Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.364 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 07:23:14

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 07:23:14

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:13]

από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309364
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 338
    Συνολικά: 339
    Στυλ εμφάνισης

- Για να μπορέσει ν' αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός, είτε σαν χόμπυ, είτε σαν άθλημα, πρέπει οι αερομοντελιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται η δυναμικότητα, η γνώση και το κύρος των ατόμων που θ' ασχοληθούν αλλά όλα αυτά θ' αποδώσουν καρπούς καλύτερα μέσα από τους συλλόγους και στηριζόμενοι από αυτούς.

- Σημαντικό είναι το πνεύμα ενότητας. Δεν έχουν θέση πυροτεχνήματα, προσωπικές εμπάθειες  και άσκοπες επικρίσεις που διχάζουν. Δώστε και σεις την βοήθεια σας ή και μόνο την συνδρομή σας στον σύλλογο αερομοντελισμού του τόπου σας. Βοηθείστε να δημιουργηθούν σύλλογοι εκεί όπου δεν υπάρχουν και δημιουργούνται προϋποθέσεις.

- Η ανώτατη αρχή στην Ελλάδα είναι η ΕΛ.Α.Ο. με όργανο την Επιτροπή Αερομοντελισμού.
    Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 12     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ε.Λ.Α.Ο. - ΠΡΟΕΔΡΟΙ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ  (Αναγνώστηκε 45229 φορές)
    dapan
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #90 στις: Σάββατο, 8 Νοε 2008, 21:49:16 »

Καλησπέρα
    Ας συνεχίσω εγώ το γαϊτανάκι από κει που το άφησε ο Δημήτρης (mastoras), διαφωνώντας μαζί του όσον αφορά την διαγραφή του θέματος, πρώτον γιατί όσοι γράψαμε σε αυτό σίγουρα δεν θα θέλαμε λογοκρισία των γραφτών μας, και δεύτερον και σπουδαιότερο η ιστορία καλή ή κακή σε αυτό το θέμα έχει γράψει.. άρα είναι καλύτερο να μαθαίνουμε και να παραδειγματιζόμαστε από αυτή, παρά να την ξεχνάμε και εν συνεχεία να την επαναλαμβάνουμε.

φλικά
    dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Tiramola
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #91 στις: Τετάρτη, 13 Ιαν 2010, 15:31:28 »

Επειδή το θέμα μου κίνησε το εδιαφέρον  μιας και είμαι πολύ παλιός (από το 78) και τους προεδρους και τους γραμματείς τους έχω φαΐ με το κουτάλι μέχρι και το 89 όπου και αποχώρησα από τον μοντελισμό

θα ηθελα νας σας ενημερώσω ότι ο αντιπρόεδρος τις ΕΛΑΟ Αντώνης Παπαδόπουλος καταδικάστηκε στο πρωτοδικείο για ψευδορκία με 5 μήνες

μήπως τώρα θα πρέπει να παραιτηθεί από την θεσούλα του ?

νομίζω τώρα ότι αρκετοί από εσάς θα είχατε κάποιο θέμα με τον αντιπρόεδρο και πολλές φορες θα στηριχθήκατε στον λόγο του (σας έλεγε πάντα την αλήθεια?)

νομίζω ότι έχει χρησιμοποιήσει πολλούς από εσάς για να πετύχει τον σκοπό του   

αυτο  έκανε και στην εποχή μου

τελικά η αλήθεια ποτε δεν  κρύβεται !

« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 16 Ιαν 2010, 14:26:42 από Tiramola » Καταγράφηκε
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #92 στις: Τετάρτη, 13 Ιαν 2010, 15:39:21 »

Καλησπέρα
    Αγαπητέ tiralola θα προτιμούσα το μήνυμα αυτό για να θεωρηθεί και αξιόπιστο μιας και είναι το πρώτο σας να μην είναι τόοοοσο ανώνυμο όπως όλα τα στοιχεία που έχετε δώσει στο προφίλ σας.

ΥΓ. Στο μήνυμα μου δεν υπάρχει καμιά διάθεση υποστήριξης του Αντώνη Παπαδόπουλου αλλά θεωρώ ανήθικο να βγαίνει κάποιος ανώνυμος και να μας ανακοινώνει κάτι τέτοιο.
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    rc_sting
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #93 στις: Τετάρτη, 13 Ιαν 2010, 19:48:53 »

..... ενημερώσω ότι ο αντιπρόεδρος τις ΕΛΑΟ Αντώνης Παπαδόπουλος καταδικάστηκε στο πρωτοδικείο για ψευδορκία με 5 μήνες

AMAN KAI ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....;
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #94 στις: Τετάρτη, 13 Ιαν 2010, 20:22:38 »

Ουδείς θεωρείται ότι καταδικάστηκε, αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση, μέσα από όλες τις δυνατές βαθμίδες δικαστηρίων και καταστεί αμετάκλητη από τον Αρειο Πάγο.
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 16 Ιαν 2010, 19:32:16 από Γιάννης Κωνσταντακάτος » Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #95 στις: Τετάρτη, 13 Ιαν 2010, 22:23:55 »

Η κατάσταση με τους χρήστες που γράφουν ανώνυμα εδώ το πρώτο τους post έχει καταντήσει αηδία  buck2
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 13 Ιαν 2010, 23:10:10 από Yankos » Καταγράφηκε

mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #96 στις: Πέμπτη, 14 Ιαν 2010, 00:18:18 »

Μάταια περίμενα να διαγραφεί το πόστ την στιγμή που ανώνυμος χρήστης δημοσιεύει μηνύματα [κατηγορώ] κατά επώνυμου και μάλιστα του αντιπροέδρου της  ομοσπονδίας.
    Χάλι μαύρο αλλά δικαιώνομαι για πολλά που έχω πει, και κατέληξα ουκ ο λίγες φορές στον σκουπιδοτενεκέ.  Tongue

Οπότε στο θέμα μας τώρα.

καταδικάστηκε στο πρωτοδικείο για ψευδορκία με 5 μήνες

Εμείς στα μέρη μας λέμε ........ Ε !!!! και ? σιγά το καλτσόν  Grin

μήπως τώρα θα πρέπει να παραιτηθεί από την θεσούλα του ?

Το ζουμί της υπόθεσης εδώ είναι.

Θέλετε να παραιτηθεί ο Αντώνης από την θέση του ? .........Ωραία !!!!!

Και ποιός ρε παλληκάρια πιστεύετε ότι έχει τα προσόντα την προσωπικότητα, τις γνωριμίες, την γνώση και το διεθνές κύρος για να αναλάβει την ευθύνη σε μια τέτοια καίρια θέση που έχει ο Αντώνης στην ομοσπονδία ?

Με τους περισσότερους από εσάς που έχω μιλήσει, η βρέθηκα σε συζητήσεις σας, πάντα άκουγα τα εξής:
    " ναι, ναι βέβαια ο Αντώνης έχει προσφέρει πάρα πολλά στον αερομοντελισμό εδώ και χρόνια"

Λοιπόν ? Τώρα γιατί έχετε μετατραπεί σε κοράκια που θέλετε να κατασπαράξετε την πρόοδο του αεραθλήματος και στην συνέχεια να χορεύετε γύρω από το κουφάρι του ?

Οταν πάλι έχω ρωτήσει αρκετούς από εσάς " εάν καμιά μέρα βαρεθεί και αποσυρθεί ο Αντώνης από τα καθήκοντα του, υπάρχει κάποιος αερομοντελιστής με τα ίδια προσόντα να αναλάβει την θέση του ? "
    Δυστυχώς δεν μου απαντήσατε κύριοι, είπατε απλά......θα βρεθεί κάποιος.

Από το θα βρεθεί κάποιος, μέχρι το ποιός είναι αυτός........είναι η απόσταση από την γη μέχρι τον ήλιο !!!!!

Άρα καλά σας λέω κοράκια, γιατί το μόνο που πάτε να κάνετε είναι ζημία, γιατί καλό δεν μπορείτε να κάνετε σε καμία περίπτωση, λόγω απώλειας προσόντων. Και αυτό σας τσούζει. Δεν μπορείτε να χωνέψετε με τίποτα ότι ο Αντώνης έχει τον χρόνο, την διάθεση, τα προσόντα για αυτήν την δουλειά, που όμοιος του..... αερομοντελιστής δεν υπάρχει.

Εάν υπήρχε θα τον ξέραμε όλοι. Και για αυτό σας προκαλώ ακόμα μια φορά δημόσια, πείτε ένα όνομα που θα μπορούσε να συνεχίσει το έργο και να αξιοποιήσει σωστά η ακόμα καλύτερα την θέση και τις ευθύνες που έχει αναλάβει ο  Αντώνης στην ομοσπονδία.

Αυτά λοιπόν που σας λέω τα ξέρουν καλά όλοι οι Αθλητές, όλοι οι αεραθλητικοί-αερομοντελιστικοί σύλλογοι, ακόμα και όλα τα υπόλοιπα αεραθλήματα, και για αυτό σύσσωμοι τον στηρίζουν και τον υποστηρίζουν εδώ και χρόνια.

Ξέρουμε το συμφέρον μας, ξέρουμε τι ζητάμε, ξέρουμε ποιόν υποστηρίζουμε, και βλέπουμε πάντα μπροστά......οι σημερινοί αθλητές δεν έχουν τον χρόνο να κοιτάζουν το παρελθόν, και να αναλώνονται σε ίντριγκες και παρασκήνια, ασχολούνται με τις προπονήσεις, κάνουν σχέδια για τους επόμενους αγώνες, περιμένοντας με αγωνία να συναντηθούν κάθε τόσο με άλλους συναθλητές τους που υπάρχουν σε κάθε μεριά της Ελλάδος μας κτλ κτλ. Με λίγα λόγια έχουν δουλειά να κάνουν και όπως βλέπετε και εσείς δεν σαλιαρίζουν ποτέ στα φόρουμ, ούτε μπλέκονται σε καυγάδες και αντιπαραθέσεις.

Για αυτό αφήστε ήσυχο τον Αντώνη να κάνει την δουλειά του, γιατί έχει μια "στρατιά" ολάκερη από πίσω να φροντίσει.

Καλό σας βράδυ !!!!!

Υ.Γ. Ανωνυμε χρήστη  Wink που  δημοσίευσες το μήνυμα,  στα περι κοράκια φυσικά και δεν σε συγκαταλέγω γιατί ξέρω ότι  απλά γούστο βγάζεις και το έκανες για το καλαμπούρι και μόνο. Αλλά ρε συ φίλε, έδωσες την χαρά σε κάποιους και την όμορφη διάθεση για έναν βραδινό αυνανισμό.

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #97 στις: Πέμπτη, 14 Ιαν 2010, 07:45:01 »

Μάταια περίμενα να διαγραφεί το πόστ την στιγμή που ανώνυμος χρήστης δημοσιεύει μηνύματα [κατηγορώ] κατά επώνυμου και μάλιστα του αντιπροέδρου της  ομοσπονδίας.
    Χάλι μαύρο αλλά δικαιώνομαι για πολλά που έχω πει, και κατέληξα ουκ ο λίγες φορές στον σκουπιδοτενεκέ.

Ο σκουπιδοτενεκές είναι πάντα στην θέση του. 

Το μήνυμα έχει ήδη διαβαστεί από πολλούς, είιμαι δε σίγουρος οτι μερικοί θα έχουν ήδη φροντίσει και φροντίζουν να διαδοθεί και με άλλους τρόπους. Αν διαγραφεί θα ειπωθεί οτι "κουκουλώνεται".

Μήπως ο Tiramola μπορεί να μας απαντήσει σε πόσα σχετικά δικαστήρια και κατηγορίες έχει αθωωθεί τελεσίδικα ο Αντώνης Παπαδόπουλος; Πόσος χρόνος έχει αναλωθεί και από τον ίδιο και από άλλα στελέχη σε στείρες, κατά την γνώμη μου, δικαστικές διαμάχες;

Για να μην ξαναγράφω τα ίδια ...

Χμμ... δικαστήρια  Huh

Τον Νοέμβριο του 2004 έγραψα στο παλιό Aeromodelling GR στο Yahoo!

Παράθεση
    Πάντα θα υπάρχουν διαφωνίες και αντεγκλήσεις. Η πολυφωνία είναι επιθυμητή αλλά να τρέχουμε στα δικαστήρια για να τα βρούμε.... Δυστυχώς τα τελευταία τρισήμισυ χρόνια ο ελληνικός αερομοντελλισμός έχει ικανότατα στελέχη του να αφιερώνουν τον χρόνο τους σε στείρες δικαστικές διαμάχες για να βρούμε τί; Ο κόσμος έχει απηυδήσει. Οι αερομοντελλιστές θέλουν συλλόγους που να λειτουργούν με ομόνοια και είναι αυτοί που θα περιορίσουν αυτούς που δημιουργούν προβλήματα. Εχει θιχθεί και σε πολλά μηνύματα στο παρελθόν. Πολύ κράτησε. Ας αφήσουμε τις διαφορές μας και ας σφίξουμε επιτέλους τα χέρια. Ιπτάμενα μοντέλλα φτιάχνουμε και πετάμε. Τι ζητάμε στα δικαστήρια; Στο δικαστήριο, απ' όσο ξέρω, δεν επιτρέπεται να πετάξεις indoor, αν και οι διαστάσεις του χώρου καμμιά φορά θα το επέτρεπαν.
    Βλέπω πάντως με χαρά ότι σιγά σιγά αρχίζουμε να ξεχνάμε τις διαφορές μας. Βλέπω ανθρώπους που έβριζαν κάποιους να πετάνε και μετά να πίνουν και μπύρα μαζί. Το έχω ξαναδεί και με χαρά αρχίζω να το ξαναβλέπω. Πιστεύω ότι σύντομα θα λήξει.

Εγραψα παραπάνω
    Παράθεση
    Πέρα από τα αστεία μας ρίχνονται σπόροι που θ' αποδώσουν αργότερα.

Οι σπόροι μπορεί να είναι καλοί και κακοί. Τα προβλήματα, όπως πιστεύω, δεν πηγάζουν από κακούς κανονισμούς αλλά από κακές σχέσεις και προσωπικές διαμάχες. Οι υποδιαστολές είναι οι αφορμές.

Με τους χαρακτηρισμούς και τις προσωπικές αντεγκλήσεις σπέρνουμε κακούς καρπούς για το αύριο.

Το Νοέμβριο του 2004 υπολόγιζα τρισήμισυ χρόνια, τώρα πάμε να κλείσουμε δεκαετία.  Huh
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    tiramolla
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #98 στις: Σάββατο, 16 Ιαν 2010, 13:40:10 »

Συγχαρητήρια στο φόρουμ που σεβάστηκε μια τέτοια είδηση (γιατί απλός δεν είναι δυσφήμιση για όσους δεν θέλουν να το καταλάβουν) είναι ένα γεγονός που όλοι μπορείτε να το επιβεβαιώσετε
    Καταγράφηκε
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #99 στις: Σάββατο, 16 Ιαν 2010, 13:59:49 »

Η κατάσταση με τους χρήστες που γράφουν ανώνυμα εδώ το πρώτο τους post έχει καταντήσει αηδία  buck2
    περιττά πρόσθετα σχόλια...

gkan
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 16 Ιαν 2010, 14:46:25 από Γιώργος Κανδυλάκης » Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    tiramolla
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #100 στις: Σάββατο, 16 Ιαν 2010, 14:13:36 »

Mε βάση αυτό το γεγονός την καταδίκη του αντώνη παπαδόπουλου για ψευδορκία
    γεννιούνται κάποια ερωτήματα:

1.Mήπως τώρα ο πρόεδρος τις  ΕΛΑΟ θα πρέπει να ζήτηση την παραίτηση του ?
    (μιας και η υπόθεση για την οποια καταδικάστηκε έχει να κάνει με θέματα του αερομοντελισμού που είναι άμεσα συνδεμένα με την θεσούλα του)

2 Tι θα γινόταν εάν στην αντίστοιχη θέση ήταν ένας υπουργός ,βουλευτής δηλαδή εκπρόσωποι του λαου?
    ( σίγουρα θα του ζητούσαν την παραίτηση του )

3 Tα μελοι  και ο γραμματέας τι θέση θα πρέπει να πάρουν?

4 Eάν δεν γίνει τίποτε δεν φοβούνται μην το μάθουν τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και γίνει θέμα ?

Τελος  δεν θα είχε την ίδια βαρύτητα εάν δεν μιλάγαμε για τον αντιπρόεδρο τις ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  αλλα για ένα απλό σωματείο

« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 16 Ιαν 2010, 14:30:22 από tiramolla » Καταγράφηκε
    tiramolla
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #101 στις: Σάββατο, 16 Ιαν 2010, 14:40:42 »

Tελικά τι είναι νόμιμο και τι είναι ηθικό?

Tο νόμιμο είναι και ηθικό?

To  ηθικό είναι νόμιμο?

Μπορεί να παραιτηθεί και μόλις ξεμπλέξει (εάν ξεμπλέξε)ι  ποτε η θεσούλα του δικια του πάλι

Tότε θα είναι και νόμιμο αλλα και ηθικό και δεν θα μπορεί να του πει κανένας τίποτα !

Eτσι δεν θα πρέπει να είναι όλοι όσοι σας εκπροσωπούν?

και νόμιμοι αλλα και ηθικοί
    Καταγράφηκε
    tiramolla
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #102 στις: Σάββατο, 16 Ιαν 2010, 14:55:59 »

Χάλι μαύρο αλλά δικαιώνομαι για πολλά που έχω πει, και κατέληξα ουκ ο λίγες φορές στον σκουπιδοτενεκέ.

Ο σκουπιδοτενεκές είναι πάντα στην θέση του. 

Το μήνυμα έχει ήδη διαβαστεί από πολλούς, είιμαι δε σίγουρος οτι μερικοί θα έχουν ήδη φροντίσει και φροντίζουν να διαδοθεί και με άλλους τρόπους. Αν διαγραφεί θα ειπωθεί οτι "κουκουλώνεται".

Μήπως ο Tiramola μπορεί να μας απαντήσει σε πόσα σχετικά δικαστήρια και κατηγορίες έχει αθωωθεί τελεσίδικα ο Αντώνης Παπαδόπουλος; Πόσος χρόνος έχει αναλωθεί και από τον ίδιο και από άλλα στελέχη σε στείρες, κατά την γνώμη μου, δικαστικές διαμάχες;

Για να μην ξαναγράφω τα ίδια ...

Χμμ... δικαστήρια  Huh

Τον Νοέμβριο του 2004 έγραψα στο παλιό Aeromodelling GR στο Yahoo!

Παράθεση
    Πάντα θα υπάρχουν διαφωνίες και αντεγκλήσεις. Η πολυφωνία είναι επιθυμητή αλλά να τρέχουμε στα δικαστήρια για να τα βρούμε.... Δυστυχώς τα τελευταία τρισήμισυ χρόνια ο ελληνικός αερομοντελλισμός έχει ικανότατα στελέχη του να αφιερώνουν τον χρόνο τους σε στείρες δικαστικές διαμάχες για να βρούμε τί; Ο κόσμος έχει απηυδήσει. Οι αερομοντελλιστές θέλουν συλλόγους που να λειτουργούν με ομόνοια και είναι αυτοί που θα περιορίσουν αυτούς που δημιουργούν προβλήματα. Εχει θιχθεί και σε πολλά μηνύματα στο παρελθόν. Πολύ κράτησε. Ας αφήσουμε τις διαφορές μας και ας σφίξουμε επιτέλους τα χέρια. Ιπτάμενα μοντέλλα φτιάχνουμε και πετάμε. Τι ζητάμε στα δικαστήρια; Στο δικαστήριο, απ' όσο ξέρω, δεν επιτρέπεται να πετάξεις indoor, αν και οι διαστάσεις του χώρου καμμιά φορά θα το επέτρεπαν.
    Βλέπω πάντως με χαρά ότι σιγά σιγά αρχίζουμε να ξεχνάμε τις διαφορές μας. Βλέπω ανθρώπους που έβριζαν κάποιους να πετάνε και μετά να πίνουν και μπύρα μαζί. Το έχω ξαναδεί και με χαρά αρχίζω να το ξαναβλέπω. Πιστεύω ότι σύντομα θα λήξει.

Εγραψα παραπάνω
    Παράθεση
    Πέρα από τα αστεία μας ρίχνονται σπόροι που θ' αποδώσουν αργότερα.

Οι σπόροι μπορεί να είναι καλοί και κακοί. Τα προβλήματα, όπως πιστεύω, δεν πηγάζουν από κακούς κανονισμούς αλλά από κακές σχέσεις και προσωπικές διαμάχες. Οι υποδιαστολές είναι οι αφορμές.

Με τους χαρακτηρισμούς και τις προσωπικές αντεγκλήσεις σπέρνουμε κακούς καρπούς για το αύριο.

Το Νοέμβριο του 2004 υπολόγιζα τρισήμισυ χρόνια, τώρα πάμε να κλείσουμε δεκαετία.  Huh

Tην παροιμία "μια του κλέφτη δυο του κλέφτη ....................................
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #103 στις: Σάββατο, 16 Ιαν 2010, 15:34:12 »

Νομίζω οτι είναι αστείο ένας ανώνυμος να κάνει κηρύγματα περί ηθικής και να καλεί να παίξουμε τις κουμπάρες με το αυγό του Κολόμβου.

Οι διοικήσεις των συλλόγων λειτουργούν με βάση καταστατικά και τον νόμο.

Ουδείς θεωρείται ότι καταδικάστηκε, αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση, μέσα από όλες τις δυνατές βαθμίδες δικαστηρίων (έως και τον Αρειο Πάγο).

Οταν τελεσιδικήσει η υπόθεση θα εξετασθεί αν θα χρειαστεί να γίνει κάτι.

Α, είδα έχω και ΠΜ. Μπα, τις κουμπάρες θα παίξουμε και με τις ταυτότητες στο Aeromodelling GR; Μια Tiramola ανώνυμος και μια tiramolla ανώνυμος; Μου φαίνεται παραπάνω από κάτι δεν πάει καλά εδώ.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #104 στις: Σάββατο, 16 Ιαν 2010, 15:45:55 »

ειναι προφανές οτι οτι ο τιραμόλα  εχει προσωπικό  όφελος απο την απόφαση αυτή .  Προσωπικά μην γνωρίζοντας λεπτομέρειες της υπόθεσης  δεν βιάζομαι να καταδικάσω τον κ. Αντώνη Παπαδόπουλο , που κατα την γνώμη μου πάντα  εχει προσφέρει πάρα πολλα στον χώρο μας .
    Και σίγουρα απείρως περισσότερα  απο τον τιραμόλα .
    Πως το ξέρω αφού ο τιραμολα ειναι ανώνυμος ? ( προς το παρόν) . Μα ειναι πασιφανές οτι . ανήκει στο είδος του "κατηγορώ και καταστρέφω αφού ειμαι ανίκανος να δημιουργήσω" .

Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 12     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Σύλλογοι Αερομοντελισμού (Συντονιστές: Γιάννης Παξιμαδάκης, andreas)  |  Θέμα: Ε.Λ.Α.Ο. - ΠΡΟΕΔΡΟΙ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ
    Μεταπήδηση σε: