|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #225 στις: Κυριακή, 1 Μαρ 2009, 21:20:04 » |
|
α και απο οτο εχω ακουσει πιανει γυρω στα 150 -200 μετρα σημερα επειδη εσπασα την κεραια την αλλαξα με την κεραια του πρωην ελικο μου αλλα ηθελε πατενετα λες να υπαρχει προβλημα;
εσπασες την κεραια της τ/κ;;; WOW μπραβο, πως τα καταφερες Για εξω δεν ειναι το ελικοπτερο,,μονο αν εχει απνοια κατι που ειχε σημερα και το πεταξα.... δΕΝ ειναι δυσκολο αν παει μακρια να το φερω σε μενα απλα αμα φυσηξει λιγο θα δυσκολευτει αλλα μπορει και να μην γυρισει και να το παρει μακρια...εξαρταται η ταχυτητα του ανεμου. Για συμβουλες τι ακριβως θες;;; για την πτηση ή για την τοποθετηση αναβαθμισεων;; εχω αναλογο ποστ αν θες στο θεμα για το λαμα με τις αναβαθμισεις,,
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
what the fuck...γιατί δεν πετάει :p
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #226 στις: Κυριακή, 1 Μαρ 2009, 21:25:52 » |
|
χαρα στη χαρα που ειχα γιατι πεταξα την αφησα και εκατσα και εσπασε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Someone said that flying is only for gods But if he was here he would say that flying with a little technique is for human too
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #227 στις: Δευτέρα, 2 Μαρ 2009, 08:13:11 » |
|
Γεια  Αμα μπορεις πες μου κανα δυο κολπα για καλυττερη πτηση κα ποια ειναι οι βασικες αναβαθμισεις που πρεπει να κανω ωστε να πετα καλυτερα ευχαριστω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Someone said that flying is only for gods But if he was here he would say that flying with a little technique is for human too
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #228 στις: Δευτέρα, 2 Μαρ 2009, 12:35:33 » |
|
Γεια  Αμα μπορεις πες μου κανα δυο κολπα για καλυττερη πτηση κα ποια ειναι οι βασικες αναβαθμισεις που πρεπει να κανω ωστε να πετα καλυτερα ευχαριστω  Απο θέμα αναβαθμίσεων διάβασε το ποστ του εχω κάνει εδώ.. https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=4922.msg83795#msg83795Τώρα στο θέμα πτήσης επειδή δεν ξέρω σε τι επίπεδο βρίσκεσαι θα σου πω τα βασικα. Κατά την απογείωση όταν ανοίγεις το γκάζι και βλέπεις ότι σου φεύγει προς μια μεριά τότε το διορθώνεις αμέσως με το δεξί στικ. Το ελικόπτερο πάνω απο το ένα μετρό έχει καλύτερη ισοροπία καθώς δεν το επηρεάζει η δίνη απο τους έλικες. Φρόντισε να μαθεις να το χειρίζεσαι πρώτα με την ουρά προς εσένα και έπειτα με τη μύτη προς εσένα όπου σε τέτοια θέση οι κινήσεις των στικ δίνουν αντίθετη κίνηση στο ελικόπτερο. Θέλει απαλες κινήσεις για να το μαθεις..αργότερα μπορείς να του κάνεις και απότομες κινήσεις αφού θα το έχεις μαθεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LELE
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #229 στις: Δευτέρα, 2 Μαρ 2009, 12:57:58 » |
|
ρε φιλε αυτή την ερώτηση την έχω κάνει σε πόσους και δεν έχουν απάντηση..αν μπορείς "βοθισε" με λοιπόν την ώρα που t πετάω στον αέρα κάνει κάτι μικρό διακοπές giat λες?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #230 στις: Δευτέρα, 2 Μαρ 2009, 13:17:18 » |
|
ρε φιλε αυτή την ερώτηση την έχω κάνει σε πόσους και δεν έχουν απάντηση..αν μπορείς "βοθισε" με λοιπόν την ώρα που t πετάω στον αέρα κάνει κάτι μικρό διακοπές giat λες?
σου εχω απαντήσει σε ένα θέμα που με ρώτησες..κανε αυτό που σου απάντησα και αν στο ξανακάνει πες μου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #231 στις: Δευτέρα, 2 Μαρ 2009, 14:09:14 » |
|
Γεια  Αμα μπορεις πες μου κανα δυο κολπα για καλυττερη πτηση κα ποια ειναι οι βασικες αναβαθμισεις που πρεπει να κανω ωστε να πετα καλυτερα ευχαριστω  Απο θέμα αναβαθμίσεων διάβασε το ποστ του εχω κάνει εδώ.. https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=4922.msg83795#msg83795Τώρα στο θέμα πτήσης επειδή δεν ξέρω σε τι επίπεδο βρίσκεσαι θα σου πω τα βασικα. Κατά την απογείωση όταν ανοίγεις το γκάζι και βλέπεις ότι σου φεύγει προς μια μεριά τότε το διορθώνεις αμέσως με το δεξί στικ. Το ελικόπτερο πάνω απο το ένα μετρό έχει καλύτερη ισοροπία καθώς δεν το επηρεάζει η δίνη απο τους έλικες. Φρόντισε να μαθεις να το χειρίζεσαι πρώτα με την ουρά προς εσένα και έπειτα με τη μύτη προς εσένα όπου σε τέτοια θέση οι κινήσεις των στικ δίνουν αντίθετη κίνηση στο ελικόπτερο. Θέλει απαλες κινήσεις για να το μαθεις..αργότερα μπορείς να του κάνεις και απότομες κινήσεις αφού θα το έχεις μαθεις. Σε ευχαριστω πολυ μολις δοκιμασα να πεταξω οπως μου ειπες και πραματι πολυ καλυτερα.Ειχα ενα συμα 9093 σκετη μ@...@....@ οποιος το ανακαλυψε ουτε να σηκωθει απο το εδαφος δεν μπορουσε και με πιασε  και πηρα λαμα.Μια ερωτηση πεταει χωρις ουρα γιατι την κατραπωσα σε ενα τοιχο και τωρα την κολλαω  Πηγα να κανω μανουβρα (τι την ηθελα ουτε να πεταω δεν ξερω  )και γυρισε αναποδα και με φορα χτυπησε κατω  (καπως πολυ θαρρος πηρα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
AlexVag
|
 |
« Απάντηση #232 στις: Δευτέρα, 2 Μαρ 2009, 14:16:17 » |
|
πεταει και χωρις ουρα αλλα ειναι σαν μυγα  και επειδη αλλαζει το κεντρο βαρους θελει τριμαρισμα...παρε την ελαστικη ουρα που δεν σπαει με τιποτα...μεχρι να παρεις αλλη καλυτερα κολλα αυτην για να μην χρειαζεται να το τριμαρεις μιας και εισαι αρχαριος...στα εκπαιδευτικα η εμφανιση δεν μετραει  Καλες πτησεις
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #233 στις: Δευτέρα, 2 Μαρ 2009, 17:16:33 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LELE
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #234 στις: Δευτέρα, 2 Μαρ 2009, 17:29:33 » |
|
ναι σκοπός είναι όμως να μην πάω και αγοράσω τσάμπα τους κρυστάλλους όσο και φτηνή και να είναι..γιατί t έχω ένα μηνα ακριβώς. και t πρόβλημα πιο πολύ t έχει στον αέρα στις υψηλές στροφές κατάλαβες,και στο χέρι μου όμως γιατί δεν t κάνει?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #235 στις: Δευτέρα, 2 Μαρ 2009, 19:26:53 » |
|
ναι σκοπός είναι όμως να μην πάω και αγοράσω τσάμπα τους κρυστάλλους όσο και φτηνή και να είναι..γιατί t έχω ένα μηνα ακριβώς. και t πρόβλημα πιο πολύ t έχει στον αέρα στις υψηλές στροφές κατάλαβες,και στο χέρι μου όμως γιατί δεν t κάνει?
Κοιτα,,οταν λες κανει διακοπες στις πολλες στροφες μηπως δεν ειναι διακοπες και εχει κανα κουρεμενο γραναζι ή εχει ξεσφυξει το παξιμαδακι που ειναι απο κατω;;; με αποτελεσμα να χανει στροφες ετσι και να πεφτεi/ πιεσες τον κρυσταλλο που σου ειπα;; μηπως εχει βγαι πιο εξω απο τους κραδασμους ή τις πτωσεις
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #236 στις: Δευτέρα, 2 Μαρ 2009, 19:28:20 » |
|
Ετσι εχω ακουσει και γω αλλα να σου πω την αληθεια δεν τα δοκιμασα ακομα,,,τα εχω στο κουτι και τα βλεπω ακομα. περιμενω να φοφησουν τα απλα που εχω πανω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #237 στις: Δευτέρα, 2 Μαρ 2009, 20:14:07 » |
|
ΠΟΣΟ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΜΕΣΩΣ  ΞΕΡΕΙς ΚΑΝΕΝΑ Ε ΣΟΠ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #238 στις: Δευτέρα, 2 Μαρ 2009, 20:27:39 » |
|
ΠΟΣΟ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΜΕΣΩΣ  ΞΕΡΕΙς ΚΑΝΕΝΑ Ε ΣΟΠ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ  xaxa...ελα ρε συ,,,μπορεις να τα παρεις και απο εδω αν θες με αντικαταβολη(απ οτι καταλαβα εισαι μικρος σε ηλικια;  ) θα τα παραλλαβεις απο το ταχυδρομειο http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=75 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #239 στις: Δευτέρα, 2 Μαρ 2009, 20:34:26 » |
|
λΕΩ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩς ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΞΕΙ ΤΟ 4 ΣΕ 1 ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ Η ΚΑΜΙΑ ΚΟΛΛΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΕΕΠΑΦΗ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΤΕΡ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΒΟΥΝΑΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΙΟΔΕς ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ ΕΛΕΞΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ 4 ΣΕ 1 ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΟΤΕΡ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΕΙ Η Τ/Κ Η Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΑΜΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|