Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 11:00:39

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 11:00:39

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 42
    Συνολικά: 43
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε και πείτε την γνώμη σας  (Αναγνώστηκε 9073 φορές)
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

AKA "agridoc"

« στις: Τρίτη, 7 Μαρ 2006, 16:55:04 »

Εξαιρετικό πρωτότυπο τρόπο επέλεξε η Ενωση Αερομοντελιστών Ελλάδος (νομίζω πρόεδρος είναι ο Κος Βραχιολίδης)  για να διαφημίσει το Aeromodelling GR και εμένα προσωπικά αλλά και άλλα μέλη  για δείτε:

http://www.press-bank.gr/articles/viewnews.aspx?lc=greek&newsid=C8328184-9AF7-4BD3-AA4B-264E928DEF1F

Θα ήταν πολύ ευγενικό να πείτε την γνώμη σας γι' αυτόν τον πρωτοφανή τρόπο διαφήμισης και να ευχαριστήσετε ανάλογα  Grin (χωρίς βρισιές βέβαια και το εννοώ πραγματικά  ).

Το υπογράφει ο Τόλης Σπάρτας, νομίζω υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ενωσης είχε δηλώσει στον Παντελή Νταναβάρα. Βέβαια έχουμε και ένα νέο μέλος SPARTAS, αν είναι αυτός θα τον καλέσω να μην είναι τόσο ντροπαλός, ας το πεί να τον ευχαριστήσω και ... προσωπικά  Grin Αλλά με τόσα ψευδώνυμα ...

Αυτό το κείμενο έχει και ένα άλλο πρωτοφανές και πρωτότυπο. Η αρχή του τίτλου του χαρακτηρίζει και όλο το υπόλοιπο περιεχόμενο του, δηλαδή

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 7 Μαρ 2006, 17:38:09 »

simfono stin kremala o ginekologos aftos fteei... :laugh:exexxexeexxeeee!
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 7 Μαρ 2006, 17:47:46 »

οντως η συγκεκριμενη σελιδα εχει πολυ επιπεδο
    χαιρομαι που πιασαν τοπο οι σπουδες στην πληροφορικη  Grin

καλα φανταζεσαι το σκανδαλο αν τα διαβασει αυτα καποιος ασχετος δημοσιογραφος για την "πρωτοφανη αθλιοτητα" τι εχει να γινει;
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 7 Μαρ 2006, 18:05:21 »

Κάποτε στη Βουλή των Ελλήνων, κάποιος βουλευτής της αντιπολίτευσης είπε κάτι προσβλητικό για τον πρόεδρο της κυβέρνησης.
    Ο πρόεδρος ρώτησε : Ποιός το είπε αυτό;
    Ο τάδε κύριε Πρόεδρε του είπαν.
    Ε... τότε, αφού το είπε ΑΥΤΟΣ, δεν έχει σημασία το ΤΙ είπε, απάντησε ο πρόεδρος.

Ετσι και εγώ, αναγνωρίζω μόνο τα λεγόμενα των ανθρώπω που υπολογίζω.

jkon
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 7 Μαρ 2006, 18:10:08 »

Μεγάλη αναφορά γίνεται στο ότι ο admin του aeromodelling είναι γυναικολόγος-μαιευτήρας!(κατά τη γνώμη μου άσκοπη η αναφορά στο άρθρο του κυρίου Σπάρτα.Δε μας ενδιαφέρει).

Αναφορά ακόμη γίνεται για το τόπο καταγωγής και κατοικίας του admin '...εξ Αγρινίου' πράγμα το οποίο δε μας ενδιαφέρει επίσης,γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα δικτυακό τόπο στον οποίο 'παίζεται' το έργο....

Οι δύο αυτές αναφορές έχουν σκοπό,κατα τη γνώμη μου,να σπυλώσουν τη προσωπικότητα του admin.Όσο για τα ονόματα των εμπλεκομένων αποτελούν προσωπικά δεδομένα και μόνο με εισαγγελική απόφαση δίνονται.
    Αυτά κατάλαβα...
    Καταγράφηκε
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 7 Μαρ 2006, 19:19:50 »

Καλησπέρα
    Έπειτα από το Κυριακάτικο τηλέφωνο του κ. Σπάρτα (με απόκρυψη) και μετά τα όσα μου ανάφερε περίμενα να έχει το κουράγιο και την τιμή να φερθεί αντρίκια και αυτός μιας και είναι αυτό που τόσο πολύ θαύμασε στα γραφομενά μου, και μου το τόνισε με ιδιαίτερη σημασία πάρα μα πάρα πολλές φορές.( Υπάρχουν μάρτυρες για αυτό μιας και προνόησα μετά το πρώτο εφνιδιασμό να βάλω ανοιχτή ακρόαση).
    Φαινεται όμως πως για άλλοι μια φορά υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια...Δυστυχώς αποδεικνύεται περίτρανα πως τα παντελόνια σήμερα πολύ τα φορούν μα μόνο λίγοι είναι αυτοί που τα τιμούν.
    Χωρίς να θέλω τα λόγια μου να αποκτήσουν καμία πολιτική χροιά, βλέποντας το home page του link που μας έστειλε ο ΚΥΡΙΟΣ Κωστόπουλος μου έκανε τρομερή εντύπωση πως ο ανεξάρτητος παρατηρητής (δημοσιογράφος) Μάκης Βραχιολίδης πήρε συνέντευξη απο τον "ποιό επετιχυμένο ευρωβουλευτή της Ελλάδος τον κύριο Γ. Καρατζαφέρη"

Φιλικά

dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 7 Μαρ 2006, 19:24:00 »

Καλούμε επίσης  τους υπευθύνους της αξιοπρόσεκτης  ιστοσελίδας Aeromodelling.gr να αναλογιστούν και τις προσωπικές τους ευθύνες. Υπάρχουν πάγιοι κανόνες στο διαδύκτιο που απαγορεύουν δια ροπάλου τη δημοσιοποίηση υβριστικών και συκοφαντικών κειμένων…

χαζοβιόλη! Θα σου τρίψουμε τη μούρη γιατί σε ξέρουμε από τα γενοφάσκια . Και γιατί πριν μάθεις για αερομοντελισμό, σου τον διδάξαμε , εμείς κάποιοι από μας!

Διερωτάται ποιο είναι το μίσθωμα του Ελληνικού! Και τι σας κόφτει; Εμείς ρωτήσαμε ποιο νοίκι πληρώνετε εσείς στο σπίτι σας;

Γιατί να σας δείξουμε το συμβόλαιο μας ; Συνυπογράψαμε… μαζί σας, μας εκλέξατε;

…καραγκιόζη

Θέλετε το ψαρονέφρι του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ; Να το πάρετε από την ΕΑΕΛ;

Γιατί δεν πάτε στα Θυμαράκια; Να φτιάξτε δικό σας μοντελοδρόμιο;

Βρε αστείε εσύ ποιος είσαι;… Από ποια σπηλιά βγήκες;
    Θα το κάνουμε πανηγύρι, αν δεν σοβαρευθείτε!

Η ΈΑΕΛ είναι υπέρ του δημοσίου διαλόγου, αλλά μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας.
    Thumbs up

Πέρα από την  παράθεση των παραπάνω στο συγκεκριμένο site δίνονται όλες οι απαντήσεις  που ζητήθηκαν σε διάφορα μηνύματα του forum .
    Τα πράγματα έχουν όπως φαντάστηκαν οι περισσότεροι μη εμπλεκόμενοι ( φαντάζομαι)

Ο κ. Βραχιολίδης με προσωπική προσπάθεια κατάφερε να πάρει το Ελληνικό .
    Μπράβο μαγκιά του .

Το μοναδικό μελανό και αδιευκρίνιστο σημείο  είναι αν η όποια χρηματική συμμετοχή των αερομοντελιστών έγινε μετά από ενημέρωση για το τι ακριβώς θα γίνει ,  ή με το πρόσχημα της συμμετοχής  σε ένα αερομοντελιστικό αθλητικό σωματείο και όχι σε οποιαδήποτε εταιρεία

Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος που παρόλο που ζούμε σε μια φιλελεύθερη καπιταλιστική κοινωνία , όπου ο κάθε επιχειρηματίας σαν τον Κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ κερδίζει για τις επιχειρηματικές του κινήσεις (πράγμα καθ’ όλα θεμιτό , αν ακολουθεί θεσμοθετημένους κανόνες) , δεν πρέπει να παραβλέψουμε .

Ποια είναι αυτή??

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι κατά παράξενο τρόπο προσφέρουν στο hobby συστηματικά ουσιαστικά και αποτελεσματικά και  ώ του θαύματος δεν ζητούν κανένα αντάλλαγμα , καμία επιβεβαίωση , καμία εξουσία..
    Έτσι δεν είναι κ. Κωνσταντακάτο.( Jkon)
    Προσφέρατε το    βιβλίο σας χωρίς να ζητήσετε τίποτε από όλους εμάς που ωφελούμαστε.
    Εγώ προσωπικά σας ζήτησα με pm τα σχέδια για το πρόγραμμα «γαλαξίας» και μου τα στείλατε πληρώνοντας εσείς τα μεταφορικά , την εκτύπωση , εγώ δεν πλήρωσα τίποτα τίποτα Και δεν με ξέρατε , ούτε και σήμερα με ξέρετε.
    Δεν ζητήσατε τίποτα
    Με βάση το δούναι και λαβείν που διακατέχει την κοινωνία μας πρέπει να ψάξω να βρω ποιο είναι το συμφέρον σας.
    Αλλά όπως ξέρουμε  σίγουρα όλοι εμείς ,που ευεργετηθήκαμε από εσάς , μυστικά χωρίς τυμπανοκρουσίες , αυτό που προσπαθείτε να κερδίσετε είναι η άνοδος του αερομοντελισμού στην Ελλάδα , και σας ευχαριστώ δημόσια πλέον.

Αλλά και εσείς κ. Γυναικολόγε από το Αγρίνιο  , κ. Κωστόπουλε , που διαθέτετε τα ωραία σας λεφτά  και τον χρόνο σας για την ύπάρξη αυτού του site , -δηλώνω  υπεύθυνα με γνώση των συνεπειών του νόμου – δεν μου ζητήσατε ούτε να σας πληρώσω , ούτε να σας στηρίξω στην αερολέσχη σας . Δεν ξέρω ούτε σε ποιο σύλλογο είστε μέλος , ούτε τι θέση κατέχεται.
    Αυτό που έμαθα διαβάζοντας τα γραφώμενα του Κ. Σπάρτα. Είναι ότι αυτός σίγουρα , πιθανώς και άλλα μέλη του συλλόγου του , θεωρούν υποτιμητικό το να είσαι γυναικολόγος από το Αγρίνιο , και ιδρυτής και διαχειριστής forum και όλα αυτά αφιλοκερδώς!!!!!
     Ε λοιπός αυτό δεν μου αρέσει ,
    Δεν μπορώ να ανεχτώ κανένας που υποτιμά αυτή την δουλειά τόσων ανθρώπων .
    Γιατί εγώ ξέρω τον Κωντσταντακάτο , τον Κωστόπουλο , τον Κο(α)νδυλάκη  και  όλους όσους με βοήθησαν κατά καιρούς χωρίς να ζητήσουν το παραμικρό.
    Δεν ξέρω και ούτε θέλω να ξέρω ανθρώπους σαν τον κ.Σπάρτα. Που απαξιώνουν τα πάντα στον βωμό μιας αμφιλεγόμενης δικής του (!) προσπάθειας.

τελικά το μπαλόνι του Ελληνικού ήταν και είναι πολύ μεγάλο 
    κοιτάξτε
    ποσα νέα μέλη εφερε στο forum .
    Ουδέν κακόν αμιγές καλού ή μήπως όχι Huh

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗΣ

« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 7 Μαρ 2006, 19:37:46 από Γιάννης Παξιμαδάκης » Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 7 Μαρ 2006, 19:37:19 »

ένα έχω να πω, το λέει και το τραγούδι:

γιατί ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό, ωω, πιο δυνατό...

(ωέω)
    Γ. Κανδυλάκης

aka gkan, kan-kan, g_kandy κλπ.κλπ...
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 7 Μαρ 2006, 20:19:45 »

Αγαπητέ Γιάννη Παξιμαδάκη, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

jkon
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 7 Μαρ 2006, 22:52:47 »

΄Εφθασαν δε σήμερα στο σημείο να καθίστανται κοινοί υβριστές  αποκαλούντες αυτόν που τους άνοιξε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ, για να κάνουν το χόμπυ τους «κλέφτη», «απατεώνα» και «απατεωνίσκο»  και με άλλα πολλαπλά επίθετα μη αρμόζοντα  σε σύγχρονους πολίτες
    Αυτοί είναι οι σύγχρονοι πολίτες που ομιλούν την καθαρεύουσα για να μη καταλαβαίνει ο νέος κόσμος που ως επι το πληστον ασχολείται με το hobby...
    και η συνέχεια τα επίθετα που χρησιμοποιούν αυτοί οι σύγχρονοι Έλληνες νοσταλγοί του παρελθόντως...

Ρε χαζοβιόλη! Και μη μας βγάζεις εμάς κορώνες για τον αερομοντελισμό!...  και τα ιδανικά του.. αν είναι έτσι η αλλοιώς. … Θα σου τρίψουμε τη μούρη γιατί σε ξέρουμε από τα γενοφάσκια . Και γιατί πριν μάθεις για αερομοντελισμό, σου τον διδάξαμε , εμείς κάποιοι από μας![/b]
    και εδώ η δημοκρατικότητα τους...

Γιατί τόσο δάκρυ, κλάμα;  Που ήσαν όλοι αυτοί κρυμμένοι ώστε να δικαιούνται να ομιλούν και να ζητούν μάλιστα και λογαριασμό ;

**Διεπράχθη μία καθόλα νόμιμος σύμβαση ανάμεσα στην ΄Ενωση Αερομοντελιστών Ελλάδος και της ΚΕΔ. Κατά ποία λογική οι τρίτοι μπορούν να έχουν λόγο;

**Αερομοντελοδρόμιο δεν θέλατε; Το εξασφαλίσαμε, Σαν τι άλλο θα θέλατε για το οποίο μπορείτε αναιδώς να αιτιάστε

Μετά από όλα αυτά μήπως θα πρέπει να βάλουμε την χώραν εις το γύψων εως ότου αναρώσει??? Γιατί με τόση αναίδεια που μας διακατέχει...απόρώ πως αυτοί οι άνθρωποι δεν κάναν καμιά χούντα (ωχ κίνημα το λένε αυτόί οι τύποι από τι ξέρω) για να μας διδάξουν κανόνες συμπεριφοράς, δημοκρατικότητας κλπ...

dapan
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 7 Μαρ 2006, 22:58:59 από dapan » Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    skopos-Komotini
    Aeromodeller Hero Member

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 7 Μαρ 2006, 23:57:09 »

Συγνωμη αλλα ο ανθρωπος εχει επιπεδο τοση καθαρευουσα ...
    Καταγράφηκε

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 8 Μαρ 2006, 00:41:51 »

Βρε παιδιά με πιάσατε αδιάβαστο. Λέω, τι γράφουν αυτοί, πότε γράφτηκαν αυτά και δεν το πήρα χαμπάρι  idiot2 Και μετά κλικ στο
    http://www.press-bank.gr/articles/viewnews.aspx?lc=greek&newsid=C8328184-9AF7-4BD3-AA4B-264E928DEF1F
    και είδα την ανανεωμένη version (ή μάλλον προηγούμενη ανακοίνωση της 2-3-2006 απο τον υπεύθυνο τύπου Τόλη Σπάρτα που δεν υπήρχε το μεσημέρι)  

Δεν το κάνανε upload σ' ένα μήνυμα να ξέρουμε κι εμείς τι γίνεται νωρίτερα;
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 8 Μαρ 2006, 00:46:45 από Κώστας Κωστόπουλος » Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 8 Μαρ 2006, 00:47:27 »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ .
    Ποιά είναι βρέ παιδιά η ΕΑΕΛ ?
    Έχει καμιά σχέση με την ΕΛΑΟ ? Είναι παρακλάδι της ?  Huh
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 8 Μαρ 2006, 08:34:29 »

Οχι Απόστολε, δεν έχει σχέση με την ΕΛΑΟ.

Ούτε ποτέ θα έχει τη συνεργασία που αναφέρουν έντεχνα στο καταστατικό τους "οι εραστές" του αερομοντελιστμού.

jkon
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 8 Μαρ 2006, 09:56:00 »

Αόστολε καλημέρα,

Ο jkon κάλυψε την απάντηση, αλλά και για λίγο ευθυμία στα όσα λυπηρά διαβάζουμε αυτό τον καιρό, όπως λεέι και ο administrator, από την στιγμή που είναι γυναικολόγος τόσο η ΕΛΑΟ όσο και τα "παιδιά" της έχουν κάνει προγεννητικό έλεγχο, ώστε να αποφεύγονται καταστάσεις που αν ζούσαμε στην Σπάρτη σίγουρα θα είχαμε Καιάδα.

Φιλικά
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε και πείτε την γνώμη σας
    Μεταπήδηση σε: