Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.824 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 01:55:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 01:55:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 23:54]

από UH-1H
    [Χθες στις 23:36]

από 0 teo
    [Χθες στις 23:04]

από dominicm
    [Χθες στις 18:55]

[Χθες στις 12:40]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309824
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 156
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 126
    Συνολικά: 128
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Τα φωτα σας για το ebay!!  (Αναγνώστηκε 6587 φορές)
    sotiris N
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Κυριακή, 28 Σεπ 2008, 21:31:05 »

Καλησπέρα σε όλους! τα αγγλικά μου είναι χάλια και θέλω επεξήγηση για το πως λειτουργεί το e bay. π.χ η ώρα που αναγράφεται σε κάθε προϊόν τι σημαίνει; ή το πλαίσιο για την τιμή που λέει να βάλουμε τι είναι;

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 28 Σεπ 2008, 21:39:04 »

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=4443.0
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

akritas
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 28 Σεπ 2008, 23:03:41 »

βασικα θα πρεπει να κανεις εγγραφη στο ebay

μετα να κανεις και μια εγγραφη στο paypal  βαζονtας μια καρτα (visa, mastercard....) ωστε να πληρωνεις με paypal

ειναι απολυτα ασφαλες..

τωρα για την σελιδα....   

Current bid:   US $    ( βλεπεις το ποσο που ειναι αυτη την στιγμη η δημοπρασια.)

αν εχει (buy now ) μπορεις να το παρεις αμεσος στην τιμη που το εχει βαλει ο πολητης.

Your maximum bid: (βαζεις το ποσο που πιστευεις οτι μπορει να κερδισεις, φισικα να ειναι πιο πανω απο το current bid)

End time:   Oct-01-08 17:26:32 PDT (3 days 4 hours)  (βλεπεις ποσος χρονος απομενει για την λιξει της δημοπρασιας)

Shipping costs:   (τα μεταφορικα που θελει ο πολητης )

Ships to:   Worldwide  (σου λεει αν το στελνει σε ολο τον κοσμο.. εδω γραφει Worldwide ,οποτε οκ)

Item location:   ( την τοποθεσια απο οπου στελνει ο πολητης το αντικιμενο)

History:   (εδω βλεπεις ποσες προσφορες υπαχουν)

High bidder:   (εδω πιος ειναι αυτην την στιγμη πρωτος , που εχει δωσει την μεγαλυτερη προσφορα)

στα δεξια βλεπεις τα στοιχεια του πολητη ποσες αξιολογισεις εχει και  ποσο της % θετικες αγιολογισεις εχει παρει...

εγω αγοραζω απο το ebay απο το 2003

εχω κανει πανω απο 600 αγορες ως  τωρα και δεν εχω χασει τιποτα.

παντα πληρωνω με paypal.

Καταγράφηκε

AVANT aurora
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 28 Σεπ 2008, 23:15:09 »

Thumbs up
    Καταγράφηκε

sotiris N
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 29 Σεπ 2008, 00:22:02 »

βασικα θα πρεπει να κανεις εγγραφη στο ebay

μετα να κανεις και μια εγγραφη στο paypal  βαζονtας μια καρτα (visa, mastercard....) ωστε να πληρωνεις με paypal

ειναι απολυτα ασφαλες..

τωρα για την σελιδα....   

Current bid:   US $    ( βλεπεις το ποσο που ειναι αυτη την στιγμη η δημοπρασια.)

αν εχει (buy now ) μπορεις να το παρεις αμεσος στην τιμη που το εχει βαλει ο πολητης.

Your maximum bid: (βαζεις το ποσο που πιστευεις οτι μπορει να κερδισεις, φισικα να ειναι πιο πανω απο το current bid)

End time:   Oct-01-08 17:26:32 PDT (3 days 4 hours)  (βλεπεις ποσος χρονος απομενει για την λιξει της δημοπρασιας)

Shipping costs:   (τα μεταφορικα που θελει ο πολητης )

Ships to:   Worldwide  (σου λεει αν το στελνει σε ολο τον κοσμο.. εδω γραφει Worldwide ,οποτε οκ)

Item location:   ( την τοποθεσια απο οπου στελνει ο πολητης το αντικιμενο)

History:   (εδω βλεπεις ποσες προσφορες υπαχουν)

High bidder:   (εδω πιος ειναι αυτην την στιγμη πρωτος , που εχει δωσει την μεγαλυτερη προσφορα)

στα δεξια βλεπεις τα στοιχεια του πολητη ποσες αξιολογισεις εχει και  ποσο της % θετικες αγιολογισεις εχει παρει...

εγω αγοραζω απο το ebay απο το 2003

εχω κανει πανω απο 600 αγορες ως  τωρα και δεν εχω χασει τιποτα.

παντα πληρωνω με paypal.

akrita σ' ευχαριστω πολυ η βοηθεια ειναι τεραστια!!
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 29 Σεπ 2008, 10:08:27 »

Σωστα τα είπαν οι συνάδελφοι e-bayers.

Θα ήθελα να συμπληρώσω δύο σημεία που είναι συνήθως άγνωστα στους νέους e-bayers.

Το ποσόν που δηλώνουμε στον πλειστηριασμό ενός προϊόντος είναι το μέγιστο ποσόν που είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε γι' αυτό. Δεν σημαίνει ότι υποχρεωτικά θα το πληρώσουμε. Το ποσό αυτό παραμένει κρυφό απ' όλους.
    Αν κάποιος μας ξεπεράσει, και υπάρχει χρόνος (έως και ένα δευτερόλεπτο πριν κλείσει η δημοπρασία) μπορούμε να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο την μέγιστη προσφορά μας. Αλλιώς δεν το συζητάμε.
    Οσο όμως η τρέχουσα τιμή πώλησης είναι χαμηλότερη από την προσφορά μας, αυτή την χαμηλή τιμή θα πληρώσουμε, αν τελικά παραμείνουμε πλειοδότες.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος βλέπει την τρέχουσα τιμή πώλησης, και κάνει τις δικές του προσφορές, χωρίς να γνωρίζει την δική μας προσφορά.
    Για κάθε νέα προσφορά αυξάνει και η τιμή πώλησης, κατά το σκαλοπάτι που ισχύει για την περιοχή της τιμής. Αλλο είναι το σκαλοπάτι στην περιοχή των $25, άλλο στην περιοχή των $50, άλλο στην περιοχή των $100, άλλο στην περιοχή των $500, άλλο στην περιοχή των $1000 κ.ο.κ.

Η δική μας προσφορά είναι σαν κουμπαράς. Κάθε φορά που προσφέρει ένας άλλος λίγο παραπάνω από την τρέχουσα τιμή πώλησης, ανοίγει αυτόματα ο κουμπαράς μας και ξανακάνει αυτόματα νέα προσφορά για εμάς, όσο το ισχύον σκαλοπάτι τιμής.

Ετσι πάντα, όσο είμαστε πλειοδότες, θα παραμένουμε πλειοδότες και νικητές, και η τελική τιμή θα διαμορφωθεί από την προσφορά του δεύτερου στην σειρά (καθ' ύψος προσφοράς) προσφέροντος.

Ενα άλλο θέμα που χρειάζεται ανάλυση είναι το : "Second Chance Offer".
    Εστω ότι κάποιος άλλος κερδίζει το αντικείμενο που μας ενδιέφερε, αλλά δεν θέλει να το αγοράσει. Τότε ο πωλητής έχει το δικαίωμα να κάνει επίσημη προσφορά στον δεύτερο στη σειρά πλειοδότη, αν θέλει να το αγοράσει.
    Εγώ πάντα αρνούμαι να πάρω αντικείμενο με "δεύτερη ευκαιρία" γιατί πιστεύω ότι υπάρχει μία μικρή απάτη πίσω από την "δεύτερη ευκαιρία".

Και εξηγούμαι.
    Πολλές φορές ο πωλητής έχει δύο ή τρία ή περισσότερα όμοια αντικείμενα. Αν το γνωρίζουμε, δεν θα χτυπηθούμε για να αποκτήσουμε το "μοναδικό" όπως πιστεύουμε αντικείμενο, δύο ενδιαφερόμενοι με υψηλές προσφορές. Θα αφήσουμε να πάρει ο πρώτος σε χαμηλή τιμή, μετά ο δεύτερος σε χαμηλη τιμή κ.ο.κ.

Επειδή όμως δεν το ξέρουμε η τιμή ανεβαίνει ψηλά. Και για τον πρώτο και για τον δεύτερο. Ετσι ο πωλητής έχει καλό κέρδος, με ένα σμπάρο δύο τριγώνια όπως λέει και η παροιμία. Πιστεύει ότι ο δεύτερος, απογοητευμένος που δεν το κέρδισε με την πρώτη, θα το αγοράσει τώρα στην μέγιστη τιμή που είχε προσφέρει. Που αν ήξερε ότι υπάρχει και άλλο όμοιο αντικείμενο δεν θα την είχε προσφέρει.

Ενα ακόμα τέχνασμα που με κάνει αρνητικό για "δεύτερη ευκαιρία" είναι η περίπτωση ο πωλητής μέσω άλλου ονόματος/λογαριασμού, να κάνει προσφορές στο δικό του αντικείμενο, ώστε να ξεσκεπάσει την μεγαλύτερη τιμή προσφοράς. Ως πλειοδότης αυτός αρνείται να το αγοράσει, κανείς δεν του κάνει ένσταση, και επανέρχεται σε εμάς, που είμαστε οι δεύτεροι σε σειρά πλειοδότες, να μας το προσφέρει στην υψηλή τιμή που είχαμε βάλει, πιστεύοντας ότι δεν θα φθάσει ποτέ τόσο ψηλά.

Αν θυμηθώ και άλλες λεπτομέρειες θα επανέλθω.

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    sotiris N
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 29 Σεπ 2008, 19:50:46 »

Κύριε Γιαννη ειστε μετρ στο ειδος!!! σας παρακαλω οτι γνωριζεται να μας το παραθεσετε ωστε να μαθουμε οι νεοτεροι.
    Καταγράφηκε
    niavet2001
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 1 Οκτ 2008, 18:11:54 »

paidia ego exo kanei egrafi sto e-bay edo kai ena mina alla akoma den mou exei erthei afto "You're not enjoying the benefits of being part of eBay's worldwide community of buyers and sellers. Confirm your registration now and you can start buying immediately."  alla otan pao stin selida gia na kano confirmation mou zitaei kai ena "Confirmation code" pou tha eprepe na mou eixe apostalei.Omos den mou exei apostalei pote afto.tou zitao na mou to ksanastilei opos leei kapou alla akoma tipote.Afto epanalamvanete 10-15 meres tora.
    Gnorizei kapios kati ?
    Efxaristo
    Καταγράφηκε
    HarrisPat
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 1 Οκτ 2008, 18:40:18 »

Στην πιστωτική που δήλωσες κατά την εγγραφή  σου έχει κρατήσει 2 η 3€ .
    Στην αιτιολογία της κράτησης αυτής υπάρχει ένα νούμερο. Τα τέσσερα τελευταία νούμερα είναι ο κωδικός  που σου ζητάει.
    Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής θα σου επιστραφούν και τα 3€.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 1 Οκτ 2008, 19:33:04 »

Στην πιστωτική που δήλωσες κατά την εγγραφή  σου έχει κρατήσει 2 η 3€ .
    Στην αιτιολογία της κράτησης αυτής υπάρχει ένα νούμερο. Τα τέσσερα τελευταία νούμερα είναι ο κωδικός  που σου ζητάει.
    Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής θα σου επιστραφούν και τα 3€.

Το ξαναλέω με δικά μου λόγια.
    Στον πρώτο έντυπο λογαριασμό της κάρτας σου που θα λάβεις, θα δείς μία εγγραφή PAYPAL με χρέωση 2 ή 3Ευρώ και δίπλα τον τετραψήφιο αριθμό που θα καταχωρήσεις στο πεδίο που σου τον ζητάει.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 1 Οκτ 2008, 21:35:00 »

Νά πώ κάτι πάνω σέ αυτό.
    Τό σύστημα με τό τετραψήφιο κωδικό του pay pal, μάλλον ξεκίνησε πρόσφατα.

Προφανώς αλλάξανε δικλίδες ασφαλείας. Οταν πρίν από περίπου ένα χρόνο που πρωτοέβγαλα κάρτα για αγορές από εξωτερικό, και για μέχρι πρίν από ενάμισυ με δύο μήνες δέν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Οταν κάποια στιγμή πήγα να κάνω αγορά από εξωτερικό, τότε έσκασε το μήνυμα με τόν τετραψήφιο κωδικό.
    Βέβαια εγώ με τα φτωχά μου αγγλικά, έβλεπα μέν ότι ζητάει τέσσερα ψηφία, αλλά δέν γνώριζα που θα τα βρώ.

Ετσι λοιπόν άρχισα να πατάω στήν τύχη, όσπου μετά από τρείς αποτυχημένες ενέργειες ή κάρτα κλείδωσε.
    Καί μου έβγαλε  μήνυμα ότι πλέον ή κάρτα μου δέν αναγνωρίζεται απο τό pay pal.

Ετσι λοιπόν πήγα στήν τράπεζα και αντικατέστησα τήν κάρτα. Πέρασα λοιπόν τα καινούργια στοιχεία τής κάρτας στό
    pay pal, καί έτσι έκανα τήν αγορά που είχα προγραμματίσει.

Προσέξτε τώρα τί γίνεται. Στό καπάκι μετά από 2 μέρες ξεκινάω να κάνω άλλη αγορά.
    Μέ τήν καινούργια κάρτα (που ανέφερα πιό πάνω). Και μόλις μπαίνω στο pay pal για να ολοκληρώσω τήν συναλλαγή πάλι τρώω πόρτα από τό bay bal, και μου ζητάει πάλι κωδικούς.

Εγραφε μέν ότι θα μου στείλει τους κωδικούς σέ 2-3 εργάσιμες μέρες. Αλλά τίποτα. Εμπαινα στο pay pal μήπως μου έχει στείλει κωδικούς τίποτα......... Εμπαινα στό mail μου μήπως θα τους έστελνε εκει, τίποτα............

Πουθενά κωδικοί. Οί μέρες περνούσαν, αλλά κωδικοί τίποτα.......

Τά παίρνω στήν κράνα, ξαναπατάω στήν τύχη νούμερα, μου ξανακλειδώνει ή κάρτα, και μου έρχεται μήνυμα
    απο το pay pal, ότι ή κάρτα δεν αναγνωρίζεται πλέον απο τό pay pal.

Πώ πώ λέω, να δείς που κάποιος χάκερ έχει μπεί μέσα, και μου υποκλέπτει πληροφορίες......

Τί νά κάνω πάω πάλι στήν τράπεζα και αλλάζω πάλι τήν κάρτα. Ξαναπερνάω τα καινούργια στοεχεία τής κάρτα και όλα ο.κ

Αυτή τήν φορά όμως, μού έρχεται στό καπάκι μήνυμα ότι για να ολοκληρωθεί ό λογαρισμός μου και να είναι ή κάρτα εντάξει πρέπει να πληκτρολογήσω τά τέσσερα ψηφία του pay pal. Αντε πάλι λέω. Κάτι γίνεται.......δέν μπορεί.

Αυτή την φορά όμως δέν κάνω καμία κινηση. Τό απόγευμα παίρνω τον γαμπρό μου, και τού λέω τήν ιστορία.

Ερχεται από το σπίτι, φτιάχνω καφέ και ξεκινάμε να δούμε που είναι αυτοί οι κωδικοί. Α..........ρε τί κάνουν τα εγγλέζικα....

Κάποια στιγμή μου λέει.......Ρέ ζώο...........οι κωδικοί που ψάχνεις, τους έχει στείλει τό pay pal, στήν τράπεζα με τήν οποία έχεις συναλλαγές..... Cheesy Cheesy Cheesy        Τά είδα όλα...... Στό ουρανό τούς έψαχνα στήν τράπεζα τους βρήκα...... idiot2

Πράγματι παίρνω στήν τραπεζά μου και όντως είχαν έρθει 3-4 διαφορετικοί κωδικοί. Τί γίνεται όμως.......

Αυτοί οι κωδικοί ήταν για τίς προηγούμενες κάρτες, οί οποίες είχαν πλοκαριστεί. Οπότε ήταν άχρηστοι.

Υπομονετικά λοιπόν περίμενα 2 ημέρες καί ναίιιιιιιιιι ήρθαν οι κωδικοί για τήν τελευταία κάρτα. Καί ναί επιτέλους όλα ο.κ.

Γιά όσους λοιπόν ίσως ψάχνουν κωδικούς, να απευθύνονται στήν τράπεζά τους......

Βέβαια όλο το παραπάνω κατεβατό μάλλον ισχύει για παλιούς συνδρομητές του pay pal.
    Γιατί από ότι διαβάζω, τώρα έρχονται με την εγγραφή. Οπότε όλα καλά.....
    Καταγράφηκε

Kiril
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 1 Οκτ 2008, 22:07:48 »

Παράθεση
    Τό σύστημα με τό τετραψήφιο κωδικό του pay pal, μάλλον ξεκίνησε πρόσφατα.

Μαλον κατι εχουμε μπερδεψει.
    Και στην δικια μου εγραφη κανα δυο χρονια πριν 4ψηφιο κωδικο χρησιμοποιησα.
    Απλα με τον 4ψηφιο κωδικο γινεσαι verified και μπορεις πλεον να αγοραζεις.
    Ο αδερφος μου που ενεργοποιησε καρτα πριν ενα μηνα εκανε ακριβως την ιδια
    διαδικασια με εμενα και αγοραζει πλεον και αυτος μεσω paypal.
    Αρα...
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 1 Οκτ 2008, 22:37:12 »

Φίλε Kiril, μπορεί να είναι και έτσι.

Πάντως σε εμένα προσωπικά, από τότε που έχω κάνει εγγραφή στό pay pal,
    αντιμετώπισα πρόβλημα λόγω κωδικού μόλις πριν 2 μήνες περίπου...
    Στό χρόνο αυτό έχω κάνει πλέον τών 40 αγορών από ίντερνετ, από διάφορα καταστήματα.

Εκτός καί άν παίζει κάτι, αναλόγως με ποιά τράπεζα συνεργάζεσαι...
    Καταγράφηκε

Serafim
    Administrator

« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 1 Οκτ 2008, 22:56:40 »

Καλησπέρα κι από μένα

Πραγματικά η διαδικασία επιβεβαίωσης με τον τετραψήφιο κωδικό είναι παλιά, την έκανα κι εγώ πριν 3-4 χρόνια που γράφτηκα.  Δεν είναι υποχρεωτικό να την κάνεις με το που θα γραφτείς, και χωρίς αυτή σου δίνει ένα όριο που μπορείς να ξοδέψεις.  Μετά όμως πρέπει να γίνει.  Νομίζω ότι το όριο αυτό ήταν $100 τότε.  Απ' ότι διάβασα λίγο στο help του Paypal αυτό το όριο μάλλον δεν είναι σταθερό και εξαρτάται από διάφορα πράγματα.  Βέβαια vtr στην περίπτωσή σου οι 40 αγορές φαντάζομαι ότι ήταν ένα σεβαστό σύνολο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άργησαν τόσο να σου ζητήσουν verification.  Αλλά κάποια εξήγηση θα υπάρχει, συνήθως δεν κάνουν τέτοια λάθη.  Επειδή το link δεν παίζει , στην σελίδα του Paypal γράφει:

Question : Do I have to link and confirm my debit or credit card before I send money?

Answer :  To see if you can send money before you link and confirm your card, view your sending limit on the Limits page.

Here's How:

1. Click My Account.
           2. Click View Limits next to your balance information.
           3. Your remaining sending limit is listed under the Sending Limit heading.

Το σίγουρο είναι ότι η διαδικασία πρέπει να γίνει κάποια στιγμή, και από την στιγμή που δεν κοστίζει τίποτα καλό είναι να την κάνεις από την αρχή.  Ειδικά αν έχεις web banking μπορείς να δεις τον τετραψήφιο μετά από μερικές ώρες χωρίς να πάρεις καν τηλέφωνο στην τράπεζα.

Μάλιστα κάπου είχα διαβάσει που γράφανε να μην παίρνεις τηλέφωνο αλλά να περιμένεις τον λογαριασμό, μάλλον είχαν κάνει παράπονα οι τράπεζες γιατί τους έχουν ζαλίσει  Grin

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 1 Οκτ 2008, 23:24:35 »

Φίλε Serafim, πράγματι το ποσό είναι σεβαστό σάν σύνολο, αλλά τμηματικά οι αγορές ήταν μικρές.
    Τής τάξεως τών 40 - 60 -  100 -  άντε το πολύ 120 δολαρίων.

Εκτός αυτού έχω εξυπηρετήσει και φίλους μέ τήν κάρτα μου.

Εκτός από κανένα δυό φορές που φύγαμε λίγο παραπάνω από τά 200 κάτι δολάρια.

Επαναλαμβάνω ότι δέν γνωριζω αγγλικά, παραγγέλνω μηχανικά (αυτό δεν είναι και τρομερό), και ευτυχώς ποτέ δέν έχασα δέμα. Η τύχη του αρχάριου...... Grin Grin Grin Grin

Παρέθεσα απλά τό πόστ, γιατί όπως είπα δέν είχα ποτέ πρόβλημα με κωδικούς.

Απλά με τήν λογική είπα, ότι αφού εγώ δέν άλλαξα τράπεζα, δέν άλλαξα κάρτα, δέν άλλαξα στοιχεία δικά μου δέν έκανα κάτι το διαφορετικό, πώς ξαφνικά μου ζητάει κωδικούς.

Γιάυτό είπα μήπως είναι καινούργιο τό σύστημα με τούς κωδικούς..... Azn
    Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Τα φωτα σας για το ebay!!
    Μεταπήδηση σε: