Εχει βγει η ημερομηνια για την F3C??Ξερει κανεις που και ποτε???Ηπαρχει ενδιαφερον φετος για τισ GR κατηγοριες η μονο τα Top Gunia της F3C θα κατευουν?

Εχει κανει κανεις προπονηση ,εγω εχω να πεταξω κανα τριμηνο αλλα αν ο καιρος στρωσει ψηνομαι για τη Β φυσικα .
Α και προτεινω αν εχουν διαθεση οι μαεστροι που γραφουν εδω (Βαγγελης,Γιαννης,Αντωνης,κλπ) να μας δωσουν λιγο τα φωτα τους σε καποια βασικα F3Cαδικα θεματα οπως ρυθμησεις κεφαλης,μοιρες σε καθε mode,flybar,blades και οτι αλλο μπορει να βοηθησει εμας τους πιο γκαργκουλες

για να πεταξουμε λιγο καλυτερα!!
Αρχιζω εγω με καποιες απο τις χιλιαδες αποριες που εχω και θα παρωτρεινω και τους πιο αμοιητους να ρωτησουν οτι τεχνικο θελουν μηπως αναζωπηρωθει το ενδιαφερον.
Λοιπον για την ωρα πεταω ενα SCEADU EVO 50,HYPER και με βλεπω να παραμενω εκει,εχω αφεραισει τα Brush weights απο το flybar και πεταω στο high mobility setting .Στα ακροβατικα μου αρεσει πολυ,ομως στα hover ειναι αρκετα νευρικο!

Τι προτεινετε?Αν προσθεσω τα βαριδακια γινεται αρκετα αργο στα roll και δεν βελτιωνεται πολυ στο hover.Να δοκιμαζα μακρυτερο flybar,να μειωσω τα rates στο normal mode???