θεωρούν καλό για την τιμή του (~400ευρώ ακόμηκαι σε ελλάδα) και για να πώ την αλήθεια το σκέφτομαι ακόμη σοβαρά. Μετά είδα προς mini titan που είναι (για τους γνώστες πάντα) προφανώς καλύτερό αλλά εξετάζω και το trex 450 pro  σε combo πάλι που είναι σε καλή τιμή (κατά τη γνώμη μου)

http://flying-hobby.com/catalog/product_info.php?cPath=3_286_287&products_id=4939

3D & απαιτητικές πτήσεις δεν βλέπω σύντομα και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έρθουν ποτέ, απλά θέλω ένα ελικόπτερο υπάκουο με "εύκολο" control (όσο εύκολο μπορεί να είναι ένα μή coaxial) που με υπομονή θα μου δώσει το μεγαλύτερο λόγο (ώρες πτήσης)/(ώρες επισκευών).

Ιάκωβέ είμαι στη Θεσ/νίκη. Σ ευχαριστώ για την προσφορά σου να βοηθήσεις από κοντά, μπορούμε να κανονίσουμε κάποια μέρα, αν και αυτό το διάστημα είμαι  λίγο πνιγμένος (αλλά κάτι θα γίνει).

Φίλε μου καταλαβαίνω. Ο χρόνος με τις δουλειές είναι περιορισμένος.
    Πάντως μιας και είσαι Θεσσαλονίκη, σου προτέινω να δεις εδώ https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=10791.0 και να έρθεις μια Τετάρτη και αύριο αν μπορείς να τα πούμε από κοντά και να δεις και το mini titan από κοντά. Είναι όλα σε φάση παρέας τονίζω, εθελοντικά και χωρίς υποχρεώσεις και δημιουργήθηκε για να ενημερώνοντε και να έχουν υποστήριξη όσοι χρειάζοντε βοήθεια στο hobby αυτό. Με λίγα λόγια, ότι σου λέμε τώρα στο foroum, τα λέμε από κοντά και τα βλέπουμε επι τόπου πάνω στο μοντέλο.

Για το πακέτο αυτό τώρα (του mini titan) θεωρώ πως είναι πολύ καλή η τιμή! Δε θα απογοηευτείς με αυτό σίγουρα! Να ξέρεις όμως όπως και να έχει, πως ελικόπτερα αυτού του μεγέθους δεν είναι για εκμάθηση. Κι εγώ βέβαια με αυτό ξεκίνησα, αλλά απλά διαπίστωσα στην πορεία πως με ένα μεγαλύτερο θα είχα μάθει αυτά που ξέρω τώρα, πιο γρήγορα. Τα μεγάλα ελικόπτερα είτε θερμικά είτε ηλεκτρικά, λόγω αδράνειας (βάρους) είναι πολύ μα πολύ πιο εύκολα στην πτήση σε στάδια εκμάθησης. Σε αντίθεση με τα μικρά που είναι πολύ πιο νευρικά και ευαίσθητα στον αέρα. Από την άλλη φυσικά, αν μάθεις με μικρό, το μεγαλύτερο θα έρθει πολύ πιο άνετα στα χέρια σου.

Για 3D που λες ποτέ μην αποκλείεις τίποτα. Δε μιλάμε πάντα για τρελά πράγματα, αλλά να το κάνεις ένα loop ή roll ή flip, είναι πολύ πολύ όμορφο! Και φυσικά δε χρειάζεσαι την SE έκδοση για να τα κάνεις αυτά...

όποτε θες τα λέμε και από κοντά και αν μπορέσεις επαναλαμβάνω αύριο, πέρνα. Κατά τις 7 μαζευόμαστε.

Για το trex 450 ναι μεν είναι αποδεδειγμένα πολύ καλό, αλλά το mini titan είναι πάλι πιο σταθερό λόγω κατασκευής. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
    Καταγράφηκε

προς πώληση
    nnik
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #683 στις: Τρίτη, 14 Ιουλ 2009, 16:35:02 »

Ιάκωβε

σ ευχαριστώ για άλλη μιά φορά. Πολύ καλή η προσπάθεια με το club, μπράβο σας! Σίγουρα θα έρθω κάποια τετάρτη, θα προσπαθήσω και αύριο, να δώ αν θα τα καταφέρω. Μιά τελευταία ερώτηση, κλασική αρχαρίου. Όταν λές μεγάλα ελικόπτερα ποιά εννοείς? Μπορείς να μου δώσεις κάποια ονόματα, ηλεκτρικά πάντα. Τrex 600 ? Άλλα?

Νίκος

Καταγράφηκε
    Iakovos Ioannidis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #684 στις: Τρίτη, 14 Ιουλ 2009, 17:28:18 »

Για ηλεκτρικά μόνο
    το trex 500 και το 600 που ανέφερες, αλλά και τα μεγαλύτερα "αδέλφια" του mini titan, Raptor E620 SE και Raptor E550.
    Αυτά είναι τα ελικόπτερα που γνωρίζω, χωρίς να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλα.

http://www.helidirect.com/align-trex-500-c-1_29_221_659.hdx

http://www.thundertiger.com/product/4750-K.html

http://www.thundertiger.com/product/4730-K.html

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια για το heliclub. Απλά σχεδόν όλοι περάσαμε την φάση που ξεκινούσαμε το hobby και ψάχναμε βοήθεια (κι εγώ μαζί πριν ενάμιση χρόνο). Οπότε τώρα υπάρχει ένα μέρος για όλους! Κάτι σαν, ομάδα υποδοχής  Wink
    Καταγράφηκε

προς πώληση
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #685 στις: Τετάρτη, 15 Ιουλ 2009, 13:36:19 »

Eπισης δες και το hurricane 550 ειναι πολυ οικονομικο αλλα και καλο.
    http://www.hobbyworld.gr/shop/index1.html
    Καταγράφηκε
    nnik
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #686 στις: Τετάρτη, 15 Ιουλ 2009, 15:47:25 »

glies 202 σ ευχαριστώ. Τελικά όμως αποφάσισα και παρήγγειλα το blade 400 από Ελλάδα σε αρκετά καλή τιμή. Ο φόβος/μπελάς του τελωνείου αν έπαιρνα το mini titan combo από  Κίνα καθώς και η αρκετά χαμηλότερη τιμή του blade με έστρεψαν προς τα εκεί. Ελπίζω να μην έκανα κανένα σοβαρό λάθος. Ιδωμεν. Ισως το επόμενο να είναι ενα mini titan η το hurricane  .

Προς το παρόν αναμένω το δέμα Παρασκευή η Δευτέρα και προσπαθώ να στοκάρω σε κάποια βασικά ανταλλακτικά.
    Καταγράφηκε
    Iakovos Ioannidis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #687 στις: Τετάρτη, 15 Ιουλ 2009, 16:40:29 »

Ok φίλε! Με γεια!!!
    Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε! Και επειδή θέλω πολύ να το δω το blade από κοντά... ελπίζω να βρεθούμε! Είτε heliclub είτε εκτός!!! Τα λέμε!  Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

προς πώληση
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #688 στις: Τετάρτη, 15 Ιουλ 2009, 16:47:55 »

Καλες πτησεις.
    Καταγράφηκε
    newbie
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #689 στις: Τετάρτη, 15 Ιουλ 2009, 17:53:11 »

nnik με γεια το πετούμενο. 

Θα περιμένουμε την επόμενη Τετάρτη να μας το δείξεις από κοντά  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 43 44 45 [46] 47 48 49 ... 53     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Thunder Tiger Μini Titan 325
    Μεταπήδηση σε: