Μάταια περίμενα να διαγραφεί το πόστ την στιγμή που ανώνυμος χρήστης δημοσιεύει μηνύματα [κατηγορώ] κατά επώνυμου και μάλιστα του αντιπροέδρου της ομοσπονδίας.
Χάλι μαύρο αλλά δικαιώνομαι για πολλά που έχω πει, και κατέληξα ουκ ο λίγες φορές στον σκουπιδοτενεκέ.

Οπότε στο θέμα μας τώρα.
καταδικάστηκε στο πρωτοδικείο για ψευδορκία με 5 μήνες
Εμείς στα μέρη μας λέμε ........ Ε !!!! και ? σιγά το καλτσόν

μήπως τώρα θα πρέπει να παραιτηθεί από την θεσούλα του ?
Το ζουμί της υπόθεσης εδώ είναι.
Θέλετε να παραιτηθεί ο Αντώνης από την θέση του ? .........
Ωραία !!!!! Και ποιός ρε παλληκάρια πιστεύετε ότι έχει τα προσόντα την προσωπικότητα, τις γνωριμίες, την γνώση και το διεθνές κύρος για να αναλάβει την ευθύνη σε μια τέτοια καίρια θέση που έχει ο Αντώνης στην ομοσπονδία ?
Με τους περισσότερους από εσάς που έχω μιλήσει, η βρέθηκα σε συζητήσεις σας, πάντα άκουγα τα εξής:
" ναι, ναι βέβαια ο Αντώνης έχει προσφέρει πάρα πολλά στον αερομοντελισμό εδώ και χρόνια"
Λοιπόν ? Τώρα γιατί έχετε μετατραπεί σε κοράκια που θέλετε να κατασπαράξετε την πρόοδο του αεραθλήματος και στην συνέχεια να χορεύετε γύρω από το κουφάρι του ?
Οταν πάλι έχω ρωτήσει αρκετούς από εσάς " εάν καμιά μέρα βαρεθεί και αποσυρθεί ο Αντώνης από τα καθήκοντα του, υπάρχει κάποιος αερομοντελιστής με τα ίδια προσόντα να αναλάβει την θέση του ? "
Δυστυχώς δεν μου απαντήσατε κύριοι, είπατε απλά......θα βρεθεί κάποιος.
Από το θα βρεθεί κάποιος, μέχρι το ποιός είναι αυτός........είναι η απόσταση από την γη μέχρι τον ήλιο !!!!!
Άρα καλά σας λέω κοράκια, γιατί το μόνο που πάτε να κάνετε είναι ζημία, γιατί καλό δεν μπορείτε να κάνετε σε καμία περίπτωση, λόγω απώλειας προσόντων. Και αυτό σας τσούζει. Δεν μπορείτε να χωνέψετε με τίποτα ότι ο Αντώνης έχει τον χρόνο, την διάθεση, τα προσόντα για αυτήν την δουλειά, που όμοιος του..... αερομοντελιστής δεν υπάρχει.
Εάν υπήρχε θα τον ξέραμε όλοι. Και για αυτό σας προκαλώ ακόμα μια φορά δημόσια, πείτε ένα όνομα που θα μπορούσε να συνεχίσει το έργο και να αξιοποιήσει σωστά η ακόμα καλύτερα την θέση και τις ευθύνες που έχει αναλάβει ο Αντώνης στην ομοσπονδία.
Αυτά λοιπόν που σας λέω τα ξέρουν καλά όλοι οι Αθλητές, όλοι οι αεραθλητικοί-αερομοντελιστικοί σύλλογοι, ακόμα και όλα τα υπόλοιπα αεραθλήματα, και για αυτό σύσσωμοι τον στηρίζουν και τον υποστηρίζουν εδώ και χρόνια.
Ξέρουμε το συμφέρον μας, ξέρουμε τι ζητάμε, ξέρουμε ποιόν υποστηρίζουμε, και βλέπουμε πάντα μπροστά......οι σημερινοί αθλητές δεν έχουν τον χρόνο να κοιτάζουν το παρελθόν, και να αναλώνονται σε ίντριγκες και παρασκήνια, ασχολούνται με τις προπονήσεις, κάνουν σχέδια για τους επόμενους αγώνες, περιμένοντας με αγωνία να συναντηθούν κάθε τόσο με άλλους συναθλητές τους που υπάρχουν σε κάθε μεριά της Ελλάδος μας κτλ κτλ. Με λίγα λόγια έχουν δουλειά να κάνουν και όπως βλέπετε και εσείς δεν σαλιαρίζουν ποτέ στα φόρουμ, ούτε μπλέκονται σε καυγάδες και αντιπαραθέσεις.
Για αυτό αφήστε ήσυχο τον Αντώνη να κάνει την δουλειά του, γιατί έχει μια "στρατιά" ολάκερη από πίσω να φροντίσει.
Καλό σας βράδυ !!!!!
Υ.Γ. Ανωνυμε χρήστη

που δημοσίευσες το μήνυμα, στα περι κοράκια φυσικά και δεν σε συγκαταλέγω γιατί ξέρω ότι απλά γούστο βγάζεις και το έκανες για το καλαμπούρι και μόνο. Αλλά ρε συ φίλε, έδωσες την χαρά σε κάποιους και την όμορφη διάθεση για έναν βραδινό αυνανισμό.