Καλούμε επίσης τους υπευθύνους της αξιοπρόσεκτης ιστοσελίδας Aeromodelling.gr να αναλογιστούν και τις προσωπικές τους ευθύνες. Υπάρχουν πάγιοι κανόνες στο διαδύκτιο που απαγορεύουν δια ροπάλου τη δημοσιοποίηση υβριστικών και συκοφαντικών κειμένων…
χαζοβιόλη! Θα σου τρίψουμε τη μούρη γιατί σε ξέρουμε από τα γενοφάσκια . Και γιατί πριν μάθεις για αερομοντελισμό, σου τον διδάξαμε , εμείς κάποιοι από μας!
Διερωτάται ποιο είναι το μίσθωμα του Ελληνικού! Και τι σας κόφτει; Εμείς ρωτήσαμε ποιο νοίκι πληρώνετε εσείς στο σπίτι σας;
Γιατί να σας δείξουμε το συμβόλαιο μας ; Συνυπογράψαμε… μαζί σας, μας εκλέξατε;
…καραγκιόζη
Θέλετε το ψαρονέφρι του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ; Να το πάρετε από την ΕΑΕΛ;
Γιατί δεν πάτε στα Θυμαράκια; Να φτιάξτε δικό σας μοντελοδρόμιο;
Βρε αστείε εσύ ποιος είσαι;… Από ποια σπηλιά βγήκες;
Θα το κάνουμε πανηγύρι, αν δεν σοβαρευθείτε!
Η ΈΑΕΛ είναι υπέρ του δημοσίου διαλόγου, αλλά μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας. 
Πέρα από την παράθεση των παραπάνω στο συγκεκριμένο site δίνονται όλες οι απαντήσεις που ζητήθηκαν σε διάφορα μηνύματα του forum .
Τα πράγματα έχουν όπως φαντάστηκαν οι περισσότεροι μη εμπλεκόμενοι ( φαντάζομαι)
Ο κ. Βραχιολίδης με προσωπική προσπάθεια κατάφερε να πάρει το Ελληνικό .
Μπράβο μαγκιά του .
Το μοναδικό μελανό και αδιευκρίνιστο σημείο είναι αν η όποια χρηματική συμμετοχή των αερομοντελιστών έγινε μετά από ενημέρωση για το τι ακριβώς θα γίνει , ή με το πρόσχημα της συμμετοχής σε ένα αερομοντελιστικό αθλητικό σωματείο και όχι σε οποιαδήποτε εταιρεία
Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος που παρόλο που ζούμε σε μια φιλελεύθερη καπιταλιστική κοινωνία , όπου ο κάθε επιχειρηματίας σαν τον Κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ κερδίζει για τις επιχειρηματικές του κινήσεις (πράγμα καθ’ όλα θεμιτό , αν ακολουθεί θεσμοθετημένους κανόνες) , δεν πρέπει να παραβλέψουμε .
Ποια είναι αυτή??
Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι κατά παράξενο τρόπο προσφέρουν στο hobby συστηματικά ουσιαστικά και αποτελεσματικά και ώ του θαύματος δεν ζητούν κανένα αντάλλαγμα , καμία επιβεβαίωση , καμία εξουσία..
Έτσι δεν είναι κ. Κωνσταντακάτο.( Jkon)
Προσφέρατε το
βιβλίο σας χωρίς να ζητήσετε τίποτε από όλους εμάς που ωφελούμαστε.
Εγώ προσωπικά σας ζήτησα με pm τα σχέδια για το πρόγραμμα «γαλαξίας» και μου τα στείλατε πληρώνοντας εσείς τα μεταφορικά , την εκτύπωση , εγώ δεν πλήρωσα
τίποτα τίποτα Και δεν με ξέρατε , ούτε και σήμερα με ξέρετε.
Δεν ζητήσατε τίποταΜε βάση το
δούναι και λαβείν που διακατέχει την κοινωνία μας πρέπει να ψάξω να βρω ποιο είναι το συμφέρον σας.
Αλλά όπως ξέρουμε σίγουρα όλοι εμείς ,που ευεργετηθήκαμε από εσάς , μυστικά χωρίς τυμπανοκρουσίες , αυτό που προσπαθείτε να κερδίσετε είναι η άνοδος του αερομοντελισμού στην Ελλάδα , και σας ευχαριστώ δημόσια πλέον.
Αλλά και εσείς κ. Γυναικολόγε από το Αγρίνιο , κ. Κωστόπουλε , που διαθέτετε τα ωραία σας λεφτά και τον χρόνο σας για την ύπάρξη αυτού του site , -δηλώνω υπεύθυνα με γνώση των συνεπειών του νόμου – δεν μου ζητήσατε ούτε να σας πληρώσω , ούτε να σας στηρίξω στην αερολέσχη σας . Δεν ξέρω ούτε σε ποιο σύλλογο είστε μέλος , ούτε τι θέση κατέχεται.
Αυτό που έμαθα διαβάζοντας τα γραφώμενα του Κ. Σπάρτα. Είναι ότι αυτός σίγουρα , πιθανώς και άλλα μέλη του συλλόγου του , θεωρούν υποτιμητικό το να είσαι γυναικολόγος από το Αγρίνιο , και ιδρυτής και διαχειριστής forum και όλα αυτά αφιλοκερδώς!!!!!
Ε λοιπός αυτό δεν μου αρέσει ,
Δεν μπορώ να ανεχτώ κανένας που υποτιμά αυτή την δουλειά τόσων ανθρώπων .
Γιατί εγώ ξέρω τον Κωντσταντακάτο , τον Κωστόπουλο , τον Κο(α)νδυλάκη και όλους όσους με βοήθησαν κατά καιρούς χωρίς να ζητήσουν το παραμικρό.
Δεν ξέρω και ούτε θέλω να ξέρω ανθρώπους σαν τον κ.Σπάρτα. Που απαξιώνουν τα πάντα στον βωμό μιας αμφιλεγόμενης δικής του (!) προσπάθειας.
τελικά το μπαλόνι του Ελληνικού ήταν και είναι πολύ μεγάλο
κοιτάξτε ποσα νέα μέλη εφερε στο forum .
Ουδέν κακόν αμιγές καλού ή μήπως όχι

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗΣ