|
qw
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Σάββατο, 21 Φεβ 2009, 22:43:37 » |
|
αν θυμάμαι καλά έxη και από την κάτω μεριά βίδες και πρέπει να άνοιξης και τα δυο καπάκια στο πλάι και να κόλλησης με χαμηλή θερμοκρασία γιτί όταν τα κόλλησα δεν μου έκανε αποφόρτιση [έβαλα μεγάλη θέρμοκρασια στο κολητιρι]
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γιάννης Παξιμαδάκης
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 21 Φεβ 2009, 23:03:12 » |
|
Σας ευχαριστώ ολους . ( αυτο σημαίνει ταχύτητα και εγκυρότητα στις απαντήσεις )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
evan
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 21 Φεβ 2009, 23:13:00 » |
|
Δεν θα πάρεις δεύτερη γνώμη εσύ;  Επί τη ευκαιρία άλλαξα τα καλώδια και τις βίδες, κάτι που ήθελα από καιρό να κάνω.
|
Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
|
|
|
aeras
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Τετάρτη, 3 Φεβ 2010, 10:18:05 » |
|
καλημερα εχω το εξης προβλημα,ενω βαζω την επιλογη disgharge>gharge για μια μπαταρια 4,8 v με ο.6 Α εκφωρτιση,ενω ξεκιναει να κανει disgharge μετα απο μερικα λεπτα μου βγαζει την ενδειξη dry kai σε μερικα λεπτα μου δειχνει παλι οτι τελειωσε η εκφωρτιση και ξεκιναει η φωρτιση.ο φωρτιστης ειναι ο imaxb6,kai h mataria poy exv balei einai γεματη.ξερει κανεισ γιατι συμβαινει αυτο;;;;;;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
aeras
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Τετάρτη, 3 Φεβ 2010, 12:24:40 » |
|
ποσα βολτ πρεπει να βαλω σε μια μπαταρισ 4.8v nimh για να κανω εκφωρτιση;;;οπως και σε 9.6 v mpataria για να ειναι αδεια;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Τετάρτη, 3 Φεβ 2010, 13:52:45 » |
|
ποσα βολτ πρεπει να βαλω σε μια μπαταρισ 4.8v nimh για να κανω εκφωρτιση;;;οπως και σε 9.6 v mpataria για να ειναι αδεια;
Eγω το εχω βαλει στο αυτοματο και τα κανει ολα μονο του. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kiriakos21
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Πέμπτη, 6 Μαΐ 2010, 22:58:02 » |
|
παιδια γεια σας ,μολις αγορασα τον παραπανω φορτιστη και ενω μπορω να κανω απλη φορτιση μεσω του τ δεν μπορω να κανω φορτιση με balance,Ποια ειναι η σωστη συνδεσμολογια για φορτιση με balance?Συνδεουμε και το Τ και το βυσμα με τα 4 pin?
ευχαρισρω
Κυριακος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LampoLiS
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Πέμπτη, 6 Μαΐ 2010, 23:05:03 » |
|
παιδια γεια σας ,μολις αγορασα τον παραπανω φορτιστη και ενω μπορω να κανω απλη φορτιση μεσω του τ δεν μπορω να κανω φορτιση με balance,Ποια ειναι η σωστη συνδεσμολογια για φορτιση με balance?Συνδεουμε και το Τ και το βυσμα με τα 4 pin?
ευχαρισρω
Κυριακος
έτσι ακριβώς φιλε kiriakos21 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx
|
|
|
|
qw
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Πέμπτη, 6 Μαΐ 2010, 23:26:16 » |
|
εxής επιλέξει στο μενού φόρτιση μονο
[ θα επιλεγεις με το δεξί βελάκι balance ]
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kiriakos21
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Πέμπτη, 6 Μαΐ 2010, 23:38:25 » |
|
ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΦΟΡΤΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕς ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑς ΠΤΗΣΗ(ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ )
εΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
evan
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Πέμπτη, 24 Φεβ 2011, 10:18:26 » |
|
Για τον atrerixx25 που ρώτησε: Το ολοκληρωμένο είναι το F7424 P-channel MOSFET της IR (International Rectifier)
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asterixx25
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Πέμπτη, 24 Φεβ 2011, 12:03:27 » |
|
Ευχαριστώ πολύ Evan Το ίδιο κωδικό εξαρτήματος αναφέρουν και στα φόρουμ του εξωτερικού...αλλά παρόλο που οι φορτιστές και τα κυκλώματα τους είναι ίδια και παρόλο που πιστεύω οτι το συγκεκριμένο εκξάρτημα θα δουλέψει, εν τούτοις στον δικό μου φορτιστή τα εξαρτήματα είναι της fairchild semiconductor. Στην φωτογραφία που έχω με τα μπλέ βελάκια είναι τα FDS7764 και εκεί που δείχνω με το πράσινο βελάκι...πρέπει να είναι το FD6675 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
evan
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Πέμπτη, 24 Φεβ 2011, 12:28:08 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asterixx25
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Τετάρτη, 9 Μαρ 2011, 11:08:21 » |
|
Στην αριστερή πλευρά ο φορτιστής έχει μια θύρα που γράφει temperature sensor.
Μήπως ξέρει κάποιος που βρίσκουμε αυτόν τον αισθητήρα ή αν μπορούμε να φτιάξουμε ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|