Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.430 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 3 Μαΐ 2026, 16:03:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 3 Μαΐ 2026, 16:03:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:40]

από carapis
    [Χθες στις 11:31]

από carapis
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 19:45:33]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 14:36:08]

από DIGI
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 10:30:08]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309430
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 186
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 151
    Συνολικά: 154
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3 4 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Μέλος σε περισσότερα σωματεία κοινού σκοπού?  (Αναγνώστηκε 10380 φορές)
    Dell Gatto Grande
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

when you see a bird walking, don't fly.

« στις: Κυριακή, 27 Ιουν 2021, 16:05:24 »

Κύριε  Dell Gatto.....,  

Τα στοιχεία που έχω στην διάθεση μου ως πρόεδρος σωματείου τα έχουν όλα τα σωματεία. Ισως δεν έχετε αντιληφθεί ότι κάθε τι που λέω, μπορώ να το τεκμηριώσω. Ομως δεν είναι δική μου δουλειά.

Γιατί δεν έχετε ρωτήσει ακόμα το σωματείο σας; Και όταν θα σας απαντήσει, να ποστάρετε και εδώ την απάντηση για να αποδειχθεί ότι ξέρω τι λέω.

Εως τότε σας παρακαλώ, να μη με ενοχλήσετε ξανά

Αλλο εννοούσα όταν είπα να με ξαναρωτήσετε. Αλλά από την στιγμή που το σωματείο σας είναι η Αερολέσχη Λάρισας που διατηρώ πολυ καλές σχέσεις, αναιρώ αυτή την προτροπή. Δεν θέλω να εκτεθεί η ΑΛ. Λάρισας επειδή εσείς δεν ξέρετε να ασκείτε τα δικαιώματα του μέλους.

...λίγο καθυστερημένα γιατί τα μπάνια προηγούνται ..

Συνήθως αγνοώ τα μηνύματά του  πρoέδρου της ΕΑΑ, αλλά προχθές υπέπεσε στην αντίληψή μου η δημόσια"προειδοποίηση “ = ευθέα επίθεση , προς τον Κύριο Ράμο , κατηγορώντας των για…. παρανομίες ( ! )  
    λόγο εγγραφής του τελευταίου ,άκουσον άκουσον , σε πολλαπλά σωματεία ως μέλος.

Μήνυμα με σκοπό ΟΧΙ την επίλυση ενος προβλήματος ιδιαιτέρως . Μήνυμα με σκοπό προφανέστατα :

1- την τρομοκρατία  του στυλ " μη συνεχίσεις να μιλάς γιατί έχω ράμματα για τη γούνα σου".  
    2- και τον εκτροχιασμό της συζήτησης που αναδεικνύει η Αερολέσχης Λάρισας με τσακωμό που θέλει να προκαλέσει.

Ο αθλητικός νόμος που μας διέπει ΔΕΝ είναι κρυφός .Ο αθλητικός νόμος ειναι δημοσιευμένος και προσβάσιμος απο όλους.  
    Οποιοσδήποτε  ανατρέξει στο άρθρο κολλήματα εγγραφής μελών ,Θα επιβεβαιώσει ότι ΔΕΝ απαγορεύεται η έγγραφη κάποιου ως μέλος σε πολλαπλά σωματεία, ακόμα και  ιδίου σκοπού.

Κύριε πρόεδρε της ΕΑΑ ,

το θράσος σας να παραποιείτε τον αθλητικό νόμο (και να παραπληροφορείτε/παραπλανάτε και εμας τους υπολοίπους ) ,με σκοπό να  τρομοκρατήσετε τον  Κύριο Ράμο ,για να σαμποτάρετε την συζήτηση για την εκδήλωση στην Αερολέσχης Λάρισας.

Και η δειλία σας να αποδείξετε ,την ορθότητα της σοβαρότατης δημόσιας καταγγελίας σας περί  παρανομιών ,που σας ζήτησα .

Σας καθιστούν ανάξιο παντός περιστάσεων .

Αν θέλετε να καλλιεργήσετε καποια καλή σχέση με την αερολέσχη Λάρισας να μην ξανα ενοχλήσετε το θέμα https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=58255.msg328873;topicseen#new
    Ασχοληθείτε μόνο με τα του σωματίου σας.

Γιώργος Παπαγιάννης
    .
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 9 Ιουλ 2021, 20:07:00 από Γιώργος Κανδυλάκης » Καταγράφηκε

Γιώργος Παπαγιάννης
    www.rcjet.gr 
    Proud Official Pilot of www.powerbox-systems.com
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 27 Ιουν 2021, 17:09:24 »

Αξιότιμε κύριε Παπαγιάννη,
    λέτε πολλά αλλά όλα είναι μακριά από την αλήθεια.
    Εχετε ξεκινήσει μία μικρή ιστοριούλα, αλλά επειδή ο κόσμος κατάλαβε ότι αγνοείτε τις διατάξεις, σας έχει φέρει στα άκρα, απόδειξη ότι μου προσάπτετε υβριστικά επίθετα.

Μην ψάχνετε στον αθλητικό νόμο το θέμα της απαγόρευσης εγγραφής σε περισσότερα  του ενός σωματεία που καλλιεργούν το ίδιο άθλημα. Είναι σε άλλο νομικό βιβλίο.
    Σας είπα ότι τα χαρτιά που έχω εγώ επί του θέματος τα έχουν όλες οι αερολέσχες.
    Αν ο γραμματέας του σωματείου σας δεν θυμάται που τα έχει καταχωρήσει, μπορεί να τα ζητήσει εκ νέου από την ομοσπονδία.

Δεν απείλησα τον κ. Ράμο, δεν έχω το δικαίωμα να τον τιμωρήσω εγώ, ούτε ψευδομαι όταν λέω ότι είναι μέλος σε πολλά σωματεία. Αλλά όταν ο νόμος λέει απαγορεύεται να είσαι μέλος σε δύο σωματεία και αυτός έχει γραφτεί σε πέντε, δεν μένει παρά να του ευχηθώ να τα εκατοστήσει.  Γιατί δεν διαμαρτύρεται ο ίδιος ο κ. Ράμος

Με το σωματείο μου, την ΕΑΑ που διανύει το 70ό έτος της ζωής της ασχολούμαι κάθε ημέρα,και η απόδειξη ότι το κάνω σωστά, είναι η σημερινή επανεκλογή μου (παμψηφεί) στην θέση του προέδρου της για την επόμενη τριετία.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 27 Ιουν 2021, 17:40:27 »

Δραττομαι της ευκαιριας να συγχαρω τον Θειο ως τον επανεκλεγεντα προεδρο της ΕΑΑ.
    Συγχαρητηρια Κυριε Κωνσταντακατε που για τα επομενα τρια χρονια θα ειστε στο τιμονι της λεσχης σας  και στο πλευρο της ΕΛΑΟ !
    Βασιλης Παπαδοπουλος
    Καταγράφηκε

......electrics are here to stay......
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 27 Ιουν 2021, 18:21:55 »

Δραττομαι της ευκαιριας να συγχαρω τον Θειο ως τον επανεκλεγεντα προεδρο της ΕΑΑ.
    Συγχαρητηρια Κυριε Κωνσταντακατε που για τα επομενα τρια χρονια θα ειστε στο τιμονι της λεσχης σας  και στο πλευρο της ΕΛΑΟ !
    Βασιλης Παπαδοπουλος

Αγαπητέ Βασίλη
    ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
    Οχι μόνο στο πλευρό της ΕΛΑΟ αλλά και στο πλευρό οιουδήποτε αεραθλητικού σωματείου που θέλει βοήθεια σε διοικητικά θεματα.

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    cosmic
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 27 Ιουν 2021, 20:04:51 »

κ. Κωνσταντακάτο αναφέρεστε στο παρακάτω Huh

http://www.opengov.gr/cultureathl/?p=6413

και συγκεκριμένα :

Άρθρο 03 – Κωλύματα εγγραφής σε Αθλητικά Σωματεία

θ)Οι εν ενεργεία και μη εν ενεργεία διαιτητές ομαδικού αθλήματος, μέλη ή μη των οικείων συνδέσμων διαιτητών του οικείου αθλήματος, δεν επιτρέπεται να είναι μέλη Αθλητικού Σωματείου, που καλλιεργεί το ίδιο άθλημα, παρά μόνο μετά την παρέλευση τριών πλήρων ετών από τη διαγραφή τους από τα μητρώα του συνδέσμου διαιτητών στον οποίο ανήκαν. Η ημερομηνία διαγραφής πιστοποιείται με βεβαίωση του Δ.Σ. του συνδέσμου διαιτητών του οποίου ήταν μέλος. Ως διαιτητές, για την εφαρμογή της διάταξης αυτής και μόνο, θεωρούνται επίσης οι επόπτες, οι σημειωτές, οι κριτές, οι χρονομέτρες, οι αφέτες, οι παρατηρητές, καθώς και όσοι, με οποιονδήποτε τρόπο, συμμετέχουν σε διαιτητικό έργο ομαδικού αθλήματος. Κατ’ εξαίρεση, οι εν ενεργεία και μη εν ενεργεία διαιτητές, κριτές, χρονομέτρες και όσοι άλλοι συμμετέχουν σε διαιτητικό έργο ατομικού αθλήματος, Μέλη των οικείων συνδέσμων, μπορούν να είναι μέλη Αθλητικού Σωματείου που καλλιεργεί το ίδιο άθλημα, δεν επιτρέπεται όμως να είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου αυτού ούτε να είναι αντιπρόσωποί του σε υπερκείμενες Ενώσεις ή Ομοσπονδίες. Το κώλυμα του προηγούμενου εδαφίου δεν ισχύει για τους διαιτητές και τους κριτές των αθλημάτων της σκοποβολής, της τοξοβολίας, του ζατρικίου, του αγωνιστικού μπριτζ, του αεραθλητισμού της αθλητικής αλιείας και του μηνανοκίνητου αθλητισμού. Η κατά παράβαση της διάταξης αυτής εγγραφή ως μέλους σε Αθλητικό Σωματείο ή η συμμετοχή σε αρχαιρεσίες Αθλητικού Σωματείου και η τυχόν εκλογή στα όργανα αυτού είναι αυτοδίκαια άκυρες.

Που ακριβώς αναφέρονται αυτά που λέτε Huh
    Καταγράφηκε

Dinosaurs went extinct...Better stay in your extinction!
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 27 Ιουν 2021, 20:24:11 »

Εάν καταλαβαίνω σωστά το σχόλιο και την πρόθεση του κ. Κωνσταντακάτου, δεν έχει σκοπό να απαντήσει άμεσα.

Αντίθετα παραπέμπει τα μέλη στα αντίστοιχα σωματεία, να ρωτήσουν και να πάρουν απάντηση από εκεί.

Ίσως να θέλει να αποδείξει ενδεχόμενη άγνοια των εμπλεκόμενων σωματείων και να ανοίξει τα "χαρτιά" του αργότερα...

Η δική μου απλή ερώτηση προς όσους αμφισβητούν τα γραφόμενα (δικαίως ίσως, δε λέω...):
    Ρωτήσατε τα σωματεία σας, όπως ζητάει ο κ. Κωνσταντακάτος ή μείνατε στην αμφισβήτηση μόνο, χωρίς να πάρετε μια πιο επίσημη δεύτερη γνώμη?

Απλή απορία από έναν μη υπάλληλο, μη εκπρόσωπο, μη δικηγόρο,  της Ε.Α.Α., της ΕΛΑΟ ή του κ. Κωνσταντακάτου...

Και ας μην αρέσει σε διάφορους...

gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    cosmic
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 27 Ιουν 2021, 21:13:19 »

Προσωπικά όχι κ. Κανδυλάκη, δεν ρώτησα κι ούτε θα βάλω κόσμο να ασχοληθεί για μια απλή κουβέντα χωρίς στοιχεία!

εφόσον ο αθλητικός νόμος δεν απαγορεύει, όπως επίσης και αυτά που παρέθεσα(τα περι αθλητικών σωματείων δηλαδή), τότε δεν βλέπω τον λόγο να ρωτάμε πράγματα επειδή και μόνο ο κ. Κωνσταντακατος λέει ότι απαγορεύονται.

τι θα πει θα ανοίξει τα χαρτιά του αργότερα? προφανώς αν έκανα το ίδιο και κατηγορούσα τον κ. Κωνσταντακατο ή εσάς ή τον όποιον άλλον εδώ μέσα ότι παρανομεί, χωρίς να παραθέσω στοιχεία, το λιγότερο θα ήταν να είχατε διαγράψει το ποστ μου. Σίγουρα πάντως δεν θα το συζητούσαμε
    Καταγράφηκε

Dinosaurs went extinct...Better stay in your extinction!
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 27 Ιουν 2021, 23:45:08 »

κ. Κοσμίδη,

Ο κ. Κωνσταντακάτος δήλωσε ότι αυτό που γράφει μπορεί να το τεκμηριώσει. για εμένα αυτό δεν αποτελεί κουβέντα χωρίς στοιχεία.
    Γνωρίζοντας τον αρκετά χρόνια δεν έχω διαπιστώσει τόσο μεγάλη ασυμφωνία λόγων και έργων σε τέτοια θέματα. Σωστή ή λανθασμένη η εκτίμηση μου, θα φανεί στο αποτέλεσμα...Και θα κριθεί από όσους διαβάζουν.

τι θα πει θα ανοίξει τα χαρτιά του αργότερα? προφανώς αν έκανα το ίδιο και κατηγορούσα τον κ. Κωνσταντακατο ή εσάς ή τον όποιον άλλον εδώ μέσα ότι παρανομεί, χωρίς να παραθέσω στοιχεία, το λιγότερο θα ήταν να είχατε διαγράψει το ποστ μου. Σίγουρα πάντως δεν θα το συζητούσαμε

Θα το συζητούσαμε, γιατί όχι. Δεν διέγραψα και δεν διαγράφω post για το περιεχόμενο τους, αν δεν μου αρέσει. Για το ύφος, την φρασεολογία, το "επίπεδο", ναι.

Και σε τελική ανάλυση, ναι, με βάση και τη μέχρι τώρα συμπεριφορά και τον "πρότερο βίο". Πάντα υποκειμενικά, το ομολογώ. Κρίνομαι για αυτό, δικό μου το ρίσκο...

Θα μου επιτρέψτε όμως να επιστρέψω στην ουσία...

Υπάρχουν και άλλοι νόμοι πέραν του αθλητικού.

Στο μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ήρθαν στα χέρια μου επίσημα έγγραφα που επιβεβαιώνουν αυτά που υποστηρίζει ο κ. Κωνσταντακάτος. Όχι, όχι από τον ίδιο... Δεν έχει και σημασία άλλωστε.

Σημασία για εμένα έχει ότι είναι επίσημα και από ότι έμαθα, έχουν κοινοποιηθεί σε όλα τα σωματεία πρόσφατα.

Και ρωτάω με τη σειρά μου. Οι εμπλεκόμενοι σύλλογοι, που τα έλαβαν και αυτοί, έχουν αντιδράσει με κάποιο τρόπο? Τα έχουν αμφισβητήσει? Τα αποδέχονται? Θεωρούν τη πολυσυμμετοχή νόμιμη?

Απαντήσεις εκπροσώπων τους επί του θέματος της εκδήλωσης Λάρισας είδα. Επί του παρόντος καμία. Και δεν αναφέρομαι σε εσάς και τον κ. Παπαγιάννη.

Πολλά γράφονται πολλά λέγονται, δημιουργούνται εντυπώσεις, καλό είναι να ξεκαθαρίζουμε ότι μπορούμε. Για τα δύσκολα υπάρχουν τα δικαστήρια.

gkan
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 28 Ιουν 2021, 05:52:26 »

Αγαπητοί φίλοι και επικριτές μου.

αντί να με μνημονεύετε στα τρισάγιά σας, γιατί δεν ρωτάτε τα σωματεία σας τι ακριβώς λένε οι νόμοι και οι νομολογίες;

Τελικά μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.
    Η το σωματείο σας δεν θυμάται που είναι καταχωρημένα τα στοχεία που τους έχει στείλει η Ομοσπονδία
    Η ενοχλούνται που τα ζητάτε.
    Η δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι γνωρίζουν την υπόθεση, είναι παράνομα που έχουν (όσα έχουν) τα ίδια μέλη με άλλα σωματεία, και έπρεπε να έχουν αντιδράσει.

Το ατόπημα που κάνετε είναι ότι κατηγορείτε τον πρόεδρο της ΕΑΑ πιστεύοντας ότι έτσι όλοι καταλαβαίνουν ότι εννοείτε τον Κωνσταντακάτο.
    Αφήστε την ΕΑΑ και τον θεσμό του προέδρου της να πορεύονται στην ιστορία.

Και θα επαναλάβω ότι οι περισσότεροι που μετέχουν σε αυτές τις επιθέσεις, ήταν πριν λίγα χρόνια εντεταγμένοι στην  ΕΑΑ. Θαυμάστε τους.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Dell Gatto Grande
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 29 Ιουν 2021, 23:50:11 »

Δεν χρειάζεται να επικοινωνήσω με κανέναν και με καμία ομοσπονδία για να σας απαντήσω.
    Και δεν χρειάζεται και κανένα μέλος να επικοινωνήσει με κανέναν πρόεδρο Κωσταντακάτο της ΕΑΑ για να του σερβίρει την ερμηνεία του νόμου που τον βολεύει.

Η ερμηνεία νόμων απαγορεύεται.

Απ οτι φαίνεται Κύριε πρόεδρε της ΕΑΑ, παρά την πολυετή σας εμπειρία είστε και άσχετος. Να σας μάθω εγω λοιπόν οτι στην  Ελληνική επικράτεια τα ερασιτεχνικά αθλητικά  σωματεία μας , ρυθμίζονται και διέπονται από τον αθλητικό νόμο και τις οικείες διατάξεις του αστικού κώδικα . Όλα δημοσιευμένα διατυπωμένα ξεκάθαρα και προσβάσιμα στον οποιοδήποτε.

Διατάξεις ισχυρότερες απο οποιονδήποτε καρεκλοκένταυρο ή ομοσπονδίας .

Οποιοσδήποτε  ανατρέξει στο άρθρο κολλήματα εγγραφής μελών ,Θα επιβεβαιώσει ότι ΔΕΝ απαγορεύεται η έγγραφη κάποιου ως μέλος σε πολλαπλά σωματεία, ακόμα και ιδίου σκοπού.

Κύριε πρόεδρε της ΕΑΑ.
    Για την καταγγελία μου οτι ,
    κάνετε κατάχρηση του aeromodeling (εκμεταλλευόμενος άγνοια ιδιοκτητών / διαχειριστών) , για να προβείτε σε παραπλάνηση πολιτών παραποιώντας νόμο, (Πράξεις ποινικά κολάσιμες),
    προτείνω στους ιδιοκτήτες του foroum αφου έχουν αμφιβολίες ,να πάρουν μια γνώμη νομικού συμβούλου περι του διλήμματος και να φερθούν ανάλογα σε εμένα και σε εσας.

Προσωπικά δε σας αναγνωρίζω ΚΑΝΕΝΑ ελαφρυντικό .
    Η πολυετή εμπειρία σας κύριε πρόεδρε της ΕΑΑ , ΔΕΝ δικαιολογεί άγνοια σας σε αυτα που υποστηρίζω.  
    Και επιβεβαιώνει τον γλοιώδες τρόπο που χρησιμοποιείται το forum και τις τακτικές σας .
    Καταγράφηκε

Γιώργος Παπαγιάννης
    www.rcjet.gr 
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 29 Ιουν 2021, 23:59:25 »

Προς Γ. Παπαγιάννη / Del Gatto Grande

Το πρώτο μήνυμα διαγράφηκε ως προσβλητικό.

Αλλά και επί της ουσίας ήταν λάθος.

Ο κ. Κωνσταντακάτος δεν έκανε καμία απολύτως ερμηνεία, ούτε του νόμου, ούτε οτιδήποτε άλλου.

Το ένα έγγραφο είναι επίσημο έγγραφο της  Γ.Γ.Α. που δηλώνει ξεκάθαρα και βάσει ποιανού νόμου απαγορεύεται η συμμετοχή ως μέλος σε περισσότερα του ενός σωματεία κοινού σκοπού. Και ναι, είναι του Αστικού Κώδικα...

Δεν επιδέχεται ερμηνείας ούτε παρερμηνείας...

Οπότε οι χαρακτηρισμοί, εκτός από προσβλητικοί είναι και λανθασμένοι.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μέρες και δεν έχει γραφτεί καμία απάντηση που να αμφισβητεί την ύπαρξη και την αποστολή των εγγράφων αυτών στα σωματεία.

άρα,

ή δεν διάβασε το παρόν θέμα κάποιο μέλος Δ.Σ. των σωματείων (απίθανο, αλλά το αναφέρω ως περίπτωση)

ή δεν θέλουν να παραδεχτούν την ύπαρξη των, και άρα έμμεσα ότι και τα σωματεία έχουν δράσει αντίθετα με τον νόμο στην περίπτωση που ο Δ. Ράμος είναι πράγματι μέλος σε περισσότερα του ενός.

Εξίσου απορία προκαλεί και η μη απάντηση επί του θέματος του Δ. Ράμου, άμεσα εμπλεκόμενου.

Είχε λόγο ο κ. Κωνσταντακάτος να σας παραπέμπει στα σωματεία σας. Για εμένα έχει ξεκάθαρα δίκαιο, δεν τίθεται θέμα καμίας παραπλάνησης. Και καμίας άγνοιας... Ναι, δεν είμαι δικηγόρος αλλά μπορώ να κρίνω. Δεν χρειαζόμαστε νομικούς συμβούλους, σωστά μέλη που να συμμετέχουν ενεργά και θετικά χρειαζόμαστε.

Το ξαναγράφω, εδώ δεν είναι δικαστήριο, αλλά όχι και χώρος a la carte, να τον χρησιμοποιούμε για ότι θέλουμε και μας βολεύει, και όπου δεν να εξαφανιζόμαστε...

Και παρακαλώ πάλι, προσοχή στη φρασεολογία και τους χαρακτηρισμούς.

gkan

Βλέπω ότι έγραψες δεύτερο μήνυμα, πιο κόσμιο, παραμένει... Τα σχόλια για την μη ορθότητα του ισχύουν.
    Καταγράφηκε

Dell Gatto Grande
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 30 Ιουν 2021, 00:10:17 »

Ποιο είναι το άρθρο του Αστικού Κώδικα που το απαγορεύει
    Καταγράφηκε

Γιώργος Παπαγιάννης
    www.rcjet.gr 
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 30 Ιουν 2021, 00:14:53 »

Εδώ λοιπόν είναι το ζήτημα.

γιατί δεν το ζητάς από το σωματείο σου που το έχει? Ζήτα το έστω και τώρα, για να δεις από μόνος σου αν το γνωρίζει και αν και γιατί δεν αντιδρά.

Η φράση κλειδί: "Αθέμιτη αλλοιώση του αθλητικού ανταγωνισμού"

Και επαναλαμβάνω, πηγή είναι η Γ.Γ.Α. Όχι η ΕΛΑΟ ή ο Κωνσταντακάτος

Το έγγραφο δεν σκοπεύω να το ανεβάσω εγώ...

gkan
    Καταγράφηκε

aslanidis
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 30 Ιουν 2021, 02:23:21 »

Έπειτα από όλα τα παραπάνω είναι άξιο απορροίας ενώ υπάρχουν  τα ΔΣ των συλλόγων για να λύσουν αυτή τη νομική απορία κάποιοι επιμένουν να τους δοθεί η απάντηση για το παραπάνω θέμα από άλλο Σωματείο  πέρα του δικού τους.    Θα συμφωνήσω με τον κ. Κωνσταντακάτο ότι η απάντηση θα πρέπει να δοθεί από το Σωματείο του ενδιαφερόμενου. Ο λόγος για τους νοήμονες είναι προφανής.
    Θα βοηθήσω μόνο λέγοντας ότι 19/3/21 όλα τα σωματεία λάβανε ένα email που αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα.  Οι όποιες αλλαγές που συμβαίνουν σήμερα στα αθλητικά σωματεία  όπως  αυτή, έχουν ψηφιστεί μεταξύ 99 με 2007, απλά, τώρα εφαρμόζονται!

Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 30 Ιουν 2021, 06:15:28 »

Διαπιστώσατε λοιπόν πως εκρήγνυται κάποιος που αντιλαμβάνεται ότι δεν γνωρίζει, και ότι το σωματείο του που οφείλει να γνωρίζει δεν τον ενημερώνει.

Και που καταλαβαίνει ότι ένα άτομο που δεν συμπαθεί, γνωρίζει αλλά δεν του δείχνει αυτά που γνωρίζει.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Σελίδες: [1] 2 3 4 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Μέλος σε περισσότερα σωματεία κοινού σκοπού?
    Μεταπήδηση σε: