|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #210 στις: Σάββατο, 28 Φεβ 2009, 17:52:37 » |
|
το γραναζι δεν ειναι φαγωμενο βεβαια εφαγα κανα 3 τουμπες καβακες οπωσ το λενε  αλλα ευτυχως εσπασε μονο η ουρα και επειδη μικρη η ζημια το κολλησα.αλλαξα και ενα blade γιατι ραγισε παλι καλα που καταφερα να ρυθμισω το ελικοπτερο να μενει σταθερο οχι και πολυ λιγο φευγει τελικα το ντιζακι τεντωσα λιγο και εστρωσε. ομως εκεινο το μαραφετι δεν ξερω και πως λεγεται που ζυγιζει τους πανω ελικες μου βγηκε και με λιγη τυχη το εβαλα  .αλλα παλι θα σε (ενοχλησω) γιατι μου καρφωθηκε μια απορια. μπορει το λαμα να μενει σταθερο χωρις να παταω τιποτα μονο γκαζι;Επισης το εχω ηδη δυο μερες και ακομη δεν μπορω να κανω μια καλη πτηση αρα η εγω ειμαι ατσαλος  η θελει δουλεια  Παντως αν μιλουσε το καημενο φανταζομαι τι θα μου ελεγε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Someone said that flying is only for gods But if he was here he would say that flying with a little technique is for human too
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #211 στις: Σάββατο, 28 Φεβ 2009, 17:55:24 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Someone said that flying is only for gods But if he was here he would say that flying with a little technique is for human too
|
|
|
|
mastelios
|
 |
« Απάντηση #212 στις: Σάββατο, 28 Φεβ 2009, 18:59:20 » |
|
Αυτή είναι η μοίρα των lama  τούμπες και πάλι τούμπες..  μετά από υπομονετική ρύθμιση-trimarisma-τίποτα τραβό/σπασμένο, και πετάει σχεδόν hover μόνο με γκάζι.αυτό που λες το "....εκεινο το μαραφετι δεν ξερω και πως λεγεται που ζυγιζει τους πανω ελικες....." είναι το flybar και ναι βγαίνει συνέχεια και στραβώνει κιόλας,αλλά το ισιώνεις και οκ. δεν είναι θέμα πόσο άτσαλος είσαι,απλά θέλει εξάσκιση.. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
When once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and you will always long to return. &n
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #213 στις: Σάββατο, 28 Φεβ 2009, 19:03:05 » |
|
συμφωνω μολις τωρα εκατσα να το ρυθμισω και πεταξα μια χαρα μη φανταστεις τιποτα σπουδαιο μονο ενα διδρομο περασα αλλα και αυτο προοδος δεν ειναι;  Εσυ τι ελικοπτερο εχεις;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #215 στις: Κυριακή, 1 Μαρ 2009, 05:54:59 » |
|
καλα και απο υπομονη οχοχο  Αλλα τωρα σιγα σιγα το ρθυμιζω αλλα λενε οτι πρεπει να το σηκωσεις στο μισο μετρο γιανα μην εππηρεαζεται απο τα ρευματα ετσι και εγω το σηκωσα αλλα ξεκινησε να μου φευγει παλι καλα το ρυθμισα στον αερα δεν εχω ιδεα πως (μαλλον με Λυπηθυκε  )  τωρα πηγαινει πολυ καλα αλλα ακομα λιγο φευγει προς τα μπρος το τριμαρω πισω πολυ λιγο και παει πισω και αποφασισα να το ρεγοθλαρω απο το σερβο κα πετυχε.Ομως υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι χαλασμενο και να χρειαζεται μετα απο 5 λεπτα πτηση ξανα ρεγουλαρισμα η σε καθε πτηση να πρεπει να αλλαζω τις ρυθμισεις;Α και αμα μπορεις πες μου τα βασικα upgrades που πρεπει να κανω ωστε να πετα καλυτερα; Φιλικα Γιαννης 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #216 στις: Κυριακή, 1 Μαρ 2009, 05:59:28 » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 1 Μαρ 2009, 06:17:19 από Johnny »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #217 στις: Κυριακή, 1 Μαρ 2009, 06:21:37 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
PAPAGOLF
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #218 στις: Κυριακή, 1 Μαρ 2009, 10:26:42 » |
|
Καλημερα και καλη αρχη !!!!! Υπαρχουν τα παντα σε ανταλλακτικα για το Λαμακι και σε χαμηλες τιμες.Προτιμησε να αγορασεις απο ενα ζευγαρι ελικες (Α και Β) x treme που ειναι πολυ πιο ανθεκτικοι σε χτυπηματα καθως και ουρα x treme που ειναι πιο σκληρη. Σου παραθετω ενα καταστημα για να δεις τα ανταλλακτικα και τιμες. http://www.heliland.com/catalog/
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #219 στις: Κυριακή, 1 Μαρ 2009, 10:51:49 » |
|
γεια!και ευχαριστω για τις συμβουλες  Αλλα αμα μπορεις να με βοηθησεις πες μου τι ειναι στο 4-1 το gain και το propotional.Ακομη οταν το φορτισω το ρεγουλερνω και οταν αδεισει πανω απο το 40 50 % η μπαταρια πρεπει να το ξαναρυθμισω ειναι κανονικο αυτο η ειναι προβλημα;  Ευχαριστω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #220 στις: Κυριακή, 1 Μαρ 2009, 19:59:19 » |
|
γεια!και ευχαριστω για τις συμβουλες  Αλλα αμα μπορεις να με βοηθησεις πες μου τι ειναι στο 4-1 το gain και το propotional.Ακομη οταν το φορτισω το ρεγουλερνω και οταν αδεισει πανω απο το 40 50 % η μπαταρια πρεπει να το ξαναρυθμισω ειναι κανονικο αυτο η ειναι προβλημα;  Ευχαριστω Το gain ρυθμιζει το κουνημα της ουρας δεξια αριστερα που κανει σαν τρεμουλο,, το propotional ρυθμιζει την ουρα ωστε να μην φευγει προς μια μερια,,, Το ρυθμισμα απο την τηλεκατευθυνση (τ/κ) ωστε να μην περιστρεφεται γυρω απο τον εαυτο του ειναι φυσιολογικο να το κανεις καθε μερικα λεπτα γιατι πευτει η ταση της μπαταριας και αλλαζουν τα δεδομενα.... Το gain και το prop... τα ρυθμιζεις μια φορα και τερμα,,(εκτος αν αλλαξεις καποιο ανταλλακτικο) μετα το ρυθμιζεις απο την τ/κ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
what the fuck...γιατί δεν πετάει :p
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #221 στις: Κυριακή, 1 Μαρ 2009, 20:33:26 » |
|
Eυχαριστω πολυ με σωσες στην κυριολεξια αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να καει τιποτα απο το συχνο ρυθμισμα αυτο συμβαινει σε ολα τα λαμα 3; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #222 στις: Κυριακή, 1 Μαρ 2009, 20:46:55 » |
|
Eυχαριστω πολυ με σωσες στην κυριολεξια αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να καει τιποτα απο το συχνο ρυθμισμα αυτο συμβαινει σε ολα τα λαμα 3;  Ναι σε ολα τα λαμα πρεπει να τα ρυθμιζεις καθε λιγο...... δεν χαλαει ουτε παθαινει τιποτα αν το ρυθμιζεις απο την τ/κ... Παιδια σημερα το εβγαλα εξω που ειχε απνοια και το πηγα παρα παρα πολυ μακρια...δεν περιμενα να επιανε τοσο μακρια,,,παρα πολυ ψηλα.δεν ειχα ομως καμερα μαν να βλεπατε  Εξω ειναι απιθανο...4 μπαταριες πεταξα...στην 2η μπαταρια πηγε τοσο μακρια που εκανε 4 λεπτα να γυρισει(μαλλον ειχε κοντρα αερα) οταν επεστρεψε τοτε τελειωνε και η μπαταρια  Αληθεια ποσο μακρια πιανει η τ/κ;;;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
what the fuck...γιατί δεν πετάει :p
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #223 στις: Κυριακή, 1 Μαρ 2009, 20:51:38 » |
|
Καλα εισαι μαστορας εγω σημερα το εβγαλα εξω (βλακεια σκετη) και εσπασα τα ποδια αληθεια εσυ ποσο καιρο το εχεις αμα μπορεις πες μου μερικα κολπακια αν υπαρχουν γιατι ειμαι λιγο μπουφος  α και οταν το φερνεις προς τα εσενα ειναι πολυ δυσκολο; Φιλικα Γιαννης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #224 στις: Κυριακή, 1 Μαρ 2009, 20:54:32 » |
|
α και απο οτο εχω ακουσει πιανει γυρω στα 150 -200 μετρα σημερα επειδη εσπασα την κεραια την αλλαξα με την κεραια του πρωην ελικο μου αλλα ηθελε πατενετα λες να υπαρχει προβλημα;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|