Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.724 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 15:11:54

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 15:11:54

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:10]

[Σήμερα στις 07:45]

[Χθες στις 18:55]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

[Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 18:50:05]

[Παρασκευή, 10 Ιουλ 2026, 09:50:49]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309724
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 154
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 74
    Συνολικά: 76
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Καλησπερα σας νεος εδω!!!  (Αναγνώστηκε 12151 φορές)
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

www.aeromodelistis.gr Moderator

« Απάντηση #30 στις: Πέμπτη, 12 Ιουν 2008, 15:50:27 »

Παρότι δύσκολο θα σε μάθει πολλά πράγματα φίλε  Thumbs up

Υπομονή μικρές κινήσεις στα στικ και απαλές. ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ στον εξομοιωτή και σε λίγο καιρό θα είσαι μια χαρα.

Μάθε καλά την αιώρηση σε όλες τις κατευθύνσεις !!!!
    Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    George2411
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #31 στις: Πέμπτη, 12 Ιουν 2008, 17:38:09 »

Tα βιντεακια τα ειδες? Συμφωνεις με αυτα που δειχνουν?
    Τωρα εχω και το lama v3 και εχω πλακωθει στο training
    Καταγράφηκε
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Πέμπτη, 12 Ιουν 2008, 23:14:43 »

Είδα .... είδα...

Δώστου προπονηση !!!!

Το λαμάκι είναι φοβερό  Thumbs up πολύ το γουστάρω και εγώ, έχει πλάκα και πετάει φοβερά μέσα στο σπίτι...

άσε που μέσα απο το παιχνίδι χωρίς να το καταλάβεις συγχρονίζονται σιγά σιγά τα μάτια με τα δάχτυλα και μετά
    είσαι έτοιμος για το ε/π μονού κεντρικού στροφείου.  Cheesy
    Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    George2411
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #33 στις: Παρασκευή, 13 Ιουν 2008, 10:59:39 »

Ειναι οντως φοβερο...Πραγματικα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω...Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως τα πηγαινω...Το εχω πεταξει ακριβως 2 φορες. Την πρωτη εκανα hover κανονικα, και την δευτερη εκτος απο hover το πηγαινα βολτα γυρω γυρω. Εγω απο πισω και μπροστα αυτο.Απλα με δυσκολευει να το κοντρολλαρω οταν το βλεπω απο το πλαι η μπροστα..Οταν το βλεπω απο πισω ολα οκ.
    Ειναι φυσιολογικη η προοδος μου και το προβλημα αυτο η δεν εχω καλη αντιληψη?? idiot2
    Καταγράφηκε
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #34 στις: Παρασκευή, 13 Ιουν 2008, 15:46:22 »

Μια χαρά είσαι, έτσι συμβαίνει σε όλους, γιαυτό σου είχα πεί πρώτα ουρά μετά αφου το έχεις καλά, πλαινή αιώρηση, αφου το έχεις και αυτό καλά αιώρηση με την ,μούρη σε εσένα.

Για την ώρα άσε στην άκρη το CP2 και πιάσε το λαμάκι, αυτό έχει την τάση να στέκεται σχεδόν μόνο του, οπότε θα σε βοηθήσει πολύ στο να ελέγχεις το ελικόπτερο καλύτερα.

Μάθε καλά επάνω του, δώσε χρόνο στον εαυτό σου και πάνω απο όλα απόλαυσε το, το ελικόπτερο θέλει το χρόνο του....

Είναι από μόνη της δύσκολη πτητική μηχανή...

Ότι θέλεις ε΄δω είμαστε....
    Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    George2411
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #35 στις: Παρασκευή, 13 Ιουν 2008, 21:08:09 »

Μια χαρά είσαι, έτσι συμβαίνει σε όλους, γιαυτό σου είχα πεί πρώτα ουρά μετά αφου το έχεις καλά, πλαινή αιώρηση, αφου το έχεις και αυτό καλά αιώρηση με την ,μούρη σε εσένα.

Για την ώρα άσε στην άκρη το CP2 και πιάσε το λαμάκι, αυτό έχει την τάση να στέκεται σχεδόν μόνο του, οπότε θα σε βοηθήσει πολύ στο να ελέγχεις το ελικόπτερο καλύτερα.

Μάθε καλά επάνω του, δώσε χρόνο στον εαυτό σου και πάνω απο όλα απόλαυσε το, το ελικόπτερο θέλει το χρόνο του....

Είναι από μόνη της δύσκολη πτητική μηχανή...

Ότι θέλεις ε΄δω είμαστε....
    Να'σαι καλα...Αν πας ΣΕΦ Σαββατο ριξε μου ενα μυνημα να τα πουμε και απο κοντα..Σε ευχαριστω για ολα εσενα προσωπικα αλλα και ολο το φορουμ...
     Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #36 στις: Σάββατο, 14 Ιουν 2008, 00:51:12 »

ΝΑ ε'ισαι καλά φίλε....

Μάλλον θα πάω Σ/Κ απόγευμα πρώτα ο θεός να είμαστε καλά.

Εάν είναι τα λέμε εκέι, φέρε και το CP2 να το δούμε, αλλά για την ώρα λιώσε το λάμα !!!!

μάθε να το πετάς καλά και μετά πάς στο CP2, δώσε χρόνο στον εαυτόσου να προσαρμοστεί ....

και πάνω απο όλα Enjoy it !!!  Cheesy
    Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    George2411
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #37 στις: Τετάρτη, 18 Ιουν 2008, 09:27:47 »

Μηπως ξερετε που θα μπορουσα να τριμμαρω το cp2? Το σκαλιξα και το εκανα... buck2
    Βασικα πρεπει να ειναι το pitch.Ειναι πολυ αποτομο στην απογειωση και γενικοτερα δεν κανει με τιποτα hover οπως εκανε παλια...(To sticky pitch einai ok)
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 18 Ιουν 2008, 12:01:24 από George2411 » Καταγράφηκε
    George2411
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #38 στις: Πέμπτη, 19 Ιουν 2008, 20:35:13 »

Πηγα στον heliland και μου το ρυθμισε ο τεχνικος του. Στο μαγαζι το πεταγε μια χαρα. Μολις το εφερε σπιτι δεν μπορουσα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να κανω οτιδηποτε.Ολο το ελικοπτερο εγερνε προς τα δεξια, και γυρναγε γυρω γυρω.Με τα πολλα ακουμπησε ο ελικας πανω σε ενα μαξιλαρι και εσπασε παλι η balsa.Με τοσους ελικες που εχω αλλαξει θα επαιρνα τις carbon.Εχω την εντυπωση οτι ακομα και οι πλαστικες ειναι πιο ανθεκτικες...Τι να πω..Ασε που κουνιεται παλι ολοκληρο και μου μυριζεται αξονας...
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #39 στις: Πέμπτη, 19 Ιουν 2008, 21:04:51 »

Τόν αράπη και άν τον πλένεις τό σαπούνι σου χαλάς...........
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

George2411
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #40 στις: Παρασκευή, 20 Ιουν 2008, 10:26:08 »

Eιρωνευεσαι το εργαλειο?? Εεεε??  Grin
    Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω ρε συ...Στο μαγαζι το πεταγε μια χαρα και μαλιστα μου ειπε οτι δεν διορθωνε κιολας...Μην ακουμπησει πουθενα την εβαψες...Το lamaki μου τζαμι ειναι εχει πεσει 4 φορες κατω δεν εχει παθει το παραμικρο...Το εχω καταευχαρηστηθει...Το cp2 το εχω πληρωσει μεχρι στιγμης   150+20+20+30+15+15=250 και δεν εχει πεταξει ποτε!!!!
    Μου προτειναν το κατα πολυ καλυτερο belt cp...Ειναι οντως?
    Καταγράφηκε
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Παρασκευή, 20 Ιουν 2008, 14:03:07 »

Και το belt θα το σπάσεις φίλε, απλώς δεν είσαι ακόμα έτοιμος για ε/π μονού κεντρικού στροφείου.

Σου είπα και άλλη φορά, άστο στην άκρη για λίγο καιρό, μάθε καλά με το λάμα και το πιάνεις μετά....

Για να το πέταξε στο μαγαζί είδες ότι το ε/π πετάει... τα χέρια και τα μάτια μας κάνουν την λαδιά φίλε !!!  Grin

Λάμα !!! λιώστο στις πτήσεις, μάθε να το κάνεις ότι θέλεις με άνεση χωρίς κάν να χρειάζεται να σκεφτείς τι πρέπει να κάνεις
    και μετά πάς στο CP2 ή στο belt που όντως είναι καλύτερο, αλλά σου λέω πάλι στην κατάσταση που είσαι τώρα, και το belt θα το σπάσεις !!!

Εάν είχες βάλει κάρμπον έλικες στο πρώτο χτύπημα θα σου χαλούσε όλο το στροφείο και όχι η έλικα...  buck2

ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ !!!  Το ελικόπτερο και το καλό κρασί θέλουν χρόνο....  Thumbs up
    Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Παρασκευή, 20 Ιουν 2008, 14:11:10 »

Εγώ παρότι πετάω το τιτάν μου μόνο πορείες ακόμα (φοβάμαι μην το σπάσω, και δεν ξεθαρεύω ενώ μπορώ να κάνω ακροβατικά) έχω την άνεση να πετάω και το belt ενός φίλου μου χωρίς κανένα πρόβλημα με αρκετό αέρα, και φαντάσου ότι το γυροσκόπιο του είναι της πλάκας δεν έχει ούτε Heading Hold.

Αλλά η εμπειρία απο το CP2 με κάνει να το πετάω σαν να είχε.

Εγώ έκανα ένα χρόνο να φτάσω στο μικρό επίπεδο που είμαι τώρα, έτσι σιγά σιγά θα προχωρήσεις και εσύ.

Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    George2411
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #43 στις: Παρασκευή, 20 Ιουν 2008, 16:21:40 »

Ok then...Mε το lama πλεον κανω οτι θελω, το πεταξα με το χερι απο το μπαλκονι μου σβηστο, το γκαζωσα και το εφερα ευθεια, το γυρισα μεσα και το προσγειωσα πανω σε ενα πιατο.Ολα αυτα με αερα.Με δυσκολεψε πολυ αλλα το καταφερα.Απλα σκεφτομουν μηπως εβαζα ελικες απο το παλιο cp πλαστικους στο cp2 γιατι παραειναι ευαισθητοι οι balsa...
    Απο την στιγμη που το πεταξε ο ανθρωπος στην heliland και εγω δεν μπορω εγω ειμαι ο στοκος το αναγνωριζω.
    Απλα μετα το τριμαρισμα πραγματικα ΔΕΝ μπορω να το ελεγξω καθολου...Παρα ειναι ασταθες!! idiot2
    Καταγράφηκε
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #44 στις: Παρασκευή, 20 Ιουν 2008, 17:00:30 »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Δεν είσαι στόκος.... το ελικόπτερο είναι δύσκολο, το λάμα στέκεται μόνο του στον αέρα και εσύ απλά μαθαίνεις να το πιλοτάρεις και όχι να το ισοροπείς !!

Τα άλλα θέλουν εκτός απο την κατεύθυνση και συνέχεια να διορθώνεις την ισοροπία τους.

Όλοι σπάσαμε φίλε, είπαμε θα δυσκολευτείς με το CP2 δεν είναι για αρχάριους, είναι για πεισματάριδες !!!

Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    Σελίδες: 1 2 [3] 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Καλησπερα σας νεος εδω!!!
    Μεταπήδηση σε: