φιλε μου καλησπερα...βλεπω ενα καρω απαντησεις στο θεμα σου,αλλα χωρις να σου λυσουν το προβλημα σου.ρωτας τι να παρεις καλυτερα,και ολοι λενε τι τους αρεσει..
λοιπον το θεμα δεν ειναι τι μου αρεσει εμενα αλλα τι αξιζει να παρεις για να σε καλυψει
εχω spectrum και ειμαι ευχαριστημενος,αλλα το θεμα δεν ειναι εκει..
1.απο θεμα παρεμβολων,δεν υπαρχει κανενα προβλημα οτι και να παρεις..(ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟS ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 2.4 MHZ)
2.Η SPECTRUM ΕΧΕΙ ενα προβλημα,που αν το προσεξεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα..ειναι το θεμα του voltage drop.τι σημαινει αυτο?οτι εαν για καποιο λογο ο δεκτης τραβηξει ρευμα,και δεν καλυψει η μπαταρια που εχεις βαλει,κλειδωνει για καποια δευτερολεπτα,μεχρι να ξαναβρει τον πομπο και να κλειδωσουν παλι.καταλαβαινεις οτι περναει καποιος χρονος.εαν εισαι ψηλα,εχει καλως μπορει να σωθεις εαν εισαι χαμηλα,τοτε βοηθεια σου...αυτο δεν σημαινει οτι εχει προβλημα η spectrum ok?προβλημα εχει το μυαλο μας καμμια φορα που δεν προσεχουμε για να εχουμε..

3.εαν αποφασισεις τι θα παρεις καλα θα ειναι να παρεις η spektrum dx7 η futaba 7c.ο λογος ειναι οτι περα απο το 1 εχτρα καναλι που θα εχεις,εχουν και ποιο καλο μενου,που σημαινει οτι θα σε βοηθησει να παραμετροποιησης περισοττερο το μοντελο σου με την κατευθυνση..
4.η spektrum στην συσκευασια την εχει 4 servo ds821 που κανουν εαν εχεις ελικοπτερο μεχρι 30αρι,ενω εαν εχεις 50αρι βαζεις μονο στο γκαζι,εαν παρεις futaba κανουν μονο γι αεροπλανο
5.η futaba εχουν αναφερει προβληματα,οτι εχουν βρεθει να παρεμβαλουν 2 δεκτες μεταξυ τους απο ενα πομπο,αλλα ειπαν οτι ηταν θεμα προγραμματισμου απο το εργοαστασιο
6.απο κει και μετα ειναι θεμα τιμης,τι σε συμφερει εσενα,,οτι και να παρεις να ξερεις οτι εχεις απο πισω 2 εταιρειες δυνατες στο χωρο με μεγαλη εμπειρεια
η επιλογη ειναι δικη σου...